De 10 bedste Tezos (XTZ) tegnebøger i 2021

Tezos udvikler sin platform meget imponerende i et årti nu. Mange af jer har muligvis Tezos (XTZ) eller ønsker at købe. Derfor er vi her i dag for at præsentere dig for en udtømmende liste over de bedste Tezos-tegnebøger i 2020, hvor du kan opbevare dine Tezos (XTZ) sikkert.

Kryptoen har overvundet alle udfordringerne og står nu støt i retning af dens udvikling. Efter vores mening er dette med en god grund et kendetegn for alle kryptoentusiaster. Vi undrer os måske over at give dig en kort introduktion til Tezos, inden vi flytter til kernefaget. Så lad os komme i gang!

Hvad er Tezos?

At sætte vores ordlyd så enkelt som vi kan, Tezos er en platform baseret på smarte kontrakter, der har nogle unikke funktioner med en on-chain-styringsmodel. Modellen hjælper Blockchain med at implementere den nødvendige ændring automatisk uden fysisk tilladelse fra hårde folk.

Tezos kom i form af en uafhængig Blockchain alene. Det kræver ikke, at Ethereum eller nogen anden Blockchain skal behandles. Gennem proof-of-stake algoritmen, token indehavere af Tezos (XTZ) kan slutte sig til netværket og tjene øre for at gøre det. Som bevis på stavskonsensus fremsætter indehaverne et forslag og foreslår ændringer til softwaren. Hvis forslaget bliver accepteret, belønnes udviklerne. Læs også: Tezos (XTZ) Prisforudsigelse 2021

Bedste Tezos-tegnebøger 2021

Nedenfor er den opdaterede og komplette liste over Tezos-tegnebøger, hvor du nemt kan opbevare dine Tezos (XTZ) -mønter

1. Ledger Nano X

Hvis du leder efter det bedste udvalg i hardware-tegnebøger, har Ledger Nano X den bedste tillid til at stå øverst. Nanodevice er designet med de nyeste chips til at gemme dine kryptomidler. Enhedernes slanke design gør dem meget nemme og behagelige at have med sig.

Den leveres med understøttelse af 20+ kryptomønter og alle ERC-20-baserede tokens til opbevaring og administration. Tegnebogen leveres med plads til at gemme mere end hundrede decentrale applikationer.

Du kan nemt forbinde din tegnebog med USB-kablet, eller du kan enten forbinde den via Bluetooth til dine mobiltelefoner og bærbare computere. Prisen på tegnebogen er omkring $ 136, hvilket ikke er så stor, hvis man sammenligner med dens funktioner. Via Ledger Live-applikationen kan du placere dine Tezos-mønter og optjene belønninger ved at holde.

2. Trezor One

Trezor one er sandsynligvis en af ​​de ældste overlevende hardware-tegnebøger, der findes på markedet. Trezor-enheder er produceret af Satoshi Labs og giver dig gearing fra begge enheder, da du kan gemme din krypto offline i tegnebogen og få adgang til disse mønter, når du vil. Enhedens størrelse er lille i størrelse, og du kan nemt bære enheden rundt i lommen.

Trezor one understøtter over 1000 mønter og tokens inklusive tokens baseret på ERC-20. Enheden er overkommelig sammenlignet med storbandsenheder. Det koster næsten $ 55. En af de mange bedste ting er, at du ikke har brug for noget brugernavn og adgangskode for at få adgang til din konto. Enheden er alt, hvad du har brug for for at få adgang til dine aktiver. Det betyder, at der ikke er nogen måde, man kan få adgang til dine aktiver, så længe personen har fysisk adgang til din enhed. tjek vores liste over de bedste Cryptocurrency-tegnebøger

3. TezBox tegnebog (ikke længere tilgængelig)

TezBox-tegnebogen er et officielt produkt lanceret af Tezos-samfundet. Tegnebogen var den første GUI, der frigav holdet. Tegnebogen blev frigivet i ICO-perioden med de versioner, der findes på desktop-, web- og mobilpunge. Grænsefladen på tegnebogen er ret brugervenlig med et meget slankt og behageligt design. Enhver nybegynder, der ønsker at investere i Tezos, kan trodsigt vælge denne tegnebog.

Da tegnebøgerne kommer fra Tezos-teamet, kan du derfor kun gemme dine Tezos (XTZ). Du kan gemme og modernisere sikkerhedsfunktionerne på tegnebøgerne, der er tilfredsstillende. Alle dine personlige oplysninger og nøgler er gemt på den enhed, som du bruger tegnebogen i stedet for på nettet. Du kan køre din tegnebog på flere enheder på samme tid. TezBox er integreret med understøttelse af hardware-tegnebøger som Ledger Nano S og Trezor.

LÆS Tezos-prisanalyse: XTZ sigter mod at bryde $ 3 på trods af tung modstand

4. Binance tegnebog

Hvis du leder efter en udvekslingspung, er Binance fra vores synspunkt den bedste tilgængelige tilgængelige på markedet lige nu. Børsen har fået et meget velrenommeret navn i en meget kort periode. Hvis vi kigger ind i fortiden, er billedet ikke helt tilfredsstillende, men fortiden er fortiden. Binance gemmer næsten over 150 kryptokurver. Alle understøttede valutaer kan være butikker i tegnebøgerne inklusive XTZ såvel som du kan udveksle dine digitale aktiver.

Grænsefladen på tegnebogen kan være lidt problematisk. Layoutet er lidt forvirrende og kompliceret. Men der er guider og videoer tilgængelige på platformen, der kan forklare, hvordan du fuldt ud kan mestre tegnebogen. Handelsgebyrerne på Binance er 0,1%, hvis du starter en handel. Selvom du gemmer din krypto gratis.

Binance betragtes som en af ​​de bedste pålidelige og sikre krypto-udvekslinger. Support til køb af digitale aktiver gennem fiat-valutaer er også tilgængelig, men begrænset til faktoren. Det er dog den bedste handelsplatform for XTZ, så længe du er en daglig aktiv forhandler. Leder efter bedste sammensatte tegnebøger 2021? læs vores detaljerede vejledning

5. Guarda tegnebog

Når det kommer til Guarda-tegnebogen, er hovedformålet med tegnebogen at give brugerne ubesværet kryptolagring og fuldstændig sikkerhed. Gennem let aktivadministration kan du nemt gemme og administrere din krypto. Alle dine private nøgler, sikkerhedskopifiler eller andre data gemmes ikke på tegnebogens servere. Du kan få adgang til tegnebogen på din mobil, desktop og endda på nettet.

Guarda understøtter en hel del tokens og mønter på sin platform. Det er rimeligt at sige, at alle større mønter og tokens, tokens baseret på ERC-20 og BEP-2 understøttes. Antallet af understøttede mønter er ret højt sammenlignet med andre kryptobøger.

Tegnebogens kundesupport er virkelig hjælpsom. Holdet er tilgængeligt 24/7 for at løse alle dine spørgsmål eller spørgsmål, hvis du har nogen. Der opkræves et specifikt transaktionsgebyr, hver gang du foretager en transaktion. For at være nøjagtig er 3,5% relativt høj sammenlignet med andre kryptobøger, og det kan være de største fejl i forhold til andre tegnebøger. Læs også Forudsigelse af Litcoin-pris 2021

6. Atomic Wallet

Atomic tegnebog er en anden version af den webbaserede tegnebog, der gemmer dine private nøgler og alle andre fortrolige data på din enhed. Du kan få adgang til anvendelsen af ​​tegnebogen via en mobilapp, eller du kan downloade desktopversionen af ​​din bærbare computer. Bortset fra IOS understøtter tegnebogen alle operativsystemer.

atomær tegnebog

Blandt andre funktioner giver appen en sømløs oplevelse til sine brugere, der gør interaktionerne meget slanke og glatte. Atomic Wallet er yderst sikker og sikker, og uanset hvad, gemmer den ikke dine oplysninger i sin database. Tegnebogen understøtter mere end 300 kryptokurver blandt bitcoin, Ethereum og Tezos.

Der er mulighed for at købe kryptovalutaer gennem fiat-valutaer. Du kan betale for købet via dit kreditkort. Funktionen med atomombytning giver dig mulighed for at bytte dine digitale aktiver med dine favoritter. Selvom det kun understøtter USD og EUR til kryptokøb. Med hensyn til transaktionsgebyrer kan det være dyrt bedste Uniswap-tegnebøger 2021? læs vores detaljerede vejledning

7. Exodus

Er du interesseret i at vide alt om Exodus-tegnebogen? Nå, du er kommet til det rigtige sted. Først og fremmest, hvad der gør denne tegnebog så meget foretrukket blandt alle andre tegnebøger er den lette brug. Designet af Exodus er hovedårsagen til at være sådan en attraktiv tegnebog for kryptobrugere. Multimøntunderstøttelsen kan understøtte mere end 40 forskellige slags Cryptos på én gang.

For at spare tid har tegnebogen en indbygget udveksling, hvor du nemt kan bytte dine aktiver. Desuden er helpdesk meget bæredygtig. Kundesupport fra Exodus leverer 24/7 live chat support for at rådgive og anbefale brugerne at løse deres forespørgsler og problemer. Sidst men ikke mindst er dashboardet til tegnebogens grænseflade ikke kompliceret for nybegyndere. Ved hjælp af live-diagrammer og diagrammer kan du nemt administrere dine digitale aktiver på en meningsfuld måde.

8. Magnum tegnebog (suspenderet)

Magnum tegnebog er designet til de mennesker, der ønsker at administrere deres kryptoportefølje i en praktisk og mest sikker grænseflade. En tegnebog er en alt-i-en-mulighed til styring og køb af et af de største navne, dvs. bitcoin, Ethereum, Tezos og mange hundrede tegnebøger. En af de mange funktioner inkluderer indbygget udveksling, hvor man kan udveksle deres krypto uden at gå til tredjepartsklienter.

LÆS EDF Groups datterselskab Exaion er indstillet på at blive medlem af Tezos Ecosystem som en Corporate Baker

Du kan nemt administrere din portefølje med tegnebogets fantastiske navigationsdesign og interface. Anonymitet og sikkerhed er topprioriteten for teamet af magnum tegnebog. Brugerne kan administrere mere end 100+ krypto og forskellige tokens på deres tegnebøger.

Du kan også placere dine mønter på tegnebogen for at tjene ekstra indkomst. Selvom tegnebogen er baseret på internettet, kommer den med support fra et af de største navne i hardware-tegnebøger, dvs. Ledger og Trezor-enheder.

9. AirGap

AirGap er en open source-tegnebog, der er designet til at opnå sikkerhed på samme måde som hardware-tegnebøger. AirGap er en mobil tegnebog tilgængelig på både Android og IOS. Det er også kendt som den alternative version af hardware-tegnebogen blandt crypto-freaks. En af de største ulemper ved enhver mobil- og webpung er, at for at bruge den pågældende tegnebog skal du oprette forbindelse til internettet for at gennemse tegnebogen.

I dette tilfælde kan du installere tegnebogen på en separat mobil, hvor du ikke behøver at oprette forbindelse til internettet for at bruge tegnebogen. Tegnebøgerne fungerer fint i offline-tilstand. Der er to dele af tegnebøgerne med navnet AirGap vault og AirGap wallet. Tegnebogen bruges til at gemme din krypto, mens hvælving bruges til at tildele transaktionerne.

AirGap giver det højeste sikkerhedsniveau med en øjeblikkelig opbygning i en udveksling, hvor du nemt kan bytte dine tokens. Sidst men ikke mindst er, at du nemt kan bage dine Tezos (XTZ) tokens gennem Tezos AirGap ved at delegere.

10. Kukai Tezos tegnebog

Kukai er en open source online opbevarings tegnebog specielt designet til at opbevare din XTZ til at understøtte Tezos bagning og staking. Tegnebogen tilbyder både android- og desktopversioner for at lette samfundet. Du kan få adgang til dine tegnebøger overalt i verden, hvis du har adgang til internettet via din browser. De private nøgler til at få adgang til tegnebogen gemmes i din webbrowser med total kryptering.

Den mest fantastiske funktion af Kukai Tezos tegnebogen er offline transaktioner. Det betyder, at du uden adgang til internettet kan tildele enhver transaktion, du vil foretage. På denne måde kan dine nøgler aldrig blive udsat for internettet. Du kan kun gemme dine Tezos (XTZ) på tegnebogen. På grund af offline signering af transaktioner kan tegnebogens sikkerhed klassificeres som ekstremt god.

Grænsefladen på tegnebogen er meget enkel, ren og nem at bruge. Selv for begyndere er funktionerne i bagning og staking meget godt forklaret og implementeret. Der er ingen skjulte gebyrer og transaktionsgebyrer. Kukai er en open source-platform, som betyder, at koden er offentligt tilgængelig for at blive læst og verificeret.

De bedste ofte stillede spørgsmål om Tezos-tegnebøger

Sådan køber du Tezos (XTZ)?

Der er flere måder at købe Tezos (XTZ) på. Mange finder det svært, men metoden er meget let og ligetil. Du skal blot vælge den bedste udveksling, dvs. Binance eller Kraken. Opret en konto og bekræft din identitet gennem videoopkald eller telefonnummer. Nogle gange tager det dage eller sekunder at blive godkendt, og det afhænger af dit land. Efter godkendelse kan du nemt foretage betaling via dit kredit- eller betalingskort, og du er klar til at købe XTZ.

Er Tezos (XTZ) værd at købe?

Tezos vinder stor opmærksomhed blandt brugerne for brugen og hvor enkel det er at gøre “bage”. Mønten skaber mærker med andre mønter som topkonkurrenter. Derfor betyder det, at Tezos-mønter er værd at investere i og kan mærkes som en god investering.

Endelig dom:

Den implementerede enkelhed og enhver version af fordele og ulemper påvirker meget på anvendeligheden af ​​brugerens anvendelser. De fantastiske designs og de mere gavnlige funktioner i tegnebøgerne fører kryptobrugere til hvert klik. Ikke desto mindre er der nogle ugepoint, men fordelene er så meget funktionelle, at højdepunktet Cleary dominerer.

Vi har lagt vores bedste version af guider på alle mulige tegnebøger, der kan hjælpe dig med at gemme dig Tezos (XTZ). Selvom vi altid leder efter dine anmeldelser og erfaringer, hvis du har brugt nogen af ​​ovenstående tegnebøger. det ville være meget godt, hvis du deler din oplevelse. Var det dårligt eller godt? Det vil hjælpe samfundet ved deres ende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner