Seerumin DEX-opas ja arvostelu

Seerumi on hajautettu kryptovaluutan vaihto (DEX). Niitä hoitaa Serum Foundation, joka koostuu ihmisistä, joilla on valtavia kokemuksia DeFi: stä, kryptovaluutoista ja virtuaalivaluuttakaupasta. Hanke syntyi hajautetulle rahoitukselle (DeFi) ominaisten kysymysten, kuten keskittämisen, nopeuden, käytettävyyden ja moniketjuisen tuen, käsittelemiseksi..

Mikä on seerumi?

Seerumi luotiin samasta tiimistä FTX Exchangen takana, joka on yksi markkinoiden johtavista johdannaisista ja kryptovaluutanvaihdoista. Seerumi tukee DEX-ekosysteemiä nopeasti, samalla kun se tukee useita ketjuja, kiinteitä metallirahoja, tilauskirjoja ja käärittyjä kolikoita. Vaikka suurin osa DeFi-järjestelmistä perustuu blockchain-tekniikkaan, monilla niistä on tällä hetkellä keskitettyjä näkökohtia.

Esimerkiksi alustat perustuvat älykkääseen sopimukseen, jota voidaan hyödyntää ja varastetut varat varastaa. Lisäksi nämä alustat ovat vuorovaikutuksessa perinteisen maailman kanssa käyttämällä keskitettyjä oraakkeleita, jotka tarjoavat hintaa syötteitä.

Seerumilla kaikki on kuitenkin hajautettua, mikä tekee siitä halpaa, nopeaa ja turvallista kaikille käyttäjille. Alusta tarjoaa lisäksi hajautetun pörssin, joka tukee ketjun sisäistä kauppaa vaarantamatta sen nopeutta. Se on rakennettu myös Solana-lohkoketjuun, joka voi saavuttaa 710 000 tapahtumaa sekunnissa (tps). Vaikka tällä hetkellä se pystyy käsittelemään vain noin 50000 tps, se on jo eksponentiaalisesti nopeampi kuin Ethereumin 15 tps.

Seerumin tärkeimmät edut

Ketjunvaihto  

Hajautetussa valuuttamaisemassa on käytettävä luotettavia osapuolia vaihtosopimusten helpottamiseksi. Seerumin osalta vaihtosopimukset tehdään kuitenkin luotettavasti hajautettujen hankkeiden välillä.

SRM-tunnus

SRM on Serum-verkon natiivimerkintä. SRM-tunnuksen haltijat hyötyvät muun muassa alennushinnoista alustalla.

SeerumiUSD / BTC

SerumBTC on alustalla käytetty malli tunnusten luomiseen Ethereumin ERC-20-standardien mukaisesti. Malli on ihanteellinen myös Bitcoinin (BTC) tokenointiin vanhemmassa lohkoketjussa, Solanassa. SerumUSD on toisaalta malli blockchain-pohjaisten stablecoiinien luomiseksi.

Fyysisesti sovittu ketjujen välinen sopimus

Johdannaismarkkinoiden tehostamiseksi sopimuksia käytetään DeFi-ystävien marginaaliasemien tehostamiseen. Johtavan johdannaisalustan tuella Serum on alusta, jolla on perus- ja edistyneitä marginaalikauppavaihtoehtoja uusien ja kokeneiden kauppiaiden palvelemiseksi..

Hajautettu tilauskanta

AMM-protokollasta poiketen protokollalla on hajautettu tilauskanta. Tämä mahdollistaa tilausten automaattisen sovittamisen ketjussa. Tämä antaa kauppiaille täyden hallinnan kauppaansa.


Keskeinen este muiden DeFi-fokusoitujen protokollien hajautetulle tilauskannalle on, koska ne perustuvat Ethereumiin, jolla on alhaiset nopeudet, jotka johtavat ruuhkautumiseen ja korotettuihin maksuihin.

Tuetut salausvaluutat

Seerumi on hieman jäljessä muista hajautetuista pörsseistä listattujen kolikoiden ja kaupankäyntiparien lukumäärän suhteen. Tällä hetkellä seerumi listaa 15 kolikkoa ja 30 kauppaparia, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Solana, Swipe, Yearn.Finance jne.. Katso täältä täydellinen luettelo.

Palkkiot

Seerumilla sanotaan olevan erittäin kilpailukykyiset kaupankäyntimaksut, ja Serum Tokenilla (SRM) saat 60% alennuksen maksuista.

Seerumimaksut

Seerumitunnus ($ SRM)

SRM on seerumin ekosysteemin alkuperäinen tunnus. SRM: n haltijat saavat 50 prosenttia verkon kaikista maksuista. Myös ne, joilla on yksi megaSerum (MSRM) -tunnus tai miljoona SRM pinottu yhdessä, on vapautettu maksamasta 60 prosenttia kaupankäyntimaksuistaan.

Muita tunnuksen apuohjelmia ovat transaktiomaksujen maksaminen, aivan kuten Binancen BNB. Sitä voidaan käyttää myös panostamiseen ja rajoitetun hallintomallin tarjoamiseen.

Panostavat solmut vaativat vähintään 10 miljoonaa SRM-tunnusta ja vähintään yhden MSRM: n. Verkon solmut voivat:

· Vakuuttaa moniketjuiset liiketoimet,

· Ansaitse panospalkintoja,

· Jaa palkintoja sen luojan tai johtajan kanssa,

· Paranna seerumin suorituskykyä.

Solmuille voidaan kuitenkin määrätä sakko, koska he eivät suorittaneet tehtäviään ahkerasti. Huomaa, että panostus on aktiviteetti, johon kuuluu rahakkeiden lukitseminen lompakkoon, jotta se toimii virtatoiminnoilla blockchain-alustalla.

SRM: n alkuperäinen jakelu osoitti rahakkeita tiimilleen ja neuvonantajilleen (20%), projektin avustajille (22%), lukittujen siementen ja huutokauppojen ostajille (4%), kumppani- ja yhteistyötahkorahastolle (27%) ja ekosysteemin kannustinrahastolle (27%)..

Alustan nettomaksuja käytetään rahakkeen ostamiseen ja polttamiseen. Näiden merkitys on, että se vähentää tunnuksen tarjontaa vaikuttamalla positiivisesti sen kysyntään.

Seerumin opas: Kuinka seerumia käytetään

Seerumin käytön aloittaminen ja käyttö voidaan tiivistää neljään helpoon vaiheeseen: (1) luoda SOL-lompakko- ja talletusvaroja; (2) Liitä SOL-lompakko seerumiin; (3) Kauppa; ja (4) nostaa varoja. Katsotaanpa kutakin näistä vuorotellen.

Luo SOL-lompakko ja talleta varoja

Luo SOL-lompakko

Luo lompakko päälle Sollet.io joka pitää Solanasi ja Solanan ohjelmakirjasto (SPL) rahakkeet. Muista kopioida ja pitää palautuslauseke turvassa. Sitten sinulla on mahdollisuus valita salasana, jota suosittelemme turvallisuuden takaamiseksi. Napsauta “luo lompakko” ja olet valmis.

Talletusvarat

Varojen tallettamiseen tarvitset tietysti ensin joitain SOL-rahakkeita, jotka voi ostaa FTX: stä tai Binancesta.

Napsauta lompakkoasi ja valitse “vastaanottaa”. Voit joko kopioida talletusosoitteen tai käyttää QR-koodia. Huomaa, että sinun tulee lähettää AINOASTI SOL-tunnuksia tähän osoitteeseen, ei SPL-tunnuksia, kuten SRM.

Talleta varat SolletiinTalleta varat Solletiin

Muunna SOL-tunnuksiksi

On myös toiminto, jolla natiivi ETH muunnetaan natiiviksi SOL: ksi MetaMaskin avulla. Voit tehdä tämän siirtymällä ETH-välilehteen ja napsauttamalla “Yhdistä MetaMaskiin”

Luo toinen SPL-osoite lompakkoon

Voit lisätä muita SPL-osoitteita lompakkoosi vain, jos sinulla on SOL-tunnuksia, koska tunnusten lisääminen lompakkoon maksaa SOL.

Lisää toinen SPL-osoite napsauttamalla “+” oikeassa yläkulmassa. Ponnahdusikkunassa voit lisätä SPL-tunnuksia, kuten SRM, MSRM, ja käärittyjä merkkejä, kuten BTC, ETH, USDT ja USDC. Vaihtoehtoisesti, jos tunnuksesi ei ole Popular Token -luettelossa, voit lisätä sen manuaalisesti Manuaalinen syöttö -välilehdelle ja syöttää tunnuksen Mint-osoite.

Nyt kun olet lisännyt osoitteen, voit tallettaa tunnuksia useilla tavoilla:

  • Talleta ERC-20-rahakkeita ja muunna ne SPL-rahakkeiksi; tai
  • Talleta rahakkeet FTX-vaihtoon, vedä ne Exchange-palvelusta Solletiin. FTX kääri kryptovaluuttasi automaattisesti SPL-tunnukseen, jotta sitä voidaan käyttää seerumin kanssa. Jos haluat tehdä päinvastoin eli muuntaa käärittyjä SPL-tunnuksia takaisin alkuperäiseen ketjuun, sinun tarvitsee vain tallettaa kääritty SPL-tunnukset FTX: ään ja nostaa kääritty sisältö.

Liitä lompakko seerumiin

Kirjoita jokin seuraavista Seerumin DEXit ja napsauta “Yhdistä lompakko” oikeassa yläkulmassa. Tarkista ponnahdusikkunassa, että osoite vastaa Solana-lompakkoasi, ja napsauta “Yhdistä”. Sitten sinut viedään kaupankäyntisivulle ja lompakon saldosi näytetään.

Kun olet valmis, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa “Katkaise yhteys” -painiketta irrottaa lompakkoasi Serum DEX -laitteesta.

Kaupankäynti seerumilla

Seerumin kaupan käyttöliittymäSeerumin kaupan käyttöliittymä

Kun olet liittänyt Solletin seerumiin, voit aloittaa kaupankäynnin. Käyttöliittymä on pohjimmiltaan sama kuin useimmat muut kryptovaluutanvaihdot. Jos haluat ostaa tai myydä kryptovaluutta, sinun on myös “hyväksyttävä” tapahtuma Sollet-ponnahdusikkunassa. Sitten näet tilauksesi tilauskannassa ja avoimissa tilauksissa.

Peruuta avoimet tilauksesi napsauttamalla Avaa tilaukset -osiossa ”Peruuta”.

Kaupan suorittaminen seerumilla

Jos olet suorittanut kaupat tai peruuttanut avoimet tilaukset, lompakon saldoa ei päivitetä automaattisesti. Sen sijaan varat sijoittuvat välittäjätilille. Jos haluat siirtää varat takaisin Sollet-lompakkoosi, siirry Tasapainot-välilehteen ja napsauta “Suorita”.

Kaupan suorittaminen seerumillaKaupan suorittaminen seerumilla

Onko seerumi turvallinen?

Seerumi on hajautettu vaihto. Toisin kuin keskitetyissä pörsseissä, sinun ei tarvitse lähettää varojasi heille pörssiin kryptovaluuttojen kauppaa varten. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen turvallisuudesta, esimerkiksi pitämään palautuslauseke ja salasana Sollet-lompakossa turvallisena.

Toisaalta hajautettuja pörssejä ei ohjaa yksi yksikkö, joten jos teet virheen, esim. lähetä kryptovaluuttasi väärään osoitteeseen jne., kukaan ei auta sinua.

Päätelmä: käyttökokemus

Monet pitävät DEX-laitteiden haittana sitä, että ne eivät ole aloittelijaystävällisiä, ja näin oli sen alkuperäisessä lanseerauksessa. Kirjoittaessaan seerumitiimi on kuitenkin todella ottanut huomioon tämän yhteisen haitan ja tarjonnut hyödyllisiä resursseja ja oppaita Seerumin akatemia.

Seerumin käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin FTX, joten niillä, jotka jo käyttävät FTX: ää, ei pitäisi olla ongelmia tottua seerumiin. Muiden keskitettyjen pörssien käyttäjät vaativat kuitenkin vähän ylimääräistä aikaa tottua siihen, missä asiat ovat seerumin käyttöliittymässä, mutta mielestämme se ei ole valtava ongelma.

Aloittamisen suhteen, kuten useimmissa hajautetuissa vaihtoissa, sinun on tehtävä ylimääräinen askel. lompakon, tässä tapauksessa Sollet-lompakon, asettaminen. Se ei kuitenkaan ole vaikeaa, ja useimpien ihmisten suorittaminen kestää todennäköisesti alle 5 minuuttia.

Mikä tärkeintä, kauppa seerumilla on erityisen nopeaa ja tehokasta. Erityisesti huomasimme huomattavan parannuksen muihin DEX-laitteisiin, kuten IDEX.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin vaikuttuneita seerumista, mutta toivomme todella, että ne voivat lisätä tukea useammille kryptovaluutoille ja kaupankäyntiparille tulevaisuudessa. Toistaiseksi aiomme tulla säännöllisesti seerumin käyttäjiksi, ja vahvan tiimin ja toistaiseksi näkemämme vuoksi heidän tulevaisuutensa näyttää erittäin lupaavalta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map