Salausvaluutan ostaminen Ledger Live -sovelluksella: Vaiheittainen opas

Ledger, Ledger Nano S: n ja Ledger Nano X: n valmistajat ovat ilmoitti että heidän sovelluksensa, Ledger Live tukee nyt kryptovaluuttojen ostamista luottokortilla tai pankkisiirrolla. Tätä ominaisuutta käytetään heidän kumppaninsa kanssa, Coinify ja nyt käyttäjät voivat siirtyä suoraan Ledger Liveen ostamaan kryptovaluuttansa ja lähettämään sen Ledger-laitteensa turvallisuuteen. Sinun ei tarvitse enää käydä läpi ylimääräisiä vaiheita, kuten ostaa kryptovaluuttoja pörsseistä ja lähettää ne sitten laitteesi lompakkoon säilytettäväksi! Tässä oppaassa annamme sinulle vaiheittaiset ohjeet kryptovaluuttojen ostamiseen Ledger Live -sovelluksella Nano S- ja Nano X -laitteissasi.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Ledger Live -palvelussa on ostettavissa vain seuraavat kryptovaluutat: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ja Dash (DASH). Joten käyttäjien, jotka haluavat ostaa muita kryptovaluuttoja, olisi ostettava niitä muualta, esim. kryptovaluutanvaihdoissa. Jos haluat nähdä, mitkä krypto-valuutanvaihdot ovat mielestämme parhaita, tutustu artikkeliimme vuoden 2020 parhaista kryptovaluutanvaihdoista.

Kuinka ostaa kryptovaluuttoja Ledger Live -palvelun avulla

Jos olet uusi Nano X- tai Nano S -käyttäjä, sinun on ensin määritettävä laitteesi ja asennettava Ledger Live -ohjelmisto. Katso täältä Ledger Nano S -asennusopas ja Ledger Nano X -asennusopas.

Aloita kryptovaluuttojen ostaminen Nano S- tai Nano X -tietokoneellasi avaamalla Ledger Live -sovellus tietokoneellasi ja siirtymällä sivupalkin kohtaan Osta salaus. Valitse mikä kryptovaluutta haluat ostaa, voit valita Bitcoinista (BTC), Ethereumista (ETH), Bitcoin Cashista (BCH) tai Dashista (DASH). Tämän oppaan tarkoituksessa esittelemme Bitcoinin ostamista, joten valitsemme Bitcoinin salausvaraksi, jonka haluamme ostaa. Valitse sitten, mihin tiliin haluat kryptovaluuttasi talletettavan. Vaihtoehtoisesti voit lisätä uuden tilin kryptovaluuttaostoksillesi – katso osiota nimeltä “Kuinka lisätä uusi tili kryptovaluuttaostoksille”.

Osta salausNapsauta sivupalkissa “Osta salaus”

Ledger Live -palvelussa sinua pyydetään joko kirjautumaan sisään tai kirjautumaan Coinify-tilillesi. Opetusohjelma Coinify-tilin perustamisesta on osiossa nimeltä “Kuinka rekisteröidä Coinify-tili Ledger Liveen”.

Kirjaudu sisään tai määritä Coinify-tiliKirjaudu sisään tai määritä Coinify-tili

Sitten sinua pyydetään valitsemaan ostettavan kryptovaluutan määrä, maksuvaluutta ja maksutapa. Kirjan avulla voit maksaa seuraavissa valuutoissa: AUD, BGN, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PLN, SEK, TRY, USD ja VND. Voit maksaa kryptovaluutastasi luottokortilla (Visa tai Mastercard) tai eurooppalaisista sijainneista pankkisiirrolla. SEPA.

Osta salausValitse kryptovaluuttaostosi ja vahvista tapahtuma.

Koska kryptovaluutan hinnat vaihtelevat, Ledger lukitsee ostohintasi ja antaa sinulle 15 minuuttia ostoksen suorittamiseen. Syötä luottokorttitietosi, tarkista ostotiedot ja napsauta “Maksa”. Ostamasi kryptovaluutta talletetaan automaattisesti Ledger-laitteellesi määritetylle tilille.

Suorita maksuSuorita maksu

Kuinka rekisteröidä Coinify-tili Ledger Live -palveluun

Niille, joilla ei ole Coinify-tiliä tai jotka ostavat kryptovaluuttoja ensimmäistä kertaa Ledger Live -palvelussa, sinun on käytävä läpi Coinify’s Know Your Client (KYC) -prosessi ja perustettava tili. Kirjoita Ledger Live -sähköpostiosoitteesi ja valitse salasana ja napsauta sitten Luo tili. Sitten sinua pyydetään vastaamaan muutamaan KYC-kysymykseen.

Luo Coinify-tiliLuo Coinify-tili

Vahvista sähköpostiosoitteesi (Coinify lähettää sinulle vahvistussähköpostin) ja sijaintisi.

Vahvista sähköpostiosoite ja sijaintiVahvista sähköpostiosoitteesi ja sijaintisi

Anna tietoja asuinosoitteestasi ja siitä, miten aiot käyttää tiliäsi.

Anna asuinosoite ja tilin käyttöAnna asuinosoite ja tilin käyttö

Sinua pyydetään myös vahvistamaan henkilöllisyytesi toimittamalla valokuva henkilöllisyystodistuksestasi / passistasi ja skannaamaan kasvosi samalla tavalla kuin FaceID: n asettaminen iPhoneen.

Vahvista henkilöllisyytesiVahvista henkilöllisyytesi

Jälkeenpäin Coinify käsittelee rekisteröintisi automaattisesti, joka kestää noin 2 minuuttia. Sitten olet valmis!

Rekisteröinnin käsittelyCoinify käsittelee rekisteröinnin 2 minuutin kuluessa

Kuinka lisätä uusi tili kryptovaluuttaostoksille

Lisää tili napsauttamalla “+ Lisää tili”, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Valitse sitten mikä salausvaratili haluat lisätä. Tässä oppaassa näytän sinulle, kuinka lisätä Bitcoin-tili, joten valitsen omaisuuseräksi Bitcoin ja napsautin “Jatka”. Liitä pyydettäessä Ledger-laite tietokoneeseesi ja avaa sen lukitus. Siirry sitten vastaavaan sovellukseen sen kryptovaluutan suhteen, jonka haluat ostaa laitteelta, laite sanoo “Sovellus on valmis”, kun se synkronoituu tietokoneesi Ledger Liven kanssa.

Synkronoinnin jälkeen sinulle annetaan vaihtoehtoja, mille uudelle tilille haluat lisätä. Valitse lisättävät tilit ja napsauta sitten Lisää tili. Uusi tilisi lisätään sitten ja voit sitten joko lisätä uusia tilejä tai sulkea ikkunan loppuun.

Käyttökokemus ja johtopäätös

Olemme kokeilleet monia kryptovaluutta-laitteiden lompakoita, ja Ledger-laitteet ovat ehdottomasti ensisijainen valinta. Tämän mieltymyksen vahvistaa ehdottomasti se, että voimme nyt ostaa kryptovaluuttoja Ledger Live -palvelusta, koska se tarkoittaa, että meidän ei enää tarvitse ostaa kryptovaluuttoja pörsseistä, varsinkin kun suurin osa pörsseistä vaatii sinua käymään läpi KYC-menettelyt, jos ostat salausta ensimmäisen kerran. Joten vaikka joudut myös käymään läpi KYC-menettelyt ostaessasi Ledger Liven kanssa ensimmäistä kertaa, mikä on vähän vaivaa, koko prosessin suorittaminen kesti vain noin 5 minuuttia. Päivän lopussa kannattaa ostaa salausvaluuttoja Ledger Live -palvelulla pitkällä aikavälillä, koska kryptovaluuttasi lähetetään suoraan laitteellesi, joka on suhteellisen turvallisempi tallennuslaite. Monet saattavat käyttää useita pörssejä ja jopa hypätä vaihdosta toiseen, mutta päivän lopussa laitteistolompakko on paikka, johon suurin osa krypto-valuutastasi tulisi silti tallentaa. Siksi suosittelemme tämän ominaisuuden kokeilemista ja vaikka vain 4 kryptovaluuttaa on ostettavissa, se yleensä riittää pörssin kaupankäynnin aloittamiseksi ja toivomme ja odotamme, että Ledger saattaa lisätä kolikoita tulevaisuudessa.

Haluatko ostaa Ledger Nano X: n? Napsauta alla OSTA NYT!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner