Kraken vs Poloniex 2021: Bedste kryptovaluta-sammenligning

At vælge den rigtige kryptokurrencyudveksling, der opfylder dine investeringsbehov, er afgørende. Uanset om du køber, sælger eller bare handler, har hver børs sine egne sæt forskelle, der kan være vigtigere, afhængigt af hvad du prøver at gøre. For at sammenligne forskellene mellem to af de mest almindelige krypto-udvekslinger skal du læse vores fulde Kraken vs Poloniex guide, så du kan vælge en, der passer dig.

Vigtigste forskelle

Kraken og Poloniex har haft helt forskellige vækstbaner. Kraken har formået at bevare ejerskabet og den øverste ledelse af børsen siden starten i 2011. Markedsforholdene har set oversvømmelser og tørke hos handlende og investorer strømmer til og væk fra begge børser. Det er vigtigt at vælge den bedste udveksling

Poloniex har derimod skiftet ejer mange gange siden starten i januar 2014. Til deres kredit lykkedes det at holde sig flydende på trods af at de mistede +/- 98% af deres globale valutahandelsvolumen. Plaget af tilsynsmyndigheder og afnoteringer kørte de effektivt deres handelsvolumen ned til, hvor det er i dag.

Som en phoenix synes Poloniex at stige op fra asken og skubbe mod et nyt liv. De har ophævet KYC-forbud, forbudt amerikanske handlende og investorer og har tilføjet en ny runde mønter. TRXMarket er omdøbt til Poloni DEX. Poloni DEX har tilbudt gratis notering til alle TRX-20 tokens.

Kraken har derimod meget strenge verifikationsprocesser, der trodser formålet med kryptoetos. Kraken har marginhandel for amerikanske borgere, hvilket gør det velsmagende til offentliggørelse. Sikkerhed og møntsikkerhed trumfer alt i kryptoverdenen.

Sammenligningstabel for Kraken vs Poloniex

KrakenPoloniex
Kraken Poloniex
Kraken vs Coinbase poloniex
Vores vurdering: 5 Vores vurdering: 5
Virksomhed Luanch: 2011 Virksomhed Luanch: 2012
Virksomhedens placering: San Francisco, Californien Virksomhedens placering: Seychellerne
Udvekslingstype: Global Spot og Global Margin Cryptocurrency Exchange inklusive USA. Udvekslingstype: Global Spot og ikke-USA. Margin Cryptocurrency Exchange
Tilgængelige kryptovalutaer: 32 Tilgængelige kryptovalutaer: 49
Handelspar: 131 Handelspar: 100
Køb / indbetalingsmetode: Kryptovaluta, bankoverførsel Køb / indbetalingsmetode: Kreditkort, kryptovaluta
Metode til salg / tilbagetrækning: Bankoverførsel, Cryptocurrency Metode til salg / tilbagetrækning: Kryptovaluta
Gebyrer: Lav Gebyrer: Nederste
Sikkerhed: Fremragende Sikkerhed: Store
Fællesskabs tillid: Store Fællesskabs tillid: Store
Bekræftelse krævet: Ja Bekræftelse krævet: Ingen
Kunde support: godt Kunde support: godt
Mobilapp: Ingen Mobilapp: Ja
Begyndervenlig: Ingen Begyndervenlig: Ingen
Besøg Exchange Besøg Exchange

Hvad er Kraken?

Kraken vs Coinbase

Kraken er en kryptobørs grundlagt af Jesse Powell i juli 2011. Jesse Powell arbejdede på Mt. Gox, han følte, at udvekslingslandskabet kunne forbedres med korrekt implementerede sikkerhedskontroller og forbedret kundeoplevelse. Hidtil har Kraken Exchange ikke oplevet et eneste hack siden starten. Deres kundeoplevelse var anstrengt på grund af antallet af brugere i 2017, men på stabile markeder er deres kundeservice hurtig. Kraken er placeret i San Francisco, Californien.

Kraken er i frontenden med at bringe kryptovalutaer til de institutionelle masser. De var den første kryptobørs, der havde deres handelsdata vist på Bloomberg Terminals. Kraken er også på forkant med regulering, da Tokyo-regeringsudnævnte trustee og Tysklands BaFin-regulerede Fidor Bank.

Kraken var en af ​​de første Cryptocurrency-børser, der tilbød en gearet margen til kryptosamfundet og amerikanske borgere. Det er også den første Cryptocurrency-udveksling, der har bestået en kryptografisk verificerbar bevisbevis-revision.

Kraken-investorer inkluderer Blockchain Capital, Digital Currency Group, Hummingbird Ventures, Money Partners Group og SBI Investment.

Hvad er Poloniex?

poloniex

Poloniex er en Cryptocurrency exchange, der blev grundlagt af Tristan D’Agosta i 2014. Under hans tilsyn formåede børsen at sikre 50+% af den globale børshandelsvolumen.

Poloniex havde et varieret tilbud af altcoins, ingen KYC var nødvendig, hvis kontoindehaveren ikke havde noget imod en maksimal udbetaling på $ 2000 pr. Dag. Udlån og marghandel var tilgængelig for alle. De opnåede dette ved at være en Crypto to Crypto-udveksling og ikke være en onramp, der handlede i fiat.

Den 26. februar 2018 meddelte Circle, at de ville købe Poloniex Cryptocurrency exchange for 400 millioner dollars. Dette startede den nedadgående spiral for udveksling og cirkel. 2018 var et interessant år for Poloniex, de begyndte en afnotering og krævede fuld KYC at handle på deres platform på grund af overholdelse af lovgivningen. Poloniex måtte også lukke margenhandel og udlånstjenester til amerikanske borgere. Circle flyttede børsernes lovlige placering fra Delaware til Bermuda.

Poloniex blev derefter delt fra Circle for at oprette Polo Digital Assets, Ltd. i oktober 2019. På dette tidspunkt havde børsen lidt mere end 1% af den globale børshandlede volumen. Justin Sun, grundlægger af Tron TRX crypto-platformen, og et unavngivet asiatiske investeringsselskab erhvervede Poloniex for $ 400 millioner. Circle spildte effektivt 18 måneder for at bryde lige med deres investering, dette var et monumentalt tab for Circle og så afviklingen af ​​deres stabilitet.

Circles co-CEO Sean Neville trådte tilbage, men han forbliver som en uafhængig direktør i Circle Board. Han vil også fortsætte med at samarbejde med Circle og Coinbase om USDC’s stabile møntprojekt. Cirklen måtte afskedige 40 ansatte fra maj 2019, 30 ansatte blev fyret, før Poloniex blev solgt, og 10 blev fyret, efter at co-CEO trådte tilbage.

For at være retfærdig forbedrede Circle udvekslingen betydeligt, forbedrede supporten og opbyggede en mobilapp, samtidig med at han beskæftiger sig med lovgivningsmæssige bekymringer. Desværre købte de toppen af ​​tyremarkedet i 2017 og måtte lide et monsterbjørnemarked fra starten af ​​2018 til slutningen af ​​2019. Hvad gør salget endnu værre, da de fortsatte med at kapitulere i bunden af ​​markedet.

Alle amerikanere er forbudt fra Poloniex fra 1. november 2019. Poloniex er skiftet fra en global kryptovaluta-udveksling til en amerikansk kryptovalutabørs og tilbage til en global kryptokursudveksling med et stærkt skub for det kinesiske marked. Kinesiske investorer og handlende kan få adgang til Poloniex fra pwang.com, et omdirigeringswebsted for at få kinesiske handlende og investorer på børsen. Poloniex accepterer også kinesiske identitetsdokumenter.

De nye ejere planlægger at bruge 100 millioner dollars på at udvikle og forbedre udvekslingen med 100 plus fuldtidsansatte. At starte deres nye Poloniex og returnere børsen til sin tidligere pragt. De reducerede alle spotgebyrer til 0% fra den 21. oktober 2019 indtil den 31. december 2019 for at få handlende og investorer tilbage på platformen samt ophæve ikke-KYC-forbudte konti. Alle ikke-KYC-konti kan hæve $ 10.000,00 pr. Dag, ikke-KYC-konti kan ikke handle med marginer. Poloniex er nu placeret på Seychellerne, da de private investorfirmaoplysninger ikke er tilgængelige.

Kraken vs Poloniex: anmeldelser

Kraken anmeldelse

Kraken vs Poloniex

Kraken-systemer er designet til de største ligaer inden for handel og investering. Deres systemer er stablet med sikkerhedsfunktioner, der er indbygget for at tvinge brugernes sikkerhed.

Mens Krakens supporthistorie i bedste fald er dårlig til gennemsnit, svarer de stadig på billetter / brugerklager eller problemer. De har gjort meget for at arbejde på dette, og deres seneste statistik viser forbedring.

Kraken har en rimelig gearing på op til 5 gange af din kontosaldo. Professionelle pithandlere mener, at 4x er hasardspil, der ikke handler, og de fleste professionelle forexhandlere holder margingrænser på 10x. Kraken har dobbelt margenhandelsevne for Poloniex til 2,5 gange.

Du kan handle med margin på følgende aktiver på Kraken; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Augur (REP), Ripple (XRP) og Bitcoin Cash (BCH)

Kraken bruger Cryptowatch for sine kortlægningstjenester. Selvom det ikke sammenligner godt med Tradingview i programmerbarhed eller Coinigy for det samlede antal udvekslinger, er Cryptowatch-tjenesten stadig fremragende og let handles. Alle Krakens aktiver kan kortlægges på Tradingview eller Coinigy. En investor eller erhvervsdrivende kan også handle med alle aktiver ved hjælp af Coinigys API.

Kraken Fordele

 • Professionel handelsgrænseflade
 • Et stort antal kryptokurver og handelspar
 • Største likviditet på EUR-markederne
 • Aldrig blevet hacket
 • Handel med amerikanske margener

Kraken Ulemper

 • Bekræftelsestiderne er længere
 • Serverproblemer, når markedet har store svingninger
 • Support

Besøg Exchange

Poloniex anmeldelse

Kraken vs Poloniex

Cryptocurrency exchange har altid været skræmmende at handle på. Vil planlagt vedligeholdelse være sidste gang du ser en positiv kontosaldo? Poloniex-systemer er i deres nuværende tilstand noget, som handlende og investorer seriøst har brug for at tænke over.

Den 30. december 2019 annoncerede Poloniex En datalækage på 5,5% af deres brugers e-mails og adgangskoder (dette kan bare være brugerfejl, slutbrugere er kendt for at genbruge den samme adgangskode overalt og bruger generelt en e-mail-adresse til alt), dette er angiveligt knyttet til en anden udveksling, der er kompromitteret.

Den 12. februar 2020 mellem 17:53 UTC og 18:05 UTC opstod der en fejl i udvekslingskodens ordreudførelseskode. Poloniexs svar var at vende enhver handel, der fandt sted, og fryse tilbagetrækninger. Vi er enige om at fryse udbetalinger for at beskytte erhvervsdrivende og investormidler i tilfælde af et hack.

Mest ansvarlige og ansvarlige børser tager det økonomiske tab af dårlig kode hos en forsikringsfond. Ikke økonomisk skade ofre for fejlen, men også belønning af handlende, der var heldige nok til at tjene penge, dette er hvad der skete med GDAX og Ethereum Flash Crash (dette var ikke en forkert kode, men markedsforhold, ikke desto mindre blev standarden og præsidenten sat).

Poloniex har aktivt søgt at bringe erhvervsdrivende tilbage. Med 3 airdrop-kampagner på USDT og TRX20. TRXMarket blev omdøbt til Poloni DEX, som kontrollerer den største decentrale Tron TRX-markedsplads. De ophævede forbuddet mod alle ikke-KYC-konti og implementerede en maksimal udbetalingsgrænse på $ 10.000 for ikke-KYC-konti. Implementerer pwang.com for folk i Kina at bruge Poloniex var en mesterslag.

Poloniexs historie med support er værre end Kraken på grund af deres størrelse, på et tidspunkt havde de 50 +% af den globale udvekslingsvolumen, hvilket er en høj ordre for enhver Cryptocurrency Exchange. De har forbedret deres tjenester under Circle, og en masse valutafrustrationer er blevet fjernet af ikke-KYC-konti. Vi formoder, at de fleste af problemerne kom fra ikke-KYC-konti i 2017-markedet for tyre, men kun tiden vil vise, om dette igen vil være et problem for dem.

Poloniex har begrænset gearing på op til 2,5 gange af din kontosaldo, men de har et bedre møntvalg. Du kan marginhandle på følgende aktiver på Poloniex; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), USD Coin (USDC), Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) og Bitcoin Cash (BCHABC), Bitcoin SV (BCHSV), Dash (DASH), Cosmos (ATOM), Stellar (STR), EOS (EOS) og Dogecoin (DOGE).

Poloniex bruger Tradingview til sine kortlægningstjenester. Tjenesten er begrænset og sammenlignes ikke godt med Tradingviews originale service. Alle aktiver, der er noteret på Poloni DEX, er ikke tilgængelige for diagrammer i både Tradingview og Coinigy. Poloni DEX bruger også en begrænset version af Tradingview.

Coinbase fordele

 • Professionel handelsgrænseflade
 • Et stort antal kryptokurver og handelspar
 • Ikke-KYC-konti
 • Lave gebyrer
 • Global margenhandel undtagen USA.
 • Poloni DEX

Coinbase Ulemper

 • Support
 • Sikkerhed
 • Forsikringsfond

Besøg Exchange

Gebyrer

Kraken-gebyrer

Kraken har ry for at være den billigere børs sammenlignet med andre børser, men ikke mod Poloniex. Kraken tjener den mere sikkerhedsbevidste erhvervsdrivende og investor. Yderligere er midler kryptografisk verificerbare med en bevis for reserve-revision. Disse betingelser er omkostningerne værd.

Kraken-gebyrer skal gennemgås og forstås for at handle effektivt på deres platform. De tilbudte niveauer kan gøre hele forskellen i den månedlige bundlinje for en professionel erhvervsdrivende eller investor. Omkostningerne ved handel kan være astronomiske for brugernes handelsbalance, når de ikke tages i betragtning.

Poloniex-gebyrer

Poloniex søger aggressivt forretning fra handlende og investorer. På grund af dette er deres gebyrer ekstremt konkurrencedygtige. Kompromiser indgås for disse reducerede omkostninger. Poloniex er den mindre børs med mindre volumen Coinmarketcap, og FTX Volume Monitor placerer begge Kraken over Poloniex.

poloniex-gebyrer

Sikkerhed og tillid

Er Kraken sikker?

Kraken er en af ​​de sikreste børser på Cryptocurrency-markederne og lider ikke et eneste hack. Dette er ved design og ikke ved et uheld. Kraken-ingeniører har taget sig tid til at designe et system, der fungerer og for det meste kan bruges.

En anden fantastisk funktion er Global Settings Lock. Denne funktion blokerer IP-adresser, der ikke er tilknyttet kontoen.

Dette kan spoofes / få det til at ligne, at der bruges en anden adresse end den faktiske oprindelige adresse, hvilket betyder, at nogen i USA kan se ud som om de beregner over internettet fra Østrig. Dette skulle være et målrettet angreb og for det meste sandsynligvis brugerens skyld. Dette ville ikke have noget med Kraken at gøre.

Kraken tillader brug af 2FA, hvilket gør hacking af din konto sværere, men ikke umulig.

Er Poloniex sikkert?

Poloniex er ikke så sikker som Kraken. I betragtning af hvordan de håndterede en intern fejl den 12. februar 2020 og ikke kompenserer brugerne for virkningerne af fejlene ved brug af en forsikringsfond, er vi bekymrede over midler tilbage på denne udveksling. Deres placering gør det også sværere at søge juridisk løsning på problemer.

Poloniex bruger Email 2FA til nye IP-adresser. Poloniex sender en e-mail til din registrerede e-mail-konto. Dette vil indeholde en række numre, der kan indtastes efter dine loginoplysninger. Dette er sikkert, medmindre nogen hacker din e-mail-konto finder en gammel Poloniex-e-mail, eller du nævner dine kryptointeresser online. Du kan også bruge 2FA til at låse din konto længere ned på Poloniex.

Kraken vs Poloniex: Konklusion

Dette koger ned til, hvordan investoren eller den erhvervsdrivende interagerer med enten børsen og de tilgængelige markeder. Både Kraken og Poloniex har deres respektive markeder. Kraken er Amerika-fokuseret, og Poloniex er skiftet mod Kina.

Kraken er den mere pålidelige udveksling, simpelthen fordi vi kan se, hvad deres ledelse har gjort tidligere og kan forudsige, hvad de sandsynligvis vil gøre i fremtiden. Vi ser ikke et problem med Poloniex, da handel med investeringsplatform er gebyrerne billigere, men vil kraftigt fraråde at holde midler på børsen på lang sigt.

For at være retfærdig stoler vi heller ikke på Kraken, ikke dine nøgler og ikke din krypto. Begge børser skal bruges, når det er nødvendigt, på alle andre tidspunkter skal købte mønter være i hardware-tegnebøger. Først når mønter sælges med det samme, skal de veksles.

Vi føler os trygge ved at bruge begge børser. Hvis investoren eller den erhvervsdrivende følger korrekt kryptohygiejne; brug blot en hardware-tegnebog, sikkerhedskopier hardware-tegnebogen, og lad aldrig penge være på en børs. Sikre udvekslingen med 2FA, og opret en 2FA-backup.

Se også:

 • Kraken vs Coinbase
 • Bitstamp vs Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner