Ledger Nano X -katsaus: Vuoden 2020 paras Bitcoin-lompakko?

Ledger Nano X on seuraavan sukupolven laitteistolompakko, jossa on älypuhelintuki, suurempi näyttö ja enemmän tallennustilaa sovelluksille. Vähittäiskauppa hintaan 119 dollaria, Ledger Nano X on loistava tulokkaille tai kokeneille kauppiaille, jotka käyvät kauppaa yli 3 tyyppistä kryptovaluutta kerrallaan tai suuria määriä tien päällä. Jos useat sovellukset ja liikkuvuus eivät ole suuria huolenaiheita, pidä kiinni Ledger Nano S: stä.

Tässä tarkastelussa tarkastelemme Ledger Nano X: n tietoturvaa, laitteistosuunnittelua ja kryptovaluuttatukea kertoaksemme, kannattaako tämä laite ostaa vai ei. Sillä Asennus- ja asennusoppaat, tutustu Ledger Nano X -oppaaseen.

Napsauta alla ostaaksesi!

Ledger Nano X: n tärkeimmät ominaisuudet:

Ledger Nano X Video Review

  • Suurempi näyttö – Näyttää salauksen täydelliset osoitteet vierittämättä
  • Mobiilituki – (Android ja iOS) tuki kautta Ledger Live Mobile
  • Lisää tallennustilaa – Asenna jopa 100 erilaista sovellusta eri kolikoille.
  • Uudelleenladattava akku – mahdollistaa laitteen virran kytkemisen ilman kaapelia.

Uusimmat ominaisuudet: panosta, vaihda, ansaitse ja lainaa kryptovaluuttoja

Panostaminen ja ansaitseminen

Ledger Live mahdollistaa panostamisen Tezos ($ XTZ), Tron ($ TRX), Cosmos ($ ATOM) ja Algorand ($ ALGO). Käyttäjät voivat lukita nämä kryptovaluutat verkkojensa suojaamiseksi ja vastineeksi heille maksetaan korkoa siitä. Tämä ominaisuus laajentaa Ledgeriä muuhun kuin vain turvalliseen paikkaan salata valuuttasi, se voi jopa auttaa sinua kasvattamaan digitaalista omaisuuttasi.

Digitaalisen omaisuuden sijoittaminen voidaan tehdä kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa. Ensimmäinen, jäädytä omaisuutesi kirjautumalla Ledger Live -palveluun, valitsemalla haluamasi tili omaisuudelle, jonka haluat sijoittaa, ja napsauttamalla “ansaitse palkintoja”. Sitten avautuu ponnahdusikkuna. Siellä voit valita lompakkoon haluamasi määrän. toiseksi, äänestä validoijasi (t) puolesta, joka tekee lohkot verkossasi, ja näiden lohkojen avulla ansaittu kryptovaluutta jaetaan uudelleen äänestäjille. Lopuksi, lunasta palkkiosi napsauttamalla “Lunasta” asiaankuuluvassa tilissäsi. Palkinnot vaaditaan 24 tunnin välein.

Vaihto

Ledger on julkaissut Ledger Swap -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa kryptovaluuttansa kumppaninsa Changellyn kautta. Kuinka tämä toimii, lähetät kryptovaluuttasi laitteeltasi Changellyyn ja Changelly lähettää sinulle takaisin vaihdetut kryptovaluutat.

Tämän ominaisuuden käyttämiseen tarvitaan: Ledger-laite, Ledger Live, vaihdettavan ja vastaanotettavan salauksen sovellus ja lopuksi vaihto-sovellus.

Luotonanto

Ledger työskentelee Yhdiste ($ COMP) jotta käyttäjät voivat lainata DAI: ta, USDT: tä ja USDC: tä Compoundin hajautetun rahoituksen (DeFi) protokollan kautta. Tehtävän tarkoituksena on, että luotonantaja voisi ansaita vuotuisen prosenttiosuuden.

Lisäksi Ledgerin lainaamisessa on lukuisia etuja:

Ohjaus: Sinulla on hallinto ja todisteet siitä, että lainaamasi salaus ja korko kuuluvat sinulle. Tämä johtuu siitä, että Ledgerille luotonanto tapahtuu Compoundin kautta, ja kun lainaat alustalla, saat vastineeksi “cTokens”. Nämä cTokenit edustavat todistetta omistustasi lainatuista kryptovaluutoista ja tuotetusta korosta. Näitä cTokeneja säilytät, kunnes haluat lainatut varat ja korot takaisin, ja tällöin sinun tarvitsee vain lähettää cTokens takaisin älykkääseen sopimukseen.


Turvallisuus: cTokenit on tallennettu pääkirjan laitteistolompakkoihisi.

Sopivuus: Yhdisteen lainausominaisuudet ovat saatavilla suoraan Ledger Liven kautta.

Salauslainaus Compound- ja Ledger Live -palveluilla tapahtuu kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa. Ensinnäkin, asenna Ledger Live’s Manager -sovellus krypto-valuutalle, jonka haluat lainata, ja luo tili. Toiseksi, anna tilisi valtuuttaa Compoundin älykäs sopimus toimimaan tilisi kanssa. Valitse lopuksi lainausmäärä salausvaluuttoja ja anna tapahtuma Compoundille, vahvista ja hyväksy tapahtuma laitteellasi.

Suojausominaisuudet

Yksi tärkeimmistä syistä ostaa Ledger-laitteistolompakoita on yrityksen maine turvallisuudessa. Nano X sisältää kaksi prosessorisirua:

  • Suojattu elementti: ST33J2M0 (suojattu) on itsenäisesti sertifioitu ja tallentaa yksityisen avaimen ja allekirjoittaa tapahtumat
  • Käyttöjärjestelmä: STM32WB55 siru on vastuussa Ledgerin omistamasta BOLOS-käyttöjärjestelmästä.

Suojatut elementit ovat erillisiä laitteistoja (toinen suojaustaso), joilla on oma tallennustila ja rajoitetut toiminnot, joita hakkerit eivät voi rikkoa. Tämä tarkoittaa, että vaikka Ledger Nano X on kytketty kompromissilaitteeseen – kuten hakkeroituun kannettavaan tietokoneeseen tai puhelimeen, yksityiset avaimet (= pääsy salausvaroihin) eivät koskaan vaarannu. Laitteet, kuten Trezor One ja Model T ei ole turvallisia elementtejä ja niillä on vain yksi suojaustaso.

Ledger Nano X TeardownLedger Nano X Teardown, jossa CC EAL 5+ Secure Element Chip

Ledger Nano X: ssä on myös sama BOLOS-käyttöjärjestelmä kuin Nano S: ssä. BOLOS varmistaa, että osoitteet näytetään laitteessa oikein, ja hoitaa yhteydet ulkoisiin laitteisiin.

Kuten Nano S, käyttäjät voivat asettaa ensisijaisen PIN-koodisi lisäksi lompakot, jotka on suojattu salasanalla. Joten varas vaatii, että avaat laitteen lukituksen, voit antaa heille PIN-koodin päästäksesi lompakkoihin pienemmällä varalla. Piilottaen suurimman osan salausvaroistasi salasanasuojattujen lompakoiden taakse.

Nano X: ssä on lisäksi Bluetooth-tuki. valitettavasti Bluetoothin tietoturvatiedot ei ole tahraton ja esittää laitteelle uuden hyökkäysvektorin. Ledger CTO Nicolas Bacca on todennut haastattelussa, että Bluetooth on Ledger -toiminnoissa olettaen, että yhteys on vaarantunut – se ei missään vaiheessa voi ottaa laitetta haltuunsa.

Ledger Nano X Bluetooth -ohjauspaneeliBluetooth voidaan kytkeä pois päältä Ledger Nano X: ssä

Lokakuussa 2019 Nano X sai CSPN: n (First Level Security Certificate) sertifiointi jonka on myöntänyt ANSSI (kansallinen tietojärjestelmien turvallisuuden virasto). Tällä hetkellä kaikista markkinoiden kryptovaluuttalaitteista vain Ledgerin Nano S: llä ja Nano X: llä on tämä sertifikaatti. Sertifiointijärjestelmä arvioi laitteen turvallisuuden useita näkökohtia, mukaan lukien palomuuri, tunnistaminen, todentaminen ja upotetut ohjelmistot, suorittamalla sen läpi useita hyökkäysskenaarioita.

Ledger hakata

Heinäkuussa 2020, Ledger vahvistettu he kärsivät tietorikkomuksesta, jossa luvaton kolmas osapuoli pääsi Ledgerin sähköisen kaupankäynnin ja markkinoinnin tietokantaan. Tämän seurauksena noin miljoona sähköpostiosoitetta paljastettiin, ja näistä 9 500 asiakkaalla oli muita tietoja, kuten etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero ja tilatut tuotteet.

Ledger oli ilmoittanut asiasta viranomaisille ja työskentelee yhdessä Oranssi Cyberdefense selvittää asiaa. Tiimi seuraa myös jatkuvasti todisteita Internetissä myytävistä tiedoista.

Tietorikkomuksen jälkeen käyttäjät ovat ilmoittaneet tietojenkalastelusähköpostien ja -tekstien vastaanottamisesta pyytämällä heitä lataamaan Ledger-ohjelmiston uuden version. Jos käyttäjät napsauttavat sähköpostissa olevaa linkkiä, heidät ohjataan Ledger-sivuston väärennettyyn kloonattuun versioon. Myöhemmin, jos käyttäjät lataavat päivityksen, joka on itse asiassa haittaohjelma, se pyytää käyttäjiltä Ledgerin palautuslausetta. Hyökkääjä käyttää sitten syötettyä palautuslausetta käyttäjän lompakon palauttamiseen ja käyttäjän kryptovaluuttojen lähettämiseen hyökkääjän lompakkoon. Täydellinen selittäjä kuinka phishing-hyökkäys toimii, katso Krakenin raportti.

TietojenkalastelusähköpostiTietojenkalasteluviesti lähetetty osoitteesta [email protected]

Huomaamme, että tämä voidaan tarkemmin luonnehtia “tietojen rikkomiseksi” eikä hakkeroinniksi. Vielä tärkeämpää on, että tällä rikkomuksella ei ollut yhteyttä tai vaikutusta Ledger-laitteiston lompakkoihin tai Ledger Live -sovellukseen. Ledger-laitteisiin tallennetut kryptovaluutat eivät ole koskaan olleet vaarassa.

5/5 Suojausluokitus

Usean valuutan tuki

Kolikot, joita tukee Ledger Nano XTäydellinen luettelo tuetuista kolikoista Ledger löytyy täältä

Ledgerillä on yksi monipuolisimmista tuista erilaisille kryptovaluutoille, kuten NEO, Vechain ja Monero. Ledger nano X tukee avointa käytäntöään projektiryhmien kehittämiseen ja tukee yli 1100 eri resurssia. Monia näistä varoista, kuten Vechain tai NEO, ei löydy kilpailijoilta, kuten Trezor Model T tai KeepKey, mikä tekee Ledgeristä ainoan laitteistolompakon, joka on saatavana monille kolikoille. Nyrkkisääntö on, että Nano X tukee samaa omaisuutta kuin Ledger Nano S.

Ledger Liven asentaminen

Ledger Live -sovellusliittymä

Ledgerillä on natiivisovellus nimeltä Ledger Live jotta voit käyttää kryptovaluuttatilejä (mukaan lukien Bitcoin, Litecoin Ethereum ja muut kryptovaluutat). Ledger Live on saatavana useilla alustoilla, kuten Windows, MacOS, Linux, Android ja iOS. Löysimme Ledger Live -sovelluksen helppokäyttöisen, koska se näyttää selvästi kryptovaluuttaomaisuuden historiallisilla kaavioilla. Salausvaluuttojen lähettäminen on erittäin helppoa askel askeleelta -toiminnolla, joka näyttää selvästi lähettäjän ja vastaanottajan osoitteet. Mukana on myös lisäominaisuuksia transaktiomaksu sat / tavuina.

Kuinka monta kolikkoa Ledger Nano X mahtuu?

Yksi Nano S: n heikkouksista on asennettujen sovellusten tilan puute. Ledger Nano X korjaa ongelman lisäämällä sisäisen muistin 2 Mt: ksi. Testeissämme pystyimme asentamaan kaikki 73 saatavilla olevaa sovellusta laitteeseen (Ledger saamisia enintään 100+). On huomattava, että sovellustallennus on mukavuusominaisuus – sovellukset säilyttävät edelleen tilinsä / kryptovaluuttasaldonsa, vaikka ne poistettaisiin.

Tukeeko Ledger Nano X Ethereumia ja ERC-20: tä?

Syyskuussa 2019 Ledger lisäsi a syntyperäinen Ethereum-lompakko uusimpaan Ledger Live v.1.14.0: een, joka lisää tuen 22 kolikolle ja yli 1250 ERC-20-rahakkeelle. Tämä mahdollistaa suoran pääsyn merkkeihin ja ethereumiin liikkeellä ollessaan ilman kolmannen osapuolen käyttöliittymän kaltaista MyEtherWallet. Tämä on tervetullut päivitys Nano X -käyttäjille, joiden jo aiemmin oli käytettävä erilaisia ​​rajapintoja riippuen krypto-valuutasta, jonka kanssa halusit olla vuorovaikutuksessa. Se on varmasti myös tervetullut salausvaluutan uusille tulokkaille, jotka voivat olla hämmentyneitä erilaisista käyttöliittymistä.

Yksi valituksistamme on, että Ledger Nano X: n on annettava kukin sovellus erikseen – mikä ei ole välttämätöntä Trezor Model T: ssä.

Onko pääkirja valmiina Ethereum 2.0: aan?

Ethereum 2.0 on tulossa pian, ja ensimmäinen vaiheen 0 majakkaketju käynnistetään joulukuussa 2020. Tämän johdosta Ethereumin sidosryhmien on talletettava vähintään 32 eetteriä Beacon-ketjuun talletussopimuksella. Siksi Ledger on päivittänyt Nano X: n uuden laiteohjelmiston version 1.2.4-5, jossa Ethereum-sovelluksen päivitys versioon 1.6.0 antaa käyttäjille mahdollisuuden allekirjoittaa talletussopimus suoraan Ledger Nano X: ssä. Tämä ominaisuus on YKSINOMAINEN Ledger Nano X: lle.

Tulevaisuudessa käyttäjät voisivat käyttää Ledger Nano X -tietojaan johtamaan julkisen Ethereum 2.0 -avaimen ja vahvistamaan, että talletussopimuksessa käytetty julkinen kotiutusavain todella kuuluu Ledger-laitteeseen. Ledger-tiimi työskentelee myös toisen Ethereum-sovelluksen parissa, jonka avulla sidosryhmät voivat allekirjoittaa lohkot turvallisesti Beacon-ketjussa.

5/5 Usean valuutan tuki

Laitteiston suunnittelu

Ledger nano X PIN -käyttöliittymäSyöttö tapahtuu kahdella pyöreällä painikkeella

Uudessa Ledger Nano X: ssä on kaksi laitteistopainiketta – piilotettu kannen kääntökehän pyöreään muotoiluun. Näiden kahden painikkeen avulla pääsemme valikoihin (pidä molempia painikkeita alhaalla), voimme tehdä valintoja (paina molempia painikkeita) ja jopa syöttää palautuslauseita (vieritä painikkeilla). Huomasimme, että PIN-koodien ja palautuslausekkeiden syöttäminen on työlästä vain kahdella painikkeella – ehkä kosketusnäyttö tai lisäpainikkeet voisivat auttaa.

Nano X: llä on suurempi näyttö ja suurempi resoluutio. Tämä tarkoittaa, että täysiä kryptovaluuttaosoitteita voidaan siirtää ilman vieritystä – jotain, mikä puuttui kipeästi Nano S: stä.

Nano X käyttää modernia USB-C-liitäntää lataamiseen ja yhteyden muodostamiseen tietokoneeseen. Tämä on tervetullut päivitys, kun tietokonemaailma siirtyy USB-C: lle.

4/5 laitteistosuunnittelulle

3,5 / 5 helppokäyttöisyydestä

Liikkuvuus

Ledger nano X

Ledger Nano X: ää voidaan käyttää mobiililaitteiden kanssa, ja tapahtumia voidaan lähettää tien päällä käyttämällä Ledger Live -sovellusta mobiililaitteella. Löysimme tämän ominaisuuden olevan hyvin tilannekohtainen. Vaikka salauksen lähettäminen tien päällä on hyödyllistä Nano X: n tarjoaman turvallisuuden kanssa, mukavuus puuttuu verrattuna matkapuhelimiin, kuten Enjin Wallet. Tarvitaan erotusvahvistusjoukko: avaa laitteen lukitus PIN-koodilla, syötä kryptovaluutta-sovellus, tarkista ja vahvista tapahtuma. Tämä tuntuu tylsältä ja ei sovellu yksinkertaisille kahvin ostoille tai pienille liiketoimille. Mikä järkeä on ehkä suuret ostot (auto tai talo?) Tai merkkimyynnin investoinnit. Kysymys on kuitenkin edelleen, kuinka usein meidän on lähetettävä suuria määriä salausta tien päällä?

Kuinka päivität Ledger Nano X: n

Ledger julkaisee säännöllisesti päivityksiä Ledger Nano X: lle turvallisuuden, toiminnallisuuden ja kolikoiden tuen parantamiseksi. Itse asiassa laiteohjelmistopäivitykset vaaditaan tuen saamiseksi uusimmille kryptovaluutoille. Päivitä laiteohjelmisto kytkemällä Nano X tietokoneeseen ja suorittamalla Ledger Live -sovellus. Sovellus näyttää automaattisesti versionumerosi ja näyttää kaikki saatavilla olevat laiteohjelmistopäivitykset. Aloita päivitys napsauttamalla päivityspainiketta ja vahvistamalla asennus Nano X: ssä painamalla molempia painikkeita alas, kun sinua kehotetaan sallimaan pääkirjahallinnan pääsy laitteeseen.

Ledger Nano X on päivityksen arvoinen?

Ledger Nano X on 119 dollaria, eikä se ole budjettilaite – se komentaa tietyn hintapreemion, mikä vaikeuttaa päivityspäätöstä monille käyttäjille. Monille kaupan katkaisijan mukavuusominaisuudet – suuri näyttö, joka näyttää täydelliset kryptovaluuttaosoitteet ja suuremman tallennustilan lisää sovelluksia varten. Jos nämä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, Nano X on päivityksen arvoinen. Jos tarvitset kuitenkin vain muutamia sovelluksia, budjettiystävällinen Ledger Nano S on parempi vaihtoehto 59 dollaria.

Ledger Nano X verrattuna Trezor-malliin T

Ledger verrattuna muihin laitteistolompakkoihin

Suurin ero Ledger Nano X: n ja Trezor Model T: n välillä on näyttö ja tuetut kolikot. Trezor Model T: ssä on mukava kosketusnäyttö, joka auttaa PIN-koodin ja suojauslausekkeiden syöttämisessä. Trezorilla on kuitenkin vähemmän tuettuja kolikoita ja yleensä projektit yleensä vapauttavat Ledger-tuen ensin. Seuraava taulukko on vertailu eri laitteistolompakkoihin, mukaan lukien julkaisupäivä, mahdollinen ulkoinen turvasertifikaatti, julkaisupäivä ja tarkistusluokitus.

Päivän päätteeksi valinta Ledger Nano X: n ja muiden laitteistolompakoiden välillä perustuu enimmäkseen yhteen kysymykseen – tukevatko laitteellasi haluamasi kryptovaluutat. Suuren määrän kolikoiden tuki on aina ollut Ledgerin vahvuus, samoin kuin hajautettujen pörssien selaintuki (Binance DEX, IDEX ja Switcheo)

Arvostellut 20. huhtikuuta 2020, Michael Gu

Päivitetty 22. marraskuuta 2020: Päivitetyt tiedot luotonannosta Ledger Live -palvelun avulla

Napsauta alla ostaaksesi!

{ "@konteksti": "http://schema.org/", "@tyyppi": "Tuote", "brändi": "Ledger", "nimi": "Ledger Nano X", "kuva": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Ledger-Nano-X.jpg", "kuvaus": "Ledger Nano X on seuraavan sukupolven laitteistolompakko, jossa on älypuhelintuki, suurempi näyttö ja enemmän tallennustilaa sovelluksille.", "arvostelu": { "@tyyppi": "Arvostelu", "otsikko": "Ledger Nano X -lompakkokatsaus: Onko se sen arvoista vuonna 2019", "nimi": "Ledger Nano X", "kuvaus":"Ledger Nano X on seuraavan sukupolven laitteistolompakko, jossa on älypuhelintuki, suurempi näyttö ja enemmän tallennustilaa sovelluksille.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/ledger-nano-x-review/", "reviewBody": "Ledgerillä on yksi monipuolisimmista tuista erilaisille kryptovaluutoille, kuten NEO, Vechain ja Monero. Ledger nano X tukee avointa käytäntöään projektiryhmien kehittämiseen ja tukee yli 1100 eri resurssia. Monia näistä varoista, kuten Vechain tai NEO, ei löydy kilpailijoilta, kuten Trezor Model T tai KeepKey, mikä tekee Ledgeristä ainoan laitteistolompakon, joka on saatavana monille kolikoille. Nyrkkisääntö on, että Nano X tukee samaa omaisuutta kuin Ledger Nano S.", "päivämäärä julkaistu": "2020-4-20", "reviewRating": { "@tyyppi": "Luokitus", "ratingValue": "4.5", "huonoin luokitus":"0", "paras": "5" }, "kirjailija": { "@tyyppi": "Henkilö", "nimi": "Michael Gu" }, "kustantaja": { "@tyyppi": "Organisaatio", "nimi": "Nyrkkeily", "logo": { "tyyppi": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tarjoaa": { "@tyyppi": "Tarjous", "priceCurrency": "USD", "hinta": "119", "url":"https://shop.ledger.com/?r=428b&tracker = nanotarkistus" }}

Tuotteen tekniset tiedot (tekniset tiedot)

Ledger Nano X -tuotetiedot:

Suorittimet ST33J2M0 (suojattu) + STM32WB55
Yhteensopivuus 64-bittinen pöytätietokone (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) lukuun ottamatta ARM-prosessoreita. Yhteensopiva myös älypuhelinten (iOS 9+ tai Android 7+) kanssa.

Liitin

USB Type-C, Bluetooth 5.0

Akku

100mAh akku

Koko

72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm

Tuetut varat 1100+ tuetut varat

Usein kysytyt kysymykset

Voitko säilyttää kolikkosi päivittäessäsi Ledger Nano S: stä Ledger Nano X: ksi?

Joo. Kun teet päivitystä, valitse “palauta” -vaihtoehto asennuksen aikana ja kirjoita 24 sanan palautuslause Ledger Nano S -varmuuskopiosta

Voidaanko Bluetooth-ominaisuus poistaa käytöstä Ledger Nano X: ssä?

Kyllä, Bluetooth voidaan poistaa käytöstä ohjauspaneelista. Tämä poistaa Bluetooth-yhteyden käytöstä ja sallii Pääkirjan kommunikoida vain USB-kaapelin kautta. Pääset paneeliin pitämällä molempia painikkeita painettuna 3 sekunnin ajan.

Voitko monia sovelluksia asentaa Ledger Nano X: ään?

Huomasimme, että Ledger Nano X: ssä voi olla kaikki 73 Ledger Managerissa tällä hetkellä saatavilla olevaa sovellusta. Tuleville sovelluksille on vielä enemmän tallennustilaa.

Miksi Ledger Nano X Bitcoin-osoite muuttuu?

Ledger sisältää ominaisuuden, joka luo uuden Bitcoin-osoitteen automaattisesti aina, kun vanhaa käytetään. Tämä lisää tapahtumien yksityisyyttä, koska uusiin tapahtumiin käytetään eri osoitteita. Vanhoja osoitteita voidaan edelleen käyttää, koska Ledger sisältää täyden pääsyn (sisältää tulevaisuuden käyttöoikeuden) näihin varoihin.

Kuinka luot uuden julkisen osoitteen varojen vastaanottamista varten

Uudet julkiset osoitteet luodaan automaattisesti, kun vanhoja käytetään (osoite vastaanottaa tai lähettää tapahtuman).

Mikä on uusin Ledger Firmware

Tällä hetkellä uusin laiteohjelmisto on 1.6.0

Vaikuttaako koronaviruksen (COVID-19) pandemia Ledgeriin?

Ledger on antanut lausunto sanomalla, että heillä on käytössä toiminnan jatkuvuutta koskevia toimenpiteitä varmistaakseen, että heillä on edelleen varastoja ja tuotteita toimitettavaksi asiakkailleen. Heillä on kuitenkin jonkin verran viivästyksiä asiakaspalvelupuolellaan, mutta pyrkivät varmistamaan, että asiakkaan huolenaiheisiin vastataan. Voit tarkistaa järjestelmiensä toimintatila täällä. Tuotteiden toimittamisessa asiakkaille voi väistämättä olla ongelmia, he voivat silti lähettää tuotteita useimpiin maihin, vaikka joillakin asiakkailla saattaa olla rajoitettuja lähetysvaihtoehtoja. Tarkista täältä toimitus voi vaikuttaa maahasi.

Lisälukemista

Ledger lähettää myös arvosteluja muilta YouTubereilta, jotka voit tarkistaa täältä.

Saitko juuri uuden Ledger Nano X: n? tai oletko aina ollut utelias aloittamaan Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen käytön? Katso kurssini, joka on luotu yhteistyössä Jeff Kirdeikisin kanssa Uptrenndistä- Bitcademy: Opi, sijoita & Kauppa Bitcoin – alle tunnissa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map