Binance vs Bittrex 2021 Exchange Sammenligningsguide [Anmeldelser, fordele og ulemper]

At finde den bedste kryptokurrencyudveksling kan være sådan en skræmmende opgave. Det bliver en endnu større opgave, når du skal vælge mellem to af verdens største kryptokurrencyudvekslinger. Med denne sammenligning mellem Binance vs Bittrex, vi vil se på den vigtige rolle, som krypto-udvekslinger spiller i kryptosfæren. Du vil også være i stand til at vælge, hvilken børs der passer bedst til dine behov. 

I modsætning til traditionelle børser er kryptokursudvekslinger broen mellem fiat og kryptokurrency. Du har to typer cryptocurrency-udvekslinger; Fiat til krypto og krypto til kryptobørs. Med en fiat til krypto-udveksling kan du konvertere din fiat til krypto. Men med krypto til krypto-udveksling beskæftiger du dig kun med digitale valutaer. Lad os se på ligheder og forskelle, som disse to berømte børser deler. 

Binance vs Bittrex sammenligningstabel

BinanceBittrex
Binance Bittrex
binanceudveksling bittrex logo
Vores vurdering: 5 Vores vurdering: 5
Virksomhed Luanch: 2017 Virksomhed Luanch: 2013
Virksomhedens placering: Malta Virksomhedens placering: Seattle, WA
Udvekslingstype: US Margin Cryptocurrency Exchange Udvekslingstype: Nem Køb / Sælg Metodeudveksling
Tilgængelige kryptovalutaer: 150 Tilgængelige kryptovalutaer: 252
Handelspar: 131 Handelspar: 19
Køb / indbetalingsmetode: Kryptovaluta, bankoverførsel Køb / indbetalingsmetode: Bankoverførsel, kreditkort, debetvogn
Metode til salg / tilbagetrækning: Bankoverførsel, Cryptocurrency Metode til salg / tilbagetrækning: Bankoverførsel, Paypal, Cryptocurrency
Gebyrer: 0,1%, Gebyrer: 0,25%
Sikkerhed: Fremragende Sikkerhed: Store
Fællesskabs tillid: Store Fællesskabs tillid: Store
Bekræftelse krævet: Ja Bekræftelse krævet: Ja
Kunde support: godt Kunde support: Langsom
Mobilapp: Ja Mobilapp: Ja
Begyndervenlig: Ingen Begyndervenlig: Ingen
Besøg Exchange Besøg Exchange

Hvad er Binance?

binanceudveksling

Selvom Binance er baseret på Malta, startede udvekslingen i Japan i juli 2017 af Changpeng Zhao. Det blev lanceret ved hjælp af en ICO, der betragtes som en af ​​de mest succesrige ICO’er til dato. På tidspunktet for lanceringen rejste Binance ca. 15 millioner dollars fra salget af 200 millioner tokens. 

Inden for 143 dage efter lanceringen, Binance var allerede rangeret som en af ​​de top tre kryptobørs i verden. Inden for seks måneder efter lanceringen havde børsen over 10 millioner brugere over hele verden og rager med en handelsvolumen på $ 1,2 mia. Pr. Dag. Børsen viser 100’ers mønter og understøtter endda Initial Exchange-tilbud med sin Launchpad. 

Hvad er Bittrex?

bittrex logo

Grundlagt i 2013 af Bill Shihara, Rami Kawach og Richie Lai, drives Seattle-baseret kryptobørs af professionelle. Dens grundlæggere var sikkerhedseksperter hos Microsoft, før de startede børsen. Sikkerhed er højst prioriteret hos Bittrex og overraskende nok; de har aldrig lidt et tab af brugerens midler. Bittrex tilbyder i øjeblikket 100’ere mønter, hvor de stærkeste par er Bitcoin og Ethereum. Du kan også foretage fiat-indskud med USD, EUR, GBP.

Nu hvor du har en grundlæggende idé om begge børser, ser vi nu på andre detaljer i vores sammenligning af Binance vs Bittrex. Vi vil se på funktionerne, priser, gebyrer, sikkerhed og andre funktioner på begge børser. 

Funktioner  

Begge børser har ligheder; for en ægte Binance vs Bittrex-sammenligning skal vi dog se på dem individuelt. 

Binance


 • Binance Coin: Binance har sit oprindelige token, der driver sit økosystem, Binance mønt (BNB). BNB bruges til aktiviteter såsom handel, tilbagetrækningsgebyrer og notering. Binance opkræver et handelsgebyr på 0,1%, men du får en rabat, hvis du betaler med BNB. Rabatten er i øjeblikket knyttet til 12,5%. 
 • Ordrematchning: Binance har et unikt matchningssystem, der behandler cirka 1.400.000 ordrer i sekundet, hvilket gør det til en af ​​de hurtigste kryptokurrencyudvekslinger.
 • Likviditet: Med en af ​​de travleste ordrebøger i kryptosfæren handler Binance mere end 400 kryptomønter. Likviditet muliggør udvekslingsprocessen med at handle ordrer til konkurrencedygtige priser hurtigt. 
 • Flere platforme: Binance er tilgængelig på Andriod, iOS og webgrænseflade. Platformen tilbyder også flersproget support til 13 sprog, herunder vietnamesisk, tysk, russisk, tyrkisk, portugisisk, italiensk, koreansk, kinesisk, fransk og engelsk. 

Binance Fordele

 • Hurtig handelsgrænseflade
 • Lave handelsgebyrer på kun 0,1%
 • Stor kundesupport
 • Tillid til omdømme inden for samfundet

Binance Ulemper

 • Et begrænset antal tilgængelige mønter
 • Lav likviditet
 • Ikke særlig nybegyndervenlig

Besøg Exchange

Bittrex

 • Sikre transaktioner: Bittrex blev bygget på et fundament af sikkerhed. Det bruger kølerum til ekstra sikkerhed for midler, og brugere kan aktivere tofaktorautentificering.
 • Optimeret handel: platformen er bygget til at sikre, at transaktioner udføres i realtid. Den er automatiseret, og brugernes tegnebog og transaktionsoplysninger er tilgængelige. Bittrex er også designet med en API-algoritme, der understøtter tredjepartsplatforme og handel. 
 • Regulatory Compliant: Hvis du leder efter en platform, der overholder reglerne, er Bittrex en. Det er i overensstemmelse med de amerikanske regler om virtuel valuta. 

Bittrex fordele

 • Hurtig tilmeldings- og verificeringsproces
 • Professionel handelsgrænseflade
 • Stort udvalg af mønter at handle
 • Har et diagram på 1 minut

Bittrex Cons

 • Marginhandel ikke tilgængelig
 • Kan ikke stoppe tab ordrer
 • Lav likviditet

Besøg Exchange

Handelsgebyrer

Handelsgebyrer er en enorm aftale for kryptohandlere. Det er vigtigt at kende det beløb, som byttet opkræver for indskud, udbetalinger og handler. Så hvad er forskellen mellem Binance vs Bittrex, når det kommer til handelsgebyrer?

Binance-gebyrer

Binance opkræver 0,10% producent / taker-gebyr. Du skal også betale 0.0005 BTC for tilbagetrækning. For at få penge fra børsen kan du enten gøre brug af muligheden for kreditkort eller kryptokurrency. Du kan ikke få penge gennem bankoverførsel, og heller ikke amerikanske investorer kan også få penge. 

binance gebyrer

Binance depositum gebyrer – nul

For indskud opkræver Binance 0%. Du kan også købe kryptovaluta på Binance ved hjælp af dit kreditkort. Mens tredjepartsudbydere muligvis opkræver dig for at sende penge til Binance, opkræver det dig intet for indskud.

Binance-udbetalingsgebyrer

Udbetalingsgebyr varierer fra mønt til mønt. Binance opkræver dog en fast sats på 0,0005 BTC. At trække enhver mængde ether er imidlertid 0,01 ETH. For de fleste aktiver svarer tilbagetrækningsgebyret til halvdelen af ​​det mindste tilbagetrækningsbeløb. Så du betaler mindre gebyrer, hvis du minimerer antallet af udbetalinger, du foretager for hvert aktiv.

Binance-handelsgebyrer

Det beløb, du skal betale som handelsgebyr på Binance, afhænger af to faktorer 

 1. Din handelsvolumen for de sidste 30 dage
 2. Eller mængden af ​​Binance-mønt (BNB), du ejer 

Når du betaler med BNB, får du et rabathandelsgebyr på 25%. Normalt er basisgebyret for Binance-handler 0,1% producent og takersgebyr. Men med en rabat på 25% for brug af BNB får du 0,075% som handelsgebyrer. Du bliver dog nødt til at kontrollere dine indstillinger for at sikre, at du betaler med din BNB og ikke Bitcoin. I henhold til planerne fra Binance vil denne rabat udfases i løbet af årene. Det halverer sig hvert år fra 25% til 12,5%, næste 6,75% og derefter nul.

Du kan også reducere dine handelsgebyrer på Binance ved at øge din handelsvolumen. Børsen tilbyder otte forskellige niveauer af rabat på gebyrer, der spænder fra VIP 1 til VIP 8. Dit niveau afhænger af din 30-dages handelsvolumen og mængden af ​​BNB, du ejer. For eksempel, hvis du handler mindst 100 BTC inden for din 30-dages handelsvolumen, og du ejer 50 BNB, får du en rabat på 0,09% som producentgebyr, mens dit takgebyr forbliver på 0,1%.

Bittrex-gebyrer

Bittrex-handelsgebyrer

I modsætning til mange børser tilbyder Bittrex et fast handelsgebyr på 0,25%, hvad det betyder er, at dets gebyrer for producenter og takere ikke er forskellige. Bittrex tilbyder et attraktivt handelsgebyr for forhandlere, der foretrækker at handle på ordrer, der allerede findes i ordrebogen. Bittrex tilbyder også en rabat på handler baseret på din 30-dages volumen. Transaktioner fra $ 0 – $ 200k får en producent og et takgebyr på 0,25% hver. på den anden side, hvis din transaktionsvolumen for 30-dages-vinduet er $ 60 mio. og derover, får du et producentgebyr på 0% og et takgebyr på 0,08%. 

bittrex-gebyrer

Bittrex depositum og udbetalingsgebyrer

Bittrex har også en fast sats på 0,0005 BTC som tilbagetrækningsgebyr. På Bittrex har hvert token eller mønt, der er noteret på børsen, dog sit unikke netværksoverførselsgebyr. Hver token eller mønt har et gebyr for netværksoverførsel, der er indbygget i det, og vi opkræver et lille beløb for at dække dette gebyr. Du kan se gebyret for hver mønt eller token ved at klikke på tilbagetrækningsknappen ved siden af ​​mønten for at åbne tilbagetrækningsvinduet, der viser tilbagekaldelsen af ​​netværksgebyret).

Sikkerhedsstatus  

Er Binance Safe?

Den første ting, som en potentiel erhvervsdrivende kontrollerer, før han bruger en børs, er dens sikkerhed. Ingen ønsker, at deres midler går tabt på grund af sikkerhedsbrud. Som det er, tilbyder Binance adskillige måder at beskytte dine midler på for at være sikre mod eksterne trusler. 

 • Two-Factor Authenticator: Dette er en af ​​de første på Binances liste over sikkerhedskontrol. Mens du opretter din Binance-konto, bliver du bedt om at installere 2FA. På denne måde er din konto sikker, medmindre en hacker får adgang til din mobiltelefon.
 • Ethvert forsøg på at logge ind fra en enhed eller IP-adresse, der ikke tidligere er blevet brugt på Binance, vil også føre til en anmodning om bekræftelse via e-mail. Du kan også vælge at modtage anmodninger om bekræftelse via e-mail for handlinger såsom tilbagetrækning.
 • Hvidliste til adresser: Binances whitelisting-funktion sikrer, at udbetalinger kun kan foretages til en enkelt adresse. Dette begrænser chancerne for, at midler forlader din tegnebog til en anden adresse. Du kan når som helst ændre dette, men forvent at gå igennem nogle sikkerhedshindringer for at gøre det.
 • SAFU Reserve Fund: I et forsøg på at sikre sine brugere, introducerede Binance Secure Asset Fund for Users (SAFU) i 2018. SAFU-funktionen fungerer som forsikring mod hacks. Det er som en reserve finansieret ved at tage 10% af alle handelsgebyrer, som Binance genererer. Da børsen tager store handelsvolumener, kan SAFU vokse til en stor pool en dag. 

På trods af den indsats, Binance har taget for at forhindre hacks, var den udvekslede et offer for et hack i maj 2019. Hackerne gjorde væk med mere end 7.000 Bitcoin; der var 40 millioner dollars værd på det tidspunkt. Heldigvis var Binance med hjælp fra SAFU-fonden i stand til at sikre, at berørte kunder ikke mistede deres midler.

Er Bittrex sikkert?

Bittrex blev bygget med sikkerhed i tankerne. Børsen blev oprettet for at tilbyde sine brugere en pålidelig handelsplatform. Dens handelsmotor er specialbygget med skalerbar elastisk beregning, der skaber et sikkert miljø. Indtil videre er Bittrex en af ​​de få børser, der ikke er blevet hacket. Udvekslingen praktiserer følgende sikkerhedsforanstaltninger;

Kold opbevaring: Bittrex gemmer omkring 80-90% af alle tokens på sin platform i offline kolde tegnebøger. Dette betyder, at hvis børsen er kompromitteret, vil hackere ikke have adgang til størstedelen af ​​de midler, der er gemt på børsen.

To-faktor-godkendelse: Bittrex er stærkt afhængig af 2FA. For at foretage udtræk på platformen kræves 2FA-adgangskoder. Du har også brug for 2FA, hvis du vil linke din konto til handelsapps som f.eks TabTrader. Du får også en e-mail-meddelelse om hvert login på din konto. Du skal også vente i højst 2 minutter efter at have logget ind for at foretage udbetalinger. Det er tid nok til at få et signal, hvis du bliver hacket. 

Indtil videre er Bittrex ikke blevet hacket. Selvom nogle individer hævder, at deres tegnebøger blev åbnet, og deres tokens blev stjålet. De fleste af disse brugere aktiverede imidlertid ikke deres sikkerhedsforanstaltninger, og det gjorde det let for deres konti at blive hacket. 

Binance vs Bittrex: Konklusion 

Afslutningsvis betjener begge børser deres kunder med omtanke og har en stor del af andelen af ​​kryptobrugere i rummet. Da vi har set på deres kvaliteter individuelt, kan vi sammenfatte, at begge tilbyder en kvalitetshandelsoplevelse. Med små forskelle i nogle tilgængelige funktioner, gebyrer og mønter. Det bedste valg for nogen afhænger af, hvad der er vigtigt for deres egne unikke handelsbehov.

Jeg vil anbefale at afprøve begge børser for at se, hvilken du nyder mere. Dette slutter vores sammenligningsvejledning til Binance vs Bittrex. Forhåbentlig kan du foretage et godt valg og held og lykke med dine handler! Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade dem i kommentarerne nedenfor.

Se også:

 • Kraken vs Coinbase
 • Coinigy vs TradingView
 • Bitstamp vs Coinbase
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map