Swag Finance Token -käynnistysopas

Swag.live on suosittu aikuisten viihdealusta, jolla on yli 10 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti yli 12 000 000 dollarin vuositulolla (lähde). SWAG oli Aasian aikuisviihdeteollisuuden edelläkävijä tarjoten sekä suoratoisto- että pay per view -videoita yli 10000 sisällöntuottajalle. Tiimiä johtaa Sam Liu, ja sen alkuperä oli Taiwanista. Tällä hetkellä SWAG on perustanut toimistot Montrealiin vastatakseen toiminnan laajentamisesta Pohjois-Amerikkaan ja maailmanlaajuisesti. SWAG on allekirjoittanut huipputason kykyjä, kuten Eva Elfie, tuottamaan sisältöä alustalle.

Swag tarjoaa hajautetun yhteisön hallintotunnuksen – SWAG – laajennuksen jatkamiseksi ja siirtymiseksi a Hajautettu autonominen organisaatio (DAO). Kaiken kaikkiaan SWAG antaa yhteensä 540 miljoonaa merkkiä hajautetun hallinnon saavuttamiseksi.

Vaihda hallintotunnukset

SWAG Live -alusta

SWAG on päättänyt, että sen sijaan, että kasvattaisivat yhteisöä keskitetysti ja vain vähän osallistujia, he päättävät omaksua yhteisön hallinnon. Tärkeintä on antaa enemmän osallistujia ekosysteemiinsä, mikä mahdollistaa nopeamman tuotteiden iteroinnin ja paremman tuotesuunnittelun sisällyttämällä yhteisön palautetta ja suunnittelun. Avain on hyödyntää yhteisön valta ja hajauttaminen työntää SWAG: n kasvu seuraavalle tasolle. SWAG: n merkintätarjous on monin tavoin kokeilu, koska aikuisteollisuus on perinteisesti ollut ssalassa – suuret pelaajat tekevät suurimman osan päätöksistä ja ottavat suurimman osan voitosta.

Jokaisella SWAG-tunnuksella on yksi ääni yhteisön hallinnossa. Hallinnointiäänestäjät palkitaan Squirt poolilla, jolla on arvokkaita etuja (katso alla).

Tunnuksen tiedot:

Alkuperäinen tarjoushinta: 0,10 dollaria per SWAG

SWAG-kokonaistarjonta: 625 000 000 SWAG-merkkiä.

SWAG-yhteisön hallinnon takaamiseksi työryhmä on todennut seuraavan

  • Tiimi ei koordinoi yksityisesti mitään päätöksiä
  • Tiimi ei osallistu aktiivisesti DAO: n hallintoon
  • Tiimi ei maksa DAO: n ylläpidosta, eikä tiimi palkkaa DAO: n johtoa.

SWAG-merkintätarjous – First Swap Event

Swag tarjoaa rahakkeita “Ensimmäinen vaihtotapahtuma”(FSE) pidettiin Kerma. Rahoitus (sinä pystyt lue CREAM-otteemme täältä). FSE-tapahtuma järjestetään 14. lokakuuta 2020 klo 14.00 (UTC), alkuhinnalla 0,10 dollaria per SWAG. Cream tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa rahakkeita hajautetun vaihtokomponentinsa kautta. FSE alkaa jokaisella SWAG-tunnuksella kahden 50/50-poolin kautta:

SWAG / USDC (500000/50000)

SWAG / CREAM (500000/50000 USDC ekv.)

Vaihtaakseen SWAG: n FSE: ssä, osallistujilla on oltava sekä USD USDC että $ CREAM sekä $ ETH (kaasumaksut). Tiimi muistuttaa ihmisiä siitä, että tapahtuman lähettämisen jälkeen voi kestää 1-2 minuuttia vahvistamiseen. CreamSwap toimii myös AMM (Automated Market Maker) -mekanismilla. Siksi on mahdollista, että SWAG: n hinnat voivat muuttua, kun kauppa odottaa vahvistusta. Jos näin tapahtuu, tapahtuma yksinkertaisesti epäonnistuu, mutta tunnuksiasi ei menetetä.

FSE: n jälkeen osallistujat voivat myös ansaita ylimääräisiä SWAG-rahakkeita CREAM -tuotantotapahtuman kautta. Käyttäjät voivat tarjota likviditeettiä SWAG-kauppapareille, mikä lisää SWAG: n likviditeettipoolien kokoa. Kerma-likviditeettipoolit toimivat samalla tavalla kuin Balancer, joten mitä enemmän likviditeettiä lisätään, sitä vakaampi kaupankäyntipari on. Saat lisätietoja likviditeettipooleista ja niiden toiminnasta tutustumalla artikkeliimme Tasapainotin- ja Likviditeettipoolit.

Palkitaakseen yhteisön likviditeetin tarjoajia ne, jotka tarjoavat likviditeettiä SWAG / USDC- ja SWAG / CREAM-parille, voivat panostaa likviditeettimerkkinsä (CRPT) ylimääräisiin SWAG-palkintoihin. Satoviljelyyn on osoitettu yhteensä 1 015 000 SWAG: ta. Tämä tapahtuma on suunniteltu antamaan yhteisölle mahdollisuuden tarjota ylimääräistä likviditeettimerkkikauppaa.

Kuinka osallistua ensimmäiseen vaihtotapahtumaan vaihtamalla SWAG

Osallistuaksesi sinun on jatkettava Cream Finance. Siellä voit valita ERC-20-merkit (joko $ CREAM tai $ USDC), jotka haluat vaihtaa SWAG: iin, muista valita $ SWAG alariviltä. Avaa sitten ja vaihda ERC 20 -merkkisi napsauttamalla “Avaa” ja sitten “Vaihda”.

SWAG-palkintopoolit

SWAG: lla on satoviljelyominaisuuksia. Palkintopooleja on 2: $ SWAG / $ CREAM ja $ SWAG / $ USDC. SWAG-haltijoiden, jotka haluavat liittyä näihin palkintopooleihin, on annettava rahakkeensa, joka tunnetaan nimellä likviditeetti. Tämän tarkoituksena on lisätä kaupankäyntiparien syvyyttä, vähentää hintojen liukastumisen todennäköisyyttä ja pitää SWAG-rahakkeiden vakaus. Vastineeksi SWAG-hotellit voivat hyötyä ansaitsemalla passiivisia tuottoja vaihtomaksuilla.

Kuinka lisätä likviditeettiä SWAG Reward Poolsiin

Mene Cream Finance -poolit ja valitse kaupankäyntiparit (eli joko $ SWAG / $ CREAM ja $ SWAG / $ USDC). Avaa ERC-20-tunnusten siirtolupa napsauttamalla molempien merkkien lukituskuvaketta. Napsauta “lisää likviditeettiä” – tämän jälkeen saat CRPT-rahakkeita.

Mene sitten Cream Finance Palkinnot sivu. Valitse siellä palkintopotti (eli joko $ SWAG / $ CREAM ja $ SWAG / $ USDC). Napsauta Ota käyttöön avataksesi CRPT-siirto-oikeuden. Napsauta sitten “Panos” panostaaksesi rahakkeesi.

Palkintojen lunastaminen on helppoa, napsauta sivupalkin Palkinnot-sivulla kohtaa ”Lunasta palkkio”.

SQUIRT ja palkinnot DAO-osallistujille

SWAG-yhteisö palkitaan “SQUIRTS” -muodossa (kyllä, tätä he todella nimeävätkin). SQUIRTS on palkinto SWAG-tunnusten haltijoille, jotka osallistuvat yhteisön hallintoon antamalla aikaa keskustella tärkeistä asioista, tutkia ja keskustella tärkeistä liiketoiminta-asioista alustan kasvattamiseksi. Jos haluat liittyä SQUIRTSiin, SWAG: n haltijat voivat keskustella tietystä hallintoehdotuksesta ja panostaa sitten SWAG-tunnuksineen äänestämään.

Ruiskut voivat olla palkintoja stablecoinin, SWAG-tunnuksen tai muiden rahakkeiden muodossa, ja ne on suunniteltu palkitsemaan suhteessa kaikille SWAG DAO: n äänestäjille. Palkinnot jaetaan annettujen äänten mukaan – yksi merkki on 1 ääni. Tämä parantaa radikaalisti SWAG-hallintoa ja yhteisön osallistumista, kun käyttäjiä palkitaan osallistumisesta DAO: han.

SUORA 2 on käynnissä ja päättyy 30. lokakuuta 2020 (UTC) klo 10.59. Huomaa, että rahakkeesi lukitaan 7 päiväksi äänestyksestäsi. Niitä tulee olemaan yhteensä 4 SQUIRTSia marraskuussa 2020, ja yhteensä 1 miljoona USDC jaetaan seuraavasti:

Marraskuu 2020 SQUIRTSMarraskuu 2020 SQUIRTS

SQUIRT 3: 30. lokakuuta – 6. marraskuuta: 300 000 USD

SQUIRT 4: 6. marraskuuta – 13. marraskuuta: 200 000 USD

SQUIRT 5: 13. marraskuuta – 20. marraskuuta 300000 USD

SQUIRT 6: 20. marraskuuta – 27. marraskuuta 200000 USDC

Kuinka panostaa SWAG liittyäksesi SQUIRTSiin

Mene äänestyssivulle. Panosta SWAG-rahakkeesi napsauttamalla “Stake Token”. Rekisteröidy äänestääksesi ehdotuksesta napsauttamalla “Rekisteröidy äänestämään” ja “Puolestapuhuja” tai “Vastaan” riippuen taipumuksestasi. Voit sitten kerätä sinulle SQUIRT-palkintoja napsauttamalla “Kerää”.

SWAG-vaihtoallas Uniswapissa

SWAG-tunnusten haltijat voivat vaihtaa tunnuksiaan SWAG / USDC Poolin kautta saadakseen Uniswap LP -tunnuksia (UNI-V2). Joukkue on myös perustanut uuden palkkapoolin Uniswap-likviditeetin tarjoajille, jotka voivat panostaa LP-tunnuksensa palkintopotiin.

LP Token -palkintojen jakelu on saatavilla alkukannustimena likviditeetin tarjoajille 22. – 28. Lokakuuta 2020. Palkinnot annetaan jokaisessa lohkossa, ja päivittäin käytettävissä on 25 000 SWAG-arvoa, yhteensä 175 000 SWAG SWAG / USDC Uniswap LP -merkkien panostamiseksi. Huomaa kuitenkin, että sidottuihin LP-tunnuksiin on 3 päivän lukitus.

Sivuhuomautuksena yhteisömme on havainnut, että CREAMin ja Uniswapin välillä on hintaeroja. Joten käyttäjät, jotka haluavat myydä SWAG: nsa, saattavat haluta tarkistaa ja verrata hintoja näillä kahdella alustalla!

Projekti: Viittauspalkkiot – Kutsu ystäväsi ja hanki SWAG

Alkaen 12:00 14. lokakuuta 2020 – 12:00 14. marraskuuta (UTC + 8) SWAG: lla on viiteohjelma. Yhteensä 50 000 SWAGia vapautetaan palkinnoksi niille, jotka auttavat SWAG-yhteisön mainostamisessa ja kasvattamisessa.

Voit osallistua heidän tapahtuman verkkosivustolle: https://referrals.swag.finance/ ja täytä Viittauspalkintojen tarkistuslista. Tämä tarkistuslista sisältää tehtäviä, kuten Twitterin, ristiriitojen ja sähkeiden seuraamisen ja lomakkeen täyttämisen jälkeen sivustolla. Sitten voit saada kutsukoodin, joka lähetetään ystävillesi.

Viittauspalkkioiden tarkistuslistan täyttäminen ansaitsee sinulle 1 merkinnän. Sitten, jos viittaat ystävällesi, sekä sinä että ystäväsi saatte kukin yhden merkinnän. Joten esimerkkinä, jos viittaat viiteen ystävään, saat yhteensä 6 merkintää. Klo 18:00. 14. marraskuuta 2020 (UTC + 8), joukkue arvelee 1000 voittajaa, jotka saavat 50 SWAG-palkinnon. Useille ilmoituksille ei ole rajoituksia, joten voit kutsua lisää ystäviä lisäämään mahdollisuuksiasi voittaa enemmän SWAG!

SWAG NFT: t

SWAG aikoo tehdä ei-vaihdettavia merkkejä (NFT), se oli vain ajan kysymys. NFT-markkinat ovat valtava mahdollisuus aloitteleville taiteilijoille, ja ilmeisesti nyt myös kymmenille tuhansille SWAGGEReille (eli SWAG-sisällöntuottajille).

SWAG NFT: t ovat pian saatavilla Avoin meri– NFT-markkinapaikka, jossa on parhaat SWAGGERit SWAG: n alustalla. Ne ovat rajoitetun painoksen NFT: itä, jotka liitetään myös erilaisiin SWAG-tapahtumiin ja palkintoihin.

SWAG NFT: t. Tulossa pian. #NYYTTI #SWAGFinance #NFT pic.twitter.com/Cxb7LDd5oQ

– SWAG.Finance (@swag_finance) 17. lokakuuta 2020

SWAG-etenemissuunnitelma: Mitä seuraavaksi on tulossa?

Palkitse altaat

SWAG-tiimi havaitsi, että monet SWAG-rahakkeiden haltijat, jotka osallistuivat palkintopooliin, eivät voineet osallistua SQUIRTS-äänestyksiin. Siksi SWAG isännöi tulevaisuudessa vähemmän palkintopoolitapahtumia, jotka vähentäisivät osallistumista SQUIRTS-ohjelmaan.

SWAG timantti tippuu

SWAG.Live on yksi Aasian johtavista premium-luokan aikuisviihde-alustoista, ja monilla $ SWAG -haltijoilla on myös tilejä SWAG.Live -palvelussa. Siksi näiden haltijoiden palkitsemiseksi SWAG-rahoitus rakentaa marraskuusta 2020 lähtien järjestelmän, joka havaitsee $ SWAG: n määrän rekisteröityjen SWAG.Live-jäsenten lompakoissa. SWAG-rahoitus tippaisi sitten SWAG-timantteja, jotka voidaan kerätä ja käyttää SWAG.Live-sovelluksessa live-chatiin, tarinoihin, livestriimeihin ja lahjoihin sisällöntuottajille.

Timanttien jakeluaika: klo 16.00 joka maanantai (UTC +8).

Timanttisuhde: 1 SWAG. Elävä timantti jokaista lompakkosi 50 dollarin SWAGia kohden (tämä sisältää kaikki SQUIRT-altaissa olevat merkit)

Jakelumenetelmä: SWAG.Live-timantit lähetetään suoraan SWAG.Live-tilillesi.

Rajoitukset: Vain yksi Ethereum-osoite voidaan sitoa yhteen SWAG.Live-tiliin.

Kuinka rekisteröidä SWAG-timantti-tippu

Luo lompakko ja SWAG.Live ID:

  1. Mene diamonds.swag.finance ja liitä Ethereum-lompakko.
  2. Kirjoita SWAG.Live-tunnuksesi ja napsauta “Allekirjoita ja sido”. SWAG.Live-tunnuksesi löytyy SWAG.Live-sivuston kohdasta “Minä”.
  3. Kun sidontaprosessi on valmis, SWAG.Live-timantit lähetetään SWAG.Live-tilillesi joka viikko.

VIP-ryhmä

Haltijat, joilla on yli 200 $ SWAG, voivat liittyä VIP Discord -ryhmään. Sen lisäksi, että SWAG.Live-tiimi on päässyt tähän eksklusiivisempaan keskustelukanavaan muiden SWAG-omistajien kanssa, se on myös sopinut antavansa useita etuja, kuten kulissien takana pääsyn SWAG: iin. elokuvat ja SWAG timantti lahjat.

Vaihda listat $ SWAG: lle

SWAG on tällä hetkellä listattu Uniswap- ja Hotbit-listoille. Kaupankäynti alkaa Bitmartissa kello 20.00 alkaen 6. marraskuuta 2020 (HKT).

Viimeisimmässä mainitsemansa joukkue artikla keskipitkän aikavälin strategiana on maksimoida mahdollisten SWAG-ostajien määrä ja keskustella seuraavien pörssien kanssa luetteloidensa tunnuksensa: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin ja ZG.

Katso täältä valintamme parhaista kryptovaluutanvaihdoista.

Johtopäätös

SWAG on vahvasti omaksumassa hajauttamisen, ja hajautettu hallinto antaa mahdollisuuden osallistua aikuisten teollisuusalustan tulevaisuuden suuntaan. SWAG on jo kannattava liiketoiminta, jonka vuotuiset tulot ovat yli 12 000 000 dollaria (lähde) ja kasvava yli 10 miljoonan käyttäjän yleisö. Tämä hajautettu autonominen organisaatio (DAO) on suunniteltu viemään SWAG uudelle tasolle, mikä tukee tulevaa kehitystä ja globaalia laajentumista.

Resurssit:

Swag Live (vain yli 18-vuotiaat): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Asia Crypto Today -kattavuus: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Estä tempon kattavuus: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, Rewards Pool & FSE-osallistumisen läpikäynti: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner