Top 5 Bitcoin OTC Brokers: käy tehokkaasti kauppaa suurilla määrillä Bitcoinia

Mitä ovat Bitcoin Over-the-Counter (OTC) -välittäjät?

OTC-kaupat ovat yhteisöjä, jotka sallivat ostaa ja myydä suuria määriä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja. OTC tarjoaa enemmän yksityiset ja henkilökohtaiset palvelut laitoksille ja korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille, jotka tarvitsevat korkeaa likviditeettiä ja yksityisyyttä. Keskimääräinen etu OTC: lle on, että he käsittelevät suuret kaupankäyntimäärät, kuten kaupankäynti 100 000 dollaria + USD ilman hinnan liukastuminen. OTC-kauppiaat ilmoittavat tavallisesti toteutushinnan koko toimeksiannosta välittömästi toteutetulla tavalla. Tämä on ristiriidassa salauksenvaihdon kanssa kryptovaluutan pörsseissä, joissa suuret tilaukset aiheuttavat hinnan laskun a ostotilausten puute. OTC-pöydät antavat laitosten ja korkean nettovarallisuuden omaavien henkilöiden ostaa Bitcoinia ilman erillistä kaupankäyntipistettä.

OTC-toimistot voivat sijaita joko alueellisesti, palvella paikallisia asiakkaita tai maailmanlaajuisesti. Usein suurkaupungeissa, kuten Hong Kong, Tokiossa tai New Yorkissa OTC-välittäjät palvelevat paikallisia asiakkaita. Nämä välittäjät voivat tarjota hyvin henkilökohtaisia ​​palveluja ja jopa henkilökohtaisia ​​tapaamisia. Sitä vastoin globaalit OTC: t, kuten Binance OTC, hoitavat liiketoimia Internetin kautta.

Perinteisesti osakemarkkinoilla OTC-toimistot helpottavat sellaisten arvopapereiden kauppaa, joita ei ole listattu virallisissa pörsseissä, esim. New Yorkin pörssissä.

Kaupankäynnin edut OTC-välittäjän kautta

 • Korkea likviditeetti – OTC-pisteiden omistajat auttavat lisäämään markkinoiden likviditeettiä. Tämä tarkoittaa, että he pystyvät käsittelemään suuria tilauslohkoja
 • Kiinteä hinta – OTC-välittäjät tarjoavat tarjouksen koko tilauslohkolle. Tämä tarkoittaa, että hintojen liukuminen ei vaikuta tilauksiin.
 • Helppo Fiat-vaihtoehto – Välittäjillä on paikalliset pankkitilit ja he voivat joskus jopa hyväksyä käteistä.

OTC-välittäjän välisen kaupankäynnin haitat

 • Rajoitettu valikoima kryptovaluuttoja – OTC-välittäjät erikoistuvat usein muutamiin kryptovaluuttoihin. Tämä tarkoittaa, toisin kuin pörssit, ne eivät tarjoa yli 100 kaupankäyntiparia.
 • Manuaalinen kaupankäyntiprosessi – Elinkeinonharjoittajat teloittaa ihmisen vastapuoli. Kaupankäyntiajat rajoitetaan usein säännöllisiin toimistoajoihin.
 • Vaaditaan suuri tilauksen koko – Välittäjillä on usein vähimmäistilauskoko, kuten 100 000 dollaria USD vaihdetaan tietyn ajan kuluessa.

Kuinka OTC-välittäjät toimivat

OTC-työpöydillä on ostajien ja myyjien verkosto. Itse kauppaa helpottaa OTC-välittäjä-jälleenmyyjä, joka etsii ja neuvottelee suoraan mahdollisten ostajien ja myyjien kanssa tietokoneverkoissa tai puhelimitse. Tämä eroaa kaupankäynnistä pörsseissä, joissa hinnat ja tilauskannat ovat julkisesti saatavilla. OTC-työpisteissä heidän välittäjänsä-jälleenmyyjät neuvottelevat kauppahinnan puolestasi. Kaupat eivät myöskään ole julkisesti listattuja, mikä antaa osapuolille yksityisyyttä.

Siksi, jotta ymmärtäisimme täysin, mitä krypto-valuuttamarkkinoilla tapahtuu, on tärkeää pohtia, mitä tapahtuu myös OTC-työpöydillä. Tämä johtuu siitä, että suuria tapahtumia tapahtuu heille päivittäin.

Bitcoin OTC vs Pörssit

Bitcoin OTC: n vai pörssin käyttäminen riippuu suurelta osin tilausten määrästä. Suuret pelaajat, jotka haluavat ostaa tai myydä suuria määriä kryptovaluuttoja, ovat parempi käyttää OTC-välittäjää. Tämä johtuu siitä, että yhdellä pörssillä (ei väliä kuinka suuri) ei ole likviditeettiä, joka tarvitaan suurten tilauslohkojen täyttämiseen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 30 miljoonan dollarin myyntitilaukset voivat merkittävästi alentaa kryptovaluutan hintaa aiheuttaen siten 5-10 prosentin liukastumisen. Tämä summa on paljon suurempi kuin OTC-välittäjien veloittamat palkkiot. Toinen etu OTC-sopimusten käytöstä on, että ne voivat tarjota lukituksen tiettyyn tarjoukseen mahdollisuudella sopia myöhemmin. Tämä antaa ihmisille lisää joustavuutta siirtää varoja pankeista tai kylmävarastoista (kuten Ledger Nano X).

Kuitenkin, riippuen siitä, kuka olet, yksi OTC: n ylös- tai alaspäin on, että ne eivät ole avoimia. Joten vaikka voit yrittää arvioida, onko OTC-pöydän läpi paljon kauppavirtoja lukemalla heidän raporttinsa (jos sellaisia ​​on), et voi millään tavalla tarkistaa, ovatko ne totta. Toisaalta voit käydä kauppoja yksityisesti verrattuna pörsseihin.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoinilla OTC-välittäjien kanssa

Tässä oppaassa hahmotellaan yleiset vaiheet, jotka liittyvät kaupankäyntiin OTC-välittäjien kanssa. Yleisesti ottaen välittäjät tarjoavat samanlaisia ​​alukselle nousemisen ja kaupankäynnin kokemuksia. On tärkeää muistaa, että kaikki välittäjät vaativat henkilöllisyytesi, joka tunnetaan nimellä Tunne asiakkaasi (KYC) rekisteröinti. Tämän lisäksi välittäjät tarkistavat varojen lähteen rahanpesun estämiseksi.

Tarvittava aika: 3 päivää.

Kuinka käydä kauppaa Bitcoin OTC -välittäjien kanssa

 1. Kirjaudu

  Rekisteröidy välittäjään verkkosivuston, sähköpostin, puhelun tai henkilökohtaisen tapaamisen kautta. He yleensä kysyvät myydyn salausvaluutan tyypistä ja määrästä.

 2. Kyydissä

  Jokainen välittäjä vaatii sinua täyttämään aluksella olevat asiakirjat ja lailliset vastuuvapauslausekkeet. He myös pyytävät sinua toimittamaan erityyppisiä asiakirjoja, kuten valtion henkilöllisyystodistus, asuin- ja tulotodistus.

 3. Kommunikoi

  Aluksella ollessaan he antavat sinulle viestintäkanavan. Tyypillisesti tähän liittyi viestialusta, jossa voit pyytää tarjouksia esimerkiksi seuraavista tilauksista:

  Sinä: “Haluaisin ostaa 100 Bitcoinia”

  Treidaaja: “Voimme tarjota 100 BTC: tä hintaan 8123 USD USD / BTC”

 4. Vahvista kauppa

  Voit valita, hyväksytäänkö hintatarjous vai ei. Jos suostut, kauppa vahvistetaan välittömästi ja kauppa antaa sinulle talletusosoitteen.

 5. Kauppa on valmis

  Kun talletus on vastaanotettu, tilaus ei ole täysin toteutettu ja saat kaupan

Suosituimmat OTC-välittäjät ympäri maailmaa

Kun käydään kauppaa OTC-välittäjien kanssa, on tärkeää käyttää vain luotettavia ja säänneltyjä välittäjiä. Tämä on tärkeää suurten tapahtumakokojen takia – et halua viivästyä tai edes huijata tapahtumista. Laadimme luettelon suurimmista OTC-välittäjistä ympäri maailmaa

Bitcoin OTC Kiinassa ja Hongkongissa

Bitcoin OTC -välittäjät on erittäin tärkeä rooli Kiinassa, koska hallitus kieltää kryptovaluutanvaihdon. Kiinassa ei enää ole laillista käyttää kryptovaluutanvaihtoa vuoden 2017 lainsäädännön muutoksen vuoksi. Tämä on jättänyt suuren kiinalaisen pörssin OKEX-, Binance-, Genesis Block- ja Huobi-palveluiksi ulkomaille tai OTC-välittäjinä.

Tällä hetkellä Bitcoin OTC -välittäjät ovat laillisia Kiinassa. Ne toimivat yhdistämällä suoraan Bitcoinin ostajat ja myyjät. Kuitenkin kiinalaiset rahoituslaitokset, kuten Alibaban Alipay ovat irtautuneet OTC-kaupoista ilmoittamalla, ettälopettaa välittömästi asiaankuuluvat maksupalvelut“.

Tietoja on useita @Alipay käytetään bitcoin-tapahtumiin. Toistettavaksi Alipay seuraa tiiviisti käsikauppatapahtumia tunnistaakseen sääntöjenvastaisen toiminnan ja varmistaakseen asiaankuuluvien säännösten noudattamisen. Jos jokin tapahtuma todetaan liittyvän bitcoiniin tai muihin virtuaalivaluuttoihin, @Alipay lopettaa välittömästi asiaankuuluvat maksupalvelut.

AliPay-virkamies lausunto

Haastattelu OTC-välittäjien kanssa

Matkusta kanssani Genesis Block Hongkongissa nähdäksesi, mitä tapahtuu kaupankäynnin kulissien takana ja Over the Counter (OTC).

YouTube-juliste

OTC-rahanpesu ja rikollinen toiminta

Yksi OTC-välittäjien ja kaupankäynnin suurimmista huolenaiheista on altistuminen rikollisille varoille. Tämä johtuu siitä, että OTC-työpisteet, jotka eivät suorita asianmukaista huolellisuutta varojen lähteessä, voivat joutua kosketuksiin pilaantuneiden kolikoiden kanssa. Vuonna 2020 raportti, kryptovaluutta tutkimusyhtiö Chainalysis julkaisi raportin rahanpesusta vaihto- ja OTC-tilassa. Raportissa syytettiin joitain OTC-toimistoja rahanpesusta laittomasti yksityisasiakkaille. Suojellaksesi itseäsi tällaiselta toiminnalta varmista, että olet kauppaa laillisten välittäjien kanssa, joilla on oikea KYC. Tämän lisäksi, älä koskaan osta “alennettuja” bitcoineja, joita tarjotaan sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa tai Facebookissa.

Usein kysytyt kysymykset

Hyväksyvätkö OTC-välittäjät käteistä?

Usein OTC-välittäjillä on käteisvaihtoehto – sekä Bitcoinin ostamiseen että myyntiin. On tärkeää muistaa suurten käteismäärien takia, KYC-rekisteröinti vaaditaan. Tämän lisäksi voidaan pyytää todiste varoista.

Vaadivatko OTC-välittäjät henkilöllisyyteni?

Rahanpesun torjuntaa koskevien lakien noudattamiseksi OTC-välittäjät vaativat sinua toimittamaan viralliset asiakirjat, kuten henkilöllisyys, osoitetodistus, pankkitiliotteet, tulotodisteet tai todisteet varoista.

Onko Bitcoin-rajaa?

Useimmilla OTC-markkinoilla ei ole enimmäisrajaa ostettavan tai myymän Bitcoinin määrälle. Tilauksen koot 100 tai enemmän BTC ovat yleinen paikka näille välittäjille. Joillakin välittäjillä on kuitenkin minimitilauskoko, kuten 100 000 dollaria USD.

Kuinka ostan Bitcoinia nimettömästi (yksityisesti)?

Paras tapa ostaa Bitcoin ilman ennätystä on käteisellä tai vertaisoperaatioilla. On tärkeää muistaa, että tämä sisältää luontaisen riskin, koska sinun on tehtävä oma KYC ja mahdollisesti tarjottava todiste varoista tulevaisuudessa.

Onko Altcoineille OTC-pörssejä?

On olemassa OTC-palveluita altcoineille ja jopa kolikoille, joita ei ole vielä listattu pörssissä. Nämä OTC: t toimivat samalla tavalla kuin matchmaker – sopivat yhteen tietyn omaisuuden myyjät ja ostajat. Yksi tällainen esimerkki on Silverway – OTC-kauppa- ja kaupankäyntialusta.

Kuinka saan selville OTC: n käsittelemät määrät?

OTC: t eivät ole velvollisia toimittamaan kaupankäyntitietoja, kuten päivittäisiä volyymeja, hintoja tai tilauskantoja. Jotkut OTC: t tarjoavat kuitenkin vuosikertomukset tai blogikirjoitukset jotka sisältävät koottuja volyymitietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner