Coinigy vs TradingView 2021: Jämförelse av handelsplattformar, recensioner och säkerhet

Kartläggningsprogramvara är det mest användbara verktyget som en teknisk analytiker eller kartläggare kan använda. Datorer var utformade för att lagra och beräkna data samtidigt som de tillhandahöll användbara tolkningar i ett läsbart och förståeligt format. För de flesta handlare och investerare är det svårt att kartlägga programvara. De växer antingen snabbt ur dem eller når ett ofrånkomligt kodningsproblem på grund av det underliggande språket som används. I den här artikeln kommer vi att jämföra Coinigy mot TradingView för att bestämma vilken som är bättre för kryptohandlare att använda.

Coinigy VS TradingView Jämförelsetabell

CoinigyTradingView
Coinigy TradingView
Vårt betyg: 5 Vårt betyg: 5
Företagslansering: 2013 Företagslansering: 2011
Företagets plats: Milwaukee, Wisconsin Företagets plats: New York, NY
Alexa Rank: 52,321 Alexa Rank: 196
Cryptocurrency Screener: I produktion Cryptocurrency Screener: Ja
Screener för sociala medier: I produktion Social media screener: Ja
Arbitrage visning: Ja Arbitrage visning: Nej
Anpassade skript: Nej Anpassade skript: Ja
Avgifter: Gratis 30-dagars provperiod – $ 99,99 per månad Avgifter: Gratis – $ 59,95 per månad
Säkerhet: Bra Säkerhet: Bra
Community Trust: Excellent Community Trust: Excellent
Kundsupport: Excellent Kundsupport: Excellent
Kundsupport: Bra Kundsupport: Bra
Mobil app: Ja Mobil app: Ja
Nybörjarvänlig: Ja Nybörjarvänlig: Ja
Besök Exchange Besök Exchange

Vad är Coinigy?

mynt

Coinigy är en kryptovalutafokuserad handelsplattform. De har varit i drift sedan 2013 i Milwaukee, Wisconsin, USA. Med stor tonvikt på att tillhandahålla handelsdiagram och verktyg för obskyra börser. De har också alla större utbyten.

Vad är TradingView?

Tradingview är en väl avrundad handelsplattform som kan analysera aktier, obligationer, råvaror, valutor, kryptovalutor, index, futures och CFD. De grundades 2011 i New York, New York, USA.

Tradingview tillhandahöll exceptionellt anpassningsbara kartor till en bråkdel av kostnaden för andra stora aktörer, Reuters, Bloomberg och CQG. Möjligheten att köpa realtidsdata från de flesta större marknader på ett ställe utan en mäklare är revolutionerande.

Diagram och handelsplattformar

Coinigy

Coinigy är en webbaserad (ingen installation) plattformsoberoende programvara för skrivbords- och mobiltelefondiagram med dataflöden av institutionell kvalitet. Du kan kartlägga 38 börser, 3 349 marknader och 6 957 valutor. Deras handelsbokfunktioner erbjuder horisontella och vertikala vyer för visuella handlare. De köps och säljer väggar är lätt synliga.

Marknader och börser är imponerande, dunkla mynt kan hittas och kartläggas, vilket inte är något litet bedömning med tanke på att likviditeten kan vara mer $ 1000.

Deras API är fantastiskt och möjliggör exekvering av order utan dröjsmål. Kontosaldon är synliga, utbytesfördelning i diagramvy (spårar dina saldon som byts ut med procent). Ett cirkeldiagram visas, vilket är bra för riskminskning om man misslyckas tillfälligt eller permanent av någon anledning.

Coinigy har en app-knapp som leder till ytterligare verktyg. Apparna inkluderar; Google-ark för att organisera affärer och saldon. En nyhetskabel för live aktuella händelser som kan upphetsa tjurar eller björnar. Crypto ticker chrome plugin för marknadsspårning medan du gör andra internetuppgifter. Sms-varningar som har en extra avgift.

myntbyte

Arb (arbitrage) -matrisen är en bra app för att spåra prisavvikelser på marknaderna som kan utnyttjas om blocktiderna är tillräckligt snabba och prisskillnaden är tillräckligt hög. Ytterligare varningar i webbläsaren baserade på utbyte och ticker är tillgängliga. E-post, SMS eller systemlarm kan också aktiveras. Coinigy gör det möjligt att spara skrivna anteckningar för varje par, lätt synliga i en sidflik.


Ekonomidatalayouter förklarar var myntinformation finns. Dessa inkluderar beskrivningar om projektet, social länk till gemenskapen och webbplatsen, vitbok, block explorer, miner belöningar, bekräftelser, block tid och gruvalgoritmer.

Coinigy har planer på en kartläsare och en social skanner. För närvarande är deras 2.0 Beta-version tillgänglig för test. Både 1.0 och 2.0 har snabbtangentfunktioner som kan göra handel snabbare.

TradingView

TradingView är en webbaserad (ingen installation) plattformsoberoende datorprogramvara och kartläggningsprogramvara med dataflöden av institutionell kvalitet. Med tillgång till flera marknader är det ett brett baserat ekonomiskt verktyg. För analys av aktier, obligationer, råvaror, valutor, kryptovalutor, index, futures och CFD.

Tradingview är ett socialt nätverk med handlare och investerare från hela världen som delar handelsidéer privat eller offentligt. Deras plattform är utformad för artikulerad tanke kring finansiella instrument.

Plattformen är mycket social och samhället är alltid redo att hjälpa även när de inte håller med dig. De kommer att berätta varför det är upp till dig att vara dömd och ringa rätt eller fel samtal eller ändra dig och ringa rätt eller fel samtal.

Tradingview tillåter anpassade skript / program att köras på deras system. Tradingview har sitt programmeringsspråk, Pine Script. Även om det inte är dåligt är det lite komplext i vissa områden. Men för det mesta handlar det helt enkelt om att komma runt datorlogik och arbeta med språkbegränsningarna. Dessa begränsningar betyder helt enkelt omkodning, kodningsgruppen är redo att hjälpa.

tradingview-utbyte

Screenern är fantastisk. Den tittar på indikatorsignaler och kan ge dig råd om handelsinställningar som passar dina systemkriterier. Deras diagram är överlägsna solida och att lägga till flera fönsterfunktioner får någon att känna sig som en Wall Street-handlare.

TradingView är ett brett baserat finansiellt verktyg med flera marknader som gör att du kan se världsmarknader och investerarnas beteende. Den här fullständiga bilden är ett måste beroende på handelsstil.

Tradingviews backtestfunktioner är fantastiska med otaliga förskrivna skript att välja mellan eller skapa. Snabbtangenterna och anteckningsfunktionerna är desamma på båda plattformarna. Baruppspelning är en utmärkt testresurs för scalpers. Låt dem testa sina färdigheter med hjälp av indikatorer eller marknadsstruktur. Ett bra verktyg för att sammanfatta dagen och förfina personliga handelsmetoder.

Coinigy VS TradingView: Recensioner

Detta beror på syftet med användning och handelsstil. Vissa handlare / investerare behöver mycket information för att göra affärer medan andra helt enkelt behöver veta priset och marknadsstrukturen för den valda tillgången.

Coinigy Review

Coinigy granskning

Coinigy är en raffinerad kryptohandelsprodukt som erbjuder en skräddarsydd lösning för kryptovalutamarknaderna. Den listar fler Cryptocurrency Exchange i jämförelse med Tradingview. Det tillåter inte delning av handelsidéer inom sitt system. De har inga backtestfunktioner buntade för lekmannen att använda.

Medan båda tjänsterna erbjuder samma utbyte har Tradingview bättre verktyg och skulle användas för kartläggning. För utförande av order är Coinigy API oöverträffad och vissa kryptovalutahandlare borde inte vara utan. Det finns andra metoder för API-integration i ett anpassat eller köpt program.

Coinigy-proffs

 • Valutaväxlingar
 • API
 • Arb Matrix
 • Googles kalkylark
 • Fokuserad på kryptovaluta
 • Lätt att använda

Coinigy Cons

 • Inget internt socialt nätverk
 • Ingen screening
 • Anpassade skript

Besök Exchange

TradingView Review

tradingview granskning

TradingView kan ge en bred bild av marknaderna. Deras samhälle kommer att utmana dig om du är social. Detta kan vara mycket konstruktivt när det gäller att bilda åsikter och inte skakas ur en bra handel. De kan också lyfta fram felberäkningar som har förbises, vilket kan spara en dålig handel från att bli sämre.

Dessutom kan du se andra idéer och mäta konsensus på marknaden. Insikter från marknadsveteraner om vissa förhållanden och troliga resultat från tidigare händelser eller handelsuppställningar kan vara ovärderliga för nya och erfarna handlare.

TradingView-proffs

 • gemenskap
 • Screener
 • Anpassade skript
 • Volymprofil
 • Flerfönstrat
 • Globala marknader
 • Lätt att använda

TradingView Cons

 • Antal kryptovalutautbyten
 • API

Besök Exchange

Avgifter

Coinigy

Coinigy erbjuder ett 30-dagars startkonto, så att du kan prova båda betalda prenumerationer. Funktionerna är dock begränsade, appen Arb-matris – arbitrage-matris är inte tillgänglig.

Coinigy har 2 betalda prenumerationsmodeller.

Pro Trader till 21,95 US $ / månad

API Developer Pro till 99,99 US $ / månad

Pro Trader är ett måste-verktyg för manuella handlare (ange affärer för hand). Deras verktyg tillåter tillämpning av industristandard och proprietära indikatorer. Indikatorerna är begränsade till vad som finns tillgängligt.

API-utvecklarversionen ger backend-åtkomst till börser, vilket gör att bots kan utföra komplicerade begränsningsorder och handla när allmänna användare inte kan. I allmänhet utförs API-transaktioner även om utbyten har inlämningsfel.

Historiska data är mycket svåra att hitta och kräver ett premiumpris. Backtestning och genomförande av idéer med tidigare data kan finslipa ett handelssystem / bot eller handlare / investerares färdigheter. Det förflutna speglar framtiden ganska exakt om du vet hur du ska tolka uppgifterna. Valcykler är bara ett exempel på cykliska marknader.

Coinigy säljer också historisk data.

BITF: BTC / USD (RAW)

04/05/2014 – 02/26/2020 2583,60 $

BMEX: XBT / USD (RAW)

05/12/2016 – 02/26/2020 $ 1108,00

Coinigy Tradingview Bättre

TradingView

TradingView erbjuder en 30-dagars provperiod som gör att du kan testa alla tre initiala betalda prenumerationer.

TradingView har 5 prenumerationer.

Grundläggande till 0,00 US $ / månad

Pro till $ 14,95 US / månad

Pro + till 29,95 US $ / månad

Premium till 59,95 US $ / månad

Det finns en hemlig prenumerationsmodell, The Rookie till $ 5. Det här paketet är endast tillgängligt om du börjar med testversionen och sedan startar processen för att avbryta din månatliga fakturering. Innan du säger upp prenumerationen helt kommer du att erbjudas det reducerade rookie-paketet. De tillhandahållna tjänsterna är en begränsad version av Pro-prenumerationen, ingen volymprofilinformation tillhandahålls.

Grundversionen innehåller allt du kan behöva. Om du inte har råd med Pro-versionen men är dedikerad är all kraft från Tradingview tillgänglig. Det är bara svårare att komma åt eftersom du måste arbeta för det. Lära sig att koda in tallskript kan hjälpa dig mycket. Gemenskapen hjälper dig också. I de flesta fall måste du helt enkelt hitta indikatorn i deras skriptbibliotek.

Pro-versionen har en volymprofil (vilket är värt priset), ytterligare indikatorer per diagram och 2 diagram per flik.

Pro + har fyra diagram per flik, som visar dataströmmar på flera marknader möjliggör en mer helhetsbild av vad som händer. Crypto har inga centraliserade marknader, Apple Inc. (APPL) Det har bara ett pris. Varje kryptovaluta har ett pris per byte per par. Massor av arbitragemöjligheter är tillgängliga eftersom priserna inte är stabila eller fasta över börserna. Anpassade intervallstänger (ljus och barperioder) är till exempel tillgängliga i 5 dagar.

Premium erbjuder obegränsade diagramlayouter, 24 indikatorer och en publiceringsindikatorfunktion. Det är här en utvecklare kan tjäna pengar på sitt arbete och låsa åtkomst till icke-betalande användare och skapa en kundbas som i allmänhet tar ut en engångsavgift på $ 100 till $ 500, vilket är en branschnorm.

Tradingview möjliggör export av alla diagramdata till CSV.

Säkerhet, förtroende och support

Coinigy Security

Coinigy är säkert för det mesta. Deras säkerhet är industristandard 2FA och e-postmeddelanden om inloggning. Detta är allt förtroende som de flesta företag kan erbjuda. Att ge någon eller ett företag en API-nyckel är en risk som du behöver motivera i din breda handelsplan.

Om du överför dina pengar till börser när du handlar och utanför börser när du inte är och lagrar mynten i en hårdvaruplånbok resten av tiden. API-nyckeltilldelningen kan vara bra för handel eller investering.

Deras säkerhet är industristandard 2FA och e-postmeddelanden om inloggning. Detta är allt förtroende som de flesta företag kan erbjuda. Coinigy levererar en fantastisk tjänst. Deras supportpersonal har löst problem inom en timme, men din upplevelse kan variera på grund av uppgifternas komplexitet.

TradingView-säkerhet

Handelsvyn för kryptohandel är säker. Det kan göras säkrare om du registrerar dig för tjänsten med ett icke-länkat icke-beskrivande e-postkonto, icke-beskrivande användarnamn och använder en slumpmässig bild som inte är relaterad till ditt liv. Köp en förbetald mobiltelefon för varningar och förbetalda kreditkort. Resten är internet personlig säkerhetsetikett.

Deras stöd är fantastiskt. Gemenskapen är alltid tillgänglig för att hjälpa till med kodproblem, handelsidéer och pedagogiska insikter. Tradingviews tekniska support löser problem på ett effektivt sätt. Deras supportkunskapsbas kan svara på nästan alla frågor.

Slutsats om Coinigy vs TradingView

Båda dessa verktyg kompletterar varandra perfekt och öppnar kryptovalutamarknader för teknisk och grundläggande analys medan man tittar på finansbranschen. Tradingview-communityn kan utnyttjas för att göra dig till en bättre handlare / investerare med sina marknadsidéer och screener. Coinigys API kan handlas genom utbytesfel.

Om budgeten inte är ett problem får du båda. Kör Tradingview för marknadsanalys och Coinigy för utförande. Om du bara har råd med en få Coinigy om du inte handlar med volymprofil och ditt utbyte stöds av Tradingview. Tradingview kan användas gratis, du kan behöva arbeta hårdare för att sammanställa all din handelsinformation. Detta kan hjälpa dig att lära dig att koda för att optimera processen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map