Coinone Review 2021: Den bästa koreanska kryptobörsen?

I den här Coinone-granskningen kommer vi att analysera de viktigaste delarna av det berömda sydkoreanska börsen som; säkerhet, användargränssnitt, finansieringsalternativ och mer …

Med det sagt, låt oss hoppa direkt in i det!

Vad är Coinone?

Coinone exchange är ett sydkoreanskt ägt kryptovalutautbyte som är registrerat i Seoul som Coinone Inc. med uppdraget att bygga ett mycket öppet ekosystem i blockchain-utrymmet, vilket kryptovalutor desperat behöver för att trivas.

Coinone recension

Coinone-börsen har över femtio både verifierade och overifierade marknader som handlar huvudsakligen mot KRW (den koreanska republiken vann) och BTC (Bitcoin) med en total börsvärde på 7 070 BTC och 53 055 569 amerikanska dollar enligt myntmarknadslock. Den har en genomsnittlig 24-timmars handelsvolym på 2 060 019 BTC, med en månadsintäkt på över 20 miljarder vann och över 600 000 registrerade användare.

Coinone grundades i februari 2014 av Myunghun Kevin Cha, en av de mest berömda och globala prisbelönta vita hackarna i Sydkorea. Enligt grundarna och ledningen för Coinone-utbytet är syftet med Coinone att leda den nya finansvärlden genom blockchain-tekniken genom att fungera som ett medium genom vilket blockchain förs till världen..

Coinone-utbyte är ett av de ledande kryptobörserna i Sydkorea, för närvarande är det särskilt den tredje största kryptobörsen i Korea och tillhandahåller tjänster till kunder i olika kategorier som inkluderar inom områdena Bitcoin, Cryptocurrency, FinTech, Payments, Finansiella tjänster, kundtjänst och internet. Det är blockchain och kryptovalutarelaterade tjänster inkluderar att tjäna som ett centrum för utländska överföringar och också huvudsakligen som ett utbytescenter för kryptovalutor.

Coinone-utbytet och kryptoplånboken är byggd för lokalt bruk och uttryckligen avsedd för blockchain- och kryptovaluteadopterare, handlare och användare med säte i den sydkoreanska regionen. Det är inte för internationella användare.

Som en del av sitt uppdrag att föra blockchain till världen, startade Coinone Coinone Indonesia för att hjälpa till att utvidga sin verksamhet över de asiatiska gränserna och bortom. Även om det stängde sitt Malta-baserade börs den 18 september 2018, har det sydkoreanska och Indonesiensbaserade börser fortsatt att vara aktiva. Coinone Indonesias hemsida kan nås här.

Coinone recension Indonesien

Coinone förvärvade också ett dotterbolag – IFunFactory, den 4 september 2018. IFunFactory är ett ledande företagsteknik inom spelet som tillhandahåller en spelservermotor och speloperationsplattform..

Coinone Inc. har också lanserat sin första blockchain-driven utländska remitterings- och betaltjänst – Cross i december 2018, en remitteringsapp som använder Ripples xCurrent-produkt för att underlätta snabba gränsöverskridande betalningar.

Coinone partnerskap kors

Mer om Coinone …

Coinone exchange är en sydkoreansk kryptovalutahandelsplattform där digitala tillgångar som stöds handlas vidare mot KRW huvudsakligen och sedan BTC.

Huvudfokus ligger på den sydkoreanska kryptoindustrins lokala marknad, men det finns inga strikta begränsningar för dess användning av internationella användare / handlare. Den har cirka femtio olika valutahandelar och de har inte så många valutapar som erbjuds för handel som ett resultat av sina strikta noteringsförfaranden som en del av sina åtgärder för att undvika att bluffprojekt börsnoteras och i sin tur skydda sina kunders medel.

Coinone recension utbyte

Förutom sina strikta noteringskrav har Coinone också en egen Listing Evaluation Committee, som hanteras direkt av VD som förbinder sig att strikt granska alla noteringar med hjälp av fyra olika kategorier innan de noteras på börsen.

Coinone-stödda mynt:

De mynt som stöds och handlas på Coinone inkluderar Bitcoin, Ethereum, Ripples, Bitcoin Cash ABC, EOS, BSV, Vanta, Luna, Litecoin, Cosmos, TRON, Qtum och andra.

Coinone-plånboken tillhandahåller plånboksfaciliteter och tjänster för att möjliggöra kundinsättningar, lagring och handel med sina önskade mynt som är noterade på börsen.

Coinone användargränssnitt:

Coinone har en enastående UI / UX som möjliggör snabb och säker handel för sina kunder. Det har också Prochart-verktyget, som handlare använder för en djupgående analys av valutor under sina handelssessioner.

Coinone-kontofinansieringsmetoder:

Den viktigaste finansieringsmetoden för Coinone-utbyte är kryptoinsättningar, men det accepterar också fiat-insättningar via banköverföringar i KRW. Det accepterar dock inte insättningar via kredit- och bankkortbetalningar, och även som en lokal marknadskryptoutbyte får amerikanska investerare inte använda Coinone.

I den snabbväxande blockchain- och kryptoindustrin i Sydkorea har Coinone varit ett av de banbrytande företagen och varit den första som listade både Ethereum och IOTA, och också den första kryptobörsen för att inrätta Research Center som publicerar ocensurerad och djupgående analys och rapporter om kryptovaluta i syfte att bidra till att ge transparens och stabilitet på marknaden.

Som ett utbyte har Coinone också en mycket stark och aktiv kundsupport och svarstjänst som hjälper till med tekniska problem och andra problem som dess registrerade användare stöter på..

Coinone-utbytesavgifter:

Coinone har en platt handelsavgift på 0,10% för både tillverkare och tagare i varje handelstransaktion, vilket i jämförelse är betydligt lägre än det totala branschgenomsnittet på 0,25%. Det har också en handelsavgift på 0,03% för alla sina mynt som noterades senare än den 21 mars 2019, vilket ger ett bra incitament för handeln med mynt som nyligen listats.

uttagsavgifter för mynt

Coinone har inga insättningsavgifter men har en uttagsavgift på 0,0015 BTC per 1 BTC-uttag. Detta är högt jämfört med andra börser, men är acceptabelt med tanke på dess låga handelsavgifter som verkar balansera sin totala avgiftsstruktur. Den har en uttagsavgift på 0,01 ETH per 1 Ethereum och 0,0005 BCH per 1 Bitcoin Cash ABC.

Coinone Security & Partners

Denna Coinone-recension skulle inte vara fullständig utan att undersöka säkerhetsfunktionerna.

Enligt Mozilla Observatory, Coinones säkerhetspoäng rankas till D +, vilket är acceptabelt jämfört med branschens genomsnittliga efterfrågan på säkerhet på kryptobörser.

Coinone har skyddet av kundernas tillgångar som högsta prioritet och är också dedikerat till att tillhandahålla den säkraste investeringsmiljön för sina kunder. Den har starka säkerhetsprotokoll som implementerar verifierbara åtgärder, de inkluderar användningen av tvåfaktorsautentiseringssystem, plånböcker med flera signaturer och ID-verifiering för att säkerställa säkerheten för deras kundkonton och medel.

Coinone har körts och varit aktivt sedan 2014 och Coinone Indonesia sedan augusti 2018 och hittills har inga problem eller problem som rör säkerheten på kundernas medel och kontotillgång höjts eller registrerats.

Coinone-partnerskap med Certik & Xangle

För att förbättra säkerhetsfunktionerna har Coinone gått in i partnerskap med Certik och Xangle. Xangle (främst ett informationsföretag) kommer att samarbeta med Coinone om tillhandahållande av skydd för kryptoinvesterare samt göra projekt mer transparenta.

Certik, å andra sidan, är ett cybersäkerhetsrevisionsföretag som kommer att tillhandahålla revisionsinformation som kommer att fungera som ett hjälpmedel mot problem med kodsäkerhetsutnyttjande, samt att granska projekt på kodnivå, plus andra cybersäkerhetstjänster på listade projekt eller till noteras på Coinone.

Coinone-partnerskap med Temco

I sitt försök att utöka sin verksamhet, antagande och även intäkter har Coinone samarbetat med andra kryptovaluta- och FinTech-företag.

Ett exempel är Temco för att hjälpa Temcos affärer till sina privatinvesterare och Ripple för att möjliggöra betalningar i sin globala blockchain-drivna utländska remitterings- och betaltjänstapp, Cross. Moneygram är också i ett triopartnerskap med Ripple och Coinone.

Coinone-alternativ

Denna Coinone-granskning tittar också på de olika nyckelalternativen till Coinone.

Bland sina lokala alternativ är den största konkurrenten Bithumb, följt av Korbit, Coinreal, Gopax och Upbit.

I den globala kryptoindustrin inkluderar Coinones alternativ Dex-handel, OceanEx, Braziliex, Coinbe och BirakeNetwork.

Sammanfattning av Coinone-översynen

Coinone, i den globala kryptovärlden, är en av de snabbast växande toppbörserna och är en stor kraft att räkna med i den sydkoreanska kryptoindustrin.

Med sin fantastiska UI / UX, enastående säkerhetsåtgärder och flera mynt som handlas på sin börs är Coinone fortfarande en starkt rekommenderad börs för kryptoanvändare och handlare i Sydkorea och inom de asiatiska gränserna.

För att komma igång är allt användaren behöver göra att helt enkelt gå till Coinone Korea hemsida och registrera dig med växeln med ett personligt e-postmeddelande och starkt lösenord, bekräfta e-postadressen och telefonnumret och slutför sedan ID-verifieringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner