Sådan bruges Shapeshift med Coinbase

Måske har du hørt om Shapeshift.io. Det er en kryptokursudveksling, der fungerer lidt anderledes end andre, mere traditionelle kryptobørs. Hvis du bruger Coinbase til at købe kryptovaluta med fiat-valuta, undrer du dig måske over, hvordan du bruger Shapeshift med Coinbase til at foretage udvekslinger eller købe altcoins. Denne gennemgang og tutorial af shapeshift vil forhåbentlig besvare dine spørgsmål.

Hvad er Shapeshift?

Shapeshift er en kun udveksling af krypto-valutaer. Dette betyder, at det ikke fungerer med fiat-valuta, så du vil ikke være i stand til at bruge den til at købe kryptokurrency med amerikanske dollars, euro eller anden statsudstedt valuta. Du kan kun bruge det til at bytte et token mod et andet. Shapeshift er bestemt ikke den eneste krypto-eneste udveksling derude. Og nogle børser tilbyder fiat-handel udover kryptohandel. Men i modsætning til de fleste andre børser derude, er Shapeshift en ikke-frihedsberøvelse udveksling.

Hvad er en ikke-frihedsberøvende udveksling?

De fleste børser gemmer brugerens tokens i tegnebøger oprettet af selve børsen. Hvis du køber bitcoin på Coinbase eller Poloniex, opbevares disse bitcoins på børser, indtil du trækker dem ud. Dette er kontroversielt blandt kryptohandlere, fordi børser ikke giver deres brugere de private nøgler til disse tegnebøger, hvilket betyder, at brugerne ikke har fuldt ejerskab.

Ikke-frihedsberøvende udvekslinger fungerer forskelligt. Disse børser opretter ikke tegnebøger til deres brugere. I stedet skal brugerne bruge deres egne tegnebøger til at modtage tokens. Dette gør det muligt at bruge Shapeshift ikke kun med personlige tegnebøger, men også med tegnebøger fra andre børser, som Coinbase eller Poloniex. I denne anmeldelse lærer du, hvordan du bruger Shapeshift med Coinbase. Læs videre.

Hvad er fordelene ved Shapeshift?

Da shapeshift begyndte at handle, tilbød det anonyme børser. Brugere behøvede ikke engang at oprette en konto. Dette er ikke længere tilfældet. Siden oktober 2018 skal brugerne oprette en konto for at bruge udvekslingen. Så anonymitet er ikke længere en af ​​fordelene. Men det betyder ikke, at det ikke giver nogen fordele.

Tegnebogsejerskab:

Som nævnt ovenfor er Shapeshift en ikke-frihedsberøvende bytte, så du vil bruge dine egne tegnebøger til at holde dine mønter. Dette er ikke kun en fordel, fordi din tegnebog virkelig er din, men også for sikkerhed. Da denne form for udveksling ikke har nogen valuta, er de heller ikke det attraktive mål for hackere. Shapeshift var hacket tilbage i 2016, men siden da har de tilføjet nye sikkerhedsforanstaltninger.

Brugervenlighed og hastighed:

Shapeshift har en meget enkel grænseflade. Ukompliceret og uden distraktioner eller komplicerede muligheder for at navigere. Og transaktioner sker meget hurtigt med et minimum af krævede bekræftelser. Selv første gangs handlende har ingen problemer med at udveksle deres tokens.

Shapeshift-gebyrer:

Normalt opkræver børser et gebyr fra hver transaktion. Nogle opkræver faste gebyrer, såsom 1% på alle handler. Andre opkræver forskellige gebyrer afhængigt af transaktionstype eller det specifikke token, der handles. Shapeshift er anderledes. De opkræver ingen gebyrer undtagen et minearbejde, der normalt er meget lavere end hvad andre børser opkræver. Minearbejdsgebyret varierer alt efter kryptokurrency. For Bitcoin er minearbejderens gebyr f.eks. 0,00056 BTC. For Ripple er det 0,15 XRP. For Ethereum er det 0,003 ETH. Du kan se den fulde liste over minearbejdergebyrer her.

Er der nogen Shapeshift-grænser?

Som med alle børser er der en grænse for transaktioner på Shapeshift. I øjeblikket er grænsen for bekræftede brugerkonti 10.000 USD pr. Transaktion.

Hvad med et Shapeshift-alternativ?

Selvom de fleste krypto-udvekslinger er frihedsberøvende, er Shapeshift ikke den eneste ikke-frihedsberøvende øjeblikkelige udveksling derude. CoinSwitch og Changelly er alternativer til Shapeshift. Der er forskelle mellem de tre nævnte altcoins, gebyrer og handelstid. Changelly understøtter fiat-valutaer, og CoinSwitch tilbyder en større liste over understøttede tokens. Alle er solide, pålidelige og sikre muligheder for udveksling af kryptokurrency. Læs om dem, og vælg det bedst egnede til dine behov.

Nu går vi videre til vejledningsafsnittet i denne artikel …

Sådan bruges Shapeshift med Coinbase

Hvis du er kommet her og spekulerer på, hvordan du bruger Shapeshift med Coinbase, har du sandsynligvis allerede en Coinbase-konto og har brugt den til at købe noget kryptokurrency og vil bruge Shapeshift til at handle.

Hvis du ikke har en Shapeshift-konto, er det første trin at oprette og bekræfte en.

Opret og bekræft en Shapeshift-konto:

 1. Gå over til Shapeshift-startside og klik på knappen “Tilmeld” i midten.

  Sådan bruges shapeshift med coinbase

 2. Indtast din e-mail-adresse, vælg og bekræft en sikker adgangskode til din konto, udfyld CAPTCHA og klik på “Tilmeld”.

  shapeshift alternativ

 3. En e-mail med et aktiveringslink vil blive sendt til den adresse, du har angivet. Åbn den, og klik på linket.

 4. Efter aktivering er det tid til at starte kontobekræftelse. Indtast dine grundlæggende oplysninger: navn, fødselsdato, telefonnummer og adresse. Klik på “Fortsæt”.

 5. Det næste trin er at bekræfte din identitet. Du kan vælge et af tre dokumenter til at gøre det: regeringsudstedt id, kørekort eller pas. Vælg den dokumenttype, du vil bruge, udfyld dokumentets nummer og klik på “Send”. Derefter bliver du nødt til at tage billeder eller uploade scanninger af dit dokument. Efter upload skal bekræftelsen ske inden for få minutter.

  shapeshift-grænser

 6. Når ID-verifikationen er afsluttet, bliver du bedt om at konfigurere to-faktor-godkendelse (2FA). Dette er valgfrit, men anbefales stærkt. Klik på “indstillinger” i menuen til venstre og derefter på “Opsætning 2FA” fra panelet. Følg instruktionerne for at gennemføre dette trin.

Når du har gennemført ovenstående trin, er du klar til at begynde at handle.

Sådan bruges Shapeshift med Coinbase til at udveksle

Lad os antage, at du vil udveksle noget Bitcoin, der er gemt på din Coinbase-konto, for noget Ethereum, som også vil blive deponeret til Coinbase (det kan også være enhver anden Ether-tegnebog).

 1. Gå til hjemmesiden Shapeshift.io. Boksen til højre er det sted, hvor du opretter din handel. Klik på “Depositum” -feltet, og vælg Bitcoin på listen. Klik derefter på feltet “Modtag”, og vælg “Ether”. Der er to former for handel tilladt: Hurtig og præcis. Sidstnævnte giver dig mere kontrol over børsen, så klik på “Præcis”. Din skærm skal nu se ud som billedet. Klik på “Fortsæt”.

  Sådan bruges Shapeshift med Coinbase

 2. Det følgende skærmbillede viser nogle nyttige oplysninger. Du kan se både den mindste og maksimale mængde Bitcoin, du kan handle, samt minerydningsgebyret for handlen. Her udfylder du også den mængde Bitcoin, du vil sende. Du skal også udfylde den adresse, hvor din Ether skal sendes, og angive en adresse til refusion af din Bitcoin, hvis handlingen mislykkes af en eller anden grund.

 3. Da vi bruger Coinbase til både at sende og modtage, lad os gå over til Coinbase, log ind og gå til dine tegnebøger.

 4. Klik på “Modtag” under din Bitcoin-tegnebog. Dette vil være din refusionsadresse. Kopier det og indsæt det i feltet “Refund address” på Shapeshift.

 5. Stadig på Coinbase, under din Ethereum-tegnebog, skal du klikke på “Modtag”. Dette er adressen Shapeshift sender din Ether til. Kopier det og indsæt det i det relevante felt på Shapeshift.

 6. Udfyld mængden af ​​Bitcoin, du vil handle, og Shapeshift viser mængden af ​​Ether, du får.

  Sådan bruges Shapeshift med Coinbase

 7. Når alt er udfyldt, skal du acceptere vilkårene og klikke på “Start transaktion”.

 8. Shapeshift viser dig nu den adresse, du skal sende din Bitcoin til. Kopier det og gå tilbage til Coinbase.

 9. Klik på Coinbase under din BTC-tegnebog på “Send”. Indsæt den angivne adresse Shapeshift, og send dine tokens.

 10. Derefter er det bare et spørgsmål om at vente på, at Shapeshift foretager handlen (det tager kun et par minutter) og sender din Ether til Coinbase. Modtagelsestid afhænger af token og netværksaktivitet.

Tillykke! Du har nu brugt Shapeshift til at handle med tokens, der holdes på Coinbase.

Afslutningsvis…

Ikke-frihedsberøvende udvekslinger som Shapeshift er en god mulighed for at handle kryptotoken hurtigt, ofte med lavere gebyrer. Da du beslutter dig for, hvilke tegnebøger du bruger med disse børser, kan du vælge at bruge dine eksisterende personlige tegnebøger eller dine byttebøger. Ved at følge trinnene her, ved du nu, hvordan du bruger Shapeshift med Coinbase.

Læs også: Bedste Shapeshift-alternativ

Efterlad dine kommentarer eller spørgsmål nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner