Shapeshift-alternativ: 7 andre Crypto-udvekslinger at overveje at bruge

Mange mennesker bruger Shapeshift hver dag. Det giver en hurtig, pålidelig måde at handle kryptokurver meget let på. Måske har du brugt denne udveksling selv, men kan lide at holde dit sind åbent for andre muligheder og undrer dig over “Er der noget Shapeshift-alternativ?”. Den gode nyhed er, at der bestemt er!

Der er faktisk flere …

Hvad er Shapeshift?

Shapeshift er en kryptokurrencyudveksling. Som mange andre er det kun crypto, hvilket betyder at du kan bruge det til at bytte en slags kryptokurrency til en anden, men ikke at købe crypto med fiat-valutaer som amerikanske dollars eller euro. Men i modsætning til de fleste andre børser er Shapeshift en ikke-frihedsberøvende udveksling.

Depotudveksling, såsom Coinbase, Kraken eller Poloniex, giver deres brugere krypto-tegnebogadresser, og udvekslede tokens gemmes i disse tegnebøger, indtil brugerne trækker dem tilbage. Så hvis du vil bruge Coinbase til at bytte Bitcoin mod Ether, skal dine bitcoins være i din Coinbase BTC-tegnebog, og du vil modtage din Ether i din Coinbase ETH-tegnebog.

Ikke-frihedsberøvende udvekslinger fungerer lidt anderledes. De giver ikke tegnebog-adresser til deres brugere. I stedet bruger brugerne deres egne personlige tegnebøger eller dem, der leveres af depotbørser (du kan tjekke min artikel om, hvordan du bruger Shapeshift med Coinbase her). Dette betyder, at selve børsen ikke gemmer nogen kryptovaluta, hvilket gør det til et meget mindre tiltalende mål for potentielle hackere.

Er der nogen Shapeshift-alternativer?

Selvom det er rigtigt, at de fleste bytter derude er af den frihedsberøvende sort, er Shapeshift ikke den eneste af sin art. Der er flere shapeshift-konkurrenter. Andre populære, øjeblikkelige ikke-frihedsberøvende krypto-udvekslinger er Changelly, CoinSwitch, SimpleSwap, Godex, Bisq, Switchain og Flyp.me.

Lad os se på dem.

ShapeShift-alternativ nr. 1: Changelly

bedste shapeshift alternativ

Changelly viser omkring 60 forskellige kryptokurver til handel, og du kan købe syv af dem (Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin, Binance-mønt og Stellar) med amerikanske dollars eller euro. Ombytningsgebyret er 0,25%. Brugere skal oprette en konto for at handle, men behøver kun at angive en e-mail-adresse. Der kræves ingen personlige data. En mobilapp er også tilgængelig.

ShapeShift-alternativ nr. 2: Godex

godex

Godex viser omkring 210 forskellige kryptokurver, men understøtter ikke køb af krypto med fiat-valuta. Ombytningsgebyrer fastsættes i det øjeblik, du opretter en transaktion. Der er ikke behov for at oprette en konto, så brugerne kan handle anonymt.

ShapeShift-alternativ nr. 3: SimpleSwap

simpleswap

Ligesom den tidligere post på denne liste tillader SimpleSwap anonym handel og ingen fiat-valutasupport. Der er over 250 kryptokurver opført, og brugerne kan vælge at handle med en fast eller variabel rente.

ShapeShift-alternativ nr. 4: CoinSwitch

shapeshift alternativ

CoinSwitch adskiller sig fra de fleste andre poster på denne liste, da det ikke er en børs, men snarere en børsaggregator. Dette betyder, at CoinSwitch forbinder brugere med flere andre børser, herunder Binance, HitBTC og Changelly, så de kan finde den bedste pris. Brugere behøver ikke oprette konti, så anonym handel er mulig. Børsgebyrsystemet er lidt kompliceret, da det også afhænger af børsen, hvor handlen faktisk finder sted, men anslås til at være omkring 0,5%. CoinSwitch har de fleste kryptokurver af børserne på denne liste med godt over 300 tokens.

ShapeShift-alternativ nr. 5: Bisq

bisq

I modsætning til andre poster på listen er Bisq ikke en webudveksling, men snarere en fuld desktop-applikation, tilgængelig til Windows, Mac og Linux. Det tilbyder hurtig, anonym handel mellem lidt over 100 kryptovalutaer, og nogle af dem kan købes med fiat-valuta. Fiat-betalingsmuligheder inkluderer AliPay, MoneyGram, WeChat-betaling, Western Union, Uphold og Zelle.

ShapeShift-alternativ nr. 6: Omskifter

shapeshift alternativ

Ligesom CoinSwitch er Switchain en børsaggregator, der tilbyder hurtig, anonym handel mellem kryptokurver. Møntlisten er dog ikke så stor. Switchain handler hovedsageligt mellem Bitcoin, Ether, Litecoin, Tether 0x og ERC-20 tokens noteret på Binance.

Shapeshift-alternativ nr. 7: Flyp.me

flyp.me

Ligesom ShapeShift eller Changelly er Flyp.me en øjeblikkelig, ikke-frihedsberøvende kryptobørs. Og ligesom SimpleSwap behøver brugerne ikke at oprette en konto for at bruge tjenesten, så anonym handel understøttes. Ombytningsgebyret er 0,5%. Der er ingen fiat-valutasupport og viser 30 forskellige kryptokurver, inklusive Bitcoin, Ether, Litecoin, DASH, BAT, Peercoin og Augur.

Eksempel på transaktion

Brug af disse udvekslinger er meget let, selv for begyndere, fordi de alle har enkle, intuitive grænseflader, og Changelly har endda en mobilapp. Lad os se et eksempel …

Lad os vælge Changelly som et shapeshift.io-alternativ og bruge deres mobilapp til at handle 3,6 EOS til DASH.

  1. Åbn din Changelly-app, skriv 3.6, og vælg EOS i feltet “Du sender”, og vælg DASH som det token, du vil modtage. Appen viser dig, hvor meget DASH du får, samt valutakurs, gebyr og estimeret tid til at gennemføre transaktionen. Tryk på “Skift nu”.skiftende bytte
  2. Her skal du indtaste den tegnebogadresse, hvor du vil modtage din DASH. Du kan kopiere / indsætte adressen eller trykke på den grønne knap øverst til højre for at scanne en QR-kode. Tryk på “Næste”.changelly modtager adresse
  3. Nu viser appen dig de endelige transaktionsoplysninger, herunder netværkstransaktionsgebyret. Hvis alt er tilfredsstillende, skal du trykke på “Bekræft & Foretag betaling ”for at starte processen. Når du har gjort det, viser appen den adresse, du skal sende dine tokens til. I tilfælde af EOS betyder det en adresse og et notat (for andre poletter har du ikke brug for et notat).forandret bekræftelse
  4. Åbn din tegnebog og brug den til at sende 3,6 EOS til den angivne adresse og notat Changelly.changelly overførsel
  5. Tilbage på Changelly-appen viser det dig, at transaktionen er startet.changelly transaktion
  6. Efter et par minutter giver appen dig besked om, at transaktionen er gennemført, og dine DASH-tokens vil være tilgængelige i din tegnebog.changelly transaktion gennemført

Det er det! Som du kan se, er processen meget ligetil. De andre børser på denne liste fungerer på samme måde, men gennem en webgrænseflade, da der endnu ikke er nogen mobile apps tilgængelige for dem.

Afslutningsvis…

Så svaret på spørgsmålet “Er der noget Shapeshift-alternativ?” er et solidt “ja”. Der er mange alternativer til Shapeshift, og nogle af dem er beskrevet i denne artikel. Valget blandt dem kan afhænge af det specifikke token, du vil udveksle, det gebyr, du skal betale, eller dit ønske eller behov for anonymitet. Du er velkommen til at udforske dem. De er alle hurtige, sikre og værd at bruge din tid.

Læs også: Sådan bruges Shapeshift med Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner