Phemex Exchange Review 2020: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Phemex on a ammattitason Cryptocurrency exchange tarjoaa sekä Bitcoin spot- että optiokauppaa. Vaihto tarjoaa innovatiivisen nollamaksuinen kaupankäyntimalli jossa maksuja ei veloiteta tapahtumaa kohti. Phemex tarjoaa myös Bitcoin-, Ethereum- ja Chainlink Perpetual -futuureja. Vaihdon rakentavat entisen Morgan Stanleyn johtajat, ja sen tavoitteena on tarjota institutionaalisen tason kaupankäyntivälineitä ja turvallisuutta. Johdannaisten kauppa antaa kauppiaille mahdollisuuden lisätä altistumistaan ​​tietyille varoille ja kykyä “lyhentää”.

Phemexin tärkeimmät ominaisuudet

 • Ilmaiset kaupat Spot Exchangessa (Premium-tili)
 • Institutionaalisen tason kauppa ja turvallisuus
 • Vankka kaupankäyntivakuutus
 • Ilmaiset talletusmaksut
 • Kyky hyödyntää jopa 100X marginaali

Phemex Spot -vaihto & Ilmaiset kaupat

Yksi Phemex-pörssin tärkeimmistä eduista on mahdollisuus käydä ilmaisia ​​nollamaksuja. Tämä käsite on uraauurtava kryptovaluutanvaihtoalalle, koska edellinen malli veloitti kaupankäyntimaksuja sekä salauksen ostamisesta että myymisestä. Tämä tunnelma lisääntyisi ajan myötä, jolloin monet kauppiaat maksavat tuhansia dollareita kryptovaluutanvaihtoihin. Phemexin avulla nämä kauppiaat voivat hyödyntää nollamaksullista kaupankäyntimallia ja maksaa vain kuukausimaksun, joka on 9,99 dollaria USD. Tämä on valtava pelinvaihtaja kryptovaluutta daytradereille ja teknisille analyytikoille.

Phemex tarjoaa myös 30 päivän ilmaisen kokeilun Premium-tilille. Tämän hyödyntämiseksi käyttäjien on tehtävä yli 0,02 BT: n talletus ja suoritettava yli 1000 USD: n transaktio. Tutustu ilmaiseen 30 päivän ajan Premium-jäsenyys täällä.

Luulen, että tämä on trendi ja vastuu vaihdosta on pienentää pääomankäyttäjien palkkioita. Ja institutionaalisille asiakkaille he ovat halukkaita maksamaan enemmän maksuja, mutta parempaan palveluun, kuten dataan, analyysiin, eikö niin? Joten se on kaksi erilaista ryhmää. Joten me, ja ilmoitimme nollapalkkioistamme, he vain hyödyttävät vähittäisasiakkaitamme.

Jack Tao, Phemexin toimitusjohtaja

Bitcoin Perpetual Futures

Phemexin tarjoama ydinkauppatuote on kryptovaluuttajohdannaisten kauppa, kuten Bitcoin Perpetual Futures. Johdannaiset ovat rahoitusvälineitä, jotka saavat arvon taustalla olevasta tuotteesta – tässä tapauksessa kryptovaluutat, kuten Bitcoin. Phemexexchange-kaupat sopimuksiin, jotka perustuvat kohde-etuuteen itse omaisuuden sijasta – tämä sallii suurempi vipuvaikutus ja muita tuotteita. Phemex sallii enintään 101X-vipuvaikutuksen johdannaistuotteille. Tämä tarkoittaa, että 1%: n muutos Bitcoinin hinnassa voi johtaa 100%: n muutokseen rahoituksen määrässä – mikä antaa kauppiaille mahdollisuuden kaksinkertaistaa tai ei mitään pörssissä. Tämän tyyppistä vipuvaikutusta suosittelee BitMEX-pörssi, joka sallii myös 100X-vipuvaikutuksen.

Tuetut maat

Phemex-vaihto on rajoitettu seuraaville maille ja lainkäyttöalueille: Yhdysvallat, Kuuba, Quebec, Singapore, Pohjois-Korea, Sevastopol, Sudan, Iran, Syyria. Ja kaikki muut maat, joissa on laitonta käydä kauppaa kryptovaluutoilla.

Tuetut salausvaluutat

Phemex vain 6 kryptovaluutta toistaiseksi: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Vaikka sopimukset, Phemex tarjoaa myös GOLD / USD-kaupankäyntiparin.

Phemex Trading ottaa vastaan ​​voittotilauksia ja stop-tappioita

Ota voitto ja lopeta tappion laukaisut Phemexillä

Yksi Phemexin tärkeimmistä eduista on stop-loss-menetelmien käyttö ja voittotilausten tekeminen. Nämä tilaukset antavat ammattimaisille kauppiaille mahdollisuuden hienosäätää kaupankäyntistrategioitaan ja luoda mahdollisuuksia saada voittoa tai tappiota. Oletusarvoisesti Phemexillä on nopeat vaihtoehdot ottaa voitto 25%, 50%, 75% ja 100% voitoksi. Ne voidaan asettaa, kun lähtökohta on määritetty selkeällä merkinnällä merkkihinta ja arvioitu voitto tai tappio. On tärkeää muistaa, että kun otetaan voittoa tai lopetetaan tappioita, positio myydään a markkinatilaus – mikä tarkoittaa, että algoritmi sovittaa kaupan automaattisesti, vaikka se ei olisikaan samaan hintaan.

Phemex-palkkiot

Kaupankäyntimaksut

Phemexin kaupankäyntimaksuiksi vahvistetaan 0,025% päättäjille ja 0,075% ottajille. Vaihdosta ei peritä lisämaksumaksua, joten käyttäjät voivat käydä kauppaa jopa pienillä määrillä pelkäämättä ylivoimaisia ​​maksuja. Takaajamaksut ovat korkeammat, kun pörssi kannustaa käyttäjiä täyttämään tilauskannat ja luomaan suuremman likviditeetin pörssille.

Rahoitusaste näkyy Phemexissä

Rahoitusmaksu on ominaisuus, joka on erittäin tärkeä ottaa huomioon Phemexissä. Rahoitusosuus maksetaan suoraan joko pitkien tai lyhyiden positioiden haltijoille riippuen siitä, onko sen negatiivinen vai positiivinen rahoitusosuus. Phemexissä maksu peritään joka 8. tunti ja voi olla negatiivinen tai positiivinen – eli se on mahdollista saada tai menettää rahaa 8 tunnin välein. Jos rahoitusosuus on negatiivinen, shortsinhaltijat maksavat pitkälle prosenttiosuuden asemastaan. Yllä olevassa esimerkissä rahoitusosuus on -0,0094%, joten lyhyiltä omistajilta veloitetaan 0,0094% heidän koko asemastaan. Tämä tarkoittaa myös sitä pitkät haltijat saavat kiinnostusta heidän asemastaan.

Talletus- / nostomaksut

Phemex ei veloita talletusmaksua, mutta talletukselle on asetettu vähimmäisvaatimukset. Mitä tulee nostoihin, siinä on myös vähimmäisnostoraja ja veloitettava maksu riippuu kryptovaluutasta. Esimerkiksi Phemex veloittaa BTC-nostoista 0,0005 BTC ja USDT-nostoista 1 USDT.

Talletus- / nostomaksut PhemexilläTalletus- / nostomaksut Phemexillä

Lisätietoja Phemexin palkkiot ja ehdot.

Maksutavat

Phemex hyväksyy vain seuraavat kryptovaluuttatalletukset pörssiin: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether ja Ripple. Koska pörssissä ei ole käytössä KYC-menettelyjä, perinteisiä maksutapoja, kuten luotto- tai maksukortteja ja PayPalia, ei hyväksytä.

Phemex Tervetuliaisbonus

Pörssi tarjoaa tällä hetkellä a tervetuliaisbonus 72 dollaria uusille ilmoittautumisille bonusrahojen kautta. Tämä voidaan saada tekemällä yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten seuraamalla heidän tehtäviään sosiaalinen media tai rahoittaa tiliä .20,2: lla yhdellä talletuksella.

Phemex tarjoaa 72 dollaria USD tervetuliaisbonuksena uusille käyttäjärekisteröinnille

Alatilit-ominaisuus

Phemex-alatilit

Phemex tarjoaa helpon tavan luoda alatilejä – jokaisella on omat henkilökohtaiset saldonsa ja käyttöoikeutensa. Tämän ominaisuuden avulla kauppiaat voivat eristää erilaiset kaupankäyntistrategiansa toisistaan ​​- koska kullekin alatilille on mahdollista asettaa rajoitettu saldo. Saldo voidaan siirtää vapaasti tilien välillä alatilijärjestelmän kautta. Kauppiaat voivat luoda uusia tilejä jokaiselle uudelle strategialle, jonka he haluavat testata. Lisäksi alatilejä voidaan käyttää bottien kaupankäyntiin – joten automaattinen kaupankäynti voidaan suorittaa valvotuissa rajoissa.

Onko Phemex Exchange turvallinen?

On kaksi keskeistä tekijää, jotka on otettava huomioon arvioitaessa, onko Phemex turvallinen pörssi pörssirahastojen suojaamiseksi ja vipuvaikutteisella kaupankäynnillä. Tärkein näkökohta on, onko vaihto turvallinen hakkereilta – tämä johtuu siitä, että salauksenvaihto on tyypillisesti valtava b

Phemex käsittelee nostopyyntöjä 3 kertaa päivässä, ja sekä operaattorit että perustajat tutkivat tarkasti jokaista pyyntöä. Hienostuneen Wall Streetin riskienhallintakokemuksemme perusteella pystymme havaitsemaan haitalliset toimet ja suojaamaan nopeasti käyttäjiemme ja alustamme. Hyväksyttyjä nostopyyntöjä käsitellään myös offline-allekirjoituksella, jolloin kaikki varat säilyvät 100% kylmässä lompakon järjestelmässä ja kaikki toiminnot suoritetaan offline-tilassa.

Phemex-tiimi

Phemex-tiimin ydin koostuu entisistä Morgan Stanleyn johtajista ja kehittäjistä. toimitusjohtaja Jack Tao on työskennellyt Morgan Stanleyssa 11 vuoden ajan kokemuksella osakekaupan algoritmien kehittämisestä Yhdysvalloissa. Tämä työ on avainasemassa Phemexin pitkän aikavälin kasvustrategiassa ja tehtävässä tuoda ammattimaisia ​​kaupankäyntivälineitä kryptovaluutta-alueeseen.

Phemex-ydintiimi

Päätelmä: Phemex Exchange -edut ja -miinukset

Plussat

 • Kehittänyt entinen Morgan Stanley Executives
 • Alan trendien asettaminen Zero Fee Trading
 • Alatilit ja helppokäyttöiset sovellusliittymät
 • Huipputason vaihto ja lompakon suojaus
 • Ei KYC: tä pienille vetoomuksille

Haittoja

 • Suhteellisen uusi, lanseerattu vasta vuosi sitten.
 • Alueelliset rajoitukset tarjoamatta vaihtoehtoja kyseisten lainkäyttöalueiden käyttäjille.

Viitteet:

AltcoinBuzz – Phemex Exchangen kohokohdat.

CoinExchangeReviews- Phemex-arvostelu

{ "@konteksti": "http://schema.org/", "@tyyppi": "Tuote", "brändi": "Blockchain", "nimi": "Phemex Exchange", "kuva": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "kuvaus": "Phemex on ammattitason Bitcoin-johdannaisten pörssi, joka sisältää Bitcoin Perpetual -futuureja jopa 100x tilin vipuvaikutuksella. Vaihdon rakentavat entisen Morgan Stanleyn johtajat, ja sen tavoitteena on tarjota institutionaalisen tason kaupankäyntivälineitä ja turvallisuutta. Johdannaiskaupan avulla kauppiaat voivat lisätä altistumistaan ​​tietyille varoille. ", "arvostelu": { "@tyyppi": "Arvostelu", "otsikko": "Phemex Exchange Review – Paras kauppapaikka kauppiaille?", "nimi": "Phemex Exchange", "kuvaus":"Phemex on ammattitason Bitcoin-johdannaisten pörssi, joka sisältää Bitcoin Perpetual -futuureja jopa 100x tilin vipuvaikutuksella. Vaihdon rakentavat entiset Morgan Stanley -johtajat", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "reviewBody": "Phemex on ammattitason Bitcoin-johdannaisten pörssi, joka sisältää Bitcoin Perpetual -futuureja jopa 100x tilin vipuvaikutuksella. Vaihdon rakentavat entiset Morgan Stanley -johtajat", "päivämäärä julkaistu": "2020-4-10", "reviewRating": { "@tyyppi": "Luokitus", "ratingValue": "4.3", "huonoin luokitus":"0", "paras": "5" }, "kirjailija": { "@tyyppi": "Henkilö", "nimi": "EKr" }, "kustantaja": { "@tyyppi": "Organisaatio", "nimi": "Nyrkkeily", "logo": { "tyyppi": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "tarjoaa": { "@tyyppi": "Tarjous", "priceCurrency": "USD", "hinta": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" }} Onko Phemex Exchange säännelty?

Phemex etsii tällä hetkellä sääntelyä Singaporen rahaviranomainen (MAS) ja SEBA asiakasvarojen säilyttämisestä. Samoin kuin muut johdannaispörssit, kuten BitMEX, PheMEX: ää ei tällä hetkellä säännellä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner