HYBSE, GMEX ja MINDEX yhteistyössä luetteloivat maailman ensimmäisen monen omaisuuden tallitunnuksen Mauritiuksella

Omaisuus perustamisyritysten omistuksella ja vakaa omaisuus pääasiassa kulta

Mauritius, Lontoo 21. helmikuuta 2019.  Kolmen visionäärisen yrityksen äskettäisen Mauritius-yhteisyrityksen käynnistämisen jälkeen lokakuussa 2018 vastikään perustettu HYBSE Marketplace Limited (HM) tuo keskipisteeseen maailman ensimmäisen digitaalisen, monien varojen vakaan merkin ”MAST”..  

Koska maailmanlaajuinen kiinnostus vakuudellisista rahakkeista kasvaa nopeasti, johtaa uusien sääntöjen syntymiseen Mauritiuksella, jotta digitaaliset markkinapaikat ja digitaalihuoltajat voisivat toimia, HM tarjoaa sijoittajille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisten omaisuuserien kehittämisestä, pääsyn ensisijaisiin listattuihin ja toissijaisesti vaihdettavissa oleviin varoihin tukee tämän innovatiivisen kaupankäyntiekosysteemin kasvua. 

Ensimmäisenä liikkeeseen laskettavana instrumenttina ovat MAST-tuotteet, täydet usean omaisuuserän takaamat rahakkeet, jotka tarjoavat sijoittajille monipuolisen hallitun riskin, koska kutakin omaisuusluokkaa tukee strategisten salkkujen integroitu kehys. Aluksi MAST koostuu omistusosuudesta perustajayrityksissä; HM, GMEX, MINDEX, täysin kullanväriset DIM-valuutat ja vakaat kultakolikot. Kolme erilaista MAST-pakettien luokkaa on suunniteltu ja niiden avulla sijoittajat voivat mukauttaa salkunsa yksilöllisen riskinottohalun mukaan.

HYBSE Marketplace sisältää rahoitusalan uusimmat tekniset edistysaskeleet, joissa on kolme pääelementtiä; Turvallisuus tarjoaa GMEX-markkinavalvontasovittimilla pääsyn täydelliseen sääntelyvalvontaan turvallisen kaupankäyntiympäristön kannalta; Hajauttaminen tarjoaa julkisen kirjanpidon kautta avoimet ja turvalliset menetelmät digitaalisen omaisuuden käsittelyyn alustalla; Skaalautuvuus Catapult-moottorin moduulirakenne mahdollistaa suurten taajuuksien kaupan. 

Hirander Misra, HYBSE Marketplacen, GMEX: n ja MINDEXin puheenjohtaja, sanoo: “GMEX Market Advancement Program (MAP) -ohjelman avulla haluamme löytää tapoja työskennellä kumppaneiden kanssa innovatiivisten ratkaisujen tuomiseksi markkinoille. Omaisuusmerkit, jotka on täysin tuettu, tuotu markkinoille säännellyssä pörssissä ja varastoitu säänneltyyn digitaaliseen säilytysyhteisöön, tuovat sääntelyn ja valvonnan tason, jota ei aiemmin ole voitu käyttää institutionaalisten sijoittajien tarpeisiin. ”  

“Olemme iloisia voidessamme käynnistää MASTin HYBSE-markkinapaikalla Mauritiuksella, koska tuemme voimakkaasti maassa vahvistettavaa digitaalisten markkinapaikkojen ja digitaalihuoltajien sääntelykehystä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä uusi kehys asettaa Mauritiuksen tiukasti globaalille kartalle innovatiivisten tekniikoiden luonnolliseksi kodiksi digitaalisen omaisuuden tilassa “, hän lisäsi.

Virallinen MAST ATO alkaa torstaina 21. helmikuuta 2019. Toissijaisen kaupan odotetaan alkavan HYBSE: llä Q2 2019. ATO: ta voivat sijoittaa hienostuneet ja asiantuntijasijoittajat.

READ CoinDeal juhlii Valioliigan sponsoroinnin uudistamista ainutlaatuisella ja odotetulla merkkijulkaisulla

Akkreditoidut osallistujat, jotka ovat kiinnostuneita saamaan osuuden tästä vallankumouksesta, voivat seurata annettuja linkkejä; www.mast.eco.

Yksityiskohtainen ja kattava erittely yllä olevasta löytyy MAST-suunnitelmasta, joka löytyy MAST-verkkosivustolta.     

– loppu —

HYBSE Marketplace: PR-yhteystiedot:

Mauritius 


Samantha Seewoosurrun

(+230) 5772 4400

[email protected] 

Yhdistynyt kuningaskunta 

Melanie Budden

+44 (0) 7974 937 970

[email protected] 

Digitaalinen 

Uroš Trajković

+27 (0) 87701 0914

UT@ hybse.com

Vastuuvapauslauseke

Mauritius lainkäyttöalueena tunnustaa digitaaliset omaisuuserät edistyneiden ja asiantuntijoiden sijoittajien sijoituslajeiksi. Suosittelemme, että sijoittajat etsivät riippumatonta taloudellista ja juridista neuvontaa ennen kuin he ryhtyvät mihin tahansa yritystoimintaan. Sijoittajien tulisi selvittää täysin riskit ennen sitovien varojen sijoittamista.

Ilmoitus kaikille sijoittajille: sääntelymaksut

Sijoittajien vastuulla, jotka haluavat ostaa tai pitää hallussaan tässä tarjouksessa kuvattuja rahakkeita, on tutkittava ja tiedotettava kaikista sovellettavista laeista ja määräyksistä kaikilla asiaankuuluvilla lainkäyttöalueilla. Tähän sisältyy verovaikutuksia näiden MAST (Multi Asset Stable Tokens) -merkkien ostamiseen, hallussapitoon tai myyntiin. Yrityksemme ei tarjoa juridista, taloudellista tai liike-elämän neuvontaa. Jos sinulla on epäilyksiä tai kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.

Sijoittajien on noudatettava kaikkia lakeja ja asetuksia, jotka koskevat asiakkaasi tuntemista, rahanpesun ja terrorismin vastaista rahoitusta, joita heillä saattaa olla. Sijoittajien on hankittava kaikki tarvittavat luvat, hyväksynnät tai lisenssit MAST-tunnusten ostamiseen, hallussapitoon tai myyntiin niiden lakien ja määräysten mukaisesti, joihin he kuuluvat, tai jokaisessa lainkäyttöalueessa, jossa he voivat ostaa, pitää tai myydä MAST-tunnuksia. Emme koskaan myy pakotetuille maille.

Tietoa henkilöstä MINDEX

MINDEX-ekosysteemi koostuu:

 • MINDEX Holdings Limited – MINDEX-ekosysteemin holding-yhtiö.
 • MINDEX Clearing Limited – toimii Mauritius Financial Services Commissionin (FSC) säätelemänä keskusvastapuolena toimivana selvityskeskuksena selvittääkseen kaikki MINDEX Limitedillä tehdyt kaupat.
 • MINDEX Limited – ylläpitää usean omaisuuden arvopapereiden ja johdannaisten pörssiä, jota Mauritius Financial Services Commission (FSC) säätelee.
 • MINDEX Spot Limited – Kullan, jalometallien ja muiden hyödykkeiden standardoitujen fyysisten ja digitaalisten spot-hyödykesopimusten sähköisen kaupan markkinapaikka
 • MINDEX Vault Limited – Tuleva turvatallennusratkaisu kullalle ja muille jalometalleille.
 • MINDEX Refinery Limited – Tuleva maailmanluokan kullan ja muiden jalometallien sulatus, jalostus ja talteenotto korkeimpien standardien mukaisesti. 
 • MINDEX Realty Limited – MINDEX-ekosysteemin kiinteistöosasto, joka vastaa jalostamon, holvin, toimistorakennuksen ja varastoinnin rakentamisesta ja käytöstä, mikä helpottaa kullan, digitaalisen omaisuuden ja muiden hyödykkeiden turvallista varastointia.

LUE Cointraffic mullistaa salausmainonnan julkaisemalla Cointraffic 6.0 -päivityksen itsepalvelutoiminnolla

Lisätietoja on osoitteessa www.mindex.mu 

Seuraa Twitterissä @MindexHoldings 

Tietoja GMEX Groupista

GMEX Group (GMEX) koostuu joukosta yrityksiä, jotka tarjoavat huippuluokan innovatiivisia ratkaisuja globaalien rahoitusmarkkinoiden uudelle aikakaudelle tarjoamalla liiketoimintaosaamista, uusinta tekniikkaa, liitettävyyttä ja operatiivista huippuosaamista yhdenmukaisen kumppanuuteen perustuvan lähestymistavan kautta. GMEX käyttää laajaa markkinainfrastruktuurikokemusta ja asiantuntemusta sopivan strategisen yleissuunnitelman luomiseen pörsseillä, selvityskeskuksilla, säilöillä, rekistereillä ja varastojen kuittialustoilla. GMEX tarjoaa myös lisäedun yhteenliittämisestä useisiin kumppanipörsseihin maailmanlaajuisten likviditeettiverkostojen luomiseksi. GMEX Technologies on GMEX-konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö.

Lisätietoja on osoitteessa www.gmex-group.com

Seuraa Twitterissä @GMEX_Group

Tietoja HYBSE: stä

Hybridi pörssi (HYBSE) on online-blockchain-pohjainen vaihtoalusta. Se sallii kryptoidun oman pääoman ostamisen ja myymisen kryptovaluuttojen uudella aikakaudella. Blockchain-tekniikan käyttö antaa osallistujille mahdollisuuden leikata monia välittäjiä, jotka liittyvät perinteiseen vaihtoon. Vaikka perinteiset vaihdot palvelevat osallistujia tietyiltä maantieteellisiltä alueilta, HYBSE on avoin kaikille osallistujille maailmanlaajuisesti.  

Lisätietoja on osoitteessa www.hybse.com 

Seuraa Twitterissä https://twitter.com/HYBSE

Tietoja DIM-säätiöstä

DIM-säätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka vastaa DIM-tuotemerkkien (DIMCOIN, DIM-valuutat, DIM-salausvaluutat ja tulevat DIM-määräiset kolikot) markkinoinnista, suhdetoiminnasta, asiakaspalvelusta ja valvonnasta. DIM X on kryptovaluutta muuntava foorumi. DIM-säätiö on rekisteröity Singaporessa.

Alueellinen DIM-säätiö vastaa:

 • Kerätään lahjoituksia DIM-ekosysteemille
 • Tapahtumien luominen DIM-ekosysteemille ja osallistuminen blockchain-tapahtumiin 
 • Käynnistä markkinointikampanjat DIM-säätiölle 
 • Houkuttele yrityksiä DIM-ekosysteemiin 
 • Tullut keskeiseksi kohtaamispaikaksi suurlähettiläille ja promoottoreille. 

Lisätietoja on osoitteessa www.dim.foundation  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map