Bityard anmeldelse: Den bedste nye handelsplatform for kontrakter?

Handel med kryptovaluta har eksisteret i et stykke tid, og midt i den globale COVID-19-pandemi er mange mennesker begyndt at udforske det som en måde at tjene ekstra penge hjemmefra. Men handel med kryptotokener er ikke den eneste slags handel, du kan udføre. Lige siden smarte kontrakter debuterede på Ethereum-blockchain har kontrakthandel også været en mulighed. Websteder som BitMex og Bybit tilbyder fremragende platforme, hvor erfarne handlende kan engagere sig i kontrakthandel. Men disse platforme har funktioner og grænseflader, der kan overvælde nybegyndere. Indtast Bityard; en tjeneste, der sigter mod at tilbyde en enkel, nybegyndervenlig platform til kontrakthandel. Læs videre for en omfattende Bityard gennemgang af dets nøglefunktioner.

Hvad er Bityard?

Bityard blev grundlagt i Singapore i 2019 med sit specifikke mål om at tilbyde en brugervenlig platform til handel med kryptokurrencyoptioner, der afspejles i deres motto “Komplekse kontrakter – enkel handel”. Andre platforme som BitMex eller Bybit kan have mere avancerede funktioner, men de er målrettet mod erfarne forhandlere.

Hvad gør Bityard anderledes?

Hovedforskellen mellem Bityard og andre platforme til handel med kontrakter er enkelhed. Fordi Bityard specifikt er rettet mod nybegyndere, er de gået langt for at give en ren, brugervenlig grænseflade, der ikke overvælder brugeren med mange funktioner og muligheder.

Lad os bare se på handelsgrænsefladerne for BitMex og Bityard …

BitMex’s interface er fuld af muligheder. Selvom disse muligheder er lette at forstå og meget nyttige for eksperter, vil en førstegangshandler helt sikkert gå tabt i dette brugergrænseflade. Og sandheden er, at de fleste af disse muligheder ikke er nødvendige for den nye optionshandler. Bityards interface er på den anden side meget enklere, renere og lettere at forstå. Gør mig ikke forkert. Både BitMex og Bybit er fine handelsplatforme … de er bare rettet mod en anden slags forhandler.

Hvilke andre fordele tilbyder Bityard?

Enkelhed og brugervenlighed kan være en stor del af Bityards appel, men det er langt fra den eneste fordel. Der er også:

  • Regulering: dette er en stor forskel med andre kontrakter handelsplatforme. Bityard er i overensstemmelse med flere reguleringssæt og er licenseret under Singapores ACRA, Australiens AUSTRAC, Estlands MTR og USA’s MSB fra Department of the Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network.

  • Fiat indskud: I skrivende stund er Bityard en af ​​de få kontrakter handelsplatform, der accepterer indskud i fiat valuta.

  • Flere muligheder for Cryptocurrency-indskud: I øjeblikket accepterer Bityard indskud i syv forskellige kryptotokener: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS og BYD (Bityards native token). Dette er mere end nogen anden større handelsplatform for kontrakter.

  • De har deres egen platformsmønt: Bityard har meddelt, at de snart vil introducere mineaktivitet, der vil blive belønnet med deres eget BYD-token. Denne mønt er på vej mod en ICO og vil blive noteret på flere større børser. Potentialet for BYD kan matche Binances BNB-token.

  • Varemærke ambassadør: Dette er noget, andre udvekslingsplatforme ikke engang gider med. Men Bityard har investeret i at have en brandambassadør i den thailandske boksemester Buakaw Banchamek. Du kan gå her at læse sit indlæg om samarbejde med Bityard.

  • Demo Trading Mode: Dette er en velkommen tilføjelse til ethvert handelssted: en måde for brugerne at blive fortrolig med platformens funktioner, før de investerer nogen af ​​deres midler.

  • Gebyrer: Bityard opkræver et standardhandelsgebyr på 0,05% for både takere og producenter; lavere end andre konkurrerende platforme.

  • Support: Når du handler, vil du have nogle spørgsmål eller tvivl eller opleve en eller anden form for et teknisk problem fra tid til anden. Dette er, når du ønsker at komme i kontakt med kundesupport, og du vil have så mange muligheder som muligt, så dit problem kan ordnes hurtigt. Bityard tilbyder flere supportmuligheder end andre platforme; du kan få hjælp via e-mail, online kundesupport eller deres officielle Telegram-gruppe.

Tabellen nedenfor viser en mere detaljeret sammenligning mellem Bityard og andre handelsplatforme:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Hovedkvarter Seychellerne Singapore Panama Singapore
Licens Værdipapirhandlerlicens Financial Services Commission MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Transaktionsgebyr 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (Minedriftbelønningen kan trækkes med yderligere 10%)
Fiat depositum? Ingen Ingen Ingen Ja
Understøttet indskudsvaluta Kun 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Minimum margen 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Antal aktiver 8 4 2 10
Demotilstand Ja Ja Ja Ja
Tvungen likvidation? Ja Ingen Ingen Ingen
Maks. tilbagetrækning Ingen 10 BTC Ingen med KYC 100.000 USDT
KYC? Ingen Ingen Tilbagetrækninger > 1BTC Ingen
Løftestang 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Kunde support E-mail, Telegram E-mail, online kunde E-mail E-mail, Telegram, Online kunde
Brand Ambassadors Ingen Ingen Ingen Buakaw Banchamek

Konklusion om Bityard-anmeldelse …

Hvis du er en erfaren ekspert på udkig efter avancerede funktioner til handel med kontrakter, er der flere fine platforme, du kan vælge imellem. Men hvis du er en nyhandler af kontrakter, eller hvis du bare vil have en ren, brugervenlig grænseflade, finder du Bityard er uovertruffen med hensyn til enkelhed. Og hvis denne enkelhed også kommer med lavere handelsgebyrer, flere muligheder i både fiat- og kryptokurrencyindskud og flere kundesupportmuligheder, så meget desto bedre. At vælge Bityard som en simpel platform til handel med kontrakter er simpelthen en no-brainer. Så hvis du overvejer at tage dine første skridt i handel med kryptokurrencyoptioner, skal du sørge for at tjekke Bityard.

God handel, alle sammen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner