1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

1 tuuman vaihto on hajautettu vaihto (DEX) -aggregaatti, joka on suunniteltu siirtämään likviditeetti ja hinnoittelu suurista DEX-laitteista yhdelle alustalle, tarjoten käyttäjille halvimmat kaupat, vähäisimmät liukastumiset ja pääsyn laajaan valikoimaan ERC-20-merkkejä. Mukaan KolikkoGecko pörssi tukee 152 kolikkoa ja 158 kaupankäyntiparia ja sen kokonaisvolyymi on yli 4 miljardia dollaria. Katsomme myös Exchangen automaattista markkinatakaajaa (AMM) -Mooniswap ja heidän Chi GasToken.

Yhteenveto

 • 1 tuuma on ei-säilöönoton DEX-aggregaattori, ja kaikki kaupat suoritetaan yhden tapahtuman sisällä käyttäjän Ethereum-pohjaisesta lompakosta..
 • Suosittuja 1 tuuman protokollaan integroituja DEX-laitteita ovat Oasis, Kyber Network, Uniswap, Mooniswap, Balancer ja monet muut. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat vaihtaa melkein minkä tahansa ERC-20-tunnuksen välillä.
 • Natiivi 1INCH-tunnus on sekä hallinto- että apuohjelmatunnus.
 • Alustalla on oma kaasutunnus “Chi”, joka auttaa käyttäjiä, erityisesti kokeneita kauppiaita ja välittäjiä, vähentämään transaktioiden kaasukustannuksia.
 • 1 tuuman joukkue on myös esittänyt Mooniswapin, seuraavan sukupolven automaattisen markkinatakaajan (AMM), jolla on virtuaaliset saldot, joiden avulla likviditeetin tarjoajat voivat kerätä voittoja, jotka muuten ovat saaneet välittäjiltä..

Katsotaanpa joitain 1 tuuman Exchange-ominaisuuksia yksityiskohtaisesti.

Yleiskatsaus

DEX-kortit ovat yhä suositumpia käyttäjien keskuudessa, sillä niillä on monenlaisia ​​etuja keskitettyihin kollegoihinsa nähden, nimittäin itsensä huolto, lisääntynyt turvallisuus, kolikoiden luettelointiautonomia ja monimuotoisuus.

Jotkut tärkeimmistä haitoista ovat kuitenkin ohuita tilauskantoja, joiden likviditeetti on alhainen, mikä johtaa suuriin luistoihin ja kalliisiin tapahtumien peruutuksiin. Lisäksi kun jokainen tilaus lähetetään estoketjuun, kuka tahansa voi nähdä tapahtuman ennen kuin se louhitaan. Tämä näkyvyys jättää jokaisen kaupan alttiiksi sieppaukselle, koska etenevät juoksijat voivat maksaa korkeamman kaasun hinnan kannustaakseen verkkoa kaivamaan liiketoimensa ensin.

1 tuuman pörssi on DEX-aggregaattori, joka ei ole vapaudenmenetys, jonka tarkoituksena on ratkaista ohut tilauskanta ja etuajo.

Käyttäjät voivat vaihtaa sekä tehdä rajoitustilauksia monenlaisille rahakkeille.

Se on suunniteltu kokoamaan likviditeetti ja hinnoittelu kaikista tärkeimmistä DEX-laitteista yhdelle alustalle, joten kaupat 1 tuuman kautta voidaan jakaa pörsseihin, jotta minimoidaan liukastuminen ja tarjotaan paras mahdollinen hinnoittelu halutulle kaupalle. Mooniswap, Oasis, Kyber Network, Uniswap, 0x Relays ja muut ovat kaikki integroitu 1 tuuman protokollaan.

Kullakin alustalla saatavilla oleva hinta ja likviditeetti sekä kaasumaksut näytetään käyttäjälle selvästi. Tämä säästää käyttäjää sekä aikaa että napsautuksia välttäen tarvetta avata useita pörssejä ja arvioida tilauskantoja.

Kuinka 1 tuuman vaihto toimii?

1 tuuman pörssin perusti toukokuussa 2019 Sergej Kunz ja Anton Bukov, kaksi venäläistä kehittäjää, jotka kokoontuivat tarkastamaan älykkäitä sopimuksia. Ennen 1 tuuman perustamista, duo osallistui ja voitti useita palkintoja hackathoneilla MakerDAO: lle, Set Protocolille ja Kyber Networkille.

Aloita käymällä https://1inch.exchange/

Kuinka vaihtaa rahakkeita

1inch.Exchange tervehtii sinua seuraavalla käyttöliittymällä, jolla on mahdollisuus vaihtaa tunnuksia:

Vaihda tunnuksetVaihda rahakkeet


Voit valita mihin eri DEX-laitteisiin haluat sijoittaa vaihtotarjouksesi. Tämä on määrittelevä ominaisuus, joka antaa käyttäjille pääsyn paljon suurempaan tilauskantaan kuin mitä muuten olisi saatavana yksittäisillä DEX-levyillä.

Käyttäjät yhdistävät Ethereum-lompakonsa napsauttamalla keltaista Yhdistä lompakko -painiketta. Kun yhteys on muodostettu, käyttäjät voivat valita, minkä omaisuuden he haluavat vaihtaa, ja parhaat hinnat. He voivat myös kytkeä päälle / pois tiettyjä vaihtoa mieltymystensä mukaan. Vierittämällä alaspäin käyttäjät voivat myös tarkastella kunkin alustan vaihtokurssia sekä kuinka paljon se vaihtelee parhaasta hinnasta.

Kunkin alustan valuuttakurssi näytetäänKunkin alustan valuuttakurssi näytetään ja ero parhaan hinnan kanssa

Kun olet valinnut varat ja vaihdettavan määrän, jatka kauppaa napsauttamalla “VAIHDA NYT”.

vahvista tunnuksenvaihtoVahvista tunnuksenvaihto

Sitten käyttäjää pyydetään vahvistamaan kauppa. Varmista, että tiedot ovat oikein, ja valitse sitten “VERIFY”.

hyväksy tapahtuma lompakossaHyväksy tapahtuma lompakossa

Lopuksi käyttäjän on hyväksyttävä tapahtuma lompakossaan, ja kauppa käsitellään lohkoketjussa.

Tapahtuma onnistuiTapahtuma onnistui

Kuinka tehdä rajoitustilaus

Käyttäjät voivat myös halutessaan asettaa rajoitustilauksen 1 tuuman pörssiin napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa vaihtoehtoa vaihdon vieressä:

PaikkarajoitusPaikkarajoitus

Merkkien asettaminen 1 tuumaan

Lisäksi napsauttamalla “Ansaitse” -välilehteä limiittitilauksen vieressä, 1 tuuma tarjoaa alustan, jonka avulla käyttäjät voivat panostaa rahakkeita ja kerätä tuloja useista likviditeettialtaista, kuten Aave, Compound, Uniswap, Balancer, Mooniswap ja niin edelleen..

VaarnamerkitAnsaitse-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat sijoittaa rahakkeita erilaisiin likviditeettipooleihin

Suurin osa hajautetuista sovelluksista (dApps) pyytää käyttäjiä antamaan sovelluksen olla vuorovaikutuksessa lompakonsa kanssa.

Koska 1 tuuma on ei-säilöönottosovellus, sen on oltava jatkuvasti vuorovaikutuksessa erilaisten salauslompakoiden kanssa. 

1tuuman puhelut ovat integroineet ominaisuuden nimeltäääretön avaus,”Joka kerran lukituksen avaamisen jälkeen sallii kaupankäynnin tapahtua ehjänä. Tämä säästää kaasumaksuja joka kerta, kun sovellus soittaa vahvistuksen avaamiseksi. Tehokäyttäjille, jotka ovat vuorovaikutuksessa DeFi-protokollien kanssa, tämä voi viime kädessä säästää paljon rahaa.

1 tuuman vaihtopalkkiot

1 tuuman vaihto ei veloita nostomaksuja. Ainoa maksu on verkkomaksu, jonka perii pörssi, jonka kautta käyttäjä reitittää (esim. Uniswap, Kyber Network jne.), Jonka määrä riippuu kaasun hinnasta tapahtumahetkellä. Koska tämä maksu peritään toisessa pörssissä, 1 tuuma ei todellakaan hyödy tästä maksusta millään tavalla. Käyttäjillä on kuitenkin mahdollisuus säästää kaasumaksuja käyttämällä 1 tuuman Chi GasTokenia.

1INCH-tunnus: Mikä se on?

1inch-säätiön riippumaton hallitus julkaisi 26. joulukuuta 2020 1INCH-tunnuksen.

Ilmaisia ​​tunnuksia jaetaan yhteisölle juhlimaan 1INCH-tunnuksen julkaisua. Lompakot, jotka ovat olleet vuorovaikutuksessa 1 tuuman kanssa klo 12.00 asti. 24. joulukuuta 2020 (UTC) saa 1INCH-tunnuksia edellyttäen, että yksi kolmesta ehdosta on täytetty: (1) vähintään yksi kauppa ennen 15. syyskuuta 2020; (2) yhteensä vähintään 4 kauppaa; tai (3) käy kauppaa yhteensä vähintään 20 USD.

Tunnus on sekä hallinnointi- että apuohjelmatunnus. Hallintatunnuksena 1INCH: ta käytetään verkkoprotokolliensa hallintaan ja siten sallitaan sen hallita hajautetun autonomisen organisaation (DAO) mallilla..

Viljelyvaiheen saavuttamiseksi 1 tuuma on myös aloittanut uuden likviditeetin louhintaohjelman, jossa on 6 likviditeettipoolia (1INCH-ETH, 1INCH-DAI, 1INCH-WBTC, 1INCH-USDC, 1INCH-USDT ja 1INCH-YFI). Tämän tarkoituksena on käynnistää yhden tuuman likviditeettiprotokolla käyttämällä 1INCH-tunnusta apuohjelmaliittimen tunnuksena. Kannustamaan ihmisiä osallistumaan, 1INCH-tunnuksia jaetaan käyttäjille, jotka tarjoavat likviditeettiä näille ryhmille. Lisäksi tämän ohjelman kahden ensimmäisen viikon aikana (eli 9. tammikuuta 2021 asti) jaetaan 0,5 prosenttia 1INCH: n kokonaissaannista likviditeetin tarjoajille.

1tuuman tokenomiikka

Nykyinen kokonaistarjonta on 1,5 miljardia 1INCH-rahaketta.

26. joulukuuta 2020 (ts. Käynnistyspäivä) 6% kokonaishankinnasta luovutetaan. Muiden rahakkeiden julkaisu jatkuu ajan myötä seuraavasti:

 • 30% on osoitettu yhteisön kannustimille, jotka vapautetaan ja jaetaan neljän vuoden aikana.
 • 14,5% menee protokollan kasvuun ja kehitysrahastoon, joka myös vapautetaan 4 vuoden aikana.

Onko 1 tuuman vaihto turvallinen?

1 tuuman pörssi on DEX-aggregaattori, joka ei ole vapausrangaistus. Tämä tarkoittaa sitä, että pörssi ei pidä kryptovaluuttasi milloin tahansa, toisin kuin jotkut keskitetyt pörssit, joissa kryptovaluuttasi on tallennettu lompakkoihinsa kaupankäyntiin. On myös syytä huomata, että 1 tuuman pörssillä on toistaiseksi tahraton kokemus siitä, ettei se ole toistaiseksi kärsinyt hakkeroista tai haavoittuvuuksista.

Chi GasToken

Chi Gastoken, joka tunnetaan nimellä “Chi”, aloitti 1 tuuman kesäkuussa 2020.

Innovatiivinen projekti sijoittui ensimmäisen kerran DeFi: n Hack Money -tapahtumaan toukokuussa 2020, ja se asetettiin käyttäjien saataville sen jälkeen.

Kaasu on samanlainen kuin pankkien rahansiirrosta perimät maksut. Valitettavasti on lähes mahdotonta ennustaa kaasumaksun tarkkaa kokoa markkinoiden epävakauden vuoksi. Voit seurata Ethereum-verkon kaasumaksua päivittäin Eth-huoltoasema.

Mikä on Chi GasToken? Auttaako se todella maksamaan transaktiomaksuja??

 Chi GasToken on ERC20-tunnus, joka on tarkoitettu käytettäväksi 1 tuuman pörssissä tapahtumakulujen maksamiseen. Chi on sidottu Ethereum-verkon kaasun hintaan. Kun kaasun hinta on alhainen, Chi-hinta on myös alhainen ja päinvastoin.

Idea on samanlainen kuin GasToken-merkkikonsepti, mutta siinä on joitain parannuksia: Chi: n ostaminen (lyöminen) säästää sinua 1% verrattuna GasTokenin (GST2) lyömiseen. Chi: n myynti (polttaminen) säästää 10%, verrattuna GST2: een.

Mooniswap: Mikä se on?

Automatisoidut markkinatakaajat (AMM) ovat älykkäitä sopimuksia, jotka luovat likviditeettipoolin ERC20-rahakkeista, joihin kaupankäynnin kohteena on algoritmi eikä tilauskanta. Tämä korvaa tehokkaasti perinteisen limiittitilauksen järjestelmällä, jossa varat voidaan automaattisesti vaihtaa altaan viimeisimpään hintaan.

Valitettavasti etukäteen toimivat kauppiaat voivat varastaa likviditeetin tarjoajilta käymällä kauppaa hintavaihteluilla, mikä tekee tästä ongelmasta kiistatta tärkeän.

Elokuussa 2020 1 tuuman joukkue julkaisi uuden automatisoidun markkinatakaajan (AMM), Mooniswapin. Tämä uusi AMM voi pitää suurimman osan lipunmyyntituloista ylläpitämällä virtuaalisia saldoja eri vaihtosuuntiin. Kun tapahtuu vaihtosopimus, markkinatakaaja ei sovella invarianttia algoritmia automaattisesti ja näyttää uudet hinnat tuleville kaupoille. AMM parantaa arbitraasikauppiaiden valuuttakursseja hitaasti, noin 5 minuutin ajan. Tämän seurauksena välimiehet voivat kerätä vain osan liukastumisesta, kun taas loput jäävät likviditeetin tarjoajien jakamaan pooliin. Hintapäivitysten viivästymisen myötä markkinatakaaja luo erittäin kilpailukykyisen ympäristön arbitraareille, jotka pakottavat heidät suorittamaan kauppoja vähemmän kannattavilla hinnoilla, mikä puolestaan ​​lisää arvoa likviditeetin tarjoajille.

Tiimi on tehnyt useita simulaatioita Mooniswap-suorituskyvystä reaalimaailman tietojen perusteella ja vertaillut tuloksia Uniswap V2: een. Alta löydät kaaviot, jotka näyttävät kaupankäynnin volyymin, kumulatiivisen hinnan liukumisen, Uniswap V2-likviditeettipalvelujen tuottajat sekä Mooniswap-likviditeettipalvelujen tuoton ennusteen.

uniswap- ja mooniswap-tulojen vertailuVertailu Uniswap V2 LP -tuloihin potentiaalisiin Mooniswap LP -tuloihin eri pooleissa

Mooniswapin odotetaan tuottavan keskimäärin 50-200% enemmän tuloja likviditeetin tarjoajille kuin Uniswap V2 hintojen liukastumistuotojen uudelleenohjauksen vuoksi.

Johtopäätös: 1 tuuman vaihdon edut ja haitat

Tässä on joitain 1 tuuman vaihdon etuja ja haittoja käyttökokemuksemme perusteella:

Plussat

 • Pörssin käyttöliittymä on erittäin selkeä ja intuitiivinen, ja sillä on hyvät tulokset ilman hakkereita toistaiseksi.
 • 1 tuuman vaihto ei veloita nostomaksuja lukuun ottamatta verkkomaksua.
 • Likviditeetti on merkittävä kysymys hajautetussa pörssissä. Paitsi että likviditeetti on matala DEX-arvoilla yleensä, tämä likviditeetti hajaantuu edelleen useisiin eri DEX-yksiköihin, mikä pahentaa ongelmaa ja tekee suurten volyymikauppojen altis merkittävälle liukastumiselle. 1 tuuma ratkaisee tämän jakamalla tilaukset pörsseihin pitäen kuitenkin kaupan yhden liiketoimen sisällä.
 • Chi GasTokens auttaa käyttäjiä, erityisesti päivittäistä kauppaa käyviä ja välittäjiä, vähentämään liiketoimiensa kaasukustannuksia.
 • Heidän Mooniswapissa käytetty uusi automatisoitu markkinatakaaja (AMM) hyödyntää käyttäjien liukastumisia ja suojaa kauppiaita etukäteen tapahtuvilta hyökkäyksiltä.

Haittoja

 • Jopa 1 tuuman tiimin hyödyllisten opetusohjelmien avulla on edelleen jyrkkä oppimiskäyrä hyödyntämään Exchange: n tarjoamia monia ominaisuuksia. Uusia salaussijoittajia ei saa käydä kauppaa tällä alustalla, koska se ei hyväksy muita talletusmenetelmiä kuin kryptoja.
 • Ääretön lukituksen avausominaisuus voi toimia hakkereiden potentiaalisena hyökkäyskohtana. Vaikka tapahtumien avaaminen yksi kerrallaan on hiukan kalliimpaa, se on turvallisempaa, koska käyttäjiä ei aina yhdistetä protokollaan, jos se vaarantuu.
 • Olemme nähneet Uniswapin määräävän aseman kasvavan valtavasti pienen ajanjakson aikana. Jos yhdestä DEX: stä tulee lopulta merkittävämpi kuin kilpailijansa, DEX-aggregaattorien rooli voi heikentyä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että 1 tuuman pörssin edut ovat huomattavasti suuremmat kuin haitat, kun se yrittää ratkaista joitain DeFi-ekosysteemin kasvua vaivaavista ongelmista. Alusta on ehdottomasti suunnattu kauppiaille, joilla on hieman enemmän kokemusta, erityisesti niille, jotka käyvät kauppaa tärkeimmillä kryptovaluutoilla ja useiden DEX-laitteiden kautta. Ajan myötä, kun käyttäjät voittavat alkuperäisen oppimiskäyrän ja käyttökokemus paranee tällä alalla, 1 tuuma voi nousta yhdeksi tärkeimmistä kaupankäyntialustoista nopeasti kasvavalle DEX-ekosysteemille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map