Er Kraken sikkert at bruge i 2021? Sikkerhed, vejledning og gennemgang

Lige siden bitcoin blev lanceret i 2009 som den første decentrale digitale valuta, har det haft en stigende indflydelse på den måde, mange mennesker driver forretning på. Efter bitcoin er der oprettet hundreder af andre kryptovalutaer, og kryptohandel involverer hundreder af millioner af dollars hver dag. Handel med kryptovaluta sker på kryptobørs, og der er næsten lige så mange børser som der er kryptovalutaer. Nogle børser er små, mens andre er store, velkendte websteder, der administrerer hundreder af tusinder af transaktioner om dagen. Denne artikel vil fokusere på en af ​​disse store børser og besvare spørgsmålet: Er Kraken i sikkerhed?

Lad os starte med en lille historie:

Fødsel af Kraken:

I 2011 var Mt.Gox verdens største bitcoin-børs med omkring 80% af bitcoin-transaktioner over hele verden. Besøg på sine kontorer bemærkede Jesse Powell nogle foruroligende fejl og besluttede at begynde at arbejde på en udveksling, der ikke ville blive påvirket af de opfattede sikkerhedsproblemer. Dette førte til grundlæggelsen af ​​Kraken i 2011. Mount Gox selv ville ende med at indgive konkurs i 2014.

Hvad er Kraken?

Selvfølgelig er Kraken en udveksling af kryptokurrency. Med andre ord er det en webservice, hvor registrerede brugere kan handle med kryptovalutaer. Men Kraken tillader ikke kun handel mellem kryptovalutaer, men disse digitale aktiver kan også handles med fiat-valuta (hvad nogle mennesker kalder “rigtige penge”; nemlig nationale valutaer som US Dollar, Brazilian Real, Japanese Yen osv.). I øjeblikket handler Kraken i 20 kryptovalutaer (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, Zcash, Dash, EOS, Stellar, Ethereum Classic, Monero, Qtum, Augur, Cardano, Cosmos, Dogecoin, Tezos, Gnosis, Tether og Watermelon) og fem fiat-valutaer (amerikanske dollars, canadiske dollars, japanske yen, euro og britiske pund).

Kraken tilbyder tjenester, der typisk ikke findes på andre børser, såsom både mørk pool og OTC-handel, marginhandel og futureshandel. Nogle af disse funktioner kan være overvældende for nybegyndere, men værdsættes meget af eksperthandlere.

Nogle børser har lidt forskellige former for cyberangreb, og andre er blevet hacket med tab på i alt hundreder af millioner dollars. Så et af de første problemer, en krypto-udveksling skal stå over for, er sikkerhed.

Hvor sikker er Kraken?

Kraken blev bygget med sikkerhed i tankerne. Når alt kommer til alt blev det opfattet sikkerhedsproblemer i Mount Gox, der førte til Krakens oprettelse. Powell forstod, at en vellykket udveksling måtte starte med at tjene sin brugers tillid. Kraken er en af ​​de første børser nogensinde for at holde deres kunders penge sikre ved hjælp af en bevis for reserver-revision. Ja, handel på Kraken-børs er generelt sikkert.

Så hvilke sikkerhedsfunktioner er der?
 • Kolde tegnebøger: 95% af alle indskud på Kraken opbevares i kolde tegnebøger offline. I tilfælde af hacks eller serverfejl er de fleste midler beskyttet.
 • Serversikkerhed: Krakens servere er gemt i bure under 24/7 overvågning af bevæbnede vagter og videomonitorer. Al adgang til servere er stramt reguleret og kontrolleret.
 • Informationssikkerhed: alle konti og andre følsomme oplysninger er totalt krypteret, både på system- og dataniveau.
 • Test: Kraken fastholder et team af eksperter dedikeret til at teste systemets sårbarhed over for enhver form for cyberangreb.
 • Obligatorisk 2FA via Google Authenticator eller YubiKey.
 • Ingen kontogendannelse via telefon / sms.
 • E-mail-bekræftelse for udbetalinger.
 • PGP-signerede og krypterede e-mails.
 • Flerlagsbekræftelsessystem (mere om dette nedenfor).

Men sikkerhed er ikke den eneste faktor. For at få succes skal en udveksling også være pålidelig. Brugere skal føle, at de kan stole på virksomheden med deres penge, konti, personlige oplysninger og andre følsomme data.

Er Kraken pålidelig?

Sikkerhed kan implementeres med overvågning, kryptering, 2FA og andre protokoller. Men tillid skal opnås ved handlinger, der får brugerne til at føle sig godt tilpas med den måde, virksomheden håndterer både midler og information på.


Hvad har Kraken gjort for at få brugerne til at føle, at de kan stole på?

Bevis for reserver revision:

Kraken er blevet revideret for at bevise, at dets reserver overstiger det beløb, som brugerne har på platformen. Med andre ord, i tilfælde af et nedbrud, hack eller andre katastrofale fejl, har Kraken nok reserver til at dække alle brugeres midler. Brugere kan kryptografisk kontrollere, at midlerne på deres individuelle konti er dækket af børsens reserver.

Gennemsigtighed:

Krakens administrerende direktør er velkendt såvel som virksomhedens hovedkvarter i San Francisco. Virksomhedens investorer er også offentlige.

Forhold:

Kraken opretholder forbindelser med tyske banker, Tokyos regering og har været omtalt i Bloomberg, New York Times og Wall Street Journal.

I en nøddeskal er Kraken en sikker, pålidelig krypto-udvekslingsplatform, der tillader handler mellem flere fiat-valutaer og kryptotokener. Sammenlignet med andre børser er Kraken et af de bedste valg for troværdighed.

Er Kraken sikkert at købe Ripple?

Kraken tilbyder en sikker, pålidelig platform til at købe alle de tokens, den understøtter, inklusive Ripple. I nogle lande er det dog nødvendigt at have en niveau 3-verifikation for at købe Ripple. Så er Kraken sikkert at købe krusning fra? Ja.

Krakens Multi-Tier-verifikation forklarede:

Som nævnt ovenfor er Krakens brugerbekræftelse flere niveauer. Hvert niveau har visse grænser og krav. De fleste brugere bruger niveau 1 eller 2 verifikation med højere niveauer for brugere, der handler i højere volumener eller har visse krav. Her er en kort forklaring på alle niveauer:

 • Niveau 0– Dette niveau kræver kun en e-mail-adresse. Brugere i dette niveau kan dog kun navigere på webstedet og se, hvordan alt ser ud og fungerer, men har ikke tilladelse til at handle.
 • Niveau 1– Brugere kan kun foretage indbetalinger og hæve kun i kryptovalutaer. Dog er handel aktiveret i både digitale og fiat valutaer. Dette niveau kræver, at brugerne indtaster deres fulde navn, fødselsdato, land og telefonnummer. Der er ingen indbetalingsgrænse, men udbetalinger er begrænset til 2.500 USD pr. Dag eller 20.000 USD pr. Måned.
 • Niveau 2– Indskud, udbetalinger og handel i digitale valutaer er tilgængelige. Niveau 2-brugere kan deponere og hæve fiat-valutaer afhængigt af det land, hvor de bor. I fiat-valuta er grænserne 2.000 USD pr. Dag og 10.000 pr. Måned. Udbetalinger fra kryptovaluta er begrænset til 5.000 USD om dagen og 50.000 om måneden.
 • Niveau 3– Højere niveauer af fiat-valutafinansiering er tilgængelige for Tier 3-kunder. Dette niveau kræver et gyldigt regerings-id og et nylig bevis for ophold. Fiat-indskud og -udtag er begrænset til 25.000 USD dagligt og 200.000 USD månedligt. Udbetalinger i digitale valutaer er begrænset til 50.000 USD pr. Dag og 200.000 USD pr. Måned. Lande som USA, Canada, Japan og Tyskland kræver en Tier 3-verifikation for at deponere og hæve i fiat-valuta.
 • Niveau 4– Tillader de højeste niveauer af finansieringsgrænser. Niveau 4-brugere kan være både enkeltpersoner og virksomheder og rådes bedst til at kontakte supportafdelingen for at afklare deres krav.

Hvis du efter at have læst oplysningerne ønsker at begynde at handle på Kraken, er her en kort vejledning i, hvordan du opretter en konto:

Kom godt i gang med Kraken:

 1. Gå over til Kraken-webstedet, og klik på “Opret konto” øverst til højre.

  kraken hjemmeside

 2. Udfyld de krævede oplysninger (e-mail, brugernavn og adgangskode), accepter vilkårene og klik på “Opret konto”. En aktiveringskode sendes til den e-mail-adresse, du indtastede.

  opret kraken konto

 3. Åbn den e-mail, du har modtaget, og klik på det angivne link. Klik på boksen “Jeg er ikke en robot” i captcha og derefter på “Aktivér konto”. Kraken sender dig en ny e-mail, der forklarer de tjenester, der tilbydes i dit land eller din region, og du vil også blive sendt til Kraken-webstedet for at oprette din 2-faktorkontobekræftelse.

  er kraken sikkert

 4. Hvis du vælger software 2FA-indstillingen, via apps som Google Authenticator eller Authy, skal du klikke på den relevante knap, som viser dig den QR-kode, der skal scannes med authenticator-appen.

  hvor sikkert er kraken

 5. Når du har aktiveret 2FA, føres du til det første dashboard. I øjeblikket er din konto niveau 0 verificeret. Du kan stikke rundt på siden, men vil ikke være i stand til at handle. For at bekræfte din konto til niveau 2 og begynde at handle, skal du klikke på knappen “Bliv bekræftet”:

  sikkerhed

 6. Du føres til et skærmbillede, hvor du kan vælge den type konto, du vil bekræfte, blandt tre muligheder: Starter, Intermediate eller Pro. Oplysninger om hver kontotype vises, herunder hvis fiat-handel er tilgængelig, daglige og månedlige grænser for fiat og crypto og de krævede oplysninger. For at bekræfte en startkonto skal du klikke på den relevante knap, så føres du til næste skærmbillede.

  anmeldelse

 7. Udfyld de krævede oplysninger i de rigtige felter (fuldt navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato) og klik derefter på “Send”.

  vejledning

 8. Efter at have indsendt dine oplysninger, informerer systemet dig om, at verificeringsprocessen vil tage op til 24 timer. Når verifikationen er afsluttet, får du besked via e-mail og er klar til at begynde at handle på Kraken.

Konklusion

Det er det. Oprettelse og verificering af en konto på Kraken er ret hurtig og ligetil. I 24-timers ventetiden til verifikation kan du udforske webstedet og forstå grænsefladen. Platformen kan være lidt overvældende for nybegyndere; mere end andre børser. Når først den nye bruger er vant til det hele, kan de dog få adgang til nogle handelsværktøjer og optioner, der ikke er tilgængelige på mange andre børser. Når først kontoen er bekræftet, er alt, der er tilbage at gøre, at deponere nogle midler (kun i et af de understøttede kryptotokener til startkonti) og begynde at handle for andre tokens eller for fiat-valuta. Men husk, at startkonti ikke kan trække fiat fra Kraken.

Så er Kraken sikkert at bruge til kryptohandel? Vi siger ja, men vær forsigtig, når der er tale om udvekslinger. Ting kan ændre sig hurtigt i kryptoverdenen, så det er vigtigt for dig at holde dig opdateret om branchen og virksomhederne.

Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål!

Se også: Overfør Bitcoin fra Coinbase til Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map