15+ Bedste Bitcoin-vandhaner 2021: Øjeblikkelige udbetalinger – Højst betalende

Med bommen i bitcoins popularitet begyndte mange traditionelle investorer at investere deres fiat-penge i krypto, men det er meget risikabelt. Hvad også hvis du ikke har nogen penge at investere i? Eller hvis du er nybegynder og ikke vil risikere dine penge.

Ved du, at du stadig kan tjene BTC uden nogen investering gennem bitcoin-vandhaner?

I denne vejledning vil jeg fortælle dig om, hvad der er bitcoin-vandhane, hvordan tjener du bitcoins fra en vandhane, hvad er de bedst betalende bitcoin-vandhaner, er crypto-vandhaner det værd, men først lad os starte med, hvad der er en bitcoin vandhane?

Se på de bedste ERC20 tegnebøger for at opbevare Airdrop Tokens

Bitcoin vandhaner?

Bitcoin vandhaner er normalt websteder eller mobile apps, der giver dig mulighed for at tjene gratis bitcoin eller en række kryptokurrency til gengæld for at udføre enkle opgaver. Disse opgaver inkluderer at løse captcha, spille spil, se reklamen, udfylde en undersøgelse, installere en app og så videre.

Tilbage i 2010 blev den første bitcoin-vandhane oprettet af Gavin Andresen for at vokse bitcoin-samfundet ved at give væk gratis bitcoins. Vandhaner er en fantastisk måde at tjene gratis bitcoin (satoshi) på med et par daglige klik.

Denne metode er også risikofri, da du ikke behøver at investere penge. Den eneste ulempe er, at udbetalingerne er ret lave. Læs også: Køb Ripple (XRP) mønter i 2021 trin for trin guide

Tjen bitcoins fra en vandhane?

At tjene bitcoin fra en vandhane er ret simpelt og involverer disse enkle trin.

Trin 1:  Det første skridt er at få en bitcoin-tegnebog, hvor du opbevarer alle dine mønter. For bitcoin-vandhaner vil jeg anbefale Coinbase- eller Blockchain.com-tegnebog, da disse er meget lettere at bruge og nybegyndervenlige, eller Tilmeld dig en mikropayment-tegnebog, der er specielt oprettet til vandhaner. Du kan bruge CoinPot til at sikre din indtjening.

Trin 2:  Når du har din tegnebog, er det næste trin at oprette en konto på en vandhane. Vi er nødt til at oprette en konto på flere vandhaner for at tjene en smuk mængde satoshi (mindste enhed bitcoin).

Trin 3:   Log nu bare på disse vandhaner dagligt og kræv belønninger ved at udfylde en simpel captcha. Normalt skal du udfylde disse captchas efter et lille tidsinterval. Dette interval kan være 5 minter, 30 minter eller endda 1 time for nogle websteder.

Du kan se denne video for at få flere oplysninger om hvordan bitcoin vandhaner fungerer.

Hvad er en Micro tegnebog?

En mikro-tegnebog er en tegnebog med flere valutaer, der ikke kræver noget transaktionsgebyr for at overføre mønter. Dette giver dig mulighed for at overføre din lille indtjening fra vandhaner med det samme, hvilket eliminerer risikoen for svindel. I øjeblikket er der to mikrobøger til vandhaner, Coinpot. Du skal bare forbinde din vandhane-konto med en understøttet tegnebog CoinPot. Vandhaner, der understøtter disse tegnebøger, giver øjeblikkelig udbetaling.

Du kan gemme forskellige kryptokurver i disse tegnebøger som krypto optjent fra Litecoin vandhane, Ethereum vandhane, doge vandhane og så videre.

Selvom der er mange bedste bitcoin-vandhaner, der ikke understøttes af disse tegnebøger, er det en god praksis at kun bruge vandhaner, der understøttes af disse to tegnebøger, da de er mere sikre og pålidelige til at holde din indtjening sikker.

Højest betalende Bitcoin-vandhaner

Nu ved du hvad der er en bitcoin vandhane, hvordan man tjener på en vandhane. Det er tid til at finde ud af, hvad der er de bedst betalende bitcoin- og kryptokraner. Efter flere måneders test og læsning af brugeranmeldelser kom jeg op med en bitcoin-vandhane-liste, hvor du kan investere din tid.

1- Coinpayu.com

Når vi laver en liste over de mest betalte bitcoin-vandhaner, der fungerer i dag, kan vi ikke glemme at inkludere navnet på Coinpayu, fordi det er en af ​​de bedste bitcoin-vandhaner, der er tilgængelige i dag, der giver dig mulighed for at tjene gratis bitcoin.

Coinpayu er dybest set en gratis belønningsplatform, hvor du kan tjene bitcoin ved at se annoncer eller gøre tilbud. Ved at se annoncer med Coinpayu kan du tjene op til 10000 satoshier.

LÆS 5 tip til dagshandel med kryptovalutaer

Denne bitcoin-vandhane giver dig også mulighed for at tjene Bitcoin fra sit tilknyttede program. Ved at invitere nye brugere kan du tjene passiv bitcoin-indkomst.

2- Cointiply

Da vi taler om de mest betalte Bitcoin-vandhaner, er der et andet berømt navn Cointiply, der skal betragtes som et af dem, fordi du på sin næste generations platform kan vinde op til tusindvis af Satoshier dagligt. Hvad du skal gøre for at få gratis mønter er at udføre nogle givne opgaver, og forskellige andre interaktive aktiviteter og flere gratis bitcoins vil være i din besiddelse. Indtil nu har det betalt over $ 450.000 til sine medlemmer.

Det giver dig forskellige måder at tjene tusindvis af bitcoin på, f.eks. Ved at udfylde tilbud, installere spil, downloade apps, tage undersøgelser, se hjemmesider i korte perioder, spille sjove spil og spille multiplikatoren for at multiplicere dine mønter op til 61X.

Cointiply giver dig også en gylden mulighed for at tjene 25% provision gennem sit henvisningsprogram og også en provision på 10% for din tilbudsindtjening. Når dine mønter når op på 35.000, får du desuden også 5% rente på din møntsaldo. Gennem loyalitetsbonusprogrammet kan du øge din loyalitetsbonus til 100% ved at logge ind hver dag.

3- Bitcoin udlændinge

Bitcoin Aliens er en unik bitcoin-vandhane, der er mere tilbøjelig til at spille og fungerer lidt anderledes sammenlignet med andre Bitcoin-vandhaner. Det er tilgængeligt i branchen siden året 2014, og siden dets etableringsår har Bitcoin Aliens-spil givet mere end 1090 BTC (7+ millioner USD) til sine over 2,5 millioner brugere.

Denne bitcoin-vandhane har forskellige gaming-mobilapps, hvorigennem du tjener gratis mønter. Du skal simpelthen downloade og installere Bitcoin Aliens ‘spil fra din Apple Store eller Google Play Store og derefter spille spil. Du kan tjene satoshier, mens du spiller spillet. Med Bitcoin Aliens kan du give omkring 4300 satoshier i timen.

4- FreeBitco.in

Det ville være uretfærdigt ikke at nævne FreeBitcoin-vandhane her, fordi det også er et stort navn, der er inkluderet på listen over de mest betalte Bitcoin-vandhaner i 2020. FreeBitcoin tilbyder dig at spille spil og samle så mange gratis Bitcoins, som du kan.

FreeBitcoin tilbyder enkle spil, som du kan spille hver time og kan tjene op til $ 200 i gratis bitcoins hver time. For at du kan få flere mønter, har det bygget et simpelt HI-LO-spil ved hjælp af matematik og kryptografi. Ved at spille dette enkle spil kan du nemt multiplicere dine mønter. Du kan tjene op til $ 10.900 i BTC hver måned gennem sin henvisningskonkurrence.

Desuden kan du tjene en god årlig rente på op til 4,08%, hver gang du deponerer din bitcoin i din tegnebog med FreeBitcoins. Du kan også vinde store præmier fra sit ugentlige lotteri samt 50% henvisningsprovisioner.

5- BTCKlik

BTCClicks betragtes som branchens mest velrenommerede, succesrige og legitime bitcoin-vandhane. Det har eksisteret i branchen siden år 2013 og har fået tillid hos mennesker. Ved at se videoannoncer og udføre flere andre aktiviteter kan du tjene en masse satoshier.

At tjene gratis bitcoins er meget let på denne platform. Du kan tjene op til 0,00028 mBTC pr. Klik eller pr. Set annonce. Ikke kun dette, men det giver dig også mulighed for at få en høj henvisning / tilknyttet kommission, der spænder fra 40% til 80%. Hvis du vil have en pålidelig og legitim bitcoin-vandhane, så BTCKlik er det rigtige valg for dig.

6- AdBTC.top

Hvis du vil tjene og samle gratis bitcoins på en nem og hurtig måde, skal du prøve AdBTC-webstedet. Det giver dig mulighed for at få gratis bitcoins online ved at se websider. Hvert klik, du laver, kan give dig et smukt beløb på 200 satoshier.

Ligesom andre bitcoin-vandhaner har den også et tilknyttet eller henvisningsprogram. Dette tilknyttede program, der tilbydes af hjemmesiden, er arrangeret for dig, så du kan tjene en god kommission, der spænder fra 5% -10%. Hos AdBTC er det muligt at få omkring 1000 satoshier dagligt.

LÆS Bexplus tilbyder 100x gearing af kryptohandel & 100% indbetalingsbonus

Øjeblikkelig udbetaling af Bitcoin-vandhane

7- BitFun

Dem, der har en stor lidenskab for spil og elsker at spille spil, så er BitFun Bitcoin-vandhanesiden perfekt til dem, fordi det er en af ​​de bedste og mest betalte bitcoin-vandhaner. Du kan spille spil og have det sjovt i mellemtiden kan du tjene en masse gratis bitcoins.

Man kan kræve gratis bitcoins ved at spille spil, se sjove tilbud og kaste terningerne. Du kan tjene store penge ved at udfylde undersøgelser, tilbud og andre gratis kampagner. Som BitFun er integreret med CoinPot, derfor går al din indtjening direkte ind på din CoinPot-konto. Det mindste tilbagetrækningsbeløb er 10.000 satoshi, og det kan foretages når som helst.

Læs også: Top 5 bedste Ethereum-tegnebøger i 2021

8- Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin er den bedste bitcoin-vandhane-øjeblikkelig udbetaling, der er helt gratis og udbetaler op til 5.000 satoshier hvert 15. minut. Dens popularitet er vokset op med tiden. Ud af alle bitcoin-vandhaner er øjeblikkelig udbetaling af Bonus Bitcoin forholdsvis høj.

Bonus Bitcoin giver dig også mulighed for at få en provision på 50% ved blot at invitere dine venner og kolleger og bede dem om at tilmelde sig ved hjælp af dit henvisningslink. På Bonus Bitcoin-vandhanen får du alle dine betalinger via en CoinPot-konto, fordi den også er integreret med CoinPot.

9- Moon Bitcoin

Moon Bitcoin er den mest berømte bitcoin-vandhane på hele listen over bitcoin-vandhaner øjeblikkelige udbetalinger 2020. Det er en gratis bitcoin-vandhane med forskel og er meget kendt i branchen på grund af dens høje og konsistente udbetalinger.

Mens andre vandhaner giver dig mulighed for at kræve gratis mønter en gang i timen eller en gang om dagen, giver denne unikke bitcoin-vandhane dig mulighed for at beslutte, hvor ofte du vil gøre krav på. Du kan gøre krav på så ofte du vil eller så lidt som du vil. Moon Bitcoin har flere bonusprogrammer til dig, såsom den daglige loyalitetsbonus, tilbudsbonusen og mysteriebonusprogrammer, hvorigennem du kan få fordele og tjene op til 500%.

10- Allcoins.pw

En anden gratis og populær bitcoin-vandhane, der er tilgængelig på markedet, er Allcoins.pw. Det hjælper dig med at tjene noget krypto, mens du spiller nogle kryptospil og mange andre ting. Dette websted er virkelig rart for dem, der elsker at bruge krypto.

Allcoins.pw giver dig også mulighed for at udveksle din krypto såvel som andre valutaer. Bortset fra dette får du mulighed for to forskellige tilbagetrækningsmetoder, der er FaucetHub og Regular Wallet.

Populære kryptohaner

Her er nogle af de andre populære kryptohaner i 2020, som du bør vide.

11- Moon Dogecoin

Moon Dogecoin er en gratis dogecoin vandhane med en forskel som Moon Bitcoin, der giver dig mulighed for at tjene mønter og kræve så ofte du vil.

12- Månen Litecoin

Det er en berømt Litecoin-vandhane, der er helt gratis og giver dig mulighed for at tjene så mange gratis mønter, som du vil.

13- CoinFaucet

Det er blevet etableret og officielt lanceret i oktober 2017. Du tjener gratis Ripple hver time ved at spille et meget simpelt spil, og alle de gratis mønter, du tjener på denne vandhane, betales til dig i Ripple (XRP).

14- Moon Cash

En anden populær, unik og forskellig kryptohane til at tjene gratis Bitcoin-kontantmønter er Moon Cash. Denne kryptohane hæder sine brugere.

15- Gratis Litecoin vandhane

Det er helt gratis kryptohaner, der distribuerer Litecoin-kryptovaluta hver time til valutakursen på cirkulationstidspunktet og giver brugerne mulighed for at tjene gratis Litecoin hvert 5. minut.

16- Moon Dash

Det giver dig mulighed for at kræve en masse gratis mønter på få minutter, og det bruger også CoinPot til øjeblikkelig betaling af din indtjening.

Konklusion

Alle ønsker at tjene nogle gratis satoshier eller bitcoin, og Bitcoin-vandhane er den bedste måde at gøre det på. I min anmeldelse har jeg delt alle relaterede detaljer om Bitcoin-vandhane for din klare forståelse. Jeg har også angivet branchens mest berømte, bedste og bedst betalende bitcoin-vandhaner. Du kan vælge en af ​​de fremhævede vandhaner i bitcoin og crypto og kan tjene gratis mønter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner