Asiat, jotka sinun on tiedettävä ennen salauksen kaupankäyntiä puhelimellasi

Nykyään teemme kaiken älypuhelimillamme. Ajattele sitä, kuinka usein tarvitset tietokonetta? Yli puolet maailman Internet-liikenteestä älypuhelimien kautta ja kehitysmaissa tämä luku on vielä suurempi. Joten kun kyseessä on kryptovaluutan jännittävä maailma, haluat todennäköisesti pystyä tekemään kauppaa puhelimellasi. Tärkeintä on se puhelinpohjainen kaupankäynti ei ole yhtä turvallista kuin työpöydällä. Kuitenkin lompakkoasi on helppo käyttää milloin tahansa ja missä tahansa on kompromissin arvoinen. Noudata näitä välttämättömiä vinkkejä, niin kaupankäynnin aikana salataan puhelimellasi kuin ammattilainen hetkessä.

Ennen kuin aloitat

Ihmiset aliarvioivat usein älypuhelimensa. Se ei ole enää vain puhelin. Milloin viimeksi soitit säännöllisesti? Se on taskutietokone, jossa on häikäisevä joukko toimintoja ja ominaisuuksia. Tässä mielessä on tärkeää ymmärtää, että puhelimellasi on paljon virtaa käden ulottuvilla. Tärkein kysymys, jonka sinun tulee kysyä itseltäsi, on: kuinka vakava kauppias olen?

 Puhelimellasi on lukemattomia sovelluksia ja mobiilialustoja. Jos olet uusi salaus ja testaat vain vesiä, voit tehdä melkein kaiken mitä tarvitset yhdessä yksinkertaisessa sovelluksessa, kuten Binance ja KuCoin. Ne ovat molemmat yksinkertaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit seurata ja vaihtaa valuuttaa. Niissä on erittäin alhaiset palkkiot ja ylpeys käyttäjäystävällisyydestä.

Vakavampi kaupankäynti

Ajattele kryptovaluutta kuten osakemarkkinat. Jos sinulla on muutama osakekanta, sinulla on todennäköisesti joitain hälytyksiä puhelimeesi tai joihinkin liittyviin sovelluksiin, jotka seuraavat tulevaisuutta, trendejä ja niin edelleen. Jos olet vakavampi kauppias, sinun kannattaa olla tällaisia ​​sovelluksia myös salaustorille. Niille, jotka haluavat vain seurata yksittäisiä kolikoita ja tehdä tutkimusta, Salkku on yksi parhaista. Se on erittäin helppokäyttöinen ja täysin ilmainen, ja voit seurata jopa 3000 erilaista kolikkoa. Se ei myöskään työnnä liikaa mainoksia ja sillä on vankka RSS-syöte, jotta voit seurata alan uutisia.

LUE Kehittyvä pilvipalvelimen salausvaluutan louhintapalvelu Splitt kokee nopean kasvun, houkuttelee kymmenentuhatta sijoittajaa alle kolmessa kuukaudessa

 Jos kuitenkin olet menossa vielä syvemmälle salaukseen, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa Blockfolion pääkilpailija, Delta. Koska Blockfolio on täysin ilmainen, ei ole mitään syytä olla käyttämättä molempia ja nähdä, minkä kokemuksen haluat. Mutta Deltan kanssa sinulla on paljon enemmän ominaisuuksia. Delta antaa sinun seurata useita salkkuja, kaupankäyntimaksuja ja ominaisuuksia työpöytäversiosta, joka synkronoidaan puhelinsovelluksen kanssa. Kaupankäyntimaksujen käyttö on kriittistä, koska saat tarkemman käsityksen kunkin tapahtuman todellisista kustannuksista.

Turvallisuus ennen kaikkea

Kryptovaluutta on joskus verrattu villiin villiin länteen. On joitain yhtäläisyyksiä. Sinulla on kultakuumeja ja satunnaisia ​​lainvastaisia, jotka haluavat ryöstää kolikoita uusilta paikalle. Mutta vertailun pitäisi loppua. Salaus on luonteeltaan suunniteltu turvalliseksi käyttäjilleen. Ja vaikka markkinat voivatkin olla epävakaita, niin ovat myös osakemarkkinat. Jos olet tehnyt kotitehtävät ja sijoittanut kolikoihin, joita tukevat vankat tiimit ja uusinta tekniikkaa, näet todennäköisesti sijoituksesi tuoton. 

Tämän sanottu, sinun on noudatettava joitain varotoimia kun vaihdat salausta puhelimellasi. Ensinnäkin, harkitse puhelinta ja matkapuhelinta samalla tavalla kuin ajattelet todellista lompakkoasi. Et voi kuljettaa kaikkia rahojasi siinä, eikö niin? Jos olet alkanut investoida paljon kolikoihin, haluat varmasti laitteistolompakon, johon voit tallentaa suurimman osan kolikosta. Kuljeta vain suunnilleen saman verran salauslompakossa, jota olisit mukava kantaa fyysisessä lompakossa.

LUE KPMG ehdottaa, että Yhdysvaltain kuluttajat ovat yhä halukkaampia käyttämään blockchainia ja kryptovaluutta

Sinulla on vaihtoehtoja täällä. Voit joko suorittaa ensisijaisen kaupankäynnin työpöydällä kylmällä laitteistolompakolla. Tämä on parempi vähemmän vakaville kauppiaille, joilla on vähän ylimääräistä aikaa reagoida markkinoiden muutoksiin. Vakavammat haluavat sijoittaa laitteistolompakkoon, joka voidaan yhdistää mobiililaitteeseen. TREZOR One on noin 100 dollaria alkaen peruslompakko, joka on hyvä laite alkuun. TREZOR on yksi markkinoiden johtavista tuotemerkeistä, mutta siellä on useita muita kilpailijoita. Kaiken kaikkiaan tähän suuntaan haluat mennä, kun pääset suurempiin investointeihin.

Käytä VPN: ää

VPN-markkinat on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Eikä ole mikään yllätys, koska yhä useampi Internetin käyttäjä ymmärtää tarpeen pysyä turvassa verkossa. Salauskauppa on yksi alueista, jossa VPN: n käyttö on pakollista. 

VPN toimii vahvana tietoturvakerroksena. Se piilottaa käyttäjän IP-osoitteen, salaa kaikki verkossa lähetetyt tiedot ja auttaa voittamaan maantieteellisen eston. Pidä mielessä, että sinun ei pitäisi koskaan luottaa ilmaiseen VPN-palveluun, koska ne voivat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä, varsinkin kun on kyse vakavista asioista, kuten salausvaluutat. NordVPN tarjoaa kaikki mahdolliset salauskauppiaat, joita ikinä tarvitset.

Oikea tapa käydä salausta kaupassa puhelimellasi

Ei ole parempaa tapaa hyödyntää salauksen ihmeitä kuin käydä kauppaa puhelimellasi. Jos olet varma, että noudatat näitä vaiheita, voit tehdä sen turvallisesti ja tulla aktiiviseksi salausyhteisön jäseneksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner