Sådan bruges Blockfolio: Fuld tutorial, opsætning, installation

Hvis du har hørt lidt om folk, der har formået at tjene en hel del penge på kryptohandel, har du muligvis besluttet at prøve det selv. Men efter at have lavet nogle undersøgelser og læst kryptokurrencyguider, fandt du ud af, at der er tusinder af digitale mønter derude, der handler på hundredvis af forskellige børser med forskellige valutakurser på hver enkelt. At se dette har du sikkert tænkt ”Hvordan kan nogen holde styr på alt dette?”. En Google-søgning førte dig til en app, og du undrer dig nu over, hvordan du bruger Blockfolio. Læs denne korte Blockfolio-guide for at finde ud af det.

Hvad er Blockfolio?

Før vi forklarer, hvordan man bruger Blockfolio, skal vi kort kommentere, hvad det er. Blockfolio er en kryptoporteføljetracker. Porteføljesporing er ikke nyt eller eksklusivt for kryptohandel. Aktiemæglere har altid overvåget deres aktier for at lære, hvordan de opfører sig, og få overskud fra det gamle “køb lavt og sælg højt” aksiom. Kryptovalutaer opfører sig på samme måde, og det er sådan, kryptoporteføljesporere blev til. De er softwareapplikationer, der giver dig mulighed for at overvåge priserne på kryptotokener, så du kan beslutte, hvornår du skal købe eller sælge.

Hvordan fungerer Blockfolio?

Blockfolio fungerer ved at indsamle og vise information. Nogle af disse oplysninger indsamles af selve appen. Det sporer konstant priser på over 8000 mønter på tværs af mange børser og viser priserne for de mønter, der er relevante for dig. De øvrige oplysninger leveres af dig. Hvis du f.eks. Skulle købe nogle Ripple (XRP) tokens ved hjælp af Bitcoin (BTC), ville du indtaste oplysningerne om denne transaktion (købt beløb, pris, gebyrer osv.). Dette gør det muligt for appen at blive vist, hvis netop dette køb tjener eller mister dine penge på lang sigt.

Er Blockfolio sikkert?

Blockfolio giver dig mulighed for at linke det til dine krypto-udvekslingskonti, så oplysninger om dine handler kan synkroniseres direkte til appen. Nogle mennesker er måske i tvivl om at give Blockfolio denne type tilladelse af sikkerhedsmæssige årsager. Men der er virkelig ikke noget at frygte.

Først og fremmest er det helt valgfrit at linke dine vekselkonti. Du kan spore dine tokens perfekt uden at give adgang til børserne, men det betyder at indtaste alle transaktionsoplysninger manuelt. For det andet er appen faktisk krav udvekslingskoblingen sker via skrivebeskyttede nøgler, så appen ikke har adgang til at foretage handler eller hævninger. For det tredje er alle nøgler gemt på din enhed og ikke på Blockfolos servere. Endelig kræver Blockfolio ingen personlige oplysninger om sine brugere.

Med andre ord, brug af Blockfolio er helt anonymt og sikkert.

Det eneste potentielle sikkerhedsproblem er, at nogen måske får fat i din telefon og tjekker, hvor meget din portefølje er værd. Du kan forhindre dette ved at aktivere adgangskodelås. Hvis du gør det, vælger du derefter en firecifret adgangskode, der skal indtastes, hver gang du åbner appen.

Er Blockfolio den eneste crypto folio tracker derude?

Bestemt ikke. Der er et par Blockfolio-alternativer til rådighed. Nogle af de større navne i denne henseende er Delta, CoinTracking, Crypto Compare og Hodler. Alle er gode muligheder for at overvåge din kryptoportefølje. Nogle af dem kræver dog køb af pro-versioner for at låse op for alle deres funktioner. Blockfolio er helt gratis at downloade og bruge med alle dens funktioner, afbalanceret med en flot brugergrænseflade og brugervenlighed. Både dets iOS- og Android-versioner er meget godt bedømt af brugerne.

Lad os nu gå videre til den aktuelle Blockfolio-tutorial

Sådan bruges Blockfolio

Trin 1: Sådan installeres appen

Blockfolio er tilgængelig til både iOS (version 9.1 eller nyere) og Android (5.0 eller nyere) og kan downloades gratis fra både Apple App butik og Google Play. Efter at have klikket på “Installer” og accepteret de nødvendige tilladelser, vil Blockfolio downloade og installere på få minutter, afhængigt af din internetforbindelse.


Når installationen er afsluttet, skal du åbne appen og se velkomstskærmen. Stryg for at læse introduktionsskærmene, og tryk derefter for at begynde at bruge Blockfolio. Du vil se din oprindelige startskærm, hvor Bitcoin og Ethereum allerede er synlige.

hvordan man bruger blockfolio

Ved at trykke på de tre prikker øverst til højre vises en menu, hvor du kan få adgang til indstillingsskærmen og nogle andre muligheder. To nyttige indstillinger, der er tilgængelige med det samme, giver dig mulighed for at skifte, om du vil have dine beholdninger som procenter, eller om du helt vil skjule dine saldi.

blockfolio download

Trin 2: Tilføj dine mønter

Nu er det tid til at begynde at tilføje de mønter, du har eller vil spore. Processen er meget let. Tryk først på knappen “+” i bunden. Dette åbner et skærmbillede, hvor du kan tilføje mønter eller linkeudvekslinger. Da Blockfolio kan spore over 8000 forskellige mønter, er det ikke den mest praktiske mulighed at rulle gennem listen. Brug søgefeltet og skriv navnet eller koden for den mønt, du vil tilføje. I dette eksempel vil jeg tilføje EOS.

tilføje dine mønter til blockfolio

Når det token, du vil overvåge, vises på listen, skal du trykke på det og derefter trykke på knappen “Watch”, der vises.

Det er det! Du tilføjede din første mønt til din portefølje. Gentag ovenstående trin for hver mønt, du vil spore, og de føjes til din startskærm.

Trin 3: Forbinde en udveksling

Som jeg nævnte ovenfor, er dette trin ikke nødvendigt, men det kan forbedre din porteføljesporingsoplevelse og er helt sikker. Hvis du linker din konto, kan Blockfolio ikke handel eller trække midler fra dine børser. Dette link lader kun appen læse og vise din transaktionshistorik.

For at linke din udvekslingskonto skal du trykke på ikonet “+” i bunden, ligesom du gjorde, når du tilføjede mønter. Nogle af de bedste børser som Binance, Bitfinex, Bittrex og Coinbase er synlige med det samme, men der er flere muligheder. Tryk på “se alle” for en komplet liste.

Lad os antage, at du vil linke din Bitfinex-konto. Tryk på ikonet, og det fører dig til den relevante skærm.

bitfinex-konto

Bemærk, at du bliver nødt til at give både en API-nøgle og en API-hemmelig nøgle for at oprette linket. Du bliver nødt til at oprette disse nøgler på Bitfinex-webstedet. Når du har oprettet dem, kan du skrive dem manuelt eller trykke på QR-kodeikonet for at scanne dem i Blockfolio. Bemærk, at disse taster skal være indstillet til skrivebeskyttet.

Når dine nøgler er i appen, skal du trykke på “Tilføj forbindelse”. Hvis appen opdager, at dine API-nøgler ikke er skrivebeskyttet, bliver du påmindet om dette, og du bliver nødt til at rette dine nøgletilladelser på din børs websted. Hvis alt tjekker ud, oprettes dit link.

Trin 4: Registrering af en transaktion

Nu hvor du har tilføjet alle dine mønter og knyttet dine børser, skal vi se, hvordan du tilføjer en transaktion. Antag at du solgte 4,3 EOS-tokens for at købe noget ETH på Poloniex.

Find EOS i din portefølje på din startskærm, og tryk på knappen “Tilføj” ud for den. Nu vil du se et skærmbillede, hvor du kan vælge den børs, hvor du foretog købet, handelspar, token-pris og andre detaljer. Når du har udfyldt alt, skal du trykke på knappen “Gem transaktion”. Når du har gemt, opdateres dine beholdninger.

Andre funktioner

Blockfolio kan give en masse værdifuld information til handlende. Ved hjælp af knapperne i bunden kan du se markedsoplysninger og få opdateringer fra to typer kilder. Knappen “Nyheder” viser oplysninger fra flere sider, der er specialiseret i kryptohandel, og du kan endda tilpasse, hvilke kilder du foretrækker. “Signal” viser oplysninger om de tokens, du følger, leveret af tokens skabere selv. Endelig kan du programmere Blockfolio for at give dig en advarsel, når dine tokens ‘pris overstiger eller under de grænser, du selv angiver. For eksempel kan du programmere Blockfolio for at give dig besked, når prisen på Bitcoin stiger over 12.000 USD eller falder under 8.000 USD.

Se også: Bedste måde at udbetale Bitcoin på

Afslutningsvis…

Med tusinder af mønter spredt blandt hundreder af børser, kan kryptovalutahandel tilbyde utallige muligheder for at tjene nogle penge. Imidlertid kan overvågning af tokenpriser og handelsmuligheder vise sig skræmmende. Crypto-porteføljesporere giver dig mulighed for at holde styr på dine handelsoplysninger på farten og advare dig om potentielle tilbud. Hvis du går ind i kryptohandel, er en porteføljetracker en nødvendighed. Og Blockfolio får jobbet gjort sikkert og effektivt.

Vi håber, du fandt denne vejledning om, hvordan du bruger Blockfolio, nyttig!

Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål om opsætning af Blockfolio-appen!

Læs mere: Sådan køber du flere altcoins

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map