Uutiskirje # 4

Viikko tarkistuksessa

Curve Finance $ CRV: n kiistanalainen julkaisu

14. elokuuta 2020 nimettömän kehittäjän, OxChad, nimeltään yllättäen käynnistämä Curve Finance ($ CRV). Jopa Curve Finance -tiimi yllätti täysin yllätyksen ja aluksi salasi sulkemaan muita, jotka julkaisivat julkaisusta Twitterissä. He kiirehtivät myös tarkistamaan, että kehittäjän käyttöön ottamassa sopimuksessa oli sama koodi ja ettei sopimuksissa ollut mitään haitallista.

Lopuksi, Curvella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä se ja julistaa se viralliseksi merkkijulkaisuksi. Tämä ei sopinut salausvaluuttayhteisöön, varsinkin kun $ CRV: n julkaisevan kehittäjän ja käynnistämisen julistavan Curve-tiimin välisenä aikana useat rohkeat maanviljelijät louhivat jo 80 000 CRV-tunnusta. Tämä sai monet valittamaan, että nuo kaivostyöläiset saivat epäoikeudenmukaisen edun, koska Curve-tiimi oli aiemmin ilmoittanut, että sopimuksen käyttöönoton ja ensimmäisen tunnuksen myöntämisen välillä on 24 tuntia.

Vaikka tämä lanseeraus oli erittäin ongelmallinen ja vahingollinen Curve Finanssin maineelle, se ei todennäköisesti vaikuta pitkällä aikavälillä yhtiöön. Itse asiassa lanseerauksen jälkeen muut maanviljelijät kilpailivat asettamaan likviditeettiä pöytäkirjaan, ja tällä hetkellä yli miljardi dollaria on lukittu Curve Financeen. Se on kaikkien aikojen kolmas DeFi-projekti tämän saavuttamiseksi Maker ja Aave jälkeen. Curve Finance -hinnat nousivat yli 50 dollariin lanseerauksen ensimmäisinä tunteina, mutta kaatui alle 4 dollariin, kun tuottoviljelijät myivät välittömästi CRV-rahakkeitaan maksimoidakseen sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Ja on epätodennäköistä, että viljelijät jatkavat satojensa myyntiä heti sadonkorjuun jälkeen, joten $ CRV: n markkinoilta ostavien on oltava erittäin varovaisia.

SKALE-huutokauppa viivästyi

SKALE Network perustettiin vuonna 2018 blockchain-skaalautumisalustaksi, joka tarjoaa nopean konsensuksen ja antaa dAppsille mahdollisuuden suorittaa älykkäitä sopimuksia. Tämä auttaa Ethereum Dapp -kehittäjiä tarjoamalla Layer 2 -alustan, jolla on suuret nopeudet, nopea lopullisuus ja mikä tärkeintä, edullisin hinnoin.

SKALE Networkin SKALE-tunnuksen ($ SKL) piti olla ostettavissa 3 päivän hollantilaisessa huutokaupassa 17. elokuuta 2020 alkaen. Kuitenkin vain tunteja ennen huutokaupan alkua SKALE ilmoitti, että huutokauppa viivästyy “ylivoimaisen summan vuoksi ”. Tämä johtuu todennäköisesti ihmisten aaltoista, jotka kiirehtivät suorittamaan KYC-prosessin voidakseen osallistua huutokauppaan. 19. elokuuta 2020 lähtien lykätyn huutokaupan päivämäärästä ja kellonaikaa ei ole ilmoitettu. Vaikka ihmiset eivät toistaiseksi ole niin pettyneitä (luultavasti siksi, että he odottivat myös KYC-prosessin läpäisemistä) ja odottavat innokkaasti uusia päivityksiä. Joten jos olet kiinnostunut liittymään huutokauppaan, saatat haluta suorittaa KYC-prosessin mahdollisimman pian.

Yam Finance ei anna periksi!

Yam Finance ($ YAM) aiheutti valtavan levottomuuden viime viikolla, kun se kokosi maanviljelijöitä “säästämään jamskaa”. Vaikka viljelijät saivat riittävästi tukea, havaittiin, että vika oli vuorovaikutuksessa hallintamoduulin kanssa ja estää hallintoehdotuksen onnistumisen. Joten $ YAM: ta ei voida enää muuttaa hallinnon ja teknisen tason avulla, se käyttäytyy samalla tavalla kuin muut uudelleenarvostavat varat, kuten Ampleforth ($ AMPL).

Mutta YAM ei anna periksi! Vanha $ YAM siirretään uuteen versioon $ YAM, joka on täysin tarkastettu versio YAM-protokollasta. Tällä hetkellä Peckshield Inc on tarkastanut siirtosopimuksen ja raportoitu se on menestys ja kaikki “matalat” tai “informatiiviset” kysymykset on ratkaistu. Yam Finance on ottanut käyttöön siirtosopimuksen, jonka avulla $ YAM -käyttäjät voivat siirtyä uuteen versioon. Mutta $ YAM: n omistajilla on vain 72 tuntia aikaa siirtyä loppuun eli 22. elokuuta 2020 asti klo 16.20 (UTC). Tämän ajan kuluttua YAM v1 -merkkejä ei enää voida siirtää. Pakkaa siis $ YAM -laukut ja LIIKKU!

Lisätietoja siirtymisestä löytyy täältä.

Polkadot $ DOT: n käynnistäminen ja uudelleen nimittäminen

Polkadot ($ DOT) mahdollistaa viestinnän ketjujen yli ja yhteentoimivuuden, jotta lohkoketjuverkot voivat toimia yhdessä saumattomasti ekosysteeminä. Projekti on tullut tunnetuksi, koska sen perusti Gavin Wood, yksi Ethereumin yhteisluojista. Polkadot on myös yksi hyptyneimmistä projekteista Kiinan kryptovaluuttayhteisössä. Vaihdoimme äskettäin seteleitä kiinalaisen rahastonhoitajan kanssa, joka on erittäin aktiivinen kiinalaisessa salausyhteisössä, tässä hän sanoo Kiinan kuumimmista blockchain-projekteista nyt.

Polkadot lanseerattiin lopulta 18. elokuuta 2020, joten se on nyt siirrettävissä, mutta $ DOT: n uudelleennimitys on vireillä, joka tapahtuu 21. elokuuta 2020. Markkinoilla on 2 versiota $ DOT: sta, uusi $ DOT -versio on 100x pienempi kuin vanha $ DOT. Suurin osa pörsseistä, kuten Binance tai Kraken, kertoo automaattisesti käyttäjien DOT-talletukset uudelleennimityksen jälkeen, ts. Jos talletit 10 vanhaa $ DOT: ta ennen uudelleen nimitystä, sinulle hyvitetään automaattisesti 1000 uutta $ DOT: ta uudelleennimityksen jälkeen. Käyttäjien suojelemiseksi tätä ennakoiden käyttäjät eivät voi nostaa uutta $ DOT: ta vasta nimityksen jälkeen.

Sillä välin pidä mielessä, että jotkut vaihdot esim. OKEx, MXC jne. Tarjoavat kaupankäyntipareja OLD $ DOT: lla, kun taas toiset esim. Binance ja Kraken tarjoavat kauppapareja UUDELLA DOT: lla. Joten älä ole se kaveri, jonka olemme nähneet Twitterissä ja joka maksoi 50 dollaria uudesta DOT: sta, jonka pitäisi olla vain 3 dollaria. $ DOT -haltijoiden ja kauppiaiden tulisi tarkistaa pörssistä, jolla he käyvät kauppaa, selvittääkseen, mikä on heidän politiikkansa $ DOT: lle.

Tulevat tapahtumat

“Tämän viikon loppu”: SKALE Labs ilmoittaa lykätyn huutokaupan ajankohdan ja päivämäärän.

21. elokuuta 2020 noin. 13:15 (UTC): $ DOT -uudelleenvalmistuspäivä. Polkadot muuttaa $ DOT-tunnuksen nimellisarvoa siten, että vanha $ DOT jaetaan 100 uuteen $ DOT.

21. elokuuta 2020 klo 16:00 (UTC): VIMworldin varhaisen pääsyn julkinen laukaisu. VIMworldilla on myös myynti VIM-laitteillaan.

22. elokuuta 2020 klo 16.20 (UTC): Määräaika siirtymälle YAM 2.0: een.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner