Hvor kan jeg købe Kin Coin (KIN) med det samme: [Komplet guide til begyndere]

I denne artikel vil jeg tale om et af de populære kryptokurrencyprojekter, der opstod tidligt / midten af ​​2016 – KIN Coin, det er historie, funktioner og hvor man kan købe Kin-mønt. 

Hvad er Kin-mønt??

Hvor kan man købe Kin Coin

Kin-mønt er et socialt netværk og messingvalutatoken udviklet og ejet af et Canada-baseret milliard dollar etableret teknologivirksomhed – Kik Interactive Inc., der er bygget på blockchain-teknologien, hvor dens vigtigste funktion er overførsel af værdi mellem brugere.

Børnemønt er noteret på CMC – CoinMarketCap, det øverste generelt accepterede krypto-markedsværdisite. Ifølge coinmarketcap.com bruges Kin som penge inden for et digitalt økosystem af forbrugerapplikationer og -tjenester. Kin-mønter går i omløb via en incitamentsmodel kaldet Kin Rewards Engine eller “KRE”, som belønner udviklerne, der skaber overbevisende brugeroplevelser med Kin baseret på deres engagementer.. 

I øjeblikket har den en markedsværdi på USD 3,322,405 og en handelsvolumen på 24 timer på 225,958 USD med en samlet levering på 10 billioner Kin-mønter, hvoraf 1.214.839.705.290 Kin-mønter i øjeblikket cirkulerer. Dens nuværende pris er USD 0,000003 for 1 Kin-mønt, og det er prisen, der i et stykke tid har været modstandsdygtig over for nedadgående tendenser. 

Kin blev bygget til at skabe bedre engagement i digitale netværk eller samfund og muliggøre overførsel af værdi blandt medlemmer af sådanne samfund, uanset hvor lille beløbet er. Målet med Kin-mønt, Kin-udviklerne og samfundet / brugerne, er at tjene penge på digitale samfund. 

Hvad er Kin Coin?

Snesevis af apps både til iOS- og Android-telefoner er allerede blevet forbundet til Kin-økosystemet, hvilket gør aktiviteter i sådanne apps mere engagerende og tilfredsstillende, da samfundet nu tjener penge på. Værdi kan let overføres fra en bruger til den anden. 

Eksempler på disse apps inkluderer; Kinny og i nærheden under kategorierne Kommunikation og Social, Speed ​​Genius og PeerBet under spilkategorien for iOS-enheder, PauseFor under kategorien Sundhed og fitness og den populære Madlipz under kategorien Nyheder og underholdning til iOS. Andre Android-aktiverede apps, der inkluderer Kinit, Drump Dance, City Routes, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Fakta rundt om i verden osv.. 

Med få ord er Kin-mønt-kryptonetværket / -samfundet bygget til at være et økosystem af applikationer, der bruger Kin-mønt som et medium til udveksling af værdi mellem sine brugere. Lige nu ved jeg, at dit spørgsmål ville være, hvor jeg kunne købe Kin-mønt.

Kin-projektet blev først lanceret på Ethereum blockchain som et ERC20-aktiveret token. Efter ICO og et par andre udviklinger og tilføjelser meddelte Kik-udviklerne, at de havde til hensigt at bytte Kin-tokens til Stellar blockchain-økosystemet i partnerskab med Changelly. 

Andre partnerskaber, som Kin-projektet har haft, inkluderer, at det er et partnerskab med Shopify ved at være et af dets midler til at modtage betalinger og med Freewallet, da det blev deres officielle tegnebog til at opbevare Kin-mønterne under og efter byttet..

Er Kin Coin dit alternativ

Hvordan fungerer Kin Blockchain?

Kin er ikke en mønt i de rene definitioner af en gennemsnitlig kryptomønt, da det ikke er dens blockchains eget oprindelige digitale aktiv. I modsætning til andre kryptoprojekter er Kin et applikationsøkosystem alene, men bygget på fundamentet for to forskellige blockchain-økosystemer. Kin blev bygget til at koncentrere sig om at tjene penge på den digitale verden, lægge værdi på ting uden nogen tilsyneladende iboende fiatværdi som abstrakte digitale varer og tjenester, memes, temaer, klistermærker, spilkarakterer, våben eller våben, andre oplåselige ting i dens forskellige applikationer osv. Jeg ved, at du stadig vil vide, hvor du kan købe Kin-mønter, vent på det. 

Kik Tech bruger ikke kun Kin til deres apps (de er blot projektets kontrolknap), Kin er en decentraliseret valuta i et økosystem med centraliserede apps, der ejes af forskellige udviklere. 

Sådan tjener du Kin

Ved hjælp af de forskellige apps, der er forbundet med Kin-økosystemet, kan man tjene Kin ved at blive belønnet for værdiskabelser. Med sin KRE – Kin Rewards Engine oppustes Kin gennem værdiskabelse og belønner derved udviklere af apps i økosystemet, der kontinuerligt skaber nye oplevelser og funktioner i deres apps for at øge engagementer og transaktionsvolumen i Kin gennem bruger-til-bruger-interaktion. Denne KRE udbetaler et fast beløb af Kin hver dag og deler det op proportionalt med hver app i Kin-økosystemet i henhold til transaktionsvolumen og engagementer, de kunne generere den dag. 

Sådan tjener du Kin-mønt

Så ligesom Steem, Streamit, BAT osv. Kan du nemt tjene Kin ved at downloade et par af de apps, der er forbundet til Kin-økosystemet, som du er interesseret i, og begynde at interagere med andre brugere i det. 

Om Kin-blockchains, husk, at jeg tidligere talte om Kin, der startede som et ERC20-token under Ethereum blockchain-økosystemet, hvor det udnytter sine specifikke træk ved høj likviditet, førsteklasses sikkerhed og decentralisering. Kin gaffede også stjernernes blockchain for at skabe en skalerbar, hurtig og gebyrfri blockchain. Så jeg mener, at Kin kører på sit økosystem – Kik-økosystemet sammen med det fra stjernerne og Ethereum. Nu vil du stadig vide, hvor du kan købe Kin-mønter? Selvfølgelig ved jeg, at du gør det! 

Er Kin Coin Legit?

Kin-projektet er et af kryptoprojekterne af sin art med noget mindre beskyldende fingre fra interessentvinkler. I 2017 gennemførte Kik en ICO – Initial Coin Offering til offentligheden, der angiveligt sagde, at det var en form for investering i digitale aktiver og hævet til USD 100 millioner på sekunder, hvilket i rekorden har været et af de største og hurtigste ICO-salg. Problemer startede, da Securities and Exchange Commission, SEC., I USA sagsøgte Kik Corporation for at have gennemført $ 100 mio. ICO, fordi ICO ikke først blev registreret hos dem i henhold til amerikanske investeringsbestemmelser fra SEC. Og derved tagget det som en ulovlig aktivitet. Men gør dette alene Kik-projektet – Kin til at være et fidusprojekt? Dit gæt er lige så godt som mit. 

Er Kin en fidus?

Kik Interactive Inc. indgav imidlertid en retssag efter sagen ved SEC, og SEC på den anden side fremførte, at sagen kunne og burde løses ved dispositive bevægelser. Mens virksomheden håber på en prøve i maj 2020, har SEC presset på for en senere dato, og dette har igen ført til forsinkelser i retssagen og formodede udgifter på Kik-projektholdet.

Dette og sandsynligvis mere har fået Kik-firmaet til at klage over tunge økonomiske byrder siden sagen startede, hvilket førte til, at de solgte sin oprindelige Kik-messaging-platform og konkluderede udelukkende at fokusere på sit kryptovaluta-økosystem.. 

Børs notering Kin Coin

Kin blev populær efter sin ICO, og er på flugt blevet noteret i forskellige børser, som inkluderer Bancor Network, HitBTC, FatBTC, Lykke og IDEX. Hvis du køber Kin-mønt, skal du først skaffe dig noget Ethereum. Du skal også bruge en Ethereum-aktiveret tegnebog som MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet til at gemme din Kin, hvis du ikke ønsker at efterlade dem i udvekslingsbøgerne. 

Hvor kan jeg købe Kin-mønt: børsnotering Kin

Alternativer til Kin Coin

Baseret på type, brugssag, funktioner og ejendomme inkluderer de alternative eller lignende kryptotokens eller mønter til Kin Zel (ZEL), SDChain (SDA), Counterparty (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokens og Ondori (RSTR). 

Konklusion

Pårørende-mønt er et enestående projekt i øjeblikket i dette kryptorum. Hvis de får lov til at arbejde / gå igennem alle deres planer med succes, er chancerne for, at Kik Interactive Inc. inden året indpakker en Kin-token / mønt med en fremragende og indlysende brugssag, der har så meget værdi og anerkendelse i kryptoen plads ud over vores nuværende forestillinger.

For at lære mere om Kin-mønten, Kik-projektet, hvor man køber en kin-mønt, eller hvordan man tjener dem, kan du altid tjekke deres hjemmeside eller slutte sig til deres samfund telegram gruppe. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner