Kraken vs Bitfinex: Sammenlign gebyrer og funktioner 2021

Kraken, der er rangeret som den 8. bedste kryptokurrencyudveksling i verden, er en værdig konkurrent i enhver kryptodiskussion takket være dens brugervenlige app, lave gebyrer og solid sikkerhed. Lanceret i kølvandet på Mount Gox hack, Kraken har altid prioriteret sikkerhed som et resultat.

ken vs bitfinex sammenlign

Kan det samme siges om Bitfinex? Rangeret som 6. i vores bedste krypto-udvekslingsrangering, Bitfinex tilbyder flere mønter og markeder end Kraken, men tilbyder det en bedre samlet oplevelse? Er de så sikre? Hvor vil begyndere føle sig mest komfortable?

Det er tid til at bringe disse to tungvægte sammen.

Sammenlign Kraken vs Bitfinex

kraken udveksling

Kraken bfx stablet

Bitfinex

USA accepteret?
Ja Ingen
Handelspar
177 309
7-dages bind
$ 1.090.234.866 $ 680,678,914
Besøg Besøg

Kraken-gebyrer vs Bitfinex-gebyrer

Kraken

Som de fleste cryptocurrency-udvekslinger tilbyder Kraken en gebyrplan for producent-taker, som du kan se nedenfor. Jo mere du handler, jo bedre får du rabatter. Det samlede tal for handelsvolumen for de sidste 30 dage opdateres efter hver handel, så handlende behøver ikke bekymre sig om at modtage deres rabatter. Se fuld tidsplan her, og læs nogle handelseksempler her.

Skærmbillede 2021 01 02 kl. 09.57.23

Bitfinex

Gebyrplanen hos Bitfinex er ens for producenter, men er dyrere for brugere, hvilket giver Kraken en lille fordel. Heldigvis for Bitfinex-brugere, der har LEO, Bitfinex’s native utility-token, er der rabatter at få, og de er ret gode til 25%. Jo mere LEO afholdes, jo bedre er rabatterne. Se mere her, inklusive margin, derivater, lån og gebyrer for tilbagetrækning af krypto.

Skærmbillede 2021 01 02 kl.10.04.01

Vinder: Kraken. De har lidt lavere taktergebyrer.

Tilmeld dig og KYC oplevelse

Sådan tilmelder du dig på Kraken

kraken vs bitfinex tilmeld lethed

 1. Gå til Kraken.com og klik på ‘Opret konto’ i øverste højre hjørne
 2. Angiv en e-mail, brugernavn, adgangskode og dit bopælsland
 3. Accepter vilkårene og klik på ‘Opret konto’
 4. Gå til din e-mail-klient og find en ‘aktiverings-e-mail’ med en nøgle, som du skal kopiere og indsætte. Nøglen vil være et langt virvar af tal og bogstaver
 5. Indtast dit brugernavn og din adgangskode sammen med nøglen, og klik på ‘aktiver konto’
 6. Derefter skal du gå til siden “Bliv bekræftet” i din rullemenu, der findes i øverste hjørne af brugersiden, efter at du har logget ind
 7. Du bliver nødt til at vælge en kontotype (se nedenfor). For at få noget at gøre med fiat-valuta skal du enten have en mellemliggende eller en Pro-konto. Lad os gå med mellemliggende indtil videre
 8. For at bekræfte din mellemliggende konto skal du give Kraken et foto af dit regeringsudstedte ID, opholdsbevis, et ID-bekræftelsesfoto (normalt en selfie af dig, der har dit ID) og din beskæftigelse. Bekræftelse skal tage mindre end 10 minutter
 9. Når du er bekræftet, kan du begynde at føje penge til din konto.

Skærmbillede 2021 01 02 kl. 10.15.09Forskellige kontotyper tilbyder forskellige grænser, men kræver forskellige former for identitet for at bekræfte

Tænker på at blive medlem af Bitfinex?

Her er processen:

Skærmbillede 2021 01 02 kl. 16.32.03

 1. Besøg Bitfinex.com og vælg ‘Tilmeld dig’
 2. Angiv et brugernavn, e-mail-adresse og sikker adgangskode samt din tidszone, en mulig henvisningskode og noget Captcha-tekst, og klik derefter på ‘Åbn konto’
 3. På den næste side bliver du bedt om at bekræfte din e-mail, så gå over til din e-mail-klient og klik på bekræftelseslinket.
 4. I det nye vindue, der åbnes, kan du logge ind ved hjælp af det brugernavn og den adgangskode, du har angivet
 5. Når du er inde, vil du have muligheder for at øge din kontosikkerhed, såsom 2FA (anbefales), hævninger blokeret på nye IP-adresser, en bekræftelsesfrase for tilbagetrækning, PGP-mailkryptering og mere
 6. Derefter vil du gerne tilføje nogle midler til din konto, men det tillader dig ikke, før du er en fuldt bekræftet bruger, så du skal følge prompten og angive dit navn, alder, telefonnummer, to regeringsformer ID og en selfie med dit ID, et kontoudtog og bevis på din boligadresse
 7. Vent på bekræftelse, hvilket kan tage 2-3 dage
 8. Når du er bekræftet, kan du begynde at tilføje fiat-valuta

Vinder: Slips. Processen er meget ens, men Kraken er i gennemsnit hurtigere til at blive verificeret.

Brugervenlighed & Følelse af websted / app

Krakens mesterlige app

Kraken tjener meget respekt for deres app af høj kvalitet med en klar grænseflade og ultra-simplistisk layout. Nogle hævder, at det er den eneste app, der kan konkurrere med Coinbase om tilgængelighed, og da Coinbase mere er en mægler end en børs, er dette en god nyhed for Kraken. Webhandelsplatformen er dog en anden historie, den er stiliseret til at ligne en gammel Wall Street-skærm, der kører på Windows 95, og den er simpelthen ikke så intuitiv og venlig som 95% af deres konkurrenter. Der sker for meget.

Skærmbillede 2021 01 02 kl. 09.50.20Krakens webhandelsvisningKraken Pro tilbyder nu Dark Mode | Kraken BlogKrakens mobilapp er meget lettere for øjet

Bitfinex’s raffinerede tilgang

Bitfinex blev lanceret helt tilbage i 2012 og er en veteran inden for kryptovalutaudvekslingssektoren og har meget tid til at forfine og tilpasse deres hjemmeside og app for at gøre dem nemme at bruge. På trods af dette er platformen mere egnet til avancerede forhandlere end for begyndere og tilbyder flere handelsmuligheder end Kraken. I modsætning til Kraken har amerikanske kunder imidlertid været udelukket fra tjenesten siden 2017.

Skærmbillede 2021 01 02 kl. 09.51.09Bitfinex’s handelsvisning er blødere og enklere

Vinder: Slips. Kraken har en bedre app, Bitfinex har en bedre webplatform.

Indbetalingsmetoder

Kraken

Kraken understøtter mange forskellige muligheder for at sende fiat-valuta til platformen, selvom metoderne er forskellige for hver valuta, som forklaret nedenfor:

 • USD – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Wire, SWIFT, kontanter / debet hos Canada Post
 • AUD – Bankoverførsel / Osko
 • engelske pund – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • JPY – SWIFT

De fleste indbetalingsmetoder er gratis, men Kraken opkræver nogle mindre gebyrer baseret på deres aftale med den relevante betalingsudbyder. I USA tager indbetalingsmetoder alt op til 5 dage at rydde. En komplet liste over metoder og gebyrer kan være findes her, og en guide til deponere midler her.

Bitfinex

Nogle kryptokursudvekslinger opfordrer brugerne til at deponere fiat-valuta, da dette naturligvis gør dem mere tilbøjelige til at bruge den til at købe kryptokurrency, hvilket bringer større overskud til børsen. Bitfinex er en lidt anderledes. De har utroligt høje minimumsindbetalingsgrænser med kun et 0,1% behandlingsgebyr, så de opmuntrer store forhandlere, fagfolk og institutioner til platformen. Dette system blev introduceret i lyset af en stigning i cyberangreb på platformen.

Her er de minimale fiat-indskud (kun bankoverførsler):

 • 10.000 USD, EUR eller GBP
 • 1.000.000 JPY

Det er gratis at deponere kryptokurver og stablecoins til Bitfinex.

Vinder: Kraken. Et minimumsindbetalingsbeløb på $ 10.000 skærer et stort afsnit af begyndermarkedet ud.

Øjeblikkelige købsmuligheder (køb med kredit- eller betalingskort)

Kraken

Brugere kan købe, sælge og konvertere 54 forskellige kryptokurver på både Kraken-webstedet og i deres app. Øjeblikkelige køb kan foretages gratis ved hjælp af den fiat-valuta, der allerede er deponeret (i de valutaer, der er nævnt i afsnittet om indbetalingsmetoder). Hvis brugere ønsker at købe kryptovaluta direkte og omgå indbetalingsprocessen, kan de bruge deres debet- eller kreditkort. Kortgebyrerne er 3,75% af det samlede køb plus 0,25 € pr. Transaktion. Brugere vil også blive opkrævet for ‘spredningen’, som er en markering, som mæglere placerer oven på markedsprisen; Krakens spredning varierer fra 2-10% afhængigt af kryptovalutaen. Dette gør dem til et ret dyrt valg.

Bitfinex

At købe kryptovaluta direkte fra Bitfinex med et kreditkort er meget enklere end at deponere fiat-valuta (og meget mere praktisk, hvis du ikke har $ 10.000 til at begynde med).

Brugere kan købe:

 • Bitcoin
 • Tether
 • Tezos
 • TRON
 • Litecoin
 • Zcash
 • DASH
 • Algorand
 • FLAGERMUS
 • Ethereum
 • Tether Gold
 • Udvalgte andre ERC-20 altcoins

Minimumskøbet er $ 25, og gebyrerne varierer afhængigt af betalingsprocessoren, købsstørrelsen og betalingsmodtagerlandet.

Vinder: Slips. Kraken kan være dyrere, men de tilbyder også bedre muligheder for øjeblikkelige køb.

Handelserfaring

Kraken

Vi prøvede visningen af ​​internethandel, og vi kunne ikke lide det, men det betyder ikke, at du ikke vil. Designet virker forældet og mangler de intuitive knapper og kontroller, som deres konkurrenter har inkluderet. Mobilappen, som vi har nævnt, er helt fantastisk og eksisterer som en kæmpe kontrast til webplatformen.

Bitfinex

Mens Bitfinex er målrettet mod mere professionelle forhandlere eller dem med større handelsvolumener, er webplatformen faktisk mere brugervenlig og enklere at bruge end Kraken. Hvis brugerne føler sig godt tilpas med Bitfinex’s webvisning, har de ikke noget problem med mobilappen, som har den samme fornemmelse og tilbyder brugerne den samme oplevelse.

Vinder: Bitfinex. Kraken har et smukkere websted, men når det kommer til handelsplatform, likviditet og intuitive funktioner, vinder Bitfinex.

Omdømme & Sikkerhed

Kraken

Et enormt positivt aspekt af Krakens omdømme er, at de var en af ​​de første børser, der beviste, at de har alle deres brugeres penge et sikkert sted takket være en ‘proof-of-reserves audit’. Bevis for, at de har alle midlerne, viser brugerne, at selvom noget går galt, vil de være i stand til at tømme deres konto uden problemer.

Det har dog ikke alle været almindelig sejlads. De har været udsat for mange cyberangreb og overlevet dem alle, men en række angreb i januar 2018 tvang dem til at lukke i en uge og styrke deres forsvar. Kraken har aldrig mistet penge eller kryptokurrency gennem et hack.

privatlivspolitik for kraken

Bitfinex

Desværre for Bitfinex var de offer for det næststørste udvekslingshack i historien, hvor knap 120.000 BTC blev stjålet, til en værdi af over 3,5 mia. $ I dagens kurs. At komme tilbage fra et så ødelæggende slag har ikke været let, men Bitfinex formåede at komme sig og overleve i en situation, hvor de fleste udvekslinger ville smuldre.

Skærmbillede 2021 01 02 kl. 16.37.55

Vinder: Kraken. Det vil tage Bitfinex lang tid for folk at glemme …

Bitfinex vs Kraken: Hvem er vores vinder?

Dette er næsten for tæt på at ringe, men Kraken er vores vinder.

Disse to platforme er nakke og nakke, når det kommer til at beslutte, om en vinder, men vi er her for at tjene begyndere, der er nye i kryptovalutaens verden, og af den grund kan Kraken bare kantes.

Kraken vinder på grund af sin overlegne sikkerhed og mobilapp, som begge kan give brugerne et øget niveau af komfort. Masser af indbetalingsmetoder plus lidt lavere gebyrer skubber også dette uafgjort til deres fordel.

Tæl ikke Bitfinex ud, men for mere avancerede forhandlere er de en fremragende platform, der ikke nåede 6. i Coin Clarity-placeringen uden god grund.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner