Uutiskirje # 6

Viikko tarkistuksessa

DCEP: n puhuminen “Tiger Talkista”

Viime viikolla esiintyin Kiinan Phoenix Television -esityksessä “Tiger Talk” (一 虎 一席談). Tiger Talk on yksi Phoenix TV: n pisimmistä sarjoista, joka viikko sisältää suuren yhteiskunnallisen aiheen tai tapahtuman, josta asiantuntijat, tutkijat ja vieraat keskustelevat. Viikon aihe oli “DC / EP: Kiinan digitaalisen valuutan vapauttaminen, ravistaako se Yhdysvaltain dollarin hegemoniaa?”. Voit katsoa jakson alla tai tutustua DCEP-yleiskatsaukseen:

Tiger Talk

Mielestäni mielenkiintoista oli, että esitys antoi yleiskatsauksen blockchain-tekniikasta, Bitcoinista, Vaaka jne. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että näyttelyn tavoitteena on kouluttaa suurta yleisöä näistä käsitteistä ennakoiden DCEP: n julkaisua. Esityksessä korostettiin myös DCEP: n etuja ja sen paremmuutta Bitcoiniin nähden sen keskittämisen vuoksi.

Samanaikaisesti näyttelyn keskusteluista luulen, että DCEP saattaa esitellä yleisön tutkimaan kryptovaluuttoja, koska: (1) yleisö on koulutettu Bitcoinia ja kryptovaluuttoja ympäröivistä käsitteistä; (2) Näyttää olevan todellista huolta siitä, että Kiina voidaan syrjäyttää SWIFT-järjestelmästä. Lisäksi näyttely puhui kyvystä lähettää vapaasti USDT / Tether, mikä vahvistaa kertomuksen siitä, että USDT: tä käytetään voimakkaasti Kiinassa.

Maanviljely on uusi vuoden 2020 lukitustrendi

Hapanleipä ja murskinvihreät ovat vuoden 2020 toisen vuosineljänneksen ajan. Tällä hetkellä KAIKKI harjoittavat satoviljelyä. Tässä on viljelijäluetteloni tälle viikolle.

Nykyinen maatalousluettelo$ SUSHI – WTF: n hullu paluu (TY @binance @FTX_Official )$ PYLON – Golden Armada on laskeutunut$ YFV – EPIC$ YFII – Binance Baby!$ CRV ei taas paha

– Boxmining (@boxmining) 1. syyskuuta 2020

Twitterissä, sähkeessä jne. Tehdystä tutkimuksestamme havaitsimme sen $ YFV ja $ SUSHI ovat kaikkein puhutuimpia maatiloja.

YFValue ($ YFV)

YFV (YFValue) on periaatteessa johdettu muista tunnuksista, joita kutsumme “Y-perheeksi”. Hämmentynyt? Tässä on kaavio, jonka olemme luoneet Salakirjoittajat auttaa navigoimaan tällä kentällä:

Kuten muidenkin Y-perheen jäsenten kohdalla, YFV-hallintotunnus, jotta voit käyttää sitä äänestämään alustan toimintaan liittyvistä asioista. Vaikka monet myös yksinkertaisesti käyvät kauppaa tunnuksella ja spekuloivat sen arvoon. YFV: n sisar DFI.money ($ YFII) listattiin äskettäin Binance Exchange -listalle, mikä johti sen hintoihin kaksinkertaistaminen yhdessä päivässä. Sillä välin $ YFV on listattu OKEx Exchangessa, ja kaavioiden perusteella tämä lista auttoi myös nostamaan $ YFV: tä kaksinkertaistamaan hintansa.

Katso YFV-maatalouden oppaamme. Jos olet kiinnostunut, rekisteröidy YFV: lle ja aloita!


Sushiswap ($ SUSHI)

Sushiswap ($ SUSHI) on Uniswap-haarukka ja sen perusti alle viikko sitten tuntematon kehittäjä, joka tunnetaan nimellä “Chef Nomi”. Kadulla sanotaan, että Sushiswapin loi FTX Exchangen takana oleva tiimi. Ja tämä ei ole täysin mahdotonta, kun otetaan huomioon, että FTX-tiimi on yksi suurimmista $ SUSHI -viljelijöistä ja oli nopea listaamaan ja tarjoamaan $ SUSHI -kaupan tuotteita. $ SUSHI -merkki on listattu myös Binance- ja OKEx-pörsseissä.

Tällä hetkellä Sushiswapiin on lukittu yli 1,2 miljardia dollaria, mikä on hullua, kun otetaan huomioon, että sen käynnistämisestä on kulunut vain 5 päivää! Sushiviljely on erittäin riskialtista, mutta voi olla erittäin palkitsevaa, koska sen ROI voi olla noin 1-7% päivässä uima-altaasta riippuen. Tärkeitä tilastoja, kuten Kokonaisarvo lukittu (TVL), sidotut määrät ja tuotot löytyvät Sushi-lauta.

Itse asiassa Sushiswap on erittäin suosittu myös Kiinassa, jossa se kutsutaan nimellä “Uniswapin suurin kilpailija”, ja suositulla kryptovaluuttauutissivustolla 8btc on koko Sushiswap-osa omistettu uutisille ja opetusohjelmille.

Tuottoviljelyriskit

Satoviljelyllä on omat riskinsä. Yksi suurimmista riskeistä on, että satoviljelyä hoidetaan älykkäillä sopimuksilla. Jos älykkäät sopimukset ovat viallisia tai luodaan aukkoja, se voi tarkoittaa, että varat menetetään. Tämä johtuu erityisesti siitä, että älykkäät sopimukset toteutuvat itse, joten älykästä sopimusta ei voida millään tavalla “keskeyttää”, kun se on otettu käyttöön. Siksi älykäs sopimusten tarkastus on ratkaisevaa tuottoviljelylle tai yleensä DeFi-hankkeille. Nämä tilintarkastajat ovat kolmannen osapuolen yrityksiä, jotka käyvät läpi koodin ja tarkistavat mahdolliset haavoittuvuudet ja virheet. Katso tämä Cryptonautsin video, joka selittää, kuinka älykäs sopimusvalvonta toimii :

Älykäs sopimusten tarkastus hajautetussa rahoituksessa

Vertailun vuoksi The Arcadia Group on jo tarkastanut YFV: n, ja YFV-tiimin mukaan korkeita tai kriittisiä vakavuusongelmia ei löytynyt. Sillä välin Quantstamp tekee “turvatarkastuksen”, EI tarkastus Sushiswapille. Quantstampilla on selkeytetty että heidän palvelunsa ovat samankaltaisia ​​kuin he tekivät Yearn Finance -yritykselle ($ YFI), joka oli epävirallinen koodin tarkistus, joka rajoittui merkittävimpiin sopimuksiin – niihin, joilla on tai voi jakaa varoja.

Toinen riski on ostaa ja spekuloida $ SUSHI: ta kaupankäynnin avulla. Jos todellakin on haavoittuvuuksia ja pahempaa, “minter-avainten” löytäminen koodista, jonka avulla kehittäjät pääsääntöisesti voivat luoda uusia tunnuksia, $ SUSHI: n arvo laimennettaisiin pisteeseen, jossa se on olennaisesti vähemmän kuin todellinen sushi-rulla.

DeFi nostaa transaktiomaksuja

Ethereumin transaktiomaksut ovat nousseet kaikkien aikojen korkeimpiin tasoihin toisen kerran 3 viikon aikana. Keskimääräiset transaktiomaksut ovat 2. syyskuuta 2020 noin 15,13 USD.

transaktiomaksutTositarina

Nämä korkeat transaktiomaksut ja kohoavat Ethereum (ETH) -hinnat ovat suora seuraus kasvavasta DeFi-hankkeiden määrästä ja satoviljelystä, koska maanviljelijöiden on maksettava ETH jokaisesta tapahtumasta eli varojen siirtämisestä pooliin / ulos poolista jne. Erityisesti keskimääräiset transaktiopalkkiot 1. syyskuuta 2020 uskotaan johtuvan Sushiswapin käynnistämisestä.

Keskimääräinen tapahtumamaksu (Kuvahyvitys: Blockchair)

Vaikka tämä maksujen nousu on hyvä uutinen eetterin kaivostyöläisille, joiden tulot kasvavat korkeammien palkkioiden ja lisääntyneiden tapahtumien myötä, Ethereumin kestävyys on kasvamassa. Monet sanovat, että korkeat transaktiopalkkiot merkitsevät sitä, että ne “hinnoitellaan” DeFi-alustoilla tapahtuvasta toiminnasta. Lisäksi enemmän tapahtumia tarkoittaa, että verkossa on enemmän ruuhkia, mikä lisää vahvistamattomien tapahtumien ja odotusaikojen määrää. Edelleen katsottuna se voi jopa tarkoittaa, että joistakin älykkäistä sopimuksista tulee käytännössä käyttökelvottomia, mikä tuo kysymyksen siitä, että Ethereum on älykäs sopimusalusta..

Yksi vastaus tähän voi olla Ethereum 2.0, mutta sen mainnet-julkaisu on kuukausien päässä.

Tulevat tapahtumat

3. syyskuuta 2020 16.00: Skale Network -tunnuksen julkaisu. Tukikelpoiset ostajat voivat ostaa SKL-rahakkeita enintään USD 1 153 USD hintaan 0,03 USD / merkki. Yksityiskohdat tässä.

4. syyskuuta 2020 klo 12.00: Animoca Brands, kehittäjä ja julkaisija, kuten The Sandbox, Crazy Kings jne., Julkaisee REVV-tunnuksensa Uniswapissa. Yksityiskohdat tässä.

5. syyskuuta 2020 klo 11.00: Lineaarinen rahoitus AMA. Tarkista heidän Sähke -sivu yksityiskohtia varten.

* Kaikki ajat on lueteltu UTC: ssä, ellei toisin mainita.

Katso tästä uutiskirjeemme takanumerot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map