Hvad er den bedste tid på dagen at købe Bitcoin?

Bitcoin-handel er nu den mest nødvendige færdighed i økonomiske indstillinger. At kende det rigtige tidspunkt til at afgive et køb eller et salg er vigtigt for at opnå overskud som en kryptohandler. At have viden om teknisk analyse er heller ikke en dårlig idé. Før nu omfattede finansielle investeringer ikke kryptokurver. Men nu, når de gør det, vil alle vide det bedste tidspunkt på dagen for at købe Bitcoin.

bedste tidspunkt på dagen for at købe bitcoin

Da du også har besluttet at diversificere din investering i Bitcoin (se vores mening om de 10 bedste undervurderede kryptokurver), køber du praktisk talt valuta som pund og euro. Der er dog nogle særlige strategier, man skal vedtage, før man kan investere i kryptokurver som Bitcoin. For at opnå overskud skal du vide det bedste tidspunkt på dagen for at købe Bitcoin, og det er det, denne artikel handler om.

 

Bedste tidspunkt at købe Bitcoin ifølge økonomisk analytiker:

Økonomiske eksperter fra det prestigefyldte Yale University er kommet med en metode til at forudsige prisen på bitcoin i henhold til BTCs tidligere mønstre og adfærd. Yukun Liu og Aleh Tsyvinski undersøgte syv års BTC-pengeværdi for at finde ud af, hvilken forudsigelse der kan bruges til at fastslå den nærmeste pris på BTC.

Deres opdagelse, offentliggjort i National Bureau of Economic Research, beviser, at kryptokurrency er helt forskellig fra aktier, aktier, valutaer og andre monetære råvarer med hensyn til elementer, der påvirker deres markedsfremgang

“I modsætning hertil viser vi, at kryptovaluta-afkastet kan forudsiges af faktorer, der er specifikke for kryptokurrencymarkeder,” bemærkede rapporten.

“Specifikt fastslår vi, at der er en stærk tidsserie-momentumeffekt, og at fuldmægtige for investorernes opmærksomhed forudsiger stærkt kryptovalutafkast.”

Ifølge deres forudsigelsesmetode bør en køber kun investere, hvis værdien af ​​BTC stiger mere end 20% i den foregående uge. Fordi hvis Bitcoin klarer sig godt, har det tendens til at være på kort sigt. Selvom de ikke har givet svaret på spørgsmålet, vil de fleste handlende spørge: “Skal jeg købe bitcoin, når den er lav?” Som de fleste forhandlere gerne vil købe, når det er lavt.

Hvilken ugedag er bedst at købe Bitcoin?

For at en investor kan finde ud af den bedste ugedag for at købe bitcoin, skal han eller hun undersøge bevægelsen af ​​Bitcoin ved hjælp af websteder som f.eks. møntmarked, for at evaluere den nøjagtige ugedag fra hver linje og derefter beregne BTC-prisen for hver ugedag ved hjælp af trendafhængig bevægelse (TDM). 

Så lad os sige, at en erhvervsdrivende spørger, går bitcoin op i weekender? Han kan kun finde ud af det ved at analysere historiske data af bitcoin-markedet. En måde at gøre det på er ved hjælp af “trendafhængig prisbevægelse.” Normalt er prisen på bitcoins den laveste på fredag ​​og den højeste mandag under nedadgående tendenser. I en opsving er Bitcoin den højeste lørdag og normalt den laveste mandag. Så hvis du vil købe bitcoin, og du ikke kender den bedste ugedag, skal du bruge TDM-analysen. Så du kan enten købe i begyndelsen af ​​ugen i en opadgående tendens eller sælge i slutningen af ​​ugen under nedturen, da chancerne er høje, får du den bedste pris.

Hvilket tidspunkt på dagen er bedst at købe Bitcoin?

Det er svært at svare på, hvad det bedste tidspunkt er at købe bitcoins, men vi kan prøve. På grund af kryptokurrencyens ustabile karakter; hvilket betyder, at prisen kan stige drastisk i værdi og også falde i værdi inden for en kort periode. Det tilrådes at bruge krypto-alarmværktøjer for at indstille en meddelelse om prisbevægelsen. Dette hjælper dig med at få den bedste pris til at købe bitcoins. Også det bedste tidspunkt på dagen for at købe bitcoin er også det bedste tidspunkt på dagen for at sælge bitcoin. Dette skyldes, at hvis du køber, så sælger nogen!

Som investor skal dit fokus være på langsigtet prisudvikling snarere end den sædvanlige kortsigtede tankegang. Dette er usundt for både dig og din investering generelt. Crypto-adoptere er ligeglade med kortsigtede gevinster, og enhver, der ønsker at gå i bitcoin-investering, skal gøre det samme. Bitcoin bør ikke ses med en hurtig opretningsretning.

Skal jeg købe Bitcoin, når den er lav?

Det fantastiske princip, som de fleste investorer følger, før de investerer i bitcoin, er: køb lavt, solg højt eller solg aldrig. Det ideelle startpunkt i bitcoin er at købe lavt, og for at du kan gøre det, skal du forstå begrebet shorting. 

“Kortslutning er et udtryk, der bruges i finansiel handel til at beskrive processen med at åbne en position, der bliver rentabel, når prisen på det underliggende aktiv falder, hvor handelens samlede rentabilitet er proportional med størrelsen på prisfaldet.”

Så når en investor forventer, at prisen på en vare eller aktiver øges, køber og sælger de med overskud, når den aktuelle pris er højere end købsprisen. Men for at du kan skelne mellem din ind- og udgangsretning, skal du have en forståelse af teknisk analyse.

Hvordan teknisk analyse kan hjælpe dig med at bestemme, hvornår du skal købe Bitcoin

det bedste tidspunkt på dagen for at købe bitcoin

Teknisk analyse bruges meget i handelsaspektet og også til at tage en dybtgående investeringsbeslutning. Ved at forstå TA kan du bedre forstå bitcoin-uptrend- og downtrend-signaler, som gør dig til en bedre beslutningstager, når det kommer til handel med bitcoin. For eksempel kan du købe bitcoins, når prisen rammer solid support eller sælge, når prisen rammer et modstandsniveau. 

Ifølge Investopedia “refererer en support til det prisniveau, som et aktiv ikke falder under i en periode, mens et modstandsniveau, er det prispunkt, hvor stigningen i et aktivs pris stoppes af fremkomsten af ​​en voksende antallet af sælgere, der ønsker at sælge til den pris. ”

Få det ikke snoet, selv med tilstrækkelig teknisk analyse, finder du ikke et pletfrit ind- og udgangspunkt. Den væsentlige måde er at være smart og overholde den plan, du lægger inden handel. (har altid en layoutplan inden handel. For eksempel vil du købe bitcoin til $ 8.000 og sælge til $ 9.000) Du kan købe bitcoin, når den bevæger sig opad, sælger med fortjeneste, og den vil stadig fortsætte med at stige, selv efter at du har solgt ud. Det er fint – du har allerede tjent din fortjeneste. Vær ikke grådig, gå videre. 

Handelsindikatorer er et andet godt værktøj, der kan hjælpe med at finde ind- og udgangspunkter. Vi har flere værktøjer, som investorer og handlende kan bruge fra Fibonacci-indikatoren, drejepunkter og forskellige andre aritmetiske indikatorer.

Skal jeg sælge højt?

Generelt er det lettere at vide, hvornår man skal købe end at sælge. Hver investor skal have et klart udgangspunkt. Du bliver nødt til at bruge dette udgangspunkt for at bestemme, hvornår du skal lukke en handel for at vinde og også vide, hvornår din investering er gået galt. Den udfordrende del er, hvordan man bestemmer disse niveauer for hver handel. I begyndelsen af ​​hver handel burde du kende dine mål uanset retning. Den enkle regel er ikke at være grådig. 

Skal jeg bare “HODL”?

Tanken om kryptohandel og investering er at kun købe så meget, som du har råd til at miste helt. Det skal være din største overvejelse, før du investerer i et kryptoaktivt aktiv.  

Ikke desto mindre er det bedst at holde Bitcoin på lang sigt, fordi bitcoin er et aktiv; det er bedre at akkumulere bitcoin og holde på lang sigt end at samle fiat-overskud, der ender værdiløst.

Konklusion:

Fra alle teorierne om hvornår er det bedste tidspunkt på dagen at købe Bitcoin, kan vi se, at der ikke er noget, der hedder et perfekt marked i den virkelige verden. Manipulation, menneskelig adfærd og nyheder kan påvirke prisen på bitcoin.

I modsætning til andre finansielle aktiver som aktier, gensidige fonde og fiat er bitcoin meget volatil, meget mere end den konventionelle investering. Du kan tjene hurtige penge på en dag og miste alt den næste dag. Jeg vil opfordre dig til at undersøge dybt inden du køber bitcoin og sørg for at investere det, du har råd til at tabe. I sidste ende håber vi, at du kan træffe beslutninger baseret på, hvad der er den bedste tid på dagen for at købe Bitcoin. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner