Udvekslinger

Hvis du er klar og villig til at købe noget bitcoin, skal du gøre dig bekendt med bitcoin-børser. I den seneste tid har mange Bitcoin-børser dukket op, og som sådan er du nødt til at træde forsigtigt. Der er mange aspekter, du bliver nødt til at overveje, før du vælger den rigtige børs. Vores mål er at præsentere dig for nogle af de bedste børser for at købe bitcoins og andre kryptovalutaer.

I dette afsnit antager vi, at du forstår det grundlæggende i kryptokurver og har konkluderet, at det er en værdig investeringssag for dig. Hvis du stadig er uklar med hensyn til Bitcoins, skal du følge bloglinkene nedenfor til individuelle artikler, der vil kaste mere lys over dit interesserede område. For nu er her det grundlæggende.

Hvad er en Bitcoin-udveksling?

En Bitcoin-udveksling er dybest set en digital markedsplads, hvor personer, der er interesserede i at handle i Bitcoins, kan købe og sælge denne kryptokurrency ved hjælp af altcoins eller fiat-valutaer (USD, EUR osv.). En bitcoin-udveksling fungerer som mellemled mellem sælgere og købere af Bitcoins.

Bitcoin-udvekslingsplatforme vil generelt matche Bitcoin-købere med sælgere. Og ligesom i handel med aktier kan handlende i Bitcoin-udvekslingsvirksomheden beslutte at sælge eller købe bitcoins ved at indtaste en grænseordre eller en markedsordre. De to er forskellige – her adskiller de sig. Med en markedsordre giver en erhvervsdrivende børsen bemyndigelse til at handle sine Bitcoins til det bedste prismarked på andre online platforme. På den anden side fortæller den erhvervsdrivende med en begrænset ordre udvekslingsselskabet at handle med sine bitcoins til en pris, der enten er lavere end den gældende anmodning, eller som er over det gældende bud. Det afhænger naturligvis af, om man sælger eller køber.

Typer af Bitcoin-udvekslinger

Nogle af Bitcoin-udvekslingstyperne inkluderer:

Handelsplatforme

Dette er de websteder, der er designet til at forbinde sælgere og købere til Bitcoin-transaktionen. For hver transaktion opkræves et stående gebyr.

Direkte handel

Dette er platforme, der giver handlende direkte peer-to-peer-handel. Med denne Bitcoin-udvekslingstype kan alle handlende fra alle dele af verden bytte deres Bitcoins og valutaer. I direkte handel er der ingen fast markedspris. Hver sælger indstiller sin egen markedspris.

Mæglere

Dette er websteder, der er oprettet for at give enhver mulighed for at købe Bitcoins til en forudbestemt pris. Mæglere fastsætter prisen. Du kan tænke på disse kryptokurrencymæglere som valutahandlere.

Hvad du bør overveje, før du tilmelder dig enhver Bitcoin-udveksling

Før du forpligter dig til enhver udveksling og handler med dine Bitcoins, er det vigtigt, at du laver dine lektier. Nedenfor er nogle faktorer, du bør overveje, før du springer direkte ind i en børs.

Omdømme

Den nemmeste og bedste måde at finde ud af mere om en børs på er at søge efter sine anmeldelser online skrevet af topanmeldelseswebsites i branchen og af enkeltpersoner. Du kan også bede om vejledning i forskellige Bitcoin-fora. Nedenfor finder du vores anmeldelser af hver platform, så du kan træffe et veluddannet valg uden at lave for meget research selv.

Gebyrer

Alle børser har gebyrrelateret information pudset på deres hjemmesider. Før du tilmelder dig nogen af ​​dem, skal du sikre dig, at du forstår processen med deponering, transaktion og udbetalingsgebyrer. Ja, gebyrerne adskiller sig meget fra en børs til en anden.

betalingsmetoder

Hvad er nogle af de betalingsmetoder, der er tilgængelige på Bitcoin-udvekslingsplatformen? Har børsen debet- eller kreditkort? PayPal? Bankoverførsel? En Bitcoin-udveksling med begrænsede betalingsmetoder kan være en ulempe at bruge. Du skal huske på, at brug af et kreditkort til køb af Bitcoins vil kræve, at du giver verifikation og tiltrækker et højere præmiegebyr og pris, da risikoen for svindel er højere. Ved bankoverførsler vil processen tage længere tid, da transaktionen skal verificeres af bankerne.

Geografiske begrænsninger

Der er specifikke funktioner, der tilbydes af visse børser, der kun er tilgængelige fra forudbestemte lande. Inden du tilmelder dig, skal du altid sikre dig, at platformen har alle funktioner og værktøjer, der er tilgængelige for dit land eller de lande, du besøger i ferien.

Konklusion

Ligesom minedrift er Bitcoin-børser en integreret del af den nye kryptovalutaverden og hele dets økosystem. Før du træder, dykker du ned i vandet, forstår handelen, får nogen til at guide dig igennem det, hvis det er nødvendigt, men uanset hvad du gør, kom ikke blindt ind i det.

Nedenfor finder du alle vores anmeldelser og købsvejledninger til børser, så du nemt kan komme i gang.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner