Bityard Review: Den bästa nya handelsplattformen för kontrakt?

Handel med kryptovaluta har funnits ett tag och mitt i den globala COVID-19-pandemin har många börjat utforska det som ett sätt att tjäna lite extra pengar hemifrån. Men handel med kryptotoken är inte den enda typen av handel du kan göra. Ända sedan smarta kontrakt debuterade på Ethereum blockchain har också Contracts Trading varit en möjlighet. Webbplatser som BitMex och Bybit erbjuder utmärkta plattformar där erfarna handlare kan bedriva kontrakthandel. Men dessa plattformar har funktioner och gränssnitt som kan överväldiga nybörjare. Ange Bityard; en tjänst som syftar till att tillhandahålla en enkel, nybörjarvänlig plattform för kontrakthandel. Läs vidare för en omfattande Bityard granskning av dess viktigaste funktioner.

Vad är Bityard?

Bityard grundades i Singapore 2019 med sitt specifika mål att tillhandahålla en lättanvänd plattform för handel med kryptovalutor, vilket återspeglas i deras motto “Komplexa kontrakt – enkel handel”. Andra plattformar som BitMex eller Bybit kan ha mer avancerade funktioner, men de är riktade mot erfarna handlare.

Vad gör Bityard annorlunda?

Den viktigaste skillnaden mellan Bityard och andra plattformar för handel med kontrakt är enkelhet. Eftersom Bityard specifikt riktar sig till nybörjare, har de gått långt för att tillhandahålla ett rent, lättanvänt gränssnitt som inte kommer att överväldiga användaren med många funktioner och alternativ.

Låt oss bara titta på handelsgränssnitten för BitMex och Bityard …

BitMex gränssnitt är fullt av alternativ. Även om dessa alternativ är lätta att förstå och mycket användbara för experter, kommer en första handlare säkert att gå vilse i detta användargränssnitt. Och sanningen är att de flesta av dessa alternativ inte är nödvändiga för den nya optionshandlaren. Bityards gränssnitt är å andra sidan mycket enklare, renare och lättare att förstå. Missförstå mig inte nu. Både BitMex och Bybit är bra handelsplattformar … de riktar sig bara till en annan typ av handlare.

Vilka andra fördelar erbjuder Bityard?

Enkelhet och användarvänlighet kan vara en stor del av Bityards överklagande, men det är långt ifrån den enda fördelen. Det finns också:

  • Förordning: Detta är en stor skillnad med andra plattformar för handelshandel. Bityard följer flera regleringsuppsättningar och är licensierad under Singapores ACRA, Australiens AUSTRAC, Estlands MTR och USA: s MSB från Department of the Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network.

  • Fiat-insättningar: I skrivande stund är Bityard en av få handelsplattformar för kontrakt som accepterar insättningar i fiatvaluta.

  • Flera alternativ för kryptovalutans insättningar: För närvarande accepterar Bityard insättningar i sju olika kryptotoken: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS och BYD (Bityards ursprungliga token). Detta är mer än någon annan viktig handelsplattform för kontrakt.

  • De har sitt eget plattformsmynt: Bityard har meddelat att de snart kommer att införa gruvaktivitet som kommer att belönas med sin egen BYD-token. Detta mynt är på väg mot en ICO och kommer att noteras på flera större börser. Potentialen för BYD kan matcha Binances BNB-token.

  • Märkesambassadör: Detta är något som andra utbytesplattformar inte ens bryr sig om. Men Bityard har investerat i att ha en varumärkesambassadör i den thailändska boxningsmästaren Buakaw Banchamek. Du kan gå här att läsa sitt inlägg om samarbete med Bityard.

  • Demo Trading Mode: Detta är ett välkommet tillskott till vilken handelsplats som helst: ett sätt för användare att bli bekväma med plattformens funktioner innan de investerar någon av sina medel.

  • Avgifter: Bityard tar ut en standardhandelsavgift på 0,05% för både tagare och tillverkare; lägre än andra konkurrerande plattformar.

  • Stöd: När du handlar kommer du att ha några frågor eller tvivel eller uppleva någon form av en teknisk fråga då och då. Det är då du vill komma i kontakt med kundsupport och du vill ha så många alternativ som möjligt så att ditt problem kan ordnas snabbt. Bityard erbjuder fler supportalternativ än andra plattformar; du kan få hjälp via e-post, online kundsupport eller deras officiella Telegram-grupp.

Tabellen nedan visar en mer detaljerad jämförelse mellan Bityard och andra handelsplattformar:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Huvudkontor Seychellerna Singapore Panama Singapore
Licens Licens för värdepappershandlare Financial Services Commission MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Transaktionsavgift 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (Gruvbelöningen kan dras av med ytterligare 10%)
Fiat deposition? Nej Nej Nej Ja
Insättningsvaluta som stöds Endast 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Lägsta marginal 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Antal tillgångstillgångar 8 4 2 10
Demoläge Ja Ja Ja Ja
Tvångslikvidation? Ja Nej Nej Nej
Max. uttag Ingen 10 BTC Ingen med KYC 100 000 USDT
KYC? Nej Nej Uttag > 1BTC Nej
Inflytande 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Kundsupport E-post, Telegram E-post, online-kund E-post E-post, Telegram, Online-kund
Brand Ambassadors Ingen Ingen Ingen Buakaw Banchamek

Slutsats om Bityard Review …

Om du är en erfaren expert som letar efter avancerade funktioner för kontrakthandel, finns det flera fina plattformar du kan välja mellan. Men om du är en nyhandlare eller om du bara vill ha ett rent, lättanvänt gränssnitt kommer du att upptäcka att Bityard är oöverträffad när det gäller enkelhet. Och om denna enkelhet också kommer med lägre handelsavgifter, fler alternativ i både fiat- och kryptovalutainbetalningar och fler kundsupportalternativ, så mycket bättre. Att välja Bityard som en enkel plattform för avtalshandel är helt enkelt en bra idé. Så om du funderar på att ta dina första steg i kryptovalutahandeln, se till att kolla in Bityard.

Lycklig handel, alla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner