Tähtien hintaennuste 2021–2025 | XLM 5 dollaria mahdollista?

Koska se on vasta vuoden 2021 alku, on myös täydellinen aika tehdä ennusteita. Joten tänään esittelemme sinulle tähtivaloja hintaennuste.

Kun katsomme tarkasti salausmarkkinoita, yksi meille välittömästi esiin tuleva tekijä on vaikutelma, että salausmarkkinoilla ei ole lainkaan huonoa, vaan se tekee melko vaikuttavan.

Kaksi näennäistä tosiasiaa, jotka vahvistavat tämän käsityksen, ovat: Ensinnäkin kaikki kymmenen parhaan luettelon kryptovaluutat (markkina-arvon mukaan) nousevat paitsi XRP: n, jonka arvo on ehtymässä, kun SEC-oikeusjuttu on lyönyt, ja toinen on bitcoin, jonka kasvu on ollut noin 60% viimeisten kolmen viikon aikana.

Yleinen markkinaympäristö ja Bitcoinin suorituskyky ovat aina tärkeimmät tekijät analysoitaessa mitä tahansa Altcoinia, mukaan lukien Stellar. Mutta ennen kuin siirrymme Stellarin hinta-analyysiin, anna meidän ensin tutkia, mistä tämä altcoin on kyse.

Mikä on tähti?

Tähtien on avoimen lähdekoodin verkko, mikä tarkoittaa olennaisesti sitä, että kukin Steller-käyttäjä voi käyttää järjestelmäänsä ja vaikuttaa toimintaan. Se hyväksyy kaikenlaista rahaa, ei ketään etuoikeuksiin ja tukee ihmisiä luomaan, lähettämään ja vaihtamaan kaikenlaisia ​​valuuttoja.

Steller, kuten kaikki muutkin tunnetut kryptovaluutat, kulkee hajautetussa verkossa, joka on rakennettu lohkoketjuun, joka pitää verkon synkronoituna. Stellar Blockchain parantaa verkon tehokkuutta, vähentää kustannuksia, säästää aikaa ja antaa verkon myös suorittaa rajat ylittävät tapahtumat riittävästi. Vaikka se on luonteeltaan paljon samanlainen kuin Bitcoin ja Ethereum, se on käytännössä melko erilainen, koska se kuvaa itseään pääasiassa maksuna eikä kryptovaluuttana.

Aikaisemmin se toimi protokollalla 13, mutta 23. marraskuuta Stellar-kehitysrahasto päivitti verkkoa ja nyt Stellar toimii protokollalla 15, joka on suhteellisen sopivampi ja tehokkaampi.

Stellar on kuuluisa myös ainutlaatuisesta konsensusprotokollastaan, joka on ensimmäinen laatuaan. Tähtien konsensuspöytäkirja on ensimmäinen käytännön toteutus FBA (Federated Byzantine Network) -protokolla, jonka idealisoi professori David Mazieres vuonna 2015.

Yksi asia, joka tekee Stellarista ainutlaatuisen ikäisensä keskuudessa, on sen visio parantaa ja mullistaa salausmarkkinat. vuokran rahoitusjärjestelmä. Toisin sanoen, se on täällä tukemassa nykyistä rahoitusjärjestelmää eikä haastamalla sitä. Pohjimmiltaan se on suunniteltu kuilun kaventamiseksi eri rahoituslaitosten välillä, ja sen päätavoitteena on luoda synkronoitu ympäristö kaikenlaisille rahoitusverkostoille.

Stellar XLM: n lyhyt historia

Jed McCaleb on mieli Stellarin innovaatioiden takana. hän on yksi salausmarkkinoiden tärkeimmistä avustajista, markkinat, jotka näemme tänään, ovat paljon velkaa Jedille. Hän on myös Ripplen perustaja, ja negatiivisella puolella hän on sama mies, joka keksi surullisen salakirjoituksen Mt. Gox (joka oli jossain vaiheessa maailman suurin salausvaihto ja jolla oli yli 70% Bitcoinista), jonka Tokion käräjäoikeus julisti konkurssiin huhtikuussa 2014.

Jed McCaleb teki yhteistyötä asianajaja Joyce Kimin kanssa ja perusti Stellarin vuonna 2014. Myöhemmin Stellar teki yhteistyötä Stripen toimitusjohtajan Patrick Collisonin kanssa ja he löysivät yhdessä Tähtien säätiö, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tukee Stellar Lumens -maksuverkoston kehittämistä ja käyttöönottoa. Aluksi Stripe tuki myös Stellaria sijoittamalla 3 miljoonaa dollaria siemenrahoitukseen.

Stellarin XLM: ää, toisin kuin Bitcoinia tai Ethereumia, ei voida kaivaa eikä protokollaa voida myöntää. Stellar XLM -mallien kiinteä määrä tuotettiin, kun se otettiin käyttöön ensimmäisen kerran.

Alun perin tuotettiin 100 miljardia XLM-mallia ja niiden määrän suunniteltiin kasvavan 1% vuodessa, mutta myöhemmin tähtiyhteisö äänesti lokakuussa 2019 XLM-tarjonnan hillitsemisestä 50%, minkä seurauksena meillä on nyt 50 miljardia XLM-mallia, Stellarin käyttäjät vaihtavat, ostavat ja käyttävät 20 miljardia ja loput 30 miljardia Stellar-säätiön hallussa tukemaan ja edistämään Stellarin käyttöönottoa maksuverkostona.

  1. Cardanon hintaennuste 2021–2025 | Saavuttaa ADA koskaan 10 dollaria?
  2. Dogecoinin hintaennuste 2021–2025 | VOI DOGE koskaan lyödä $ 1?

Stellar (XLM) Kaikkien aikojen hintahistoria

Vuosien ajan sen käynnistämisen jälkeen Stellar ei koskaan saavuttanut mitään merkittäviä jalkoja, mutta joulukuussa 2017. Se ylitti 0,10 dollarin hintatason joulukuun ensimmäisellä viikolla. Sitten tammikuun ensimmäisinä päivinä se ylitti 0,50 dollarin hintatason ja samalla viikolla , Stellar saavutti kaikkien aikojen korkeimman $ 0.93: n (tuolloin se iski myös huippuun BTC / XLM kaupankäynnin pari ja saavutti 6300 satoshis-pienintä BTC-yksikköä).

Mutta se ei pystynyt ylläpitämään hintatasoa pitkään, koska se menetti seuraavan kolmen viikon aikana noin 70% arvostaan, minkä jälkeen Stellar jatkoi kuukausien kompastumista eri hintatasoihin ja joulukuun puolivälissä 2018 sen hinta putosi alle 0,10 dollariin. hintataso ja jatkui noin 0,07 dollarin keskihinnalla kuukausien ajan marraskuuhun 2020 asti, ja siitä lähtien Stellar oli käynyt kauppaa keskimääräisellä hintatasolla 0,15 dollaria.

Meneillään oleva tammikuu 2021 on osoittautunut erittäin tuottoisaksi kuukaudeksi Stellarille, koska sen arvo on noussut noin 60% viime päivinä, juuri tänään Stellar on myös saavuttanut kahden vuoden korkeimman tason, 0,41 dollaria, tämä viimeaikainen hintakorotus on jälleen sijoittanut Stellarin kymmenen suurimman salausvaluutan sanaluetteloon.

XLM: n viimeaikainen hintatarjous

Tähtien hintaennuste

Tähtien hintaennuste

Stellar on nyt maailman 9. suurin kryptovaluutta, yksi parhaiten menestyvistä kolikoista ikäisensä keskuudessa, ja se on kasvanut yli 160% viimeisen viikon aikana, ja sen markkina-arvo on 7533322623 dollaria.

Katsotaan nyt, mitä kuuluisat sääennusteyritykset ovat ennustaneet siitä?

Tähtien hintaennuste LongForecastin avulla

Ennusteyritys, Long Forecast on tehnyt kattavimman ennusteen myyjän hinnasta. Heidän ennusteensa ovat huonommat kuin nykyiseen markkinatilanteeseen.

Stellar XLM -ennuste 2021

Pitkän ennusteen toimiston Stellar ennusteiden mukaan kauppa käy noin 0,26 – 0,32 dollaria välillä huhtikuussa 2021, elokuun 2021 aikana noin 0,35 – 0,45 dollaria, ja joulukuun 2021 aikana Stellar käy kauppaa välillä 0,45 – 0,50 dollaria..

Stellar XLM -ennuste vuosille 2022-2023

He ennustavat tähtien pysyvän noin 0,60–0,70 dollaria välillä vuonna 2022. Sen arvo kuitenkin laskee hieman elokuun 2022 aikana, koska Stellarin ennustetaan käyvän kauppaa tällä välin 0,50–0,55 dollaria, eikä vuosien lopulla niitä olisi merkittävä muutos sen arvossa, ja kolikon kauppa jatkuu välillä 0,60 – 0,70 dollaria. Vuoden 2023 ensimmäisellä vuosineljänneksellä Stellarin ennustetaan olevan välillä 0,72 – 0,80 dollaria, ja sen arvo vuoden lopussa on 1 – 1,50 dollaria..

Tähtien hintaennuste 2024-2025

Tähtien (XLM) ennuste viiden vuoden ajalta, nyt, näyttää karkealta, koska kryptot ovat epävakaita, emmekä voi tehdä mitään varmaa päätöstä siitä, reagoivatko he seuraavien minuuttien aikana. Mutta XLM: n olisi pitänyt lähteä pois vuoden 2025 loppuun mennessä. Hinta on noin 3 dollaria. Tämä tarkoittaa, että nykyinen hinta on noussut yli 600 prosenttia.

Captianaltcoinin tähtien hintaennuste

Vaikka he ennustavat lyhyen aikavälin Stellerin arvon nousua vuoden 2021 aikana, koska he ehdottavat, että se käy kauppaa alle 0,50 dollaria vuoden aikana.

Heidän tekemiensä ennusteiden mukaan Altcoin Stellar voi varmasti olla asia, kun otetaan huomioon vakaa markkinaympäristö, joka voi saada sen ylittämään 5 dollarin hintatason seuraavan viiden vuoden aikana.

Tähtien hintaennuste 2025 mennessä Kolikkokytkin

Coinswitchin mukaan Stellar käy kauppaa noin 0,77 dollaria vuonna 2021 ja saavuttaa varmasti 5 dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Tähtien hintaennuste 2025 mennessä Cryptoground

Cryptogroud ennustaa tähtien saavuttavan noin 0,74 dollaria vuoteen 2025 mennessä. RippleCoinNews -tiimi on eri mieltä tästä hintaennusteesta.

Tähtien hintaennuste 2021

Tähtien hintaennuste 2021

Stellar (XLM) -ennusteemme

Harkittuamme kaikki Stellarin hintavaihteluun liittyvät tekijät teemme seuraavat ennusteet XLM: stä:

Vuoden 2021 aikana sen arvo pysyy jonkin verran välillä 0,30 – 0,50 dollaria, vuonna 2022 se voi nousta ylöspäin ja sen ennustetaan käyvän kauppaa välillä 0,45 – 0,65 dollaria, jatkaen kasvuaan, se voi todennäköisesti ylittää 1 dollarin ja käydä kauppaa välillä 1 – 1,40 dollaria vuonna 2023.

Lisäksi vuonna 2024 Stellar jatkaa matkaa kohti 2 dollaria ja sillä välin se pysyy välillä 1,45 dollaria – 1,70 dollaria, ja jos kaikki menee sujuvasti ja markkinoiden skeptisyys kryptovaluuttaan kuluu edelleen, se ylittää 2 dollarin arvon vuoden 2025 päättyessä.

Johtopäätös

Stellar, jolla on valtava potentiaali, voi nousta nopeasti peräkkäin. Markkinoiden vuoksi ympäristö pysyy vakaana ja Bitcoin toimii edelleen sujuvasti, mikä vaikuttaa varmasti kaikkiin kasvaviin altcoineihin. Lisäksi, jos Stellar jatkoi työskentelyä oikeaan suuntaan, ei ole epätodennäköistä, että siitä tulee yksi viiden parhaan kolikon joukosta digitaalisilla markkinoilla ja se saavuttaa 5 dollaria tavanomaista aikaisemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner