Changelly VS Coinbase: Bedste sammenligning af kryptovalutaudveksling

Der er hundreder af forskellige kryptokurrencyudvekslinger på internettet i dag, men de fleste af dem falder i en af ​​to slags børser: den øjeblikkelige, ikke-frihedsberøvende udveksling eller den traditionelle, frihedsberøvende udveksling. Changelly er et eksempel på førstnævnte, mens Coinbase tilhører sidstnævnte. I denne artikel laver vi en Changelly vs Coinbase sammenligning, så du kan beslutte, hvilken der er mere praktisk for dig.

Hvad er Changelly?

changelly vs coinbase

Changelly har eksisteret siden 2015 og er en af ​​de mere populære ikke-frihedsberøvende kryptobørser sammen med Shapeshift og CoinSwitch. Denne form for udveksling indeholder ikke brugerens kryptotokener. Brugere skal bruge de tegnebøger, de vil bruge til deres transaktioner. Fordi de ikke har nogen kryptovaluta, er ikke-frihedsberøvende udvekslinger et mindre tiltalende mål for potentielle hackere. De tilbyder også enklere brugergrænseflader og mangler de avancerede handelsmuligheder, som mere erfarne forhandlere normalt leder efter. Nogle ikke-frihedsberøvende udvekslinger kræver ikke, at brugeren opretter en konto, hvilket muliggør anonym handel.

Er Changelly sikkert?

Krypto-udvekslinger er blevet hacket tidligere, og brugerens kryptokurrency til millioner af dollars er blevet stjålet. Men de stjålne poletter blev opbevaret i porteføljer, der blev leveret af bytte. Fordi Changelly ikke gemmer nogen tokens, er hackere langt mindre fristet til at bryde ind i det. Så selve Changelly er sikkert, og i sidste ende er tegnebogssikkerhed helt op til hver bruger.

Hvad med gebyrer?

Changelly-gebyrer er meget ligetil og lette at forstå. De bruger et fast 0,25% gebyr for alle handler.

Changellys vigtigste fordele er dets enkle brugergrænseflade, let at forstå gebyrsystem, hastighed, og at de kræver lidt personlig information fra brugerne. Faktisk behøver brugerne kun at angive en e-mail-adresse. Dette er et plus for folk, der foretrækker anonymitet. For en mere detaljeret Changelly-gennemgang sammen med andre ikke-frihedsberøvende udvekslinger kan du tjekke min artikel om Shapeshift-alternativer.

Hvad er Coinbase?

hvad er coinbase

Coinbase blev grundlagt i 2012 og er en udvekslingstjeneste med kryptokurrency, der er baseret i San Francisco. Det er en af ​​de mest kendte udvekslinger af kryptokurrency i verden. Som med alle udvekslingsbørser leverer Coinbase kryptotegnebøger til alle sine brugere, og alle købte eller handlede tokens opbevares i disse tegnebøger, indtil brugeren overfører dem til deres egne personlige tegnebøger. Denne type udveksling kan nemt rumme millioner af dollars i brugertokens, hvorfor de er målrettet af hackere. For et par måneder siden rapporterede Coinbase, at de var blevet målrettet af hackere i løbet af juni, men sikkerhedsteamet blokerede forsøget uden at nogen krypto blev stjålet.

Mange depotbørser, som Bittrex eller Poloniex, har ret komplekse brugergrænseflader med avancerede handelsmuligheder, som avancerede brugere har. Dette er ikke tilfældet for Coinbase, da deres brugergrænseflade er enklere (dog ikke helt så simpelt som ved ikke-frihedsberøvelse) og ikke tilbyder avancerede værktøjer.

Coinbase betragtes generelt som en nybegyndervenlig kryptokurrencyudveksling.

Er Coinbase sikkert?

Selvom Coinbase er et fristende mål for hackere, har de endnu ikke lidt nogen betydelige hacks. De har implementeret flere vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Først og fremmest gemmes de fleste midler i offline krypterede tegnebøger, og disse tegnebøger fordeles på flere forskellige steder. For ekstra sikkerhed er tofaktorautentificering (2FA) obligatorisk for alle brugere. Næsten enhver Coinbase-gennemgang, du finder, taler meget om deres sikkerhed.

Coinbase-gebyrer

Alle køb og salg af kryptokurrency kræver, at du betaler et gebyr. Dette er normalt for enhver udveksling. At finde ud af dit transaktionsgebyr på Coinbase kan dog være lidt forvirrende for begyndere. I modsætning til Changelly, der bruger en fast procentdel, varierer Coinbase-gebyrer alt efter mængden af ​​krypto, du køber, og betalingsmetoden..

For eksempel, hvis du køber 100 USD i Bitcoin og betaler med en amerikansk bankkonto, vil gebyret være 2,99 USD. Men hvis du betaler med et kreditkort, vil gebyret være 3,99 USD. Dette tager noget at vænne sig til.

Nu hvor vi har mødt vores to kandidater i denne sammenligning, skal vi se dem gå head-to-head i forskellige områder og kontrollere, hvor de ligner hinanden, og hvor de adskiller sig.

Changelly VS Coinbase: Head-to-Head

Type udveksling

Coinbase er frihedsberøvende. Changelly er ikke frihedsberøvende. Udveksling uden forvaring har fordelen af ​​tegnebogsejerskab, da du bruger dine personlige tegnebøger til handel. Depotudveksling giver tegnebogadresser til brugerne, men brugerne får ikke deres tegnebogs private nøgler, hvilket betyder, at de ikke har fuldt ejerskab.

Ikke-frihedsberøvende udvekslinger har også den lille sikkerhedsfordel ved at være mindre tiltalende for hackere, fordi de ikke har tokens.

Hvis der er en fordel ved frihedsudveksling, ville det være bekvemmelighed. Med disse udvekslinger er alle dine kryptotegn på ét sted. Hvis du investerer i mange forskellige tokens, kan det være skræmmende at oprette personlige tegnebøger til hver af dem.

Det er ikke let at beslutte en vinder i denne runde. Nogle brugere foretrækker muligvis bekvemmelighed, mens tegnebogsejerskab er vigtigere for andre.

Sikkerhed

Coinbase kan være mere tiltalende for hackere, men de har formået at holde tingene sikre. Med offline lagring, kryptering og obligatorisk 2FA, blandt andre sikkerhedsforanstaltninger og protokoller, har de endnu ikke lidt hacks eller større tyverier.

Begge udvekslinger er sikre, selvom denne sikkerhed opnås på forskellige måder. Denne runde er uafgjort for begge.

Betalingsmetoder

Indtil for nylig tillod Changelly ikke at købe krypto med fiat-valuta. De er dog for nylig begyndt at tillade køb af Bitcoin med kreditkort.

Coinbase har understøttet fiat-valuta fra starten. Du kan både købe kryptovaluta med fiat og trække krypto tilbage til fiat. Betalinger kan foretages med amerikanske bankkonti, kreditkort, SEPA-indskud, SWIFT, PayPal og andre.

Coinbase har en klar fordel i denne runde.

Brugervenlighed og hastighed

Coinbase har et brugergrænseflade, der er langt nemmere end andre frihedsudvekslinger som Bittrex eller Binace og betragtes som en god mulighed for uerfarne kryptohandlere. Men let som Coinbases interface kan være, Changelly er på et helt andet niveau af lethed.

Begge børser tilbyder hurtig handel, hvor transaktioner kun tager minutter at gennemføre.

Denne runde slutter med en lille fordel for Changelly på grund af dens enkle, minimalistiske brugergrænseflade.

Anonymitet

Ingen af ​​disse børser tilbyder helt anonyme transaktioner. Begge kræver, at brugerne opretter en konto. Coinbase kræver dog ID-verifikation, mens Changelly kun beder om en gyldig e-mail-adresse, som ikke behøver at være brugerens hoved-e-mail.

Denne runde går til Changelly. Hænderne ned.

Tilgængelighed

Coinbase tilbyder kryptohandel til brugere fra 32 forskellige lande rundt om i verden. I andre lande fungerer Coinbase kun som en kryptotegnebog. Da Changelly ikke kræver nogen personlige oplysninger, kan udvekslingen bruges af folk fra ethvert land.

Denne runde går til Changelly, især hvis du ikke bor i et af de 32 lande, Coinbase understøtter fuldstændigt.

Tokens anført

Hele formålet med kryptohandel er at udveksle en type kryptokurrency til en anden. Jo flere poletter en børs lister, jo flere handelsmuligheder har brugerne. Coinbase understøtter 18 forskellige kryptokurver. Changelly lister over 150 og tager let denne runde.

Gebyrer

Begge børser tager meget forskellige strategier til etablering af handelsgebyrer. På Coinbase oprettes gebyrer ved hjælp af et sæt regler, hvor handelsgebyrer varierer alt efter det beløb, der handles, betalingsmetode og brugerens bopælsland. Brugere ved ikke altid på forhånd, hvilket gebyr de skal betale, men disse oplysninger vises, før de foretager det faktiske køb.

Changelly bruger en enklere metode. Handelsgebyret er 0,25% af transaktionsprisen. Hvis du handler Ether på 100 USD, svarer det beløb, du får, til 99,75 USD. Dette system er lettere at forstå, især for nybegyndere. Gebyrer vil også generelt være lavere end dem på Coinbase. Når du handler et token for et andet, finder Changelly muligvis ikke den bedste valutakurs, og du får muligvis ikke alle dine penge værd.

Changellys gebyrsystem er lettere at forstå, men giver dig muligvis ikke den bedste pris. Lad os trække på denne.

Mobile apps

Mange mennesker deltager i kryptohandel ved hjælp af deres tablets eller smartphones, så børser, der tilbyder mobilapps, har en fordel i forhold til dem, der ikke gør det.

Både Coinbase og Changelly tilbyder mobilapps til både iOS og Android, og begge apps er godt designet og nemme at bruge. Denne runde er uafgjort.

Konklusion på Changelly VS Coinbase …

Lad os se på den sidste opgørelse af vores head-to-head:

Rund Changelly Coinbase Uafgjort / uafgjort
1: Type bytte x
2: Sikkerhed x
3: Betalingsmetoder x
4: Let og hastighed x
5: Anonymitet x
6: Tilgængelighed x
7: Tokens x
8: Gebyrer x
9: Mobilapps x

Coinbase tager en runde, Changelly tager fire og fire runder for at slutte uafgjort eller uafgjort. Dette kan give indtryk af, at Changelly er langt bedre end Coinbase. Men nogle gange kan valg af en udveksling afhænge af en enkelt faktor, der er vigtigst for dig. For eksempel, hvis du har brug for PayPal til at købe dine kryptokurver, så er Coinbase udvekslingen for dig, uanset hvor mange runder den måske har tabt. Hvis du har brug for anonymitet, kan Changelly eller en anden ikke-frihedsberøvende udveksling give det.

I sidste ende er begge platforme fine børser, der tilbyder hurtig, sikker og pålidelig kryptokurrencyhandel. Denne Changelly vs Coinbase guide har givet dig information om begge tjenester, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilken du skal bruge. Når det er sagt, gå videre og glædelig handel!

Læs mere: Bitstamp VS Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner