Er Bitstamp sikkert til handel? Sikkerheds- og udvekslingsregler

Der er hundredvis af forskellige kryptokurrencyudvekslinger derude, og Bitstamp er en af ​​de største af dem. Det handler i de fem bedste kryptokurver med en 24-timers handelsvolumen lige under 80 millioner amerikanske dollars. Hvis du overvejer at handle på Bitstamp, spørger du dig selv sandsynligvis “Er bitstamp sikker?”Kort sagt, Bitstamp tilbyder en af ​​de sikreste mulige handelsoplevelser. Men lad os se nærmere på det.

er bitstamp sikkert?

Hvor længe har Bitstamp eksisteret?

Bitstamp annoncerer sig selv som “verdens længste kryptobørs”. Det blev grundlagt i 2011 med base i Slovenien. Grundlæggerne flyttede registreringen til Storbritannien i 2013 og senere til Luxembourg i 2016.

Se også:

Bistamp mod Kraken

Bitstamp mod Coinbase

Er Bitstamp reguleret?

Da grundlæggerne flyttede Bitstamp til Storbritannien, bad de om vejledning vedrørende regulering. De blev informeret om, at bitcoin ikke var klassificeret som en valuta, så de ville ikke være underlagt regulering. Derefter besluttede virksomheden, at Bitstamp ville regulere sig selv.

Efter et par års selvregulering blev Bitstamp tildelt en fuld reguleringslicens af Luxembourgs regering i 2016. Siden da er Bitstamp reguleret og tilladt at operere i alle EU-medlemslande.

Hvor sikker er Bitstamp?

Bitstamp har tidligere haft nogle hackingsproblemer. De var ofre for et DDoS-angreb i 2014 og blev hacket i 2015, da omkring 19.000 bitcoins blev stjålet. Begge gange lykkedes det virksomheden at komme sig, og de har forbedret sikkerhedsprotokoller flere gange.

I øjeblikket opnås sikkerhed ved flere forskellige fremgangsmåder. For det første er næsten alle tokens nu gemt i offline kolde tegnebøger, så selvom platformen var kompromitteret, forbliver de fleste midler uden for rækkevidde. Bitstamp opretholder kun nok flydende tokens til at muliggøre hurtig og effektiv handel.

For det andet kræver Bitstamp, at brugerne opretter to-faktor-godkendelse straks efter registrering. Denne tofaktorautentificering (eller 2FA) kan oprettes via godkendelsesapps som Google Authenticator eller Authy. Disse apps genererer tilfældige sekscifrede adgangskoder, som kun er gyldige i et minut. 2FA-adgangskoder kræves for at logge ind og for alle handler og hævninger.

Som en ekstra sikkerhedsfunktion bruger Bitstamp PGP-signaturer til at kryptere alle personlige oplysninger leveret af brugerne. I betragtning af at de beder om mere personlige oplysninger under kontoverifikation end andre udvekslinger, er dette bestemt en god ting.

Er Bitstamp pålidelig?

Mens Bitstamp er blevet hacket, har brugerne ikke tabt penge. Alle de 19.000 bitcoins, der blev stjålet i 2015, blev refunderet til brugerne og fortsætter med at forsikre alle midler.

Indtil videre har der ikke været nogen rapporter om Bitstamps misbrug af personlige oplysninger.

Alt i alt er Bitstamp lige så troværdig som de kommer. Du skal ikke have problemer med at købe, sælge eller overføre mønter ind og ud af Bitstamp.

Hvordan verificeres Bitstamp-konti?

Bekræftelse af Bitstamp-konto er nødvendig for at aktivere alle handelsmuligheder. Du bliver bedt om at bekræfte din konto straks efter registreringen.

Bitstamp kræver mere personlige oplysninger end andre udvekslinger. Du bliver nødt til at give grundlæggende økonomiske oplysninger, scanninger af et personligt identifikationsdokument og bevis for ophold.

Mens nogle brugere finder verifikationsprocessen for påtrængende, siger Bitstamp, at det er nødvendigt at garantere sikkerheden og er en del af deres politik mod hvidvask af penge. Der har ikke været rapporter eller retssager mod Bitstamp for misbrug af personlige oplysninger, så de synes pålidelige nok.

Er Bitstamp-tegnebøger sikre?

Tegnebøger på Bitstamp er sikre, men omfanget af nævnte sikkerhed afhænger i sidste ende af hver bruger. Hvis brugerne vælger en sikker adgangskode og holder 2FA aktiveret, forbliver tegnebøgerne sikre.

Brugere modtager dog ikke de private nøgler til deres tegnebøger. Dette betyder, at brugerne teknisk set ikke gør det egen deres tegnebøger. Dette er normen for krypto-udveksling, hvorfor det anbefales til brugere på nogen udveksle ikke opbevare store mængder tokens på deres udvekslingspunge i længere perioder.

Efter at have set på alt dette kan vi se, hvorfor svaret på spørgsmålet “Er Bitstamp sikkert” er ja. Det er helt sikkert.

Sådan kommer du i gang med Bitstamp

Det er ret simpelt at registrere en konto på Bitstamp. Lad os antage, at du opretter en personlig konto.

 1. Gå først over til Bitstamp hjem side og klik på knappen “Registrer” øverst til højre:

  Er Bitstamp sikkert

 2. Vælg den kontotype, du opretter: personlig eller virksomhedsmæssig. Klik på “Personlig konto”.

 3. Indtast dit fornavn, efternavn, e-mail-adresse, accepter vilkårene og klik på “Fortsæt”. En e-mail vil blive sendt til den adresse, du har angivet.

  Er Bitstamp sikkert til handel

 4. Åbn din e-mail-indbakke, og klik på linket for at aktivere din konto.

 5. Skriv og bekræft en sikker adgangskode til din konto, og klik på “Fortsæt”.

 6. På det næste skærmbillede vil du se bruger-id’et, som Bitstamp har oprettet til dig. Dette er det id, du vil bruge hver gang du logger ind. Du bliver også bedt om at starte brugerbekræftelsesprocessen. Klik på “Start din bekræftelse”.

  hvor sikker er bitstempel

 7. Giv dine grundlæggende personlige oplysninger: bopælsland, adresse og postnummer. Bekræft, at du har statsborgerskab i dit land, og klik på “Fortsæt”.

  er bitstamp pålidelig

 8. Du skal nu indtaste dit telefonnummer. Efter at have klikket på “Fortsæt”, vil Bitstamp sende dig en kode, som du skal indtaste på det næste skærmbillede.

 9. Nu bliver du nødt til at indtaste grundlæggende økonomiske oplysninger. Det er bare din nuværende beskæftigelse, og hvor meget dit årlige estimerede depositum i Bitstamp vil være. Udfyld disse oplysninger og klik på “Fortsæt”

 10. På denne skærm skal du give nogle flere økonomiske oplysninger. Du skal angive, hvad du vil bruge Bitstamp til, og om du har til hensigt at deponere krypto fra andre kilder i Bitstamp.

 11. Endelig skal du uploade et opholdsbevis. Adressen i dette dokument skal matche den adresse, du indtastede tidligere.

 12. Efter upload af dokumentet beder Bitstamp dig om at aktivere 2FA via autentificeringsapps som Authy eller Google Authenticator. Følg instruktionerne for at konfigurere din 2FA.

 13. Efter opsætning af 2FA skal du bare vente på, at Bitstamp fuldfører verifikationen for at have fuld adgang til alle muligheder på webstedet. Du modtager en e-mail, når bekræftelsen er gennemført.

Det er det. Du har nu en verificeret Bitstamp-konto og kan begynde at handle. Sådan foretages den faktiske handel ligger uden for denne artikels anvendelsesområde, men da Bitstamps brugergrænseflade er ret enkel, bør selv nybegyndere få fat i det temmelig snart.

Afsluttende bemærkninger …

Da du først begyndte at læse denne artikel, spurgte du dig selv “Er Bitstamp sikkert?”. Forhåbentlig er dette spørgsmål blevet besvaret her. Ved at følge ovenstående trin kan du åbne din konto og begynde at handle. Hvis der er en ulempe ved Bitstamp, er det ekstremt begrænsede udvalg af valutaer, de viser: kun Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og Bitcoin Cash. Erfarne forhandlere vil snart lede efter andre børser, men nye forhandlere skal kunne klare sig fint.

Afslutningsvis tilbyder Bitstamp en hurtig og samlet sikkert platform til handel med kryptokurver. Det har eksisteret i et par år og forventes at holde fast i ganske lang tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner