Sådan køber du Altcoins med USD [Trin-for-trin købsvejledning]

Så du har nogle amerikanske dollars og ønsker at investere i et altcoin i håb om at multiplicere dine besparelser og stiller dig selv spørgsmålet, ”Sådan køber du altcoins med USD?“. I denne specielle kryptokurrencyguide bruger vi udtrykket “altcoin” til at repræsentere enhver digital valuta undtagen Bitcoin. Der er flere måder at gøre dette på, enten ved at gennemgå en af ​​de største kryptokurver eller ved at bruge en elektronisk tegnebogudbyder.

Hvor kan man købe Altcoins

Der er mange steder, hvor du kan købe altcoins. Men der er over 2000 altcoins, og ingen børs viser dem alle. Så hvor du kan købe dine tokens afhænger af, hvilket specifikt token du ønsker at købe. For relativt kendte tokens som Ethereum, Litecoin eller EOS vil du være i stand til at vælge mellem flere børser. For mindre kendte tokens som ArepaCoin eller Revain er valget af børser meget mere begrænset.

Der er ikke et unikt, universelt svar på spørgsmålet om, hvor man kan købe altcoins.

De fleste af de mindre kendte altcoins handles på børser, der ikke accepterer fiat-valutaer som den amerikanske dollar, den kinesiske yuan eller den brasilianske real. Nogle børser som Binance og Bittrex tilbyder flere altcoins end andre, men ingen børser lister hver eneste af de 2400+ tokens derude, og du bliver nødt til at undersøge lidt for at finde ud af, hvor dit ønskede token er angivet. Mere om det i trin for trin nedenfor.

Bedste måde at købe Altcoins på

Da de fleste altcoins ikke kan købes direkte med fiat-valutaer, skal du først konvertere dine dollars til tokens, der kan købes direkte. Der er to hovedmåder at gøre dette på:

 1. Via kryptobørser, der accepterer fiat-valutaer: Børser som Coinbase eller Kraken giver dig mulighed for at købe kryptotokener direkte med amerikanske dollars. Denne mulighed er dog ikke tilgængelig for alle kryptovalutaer, der er noteret på begge børser. Kraken viser 18 tokens, der kan købes med USD. Coinbase lister 9.
 2. Via elektroniske tegnebøger med understøttelse af kryptokurrency: elektroniske tegnebøger er tjenester, der giver dig mulighed for at modtage, sende og foretage betalinger online. Den mest kendte e-tegnebog er PayPal, men der er andre. Nogle af disse, som Uphold og Skrill, tillader også udveksling mellem amerikanske dollars og kryptotokener. Skrill understøtter 9 tokens. Uphold understøtter 16 tokens og tillader også fiat-til-fiat-handel.

Så det første trin vil være at konvertere din USD til et større kryptotoken, der senere kan udveksles med det token, du ønsker at købe. Men vi dækker det mere detaljeret i trin-for-trin guide nedenfor.

Bedste sted at købe Altcoins

Der er hundredvis af børser til rådighed for køb af altcoins. Nogle er store websteder, der tilbyder hundredvis af tokens. Andre er meget mindre. Selvfølgelig afhænger det bedste sted for køb af altcoins på det specifikke token, du ønsker at købe.

Generelt er der to ting, du vil have, når du vælger en børs for at købe altcoins: sikkerhed og muligheder. Så du vil have et websted med gode sikkerhedsprotokoller og med det størst mulige antal listede tokens. Nogle af de bedste altcoin-børser er:

 1. Binance: viser i øjeblikket 162 tokens med en 24-timers handelsvolumen, der overstiger 920 millioner USD.
 2. Bittrex: der er i øjeblikket 243 tokens tilgængelige for handel. Deres 24-timers markedsvolumen er omkring 25 millioner USD.
 3. Poloniex: handler med 56 tokens med en daglig handelsvolumen på ca. 16 millioner USD.

Enhver af disse børser tillader hurtig, sikker køb af altcoins.

Trin-for-trin vejledning til køb af Altcoins

Metode 1: Sådan køber du altcoins med USD, der gennemgår en e-wallet-service

I denne vejledning bruger vi Uphold som et eksempel. Andre e-tegnebøger fungerer på samme måde. Bare sørg for, at din tegnebogstjeneste understøtter krypto. Uphold giver dig tegnebøger til USD og de kryptotokener, det understøtter. Her kaldes disse tegnebøger kort. Så du har et USD-kort, BTC-kort, ETH-kort osv.

 1. Lad os antage, at du har en konto, der ikke opretholdes. Hvis ikke, kan du oprette en gratis ved klik her. Det første skridt vil være at få din USD i din tegnebog. Klik på USD-kortet på dit dashboard. Dette fører dig til et skærmbillede, hvor du kan udføre forskellige operationer med de amerikanske dollars, du har på Uphold. Klik på “Tilføj midler”.

  hvordan man køber altcoins med USD (3)

 2. Der er fire muligheder for at tilføje penge til dit USD-kort: fra en amerikansk bankkonto, fra en euro-bankkonto via SEPA, fra et kredit- / betalingskort eller med krypto. Klik på “fra US Bankkonto”.

  hvordan man køber altcoins

 3. Udfyld de krævede oplysninger, accepter vilkårene og klik på “Opret”. Bemærk, at feltet “Navngiv denne konto” er, så du kan vælge et navn, der er let for dig at identificere, hvis du linker flere bankkonti til din opretholdte konto. Navnet på selve bankkontoen skal match navnet på din opretholdte konto. Når kontoen er linket, kan du vælge den som en mulighed, når du tilføjer penge til dit USD-kort. Overførsler tager ca. 5 hverdage at gennemføre.
 4. Når pengene er på dit kort, er det meget let at købe kryptotokener og tager kun få sekunder. Lad os antage, at du i dette eksempel vil købe ETH til en værdi af 20 dollars. Klik på dit USD-kort som før, så føres du til den samme skærm, hvor du linkede din konto fra. Men i stedet for at klikke på “Tilføj penge” skal du klikke på “Overfør mellem dine kort”. Følgende skærmbillede vises:

  ETH-kort

 5. Indtast det beløb, du ønsker at købe (i USD). Du vil blive præsenteret med den aktuelle sats, gebyr og endelige krediterede beløb. Hvis alt er tilfredsstillende, skal du klikke på “Bekræft” og transaktionen gennemføres på få sekunder. Tillykke! Du har nu købt dit første altcoin.

Metode 2: Sådan køber du altcoins med USD, der gennemgår en kryptobørs

Til denne vejledning bruger vi Kraken. Andre børser fungerer på samme måde. Som før vil det første trin være at finansiere din tegnebog med en bankoverførsel. Bare sørg for, at din børs accepterer fiat valutahandel.

 1. Når du er logget ind, skal du klikke på fanen “Finansiering”
 2. (DETTE AFSNIT VIL INKLUDERE TRIN OG SKÆRMBÅNDER TIL INDSÆTNING AF USD I KRAKEN)

Som du kan se, er at købe dine første altcoins med USD en nem, ret ligetil og hurtig procedure hvis du køber et token, der kan købes direkte med fiat-valuta. Men dette gælder kun for en lille brøkdel af alle mønterne derude. Hvordan vil du købe en anden altcoin? 

Lad os antage, at du ønsker at købe noget Monero (XMR).

Den første ting at overveje lige nu er, at ikke alle tokens kan handles direkte med hinanden. Børser organiserer deres tokens i det, der kaldes handelspar. Så et token kan købes med bitcoins, men ikke ether, eller omvendt. Forskellige børser har forskellige handelspar.

Sådan køber du Monero Eksempel

 1. Først finder vi dit børs- og handelspar. Gå over til Crypto Market Cap og skriv det ønskede token i søgefeltet øverst til højre.

  krypto markedsværdi

 2. Søgningen vil give oplysninger om mønten, herunder tekniske data, markedsvolumen og et prisdiagram. Til venstre vil du se de 10 bedste udvekslinger for dit token i henhold til markedsvolumen.Du kan klikke for en komplet liste inklusive handelspar.

  hvordan man køber monero mønt

 3. Rul ned på listen, Du kan se Binance-handler i Monero og har et XMR / ETH-handelspar. Det betyder, at du kan købe Monero med Ether.hvor man kan købe altcoins
 4. Det næste trin er at logge på Binance, gå over til “Wallets” og klikke på “Deposit”. Du får en skærm, hvor du kan vælge det token, der skal deponeres. I dette tilfælde ETH.

  bedste måde at købe altcoins på

 5. Til højre ser du adressen til din Ethereum-tegnebog på Binance. Du bliver nødt til at overføre din ETH til denne tegnebog. Kopier adressen til dit udklipsholder.

  binance depositum

 6. Gå nu tilbage til børsen eller tegnebogen, hvor du oprindeligt konverterede USD til ETH. I dette eksempel bruger jeg Uphold. Klik på dit ETH-kort fra instrumentbrættet, og vælg derefter “Send til Cryptocurrency eller Utility Token”.

  hvordan man bruger uphold

 7. Rul ned, indtil du ser “Ether (ETH)”, og klik der.
 8. Indsæt den tegnebogadresse, du kopierede fra Binance, i det første felt, skriv den mængde ETH, du vil sende, og bekræft. Overførslen begynder og skal ske i løbet af få minutter.

  bedste sted at købe altcoins

 9. Tilbage på Binance skal du klikke på “Echanges” og derefter “Basic” fra det øverste bånd. Du får en handelsskærm. Fra højre kolonne skal du klikke på “ALTS” og derefter “ETH” for at se alle etherhandelpar. Rul ned, indtil du finder handelsparret “XMR / ETH”, og klik på det. Du vil nu se en lignende handelsskærm for monero / ether-parret. Herfra vil du være i stand til både at købe XMR med ETH eller sælge XMR til ETH.

  hvordan man køber altcoins på binance

Konklusion

At købe altcoins med USD kan være en simpel proces, men det kan også være mere kompleks. Det hele afhænger af det specifikke token, du ønsker at købe. For de store altcoins, som Ethereum, Litecoin, BAT eller EOS, er direkte køb en mulighed, og der er børser (som Coinbase eller Kraken) og e-tegnebøger (som Uphold eller Skrill), der giver dig mulighed for at gøre det let. For mindre kendte altcoins skal du gå til kun crypto-udvekslinger som Binance eller Bittrex efter at have foretaget en første fiat-til-kryptokonvertering. Det pakker det op til denne vejledning om, hvordan man køber altcoins med USD. 

Sørg for at efterlade en kommentar nedenfor med spørgsmål eller feedback!

Se også: Bedste kryptokurrency under en krone

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner