Haastattelu Chengpeng Zhaon (CZ), Binancen perustajien ja toimitusjohtajan kanssa

Binance Exchangen perustaja ja toimitusjohtaja Chengpeng Zhao (CZ) kävi LIVE-haastattelussa Boxminingin kanssa 11. elokuuta 2020 puhuakseen hajautetusta rahoituksesta (DeFi), Binance-kortista, kuinka Binance päättää listattavat kolikot ja paljon muuta.

Binance on kryptovaluutan vaihto, joka tarjoaa käyttäjille alustan käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla. Se on yksi, ellei THE maailman suurin kryptovaluutta pörssi kaupankäyntimäärän kannalta.

Katso koko haastattelu täältä:

Haastattelu Binancen perustajien ja toimitusjohtajan CZ: n kanssa

Viimeisimmät Binance-päivitykset

Binance on keskittänyt kasvunsa tuotetarjonnan futuuripuolelle – he lisäsivät 16 johdannaissopimusta pelkästään heinäkuussa 2020 ja tarjoavat nyt 43 futuurisopimusta sekä 8 vipuvaikutteista rahaketta. Tulevaisuuden pörssin volyymi on kasvanut 80 miljardista 109 miljardiin heinäkuussa 2020, mikä on melkein 25 prosentin kasvu yhdessä kuukaudessa. Binance saavutti samassa kuussa myös 13 miljardin dollarin kaupankäyntimäärän, joka on kaikkien aikojen korkein kaupankäyntimäärä. Binance on myös havainnut tasaisen kaupankäynnin määrän kasvun ja heinäkuussa 2020 rikkoi ennätyksensä korkeimmasta päivittäisestä kaupankäyntimäärästä pörssissä – 17 miljardia dollaria.

He lähettivät myös Binance-korttinsa äskettäin useille alueille Euroopassa. Katso myös alla oleva osio, jossa tarkastelemme Binance Cardia tarkemmin.

Lisäksi Binance käynnisti äskettäin Binance Australia, fiat-to-crypto -alusta, joka tarjoaa australialaisille käyttäjille nopean, turvallisen ja luotettavan alustan fiat-valuuttojen tallettamiseen pankkitileiltään sekä digitaalisten valuuttojen ostamiseen ja vaihtamiseen pörssissä..

Kuuntele koko haastattelu Podcastissa: https://anchor.fm/boxmining/episodes/EXCLUSIVE-Binance-Exchange-CEO-Changpeng-Zhao-CZ-ei62bi/a-a2uverv

DeFi ja DEX?

CZ DeFi: n mukaan se on todella innovatiivinen tila, erityisesti automaattiset markkinatakaajat (AMM), jonka hän pitää erittäin mielenkiintoisena keksintönä. Itse asiassa hän paljasti olevansa kiinnostunut lisäämään AMM: itä Binanceen, jotta ihmiset voisivat lisätä likviditeettiä tietyille pareille.

Mutta hän varoittaa, että useimmat DeFi-projektit epäonnistuvat ja vain harvat näkevät asiat läpi, vaikka nämä harvat selviytyneet onnistuvatkin villisti. Hän myös kehottaa kauppiaita olemaan varovaisia ​​investoidessaan DeFi-rahakkeisiin, koska se on uusi tila ja siihen liittyy paljon riskejä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että DeFi kokonaisuutena on huono, ja itse asiassa Binancen tiimi tukee hyvin DeFi: tä ja tekee useita asiaan liittyviä aloitteita.

CZ uskoo myös, että hajautetut pörssit (DEX) eivät ole haaste Binancelle – joka on osa keskitettyä rahoitusaluetta. Tämä johtuu siitä, että hänen mielestään ala on melko pieni, joten mitä enemmän työskentelyalustoja on, sitä enemmän ihmisiä houkutellaan ja kutsutaan tähän tilaan. CZ uskoo myös, että DEX: n ja keskitetyn rahoituksen käyttäjät ovat pohjimmiltaan melko erilaisia, ja huolimatta DeFi-sidottujen varojen nopeasta kasvusta, käyttäjien määrä on edelleen suhteellisen pieni. Tämä johtuu siitä, että DeFi vaatii käyttäjiä pitämään omia yksityisiä avaimiaan ja pitämään ne turvassa. Mutta valtaosa ihmisistä ei pysty siihen tällä hetkellä.

Kriteerit uusien kolikoiden listalle talletuksessa: miten ne päättävät?

CZ sanoi, että kolikkolistaus Binancessa on aina perustunut käyttäjien määrään. Yksinkertaisesti sanottuna, jos kolikolla on paljon käyttäjiä ja yhteisöltä on valtava kysyntä, he luetteloivat sen. Tosiasia on, että Binance ei valitse kolikko listattavaksi, jos kolikolla on paljon käyttäjiä ja se on erittäin kysytty ja suosittu, pörsseillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin listata se.

CZ tarjoaa joitain vinkkejä käyttäjille, jotka todella haluavat tietyn kolikon pääsyn listalle. Hän ehdottaa, että projektit todella työskentelevät kovasti yhteisönsä rakentamiseksi ja käyttäjien lisäämiseksi. Binance itse tarkastelee useita kriteereitä päättäessään listata kolikon, mukaan lukien yhteisön koko, Twitter-seuraajien määrä ja osoitteiden määrä. Jos Binance huomaa, että käyttäjiä on todella paljon, ne luetellaan. Itse asiassa CZ paljastaa, ettei hän ole henkilökohtaisesti mukana listautumisprosessissa ja joskus hän tietää vain, että kolikko on listattu Binancessa, kun hän näkee ilmoituksen Twitterissä myöhemmin.

Hän mainitsee myös, että Binance on kasvattanut pörssissä listattavien kolikoiden määrää kryptovaluuttamarkkinoiden nousevan lämpötilan vuoksi. Ja itse asiassa pörssi oli listannut jo 6 kolikkoa viikossa elokuun alussa 2020.

Binance Smart -ketju

Binance Smart Chain -historian historia johtuu siitä, että Binance Chain esiteltiin yhtenä tarkoituksena korkean suorituskyvyn DEX-ketjuna. Se on ketjun tilausten sovitus ja sen on tarkoitus olla erittäin nopea käsittelemään noin 100 tuhatta tilausta sekunnissa yhden sekunnin vahvistuksella. Mutta tämän suorituskyvyn saavuttamiseksi heidän täytyi ottaa älykkäät sopimusominaisuudet Binance Chainilta – mutta se oli käyttäjien suosima ominaisuus. Siksi Binance Smart Chain julkaistiin rinnakkaisketjuna, joka tukee Ethereum-yhteensopivia älykkäitä sopimuksia, joten se tukee vakautta ja on Ethereum Virtual Machine (EVM) -yhteensopiva.

Siksi Binance Smart Chainin keskeinen piirre on, että se on yhteensopiva Ethereum-pohjaisten älykkäiden sopimusten kanssa. Lisäksi se on täysin avointa lähdettä, jotta kuka tahansa voi käyttää sopimuksia alustalla. Joten jos sinulla on DeFi-sopimus, joka toimii Ethereumilla, voit siirtää sen Binance Smart Chainiin ja se toimii sielläkin. Binance Smart Chainin on tarkoitus olla helppo tapa käyttäjille käyttää älykkäitä sopimuksia Binance Chainissa ilman ylimääräistä oppimiskäyrää. Suorituskyvyn suhteen Binance Smart Chain on heikompaa kuin Binance Chain, mutta sen pitäisi silti olla korkeampi kuin Ethereum 1.0.

Lue lisää Ethereumista ja tulevasta Ethereum 2.0: sta täältä.

CZ paljasti myös, että joukkue suunnittelee panostusmekanismia BNB: lle Binance Smart Chainissa. Binance Smart Chainin panostusmekanismi ja mainnet tulisi käynnistää elokuun lopussa tai syyskuun alussa 2020.

Binance DEX vs Binance CEX

CZ: n mukaan useimmat käyttäjät valitsevat keskitetyn Binance-pörssin eli Binance.comin eikä Binance DEX: ää, koska sisäänkirjautuminen on paljon helpompaa ja sillä on enemmän asiakastukea. Siksi hän uskoo, että vaikka tulevaisuus kuuluu DEX: lle, ne keskittyvät enemmän CEX: ään, koska sillä on tällä hetkellä suurempi käyttäjäkunta.

CZ korosti myös, että Binance-foorumi jatkaa investointeja DEX- ja Binance Chain -kehitykseen sekä tukee ja rahoittaa muita ulkoisia hankkeita.

Binance-vaihdon tarkoituksena on houkutella paljon käyttäjiä salaukseen. CZ uskoo, että tällä hetkellä vain 0,1 prosentilla ihmisistä on salaus. Jos tämä nousee 1 prosenttiin, teollisuus kasvaa 10 kertaa ja myös Binance hyötyy.

Binance Card: Pyyhkäise ($ SXP) -kumppanuus ja mitä seuraavaksi

Binance-kortin avulla käyttäjät voivat hallita varojaan, korttitietojaan ja kulutustaan ​​vain muutamalla napsautuksella. Kun olet saanut uuden korttisi, sinun on lisättävä varoja siirtämällä BTC tai BNB Binance.com-lompakostasi Binance Card-lompakkoon. Ja olet valmis lähtemään!

CZ jakoi, että Swipe ($ SXP) on Binance-kortin päätoimittaja ja että molemmat joukkueet ovat yhteistyössä Binance-kortin kehittämiseksi. Hän uskoo, että tämä kumppanuus ja itse Binance-kortti ovat hyvin strategisia, koska sen avulla ihmiset voivat vihdoin käyttää salauksensa suoraan. Tämä eliminoi ihmisten tarpeen ottaa ylimääräiset vaiheet siirtääkseen kryptovaluuttansa vakaan kolikoksi, viemällä vakaa kolikko muualle muunnettavaksi fiat-valuutaksi ja viemällä tämä valuutta pankkitileille maksamaan ostoksistaan. Pohjimmiltaan tämä antaa ihmisille mahdollisuuden pysyä 100% kryptovaluutoissa.

Binance on äskettäin toimittanut Binance-korttinsa valitakseen Euroopan alueita, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä ostoksia ja käyttää kryptovaluuttansa suoraan Binancessa. Muissa paikoissa Binance-tiimi ottaa kortit käyttöön alueittain. Teknologia näiden korttien myöntämiseen on olemassa, mutta Binance-tiimin on varmistettava, että se noudattaa kaikilla alueilla voimassa olevia säännöksiä. Työnkulku on liikkeessä, joten on vain ajan kysymys, milloin Binance-kortteja myönnetään muissa maissa.

Käyttääkö Binance omaa Bitcoin-salaman solmua?

CZ sanoo, että Binance.com ei käytä mitään Bitcoin-salaman solmua, koska ne eivät ole menneet niin pitkälle. CZ tukee kuitenkin hyvin salamasolmuja ja suurinta osaa 2. kerroksen ratkaisuista. Hän paljastaa, että on tehtävä vielä töitä, ennen kuin Binance voi käyttää omaa salamasolmuaan, esimerkiksi he ovat edelleen kiireisiä SegWitin integroinnilla, joka on Bitcoin-toteutus, jonka tarkoituksena on lisätä verkon transaktiotehoa. Tämä on iso projekti heille, koska itse Bitcoin-lompakko ei ole jo kovin suorituskykyinen. Heidän oli jo rakennettava valtava infrastruktuuri käsittelemään kaikkia pörssin käyttäjien kaikkia lompakko-osoitteita, ja itse asiassa useimmilla käyttäjillä on useampi kuin yksi osoite. Joukkueella on paljon perintöä käsitellessään eteenpäin pääsemiseksi, mutta he työskentelevät sen parissa. Samalla tiimin on keskityttävä myös muihin pörssin ylläpitoon liittyviin näkökohtiin, kuten uusien kolikoiden listaamiseen käyttäjille jne.

Pysäkit: USDT ja DAI

Mitä USDT: n kanssa tapahtuu ja että uutta USDT: tä lyödään, CZ itse ei tiedä mitään muuta julkisesti saatavilla olevasta. Hän näkee kuitenkin, että vain yhden suositun stablecoinin hankkiminen on erittäin riskialtista, varsinkin jos jotain tapahtuisi pankkitilin säilytykselle jne. Joten teollisuudelle olisi hyödyllistä monipuolistua useiksi stablecoineiksi ja tarjota käyttäjille enemmän valintoja. Esimerkiksi BUSD, jota tosiasiallisesti hallinnoi heidän kumppaninsa PAXOS. Näin on myös hajautettu riski, koska vähemmän riippuvuutta yhdestä yhteisöstä tai pankkitilistä jne.

Mitä tulee DAI-vakaan kolikoihin, CZ katsoo, että sillä on innovatiivinen lähestymistapa vakaiden kolikoiden liikkeeseen laskemiseen, ja Binance tukee sitä ja on innoissaan siitä, mihin se menee.

Lisätietoja Binance Exchangesta

Hajautettu rahoitus (DeFi) -sarja: oppaita, oppaita ja muuta

Sisältöä sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille, tutustu YouTube DeFi -sarjaamme, joka sisältää opetusohjelmat ESSENTIAL TOOLS -työkaluista, joita tarvitset kauppaa varten DeFi-tilassa. MetaMask ja Uniswap. Sekä syvällinen sukellus suosittuihin DeFi-aiheisiin, kuten Reef.finance ($ REEF) ja Polkadot ($ DOT)

Tämän verkkosivuston DeFi-sarja kattaa myös aiheet, joita ei ole tutkittu YouTubessa. Jos haluat tutustua DeFi: hen, tutustu hajautetun rahoituksen (DeFi) yleiskatsaukseen: Opas kryptovaluutan kuumimpaan suuntaukseen

Opetusohjelmat ja oppaat ESSENTIAL DEFI -TYÖKALUILLE:

 • MetaMask-opas: Kuinka luoda tili? PLUS-vinkkejä ja hakkereita edistyneille käyttäjille
 • Uniswap-arvostelu ja opetusohjelma: Aloittelijan opas ja edistyneitä vinkkejä
 • Seerumin DEX-opas ja arvostelu
 • SushiSwap ($ SUSHI) selitti
 • 1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

Katso tarkempia tietoja muista erityisistä DeFi-projekteista DeFi-tunnisteoppaistamme. Tässä on suosituimpia oppaita:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) -katsaus: Tämän DeFi-protokollan olennainen opas
 • ChainLink ($ LINK) -opas: Avainlinkki DeFi-tilaan
 • Cream Finance ($ CREAM): Mikä se on?
 • Curve Finance ($ CRV) -opas
 • DODOEx ($ DODO): Vallankumouksellinen ketjun likviditeetin tarjoaja
 • Lineaarinen rahoitus ($ LINA): Synteettisten vaihtoalustojen tulevaisuus?
 • Polkadot ($ DOT): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kiinan DeFi-rakkaudesta
 • RAMP DeFi: Kuinka se avaa sidottujen varojen arvon?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi -alusta
 • Solana ($ SOL) selitti
 • Kaavio ($ GRT) – Hajautettujen sovellusten seuraava taso
 • Trustswap ($ SWAP) selitti – seuraavan sukupolven DeFi-tapahtumia
 • Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin
 • Wing Finance ($ WING) – Luottoihin perustuva DeFi-laina-alusta

Lisää videoita ja artikkeleita on tulossa pian osana DeFi-sarjaamme, joten muista tilata Youtube-kanava ja (toistaiseksi) ILMAINEN viikoittainen uutiskirje joten sinulle voidaan ilmoittaa heti, kun he tulevat ulos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner