Uutiskirje # 17: Bitcoin-markkinat valitsevat hyvien ja huonojen uutisten välillä

Haluatko kuulla hyvät uutiset … vai huonot uutiset ensin? Tämä on ollut ikivanha kysymys, johon Bitcoin-markkinoiden oli tartuttava tällä viikolla. Kuten näemme alla, tähän on oikea vastaus … mutta Bitcoin on valinnut viisaasti?

Haluan jouluna vain kirjan!

Ledger tekee salauksen aloituspaketin! Hanki 25 dollarin arvoseteli salauksen ostamiseksi jokaisen Ledger Nano X -ostoksen yhteydessä! Rajoitettu 5000 kuponkiin ja käytettävissä vain 29. joulukuuta 2020 saakka!

Lahjoita itsellesi tai perheellesi nippu, jonka he todella haluavat! Sano EI käsivoide lahjasarjoille ja sukille!

Tutustu Ledger Nano X -katsaukseen ja OSTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Anna parempia lahjoja tänä jouluna!

Markkinat: Siirry sivuttain?

Tämän viikon markkinahintatoiminta ei ollut kovin jännittävää, sillä Bitcoin ja Ethereum menivät enimmäkseen sivuttain. 12. joulukuuta 2020 näimme reaktion, joka jatkuu edelleen tänään ja on tuonut $ BTC: n takaisin $ 19000 -alueelle ja $ ETH: n lähemmäksi $ 600: ta..

$ BTC ja $ ETH (päivittäiset kaaviot) viikoittaisilla vastuksilla$ BTC ja $ ETH (päivittäiset kaaviot) viikoittaisilla vastuksilla

Molemmat kolikot ovat edelleen viikoittain vastarintaa yrittäessään saada vauhtia 21 EMA: n (Exponential Moving Average) ympärille päivittäisessä kaaviossa. Voimme odottaa toisen yrityksen siirtää ATH lähipäivinä!

Keskeisiä uutisia tällä viikolla

Suuret sijoittajat kertyvät jatkuvasti

Suuret rahastot / yritykset ostavat ja keräävät Bitcoinia ja Ethereumia.

Massachusettsin keskinäinen henkivakuutusyhtiö (MassMutual), on juuri ostanut 100 miljoonaa dollaria BTC: tä New Yorkin rahastoyhtiön NYDIG: n kautta. Tämä on tiettävästi heidän ensimmäinen Bitcoin-ostonsa ja se on alle 1% heidän koko sijoitustilistä, jonka arvo on noin 235 miljardia USD.

Harmaasävy on myös lisännyt heidän omistustaan. Vaikka he eivät ole uusia salaukseen sijoittamisessa, heillä on vain ostanut toinen 130000ETH, saavuttaen tilillään yhteensä 3 miljoonaa rahaketta.

Mikrostrategia ilmoitti he olivat suorittaneet “650 miljoonan dollarin tarjouksen 0,75% vaihtovelkakirjalainasta erääntyvien erien vuoksi 2025” sijoittamaan $ BTC: hen varantopolitiikkansa mukaisesti. Muutama päivä aiemmin toimitusjohtaja Michael Saylor twiitti, että heillä on noin 40824 Bitcoinia.


Kiinnostus rahoitusjättien salausta kohtaan viittaa varakkaiden lisääntyneeseen kysyntään monipuolistamisen muodossa ja panostavatko he hintojen nousuun tulevaisuudessa.

Mt. Goxin palautusmääräaika lähestyy

15. joulukuuta 2020 on seuraava määräaika Mt. Gox Exchangesin velkojat toivottavasti saamaan takaisin alustallaan menetetyt. Pörssi, joka oli tuolloin tunnetuin ja perustettiin vuonna 2010, lopetti toimintansa helmikuussa 2014 konkurssihakemuksen jälkeen. Huikeat 860 000 dollaria BTC: tä “puuttuivat”, joista 200 000 on “palautettu” (ja tämä ei edes sisällä muita kryptovaluuttoja, jotka myös menivät “kadonneiksi”). Vuonna 2015 uusi todisteet Tokion turvallisuusyhtiö WizSec osoitti, että ”suurin osa tai kaikki puuttuvat bitcoinit varastettiin suoraan Mt. Gox hot cryptocurrency -lompakko ajan myötä vuoden 2011 lopulla. “

Alustan käyttäjien pitäisi odottaa saavansa yhteensä 140 000 dollaria BTC: tä (2,6 miljardin dollarin arvo), jotka ovat nyt prosessista vastaavan japanilaisen lakimiehen Nobuaki Kobayashin käsissä..

Mikään ei kuitenkaan ole varmaa, koska palautusmääräaikaa oli jo aiemmin siirretty useita kertoja, joista viimeinen oli lokakuussa 2020. Markkinoilla on myös vakava huoli suurten Bitcoin-markkinoiden myyntien mahdollisista seurauksista. uhrit, kun he saavat varansa kuuden vuoden kuluttua. Kun otetaan huomioon, että Bitcoin vuonna 2014 oli alle 1000 dollarin arvoinen, se merkitsisi nyt noin 20-kertaisesti heidän uudelleen hankittuihin varoihinsa!

YouTube-juliste Ajatuksia Mt. Gox-hyvitys

Singaporen DBS käynnistää digitaalisen vaihdon salauksen kanssa

Huhujen ilmestymisen jälkeen muutama kuukausi sitten se on nyt virallinen: Singaporen DBS on ensimmäinen pankki, joka käynnistää digitaalisen valuutanvaihdon.

Alusta on avoinna vain institutionaalisille ja akkreditoiduille yksityissijoittajille. Siellä on 4 suurinta vaihdettavaa kryptovaluutta: $ BTC, $ ETH, $ XRP ja $ BCH, yhdistettynä 4 FIAT-valuutaan: USD, SGD, HKD JA JPY.

Pörssi tarjoaa myös suojaustunnustarjouksia (STO) ja alustan tokenoiduille varoille, kuten joukkovelkakirjoille, pääomasijoitusrahastoille, kiinteistöille ja niin edelleen. DBS: n toimitusjohtaja Piyush Gupta sanoi:

“Uskon, että aika on oikea tähän”, ja lisäsi “Olemme massiivisen tokenisaation kärjessä ja siksi löydät kaiken tyyppisten omaisuuserien merkinnät ympäri maailmaa, ja mielestäni yhä useammat vaihdot alkavat käsitellä tokenoidut varat ”.

Yhdysvaltain kongressiedustajat ilmaisevat epäilyksiä uusista itse isännöimien lompakoiden säännöistä

Pari viikkoa sitten mainitsimme, että Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong oli huolissaan huhuista, joiden mukaan Yhdysvaltain valtiovarainministeriö aikoi säätää itse isännöityjä kryptovaluutta-lompakoita.

Itse isännöimät lompakot, olivatpa ne verkossa (kuumia), kuten Metamask, tai offline (kylmät) lompakot, kuten Ledger ja Trezor, antavat sinun pitää henkilökohtaisen ja täydellisen pääsyn varoihisi ilman välittäjiä tai ulkopuolisia tahoja. Omistajalla on omat yksityiset avaimet ja hän ottaa täyden vastuun varoistaan. Mikä tärkeintä, lompakot eivät yleensä tarvitse KYC-menettelyjä perustamiseen. Lue lisää kuumista ja kylmistä lompakoista sekä niiden eduista ja haitoista.

Armstrong kertoi ajatuksensa (jaettu monien muiden salakirjoitustilassa olevien merkittävien nimien kanssa), mukaan lukien mahdollisuus, että säännökset saattavat olla haitallisempia kuin mikään muu. Tämä johtuu siitä, että se voisi olennaisesti sulkea pois ne, jotka eivät voi hankkia asiakirjoja ja todisteita tavallisista korkeakouluista, ja ne ovat yleensä kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ryhmät, jotka voidaan jo jättää rahoitusjärjestelmän ulkopuolelle. Lisäksi tämä ehdotus voi olla askel taaksepäin Yhdysvaltojen innovaatioissa, mikä johtaa yritykset ja käyttäjät ohittamaan ne muissa maissa.

Muutama päivä sitten Ohion 8. kaupunginosaa palveleva Yhdysvaltain kongressiedustaja Warren Davidson ja muutamat kollegat ottivat nämä mielipiteet vastaan ​​lähettämällä kirjeen Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle. Kirjeessä todetaan myös, että “useat raportit ovat osoittaneet, että laittomat toimijat eivät käytä laajasti digitaalista omaisuutta”.

Warren Davidsonin kirje Yhdysvaltain valtiovarainministeriölle

Entä Eurooppa?

Samaan aikaan Euroopassa digitaalisen euron kehitys jatkuu. kuitenkin lähteet ovat ilmoittaneet, että Ranskan valtiovarainministeriö valmistautuu “vahvistamaan salausyrityksille asiakkaasi tuntemisen (KYC) -sääntöjen lisäksi myös sääntelemään salauksesta salaukseen tapahtumia Ranskan salausyhdistyksen ADANin presidentin Simon Polrotin mukaan”.

Tämä on ilmeisesti vastaus viimeaikaisiin terrori-iskuihin, kun 29 ihmistä pidätettiin laittomasta terrorismin rahoittamisesta kryptovaluuttojen kautta.

Muut keskeiset uutiset

  • Kanadasta on tullut ensimmäinen maa, jolla Ethereum-pohjainen rahasto on listattu suurelle pörssille. Eterin rahasto (TSX: QETH.U) tarjoaa Torontossa toimiva digitaalisen omaisuudenhoitaja 3iQ Corp. Eter-rahasto käy tänään kauppaa noin 11 dollarilla osakkeelta.
  • DCEP: n (Kiinan kansallinen digitaalivaluutta) toinen lahja on alkanut Suzhoussa Kiinassa 12. joulukuuta 2020 10000 voittajalle. Viime viikolla myös Hongkongin rahaviranomainen (HKMA) vahvisti työskentelevänsä Kiinan kansantasavallan Digitaalisen valuutan instituutin kanssa DCEP: n teknisessä pilottitestauksessa rajat ylittävissä maksuissa Manner-Kiinan ja Hongkongin välillä. Voit lukea lisää artikkelistamme.
  • Messari, johtava salaustutkimus- ja datayhtiö, on äskettäin listannut mielipiteensä “kymmenestä katsottavasta ihmisestä vuonna 2021”

$ YETI-indeksi: Yearn ekosysteemi yhdessä merkissä

Kaikkien äskettäin ilmoitettujen Yearn Finance -tiimin ja monien muiden suurten Defi-projektien, kuten Cover Protocol ($ COVER) tai Sushiswap ($ SUSHI), välisen yhteistyön jälkeen Yearn Ecosystem Token Index, $ YETI, on luotu kirjoittanut Powerpool ($ CVP).

Indeksi koostuu kahdeksasta rahakkeesta: $ YFI, $ SUSHI, $ CREAM, $ AKRO, $ COVER, $ K3PR, $ CVP, $ PICKLE. Ehdotettu painotettu jakelu on 35% dollaria YFI, 17% dollaria SUSHI ja 8%. kukin loput. Joten sijoittajilla on nyt mahdollisuus sijoittaa koko Yearn-ekosysteemiin yhdessä tunnisteessa, vastaanottaen “kassavirrat Vault-strategioista, joita sovelletaan yhdistettyihin tunnuksiin, ja äänestää ehdotuksista Yearn-ekosysteemin hallinnassa PowerPoolin metahallintamenetelmää käyttäen”. Se antaa myös haltijoille mahdollisuuden säästää kaasumaksuista, jotka tavallisesti vaaditaan useiden rahakkeiden panostamiseen.

Kun puhutaan $ YFI: stä, olemme tällä viikolla nähneet myös ensimmäisen kaasuttoman (käyttäjille suunnatun) talletustalletuksen Ansaitse.Rahoitus.

Viikon punaiset liput

DeTrade Fund, ensimmäinen salakoodin väärennös?

DeTrade Fund, oletettu tuleva välimiesmenettely ja edistyksellinen Defi-projekti, on kadonnut 1450ETH: lla muutama tunti ennen listalle ottamista.

Tiimi näytti olevan tuntematon, sillä siinä oli julkisia Linkedin-profiileja, julkisesti rekisteröity yritys, Twitch-profiili ja video, jossa ”toimitusjohtaja” Mark Jensen puhui yhteisölle. Video on nopeasti tullut tunnetuksi salaus Twitterissä, ja yhteisö epäilee, että se oli salahakkereiden käyttämä syvä väärennös. Toinen yhteisössä kiertävä teoria on, että hakkerit palkkasivat näyttelijän esiintymään toimitusjohtajana.

Video DeTraden toimitusjohtaja Mark Jenseniltä

Kahden ennakkomääräisen sijoituskierroksen kautta DeTrade-rahastoryhmä onnistui keräämään huomattavan määrän 1 450 dollaria ETH muutamassa tunnissa. Solidity Finance tarkasti heidän sopimuksensa, mikä herätti heti muutaman huolen heidän tarkastuksessaan raportti, arvioimalla, että joukkue oli vastuussa liikaa valtaa käyttäjien varoista. On todennäköistä, että joukkue hyödynsi tätä ja varasti ennakkovaroja joskus toisen ennakkomyynnin ja virallisen listalle ottamisen välillä, jonka olisi pitänyt tapahtua muutama tunti sen jälkeen, kun.

Useita tunteja myöhemmin ja todennäköisesti siksi, että joku pystyi jäljittämään väärennetyt varat, 70% varastetusta $ ETH: sta lähetettiin takaisin sijoittajille sisäisten tapahtumien kautta.

Tämä “osittainen paluu on tulossa yhä yleisemmäksi DeFi-hyökkäyksissä. Esimerkiksi Eminencen hakkeri lähetti takaisin 50%, kun taas Harvest Finance -käyttäjät saivat takaisin vain 10% summastaan.

Compounder Finance on varastanut 12 miljoonaa dollaria

1. joulukuuta 2020 Harvest and Yearn Finance -klooni Compounder.Finance ($ CP3R) on “vetänyt maton”. Näyttää siltä, ​​että projektin takana oleva tuntematon joukkue on syyllinen.

Perustaja oli tarkastanut Solidity Finance. Sisään chat-lokit Kahden yrityksen välillä voidaan nähdä, että Solidity Finance huomautti, että projektin valtiovarainministeriön sopimusta ja strategiapoolien päivittämistä kontrolloi heidän tiiminsä. Solidity Finance huomautti myös, että heidän mielestään tämä tosiasia olisi paljastettava tarkastuskertomuksessaan. Hyödyntäminen oli täsmälleen samanlainen kuin Solidity Finance. Tarkastuksen jälkeen peruutustoiminto vaihdettiin haitalliseen toimintoon, jota käytettiin myöhemmin tyhjentämään kaikki sopimuksessa olevat rahat heidän käyttöönottajansa osoitteeseen. Kukaan ei tunnistanut petosta ajoissa, joten käyttäjät eivät voineet nostaa varojaan.

Hyökkäys koostuu 4 vaiheesta, ja kehittäjä selittää sen yksityiskohtaisesti tässä post mortemissa Vasa ja Vakavaraisuusrahoitus.

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun tarkastettu projekti on hakkeroitu, ja me kaikki tiedämme jo nyt, että tarkastukset eivät voi taata 100-prosenttista turvallisuutta. Tämä on aina muistutettava.

Tunnettu Defi-tilan kehittäjä ja Defiyield.info oli myös hyökkäyksen uhri. Hän tutkii myös asiaa ja pyrkii saamaan asian vireille asianomaisille lainvalvontaviranomaisille.

Väärennetyt Deriswap-rahakkeet

Haitalliset näyttelijät ovat äskettäin luoneet erilaisia ​​väärennettyjä Deriswap-rahakkeita hyödyntääkseen Andre Cronjen tämän viimeisimmän kokeilun ympäröivää hyökkäystä. Haitalliset toimijat luovat rahakkeita samanlaisilla nimillä kuin Deriswap ja hyväksyivät sen kaupankäynnille Uniswapilla houkutellakseen ihmisiä ostamaan.

Muistetaan, että Deriswapilla ei ole tällä hetkellä virallista tunnusta!

Nyrkkeilytapahtumat

  • Vaaka on nyt Diem! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Facebookin kryptovaluutasta!

Diem ($ DIEM) – Facebookin Vaaka 2.0

YouTube-juliste Seuraava XRP-tappaja? Velo Protocol tekee valtavia liikkeitä

Napsauta tätä saadaksesi uutiskirjeemme takaisin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map