9 parasta salauksen ja Bitcoin-uutisaggregaattoria vuonna 2021

Kymmenet salausvaluuttasivustot analysoivat digitaalisia valuuttoja. Olemme täällä antamassa sinulle kattavan mutta yksityiskohtaisen katsauksen markkinoiden parhaista salausuutisaggregaattoreista. Salausuutisaggregaattorit aggregaatti salaukseen liittyvä verkkosisältö muodostaa erilaisia ​​alustoja, kuten blogeja, online-sanomalehtiä ja suosittuja uusia salaussivustoja, helppo katsella.

Tässä artikkelissa puhumme joistakin vuoden 2021 parhaimmista bitcoin-aggregaattoreista. Luettelo on koottu yleisen nopeuden, hyödyllisyyden, luotettavuuden ja ennen kaikkea uutisten aitouden perusteella. Anna tutkia sisältöä tutkiakseen asiaa.

Salausuutisryhmien luettelo

1. Coinddit

Coinddit on toinen suosittu aggregaattori. Alusta on melko vaikuttava ja helppokäyttöinen käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä vuoksi. Sivusto on teemalla musta, mikä tekee siitä houkuttelevamman vierailijoille.

Kotisivulla näet taulukon, joka näyttää viimeisimmät hintakäyrät eri kryptovaluutoille. Kaaviot esittävät yksityiskohtaisen katsauksen jokaisesta salauksesta kykenevällä ja tyylikkäällä tavalla. Digitaaliset valuutat muuttavat sijaintiaan automaattisesti taulukossa niiden määrän ja hinnan muutosten perusteella 24 tunnin välein.

Kotisivulla on erillinen osa, joka esittelee salausmaailman suosituimmat uutiset. Siellä tämä ominaisuus kutsui uutislähteitä, joissa mainitaan usein käyttämäsi sivustot. Kerääjä hakee automaattisesti uutisia kyseiseltä verkkosivustolta ja näyttää sinulle kiinnostuksesi perusteella.

Haluatko kaivaa bitcoinia pilvikaivosivustojen avulla? tässä on oppaamme parhaista pilvikaivospaikoista vuonna 2021.

Voit ansaita myös ilmaisia ​​kryptovaluuttoja tekemällä yksinkertaisia ​​tehtäviä päivittäin. Sinun on vain seurattava niitä eri sosiaalisen median alustoilla, jotta voit osallistua.

2. Kolikkotarkastaja

Coinspectator on tällä hetkellä yksi johtavista kryptovaluuttauutisten koostajista, jotka löydät verkosta. Alusta kattaa melkein kaiken salaukseen liittyvän syötteessään.

Löydät kaiken vaihtelevan viimeisimmistä uutisista tai salausmaailman tapahtumista artikkeleihin mistä tahansa salattuun verkkoon liitetystä. Se hakee tietonsa muilta tärkeimmiltä kryptovaluuttasivustoilta.

Sivustolla on erillinen osio, jossa Coinspectator näyttää vain luettelot korkeimmista seitsemäntoista kolikosta riippuen markkina-arvosta ja siitä, kuinka paljon ne ovat suosittuja salausmarkkinoilla tällä hetkellä. Verkkosivusto antaa sinulle myös oivalluksia tulevaisuudessa käynnistettävistä tulevista projekteista.

Kaikille sijoittajille ja kauppiaille, jotka haluavat itsensä päivittyvän, voi tilata uutiskirjeitä, joista saat päivitetyn luettelon markkinoiden tapahtumista suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

3. CryptoPanic

Puhumalla parhaista salauksen aggregaattoreista, CryptoPanic epäilemättä tekee siitä luettelon. Heidän pääpaino on tuoda erilaisia ​​media- ja uutislähteitä.

Uutiset luokitellaan myös julkaisuhetken mukaan, vaikka heidän sosiaalisen median osiossaan korostetaan YouTuben vaikuttajien videoita.

Vaikka tällaiset ominaisuudet tarjoavat erittäin tungosta kokemusta, mutta mitä useammat ihmiset katsovat uutisia ja ilmaisevat tunteensa, sitä enemmän uutisista tulee aitoja. Voit myös luoda salkun lajittelemaan uutiset ja mukauttamaan syötteesi tykkäyksiesi ja ei-tykkäyksesi mukaan.

4. CoinLib

Se on täydellinen valinta, jos olet paljon omistautuneempi sijoittaja salauskaupassa ja haluat altistumisen analyysityökaluille, kuten kaavioille ja kaavioille.

Raportoinnin lisäksi foorumi tarjoaa erinomaisia ​​piirroksia ja kaavioita niille, jotka eivät halua lukea pitkiä artikkeleita. Voit myös tarkastella kaikkien digitaalisten valuuttojen hintojen muutoksia reaaliajassa.

Sivusto on erittäin käyttäjäystävällinen ja käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen käyttää ja miellyttävä tarkastella. Vaikka käyttöliittymä on yksinkertainen, CoinLib on suositumpi salkunhallintatyökalujensa avulla. Voit rakentaa salkkuasi kiinnostuksenasi kolikoihin perusteella ja yhdistää vähintään 8 live-pörssiä seurantaasi varten. Kerääjällä on myös Play-kaupan käyttäjien saatavilla oleva sovellusversio.

5. CryptoControl.io

Tämän aggregaattorin ulkoasu ja käyttöliittymä ovat hyvin samanlaisia ​​kuin CryptoPanic. Se on kaksi yhdessä uutisaggregaatti, joka kokoaa sosiaalisen median ja uutiset.

Alusta tarjoaa hämmästyttävän ominaisuuden käyttäjilleen. Sen avulla voit valita kolikon, josta olet kiinnostunut, ja loppu nouseva työ on näiden aggregaattorien käsissä.

Sivusto kerää kaikki havainnot, artikkelit ja ajantasaiset uutiset erilaisilta sosiaalisen median alustoilta ja verkkosivustoilta ja tekee sitten sinulle räätälöidyn syötteen valitsemasi aihepiirin perusteella. Eikö se ole hämmästyttävää? Tällä hetkellä Google, Twitter ja Reddit ovat tämän hämmästyttävän ominaisuuden tärkeimmät käytettävissä olevat sosiaalisen median alustat.

He pyrkivät tekemään salkunhallintajärjestelmiä aivan kuten CoinLib, jotta käyttäjät voivat muodostaa yhteyden useampaan pörssiin ja hyödynnettyihin kaupankäyntivälineisiin. Verkkosivusto tarjoaa myös mobiilisovelluksen, jolla on maksullinen suunnitelma premium-versiolle.

6. CoinNA

CoinNA: sta puhuen se on yksi parhaista aggregaattoreista vuonna 2020. Se on toinen yleinen mutta suosittu aggregaattori, joka luokittelee tiedot tärkeimpiin uutisiin ja tarinoihin.

Heillä on erillinen omistettu opetusosa, mikä tekee tästä alustasta myös erittäin koulutusfoorumin. Voit tarkistaa juuri etsimäsi uutiset hakukoneen avulla. Ne tarjoavat myös yksityiskohtaisen yleiskatsauksen salaukseen liittyvistä asioista ja antavat myös raportteja maakohtaisesti eri salauksista.

He päivittävät säännöllisesti uutissyöttöään. Aina kun uusi viesti tulee, se vie vanhat uutiset automaattisesti vetämällä vanhat uutiset syötteen alaosaan. Verkkosivustolla on myös suodattimia, jotka voivat auttaa lukijaa lukemaan tykkäyksiensä ja kiinnostuksen kohteidensa perusteella.

Sivustolla on myös oma osio johtavalle salauksenvaihdolle ja lompakolle Coinbase. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, verkkosivusto tarjoaa laajemman valikoiman kolikoiden alkutarjouksia ja startup-yrityksiä, jotka aloittavat palvelunsa tai ovat käynnistäneet.

7. Salausvuohi

CryptoGoat on luokiteltu erinomaiseksi lähteeksi monille salausvaluuttaan liittyville uutisille ja artikkeleille..

Vaikka verkkosivuston yleinen ulkoasu ja käyttöliittymä ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja joskus innoittamattomia, alustan käyttäjille tarjoama sisältö on erittäin luovaa ja informatiivista samanaikaisesti.

Mikä tekee CryptoGoatista seisovan kaikissa muissa aggregaattoreissa, on alustan tarjoamien uutisiin liittyvien ominaisuuksien määrä ja tämä tekee aggregaattorista houkuttelevan. Yksi CryptoGoatin avainkysymyksistä on, että se suodattaa kaikki vääriä uutisia ja annokset eivät näytä syötteessäsi viestejä, jotka on merkitty sponsoroitaviksi erittäin tehokkaasti.

Uutisten aitous on todellista, koska aggregaattorit keräävät ne yhdeltä salausalan suosituimmista uutisketjuista, ts. Coindesk, Cointelegram jne..

8. Ccowl

Ccowl voidaan lyhentää nimellä Crypto Coin Owl on toinen hyvin suunniteltu salausaggregaattorisivusto, joka on saatavilla markkinoilla juuri nyt.

Se on kätevä vaihtoehto, että se voi helposti navigoida käyttäjän salauksen uutissyötteestä hintaosioon ilman hälinää. Alusta noutaa uutiset yhdeltä parhaista uutissivustoista, kuten Coindesk, NewsBTC ja Bitcoin.com.

Tämän alustan pääpaino on kattaa erilaisten ja monenlaisten kryptovaluuttojen käyttäytyminen. Vaikka aggregaattori näyttää kotisivullaan vain 3 suosituinta nousu- ja laskutekniikkaa. Alustan käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen ja suuri plus sijoittajille kiinnostuneille kauppiaille.

Siinä on myös ominaisuus, jota kutsutaan rankahälytykseksi, jossa se lähettää sinulle automaattisesti hälytyksen aina, kun salaus muuttaa sijoitusaan. Salausaggregaattorit käyttävät kaikkien kolikoiden tarvikkeiden ja nykyisten hintojen noutamiseen aitinta CoinMarketCapia.

9. Cryptopys

Cryptopys on erinomainen resurssi salaamiseen liittyvien uutisten kokoamiseksi reaaliajassa yli 100 luotettavasta teollisuusresurssista. Mikä erottaa nämä aggregaattorit muista, tunnistaa tuen, jonka tämä sovellus tarjoaa yli 18 ulkomaiselle rakennukselle kielillä.

Alusta pyrkii käsittelemään yleisön suosituksia sisällön esittelemiseksi yleisen edun perusteella. Se tekee myös aggregaattorista kasvavan resurssityökalunsa ansiosta. Sivuston yleinen muotoilu on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin tyylikäs ja helppo käyttää. Käyttäjät voivat helposti seurata vastaavia salausvarojaan yhdellä painikkeella.

Yhdellä painikkeella se tarkoittaa, että sisältöä olen erittäin helppo käyttää, eikä sen sisällön käyttämiseen ole monimutkaista prosessia. Tämän aggregaattorin pitkäaikaisilla jäsenillä on mahdollisuus merkitä uutisnousu, laskusuunta tai FUD.

Johtopäätös

Salausmarkkinat ansaitsevat varmasti sillan. Nykyään markkinat ovat täynnä upeita salausuutisaggregaatteja, jotka kannustavat lukijaamme valitsemaan parempia investointeja, joista voi olla hyötyä heille tulevaisuudessa. Lisäksi kaikki aggregaattorit auttavat myös käyttäjää tunnistamaan ja analysoimaan salausmarkkinat tehokkaammin ja virtaviivaisemmin. Uskomme vakaasti, että tämä luettelo auttaa varmasti aloittamaan jostain.

Haluatko lisätä jotain tähän viestiin. Mitä salausaggregaatteja olet vielä kokeillut? Kuinka kokemuksesi on. Meillä olisi ilo kuulla tarina puoleltasi. Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner