Sådan køber du Monero Coin i 2021 [Trin-for-trin XMR-købervejledning]

Vi ved, at du kom her for at vide, hvordan man køber Monero, og vi ønsker ikke at få dig til at spilde din tid, men før skal du vide, hvorfor folk netop køber Monero i første omgang.

Anonymitet er en af ​​de attraktive funktioner i kryptokurrency, men meget få kryptokurver lever op til denne funktion. Monero er dog en privatlivsorienteret mønt. Det giver brugerne total anonymitet, og dette har placeret det i spidsen for kryptoindustrien.

Mønten er en open source-privatlivsmønt, der ikke kan spores offentligt. I modsætning til andre blockchains designede Monero sit blockchain-netværk til at være skjult og derved skjule afsenderens transaktionsoplysninger.

Så hvis du sender X-mængde XMR til en ven, skjules dine identiteter og det sendte beløb. Destinationen for hver transaktion er dog synlig i dens unikke kryptografiske hash.

På grund af sin private natur har mange mennesker hævdet, at Monero fungerer nøjagtigt, hvordan Bitcoin skal. Ikke desto mindre ved mange mennesker ikke hvor eller hvordan man køber Monero mønt, og det er derfor, denne artikel.

Sådan køber du Monero

HURTIG GUIDE: Sådan køber du Monero

 1. Opret en konto på Kraken-webstedet
 2. Bekræft din konto ved at indsende relevante dokumenter
 3. Vælg fiat-betalinger, når din konto er godkendt. Vælg en betalingsmetode
 4. Send fiat eller Kraken og køb XMR
 5. Eller vælg depositum Bitcoin
 6. Generer en indbetalingsadresse, og send pengene fra din eksisterende bitcoin-tegnebog til den adresse
 7. Konverter Bitcoin til XMR

Gå til Kraken

Hvor kan man købe XMR – Top 5 udvekslinger

De fleste topudvekslinger understøtter ikke XMR. For eksempel kan du ikke købe Monero på Coinbase. Følgende børser kan dog give dig mulighed for at købe MXR.

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Elektronisk pengeoverførsel
 • Bankoverførsel (SEPA)
 • Bankoverførsel
 • Ethana forældremyndighed
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Bitfinex

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

ShapeShift

 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

LocalMonero

 • Kryptovaluta
 • Kontanter
 • Paypal
 • Kreditkort
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

En trin-for-trin guide til køb af XMR 

Ligesom andre kryptokurver er der forskellige måder at købe XRM på. På grund af sin private karakter har Monero imidlertid ikke set meget vedtagelse, når det kommer til børsnotering.

Ikke desto mindre skal vi se på markedspladser og måder, vi kan få Monero på.

Trin 1: Opret en XMR Wallet

Før du får XRM, skal du muligvis have en tegnebog til at holde dine mønter. Dit bedste valg er at bruge en hård tegnebog; for eksempel kan Leger give dig et ekstra lag af sikkerhed.

Imidlertid kan hårde tegnebøger være ret dyre. Så du vil muligvis vælge andre alternativer såsom at bruge officielle Monero desktop tegnebog, eller du kan også bruge My Monero-tegnebogen eller Exodus-tegnebogen.

Du kan også nemt bytte BTC eller andre valutaer for XMR på Exodus-tegnebogen.

Trin 2: Køb med kontanter.

Når det kommer til at købe cryptocurrency med kontanter, giver meget få børser dig mulighed for at bytte hånd til hånd.

Alligevel kan du nemt købe Monero med USD på Crypto-pengeautomater. Du skal muligvis besøge coinatmrader.com for at finde Monero pengeautomat tæt på dig. Du kan også sælge din XMR kontant afhængigt af pengeautomatens specifikationer.

Trin 3: Køb med PayPal

Du kan købe Monero med PayPal (også Bitcoin her) ved hjælp af Local Monero. For at gøre dette skal du åbne en konto hos LocalMonero, som også leveres med en gratis tegnebog. Vælg din betalingsmetode på startsiden.

LocalMonero er en peer-to-peer-platform, og du kan vælge enhver forhandler med et godt omdømme og et stort antal handler at købe fra. Sørg for, at du læser gennem sælgerens annonce og accepterer handelsbetingelserne, inden du klikker på køb.

Når du klikker på køb, er der et betalingsvindue, inden for hvilket du skal betale. Når du har foretaget betaling, skal du klikke på knappen ‘Jeg har betalt’, og din XMR frigives fra spærringen.

Du kan også købe bitcoin med din PayPal og konvertere bitcoin til Monero.

Trin 4: Køb med kreditkort. 

Hvis du overvejer at bruge dit kreditkort til at købe Monero, kan børser som Kraken og Bitfinex gøre det muligt for dig. Det tilrådes dog at købe bitcoin med dit kreditkort og derefter konvertere det til bitcoin.

Udvekslinger som Binance giver dig ikke mulighed for at købe Monero med USD. Du kan købe BUSD eller BTC på Binance og konvertere den til XMR. Du kan også købe Bitcoin på CEX.io og sende den til din Binance Wallet, der konverterer den til Monero.

Bedste tegnebøger at holde Monero 

At vælge den rigtige tegnebog for at opbevare dine mønter afhænger af forskellige faktorer. En hardware-tegnebog som Ledger kan virke som det rigtige valg, men kun hvis det er overkommeligt, og du har betydelige besiddelser af Monero.

Stadig kan en desktop tegnebog som My Monero eller en mobil tegnebog som Exodus også være velegnet til opbevaring af dine mønter, især for nem adgang. 

NameTypeBuy
Min Monero

Desktop-klient Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Monero GUI tegnebog

Sådan køber du Monero

Desktop-klient Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Ledger Nano S

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Exodus Wallet

 • Mobil
 • Desktop-klient
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Flere oplysninger om XMR [FAQS]

Hvad er XMR?

XMR er tickler for Monero, en privatlivsmønt. Monero er kendt for at være privat, ikke-sporbar, fungibel og transaktioner, der er resistente over for censur. Aktuelt rangeret på top 100 mønter som nummer 15 og kan handles med andre kryptovalutaer.

Er XMR en god investering?

Monero er muligvis ikke så populær som de andre topmønter, men i kryptoveroveringen har det formået at holde sig selv. Det er ret populært blandt dem, der tror på privatlivets fred.

XMR er ikke noteret på mange børser, men du kan stadig handle, købe og holde mønten på nogle af de tidligere diskuterede børser. Det er i øjeblikket blandt de top 100 mønter, og dets samfund er ret stærkt og kontrolleres ikke af dets skabere. 

Se også: Monero-prisforudsigelse

Er Monero sikkert at købe?

Da Monero er en privatlivsmønt, hævder de fleste kryptoanalytikere, at den bruges på det mørke web. Også nogle børser unoterede mønten for dens privatlivsfunktioner.

Selvom Monero, i modsætning til den populære mening, stræber efter at skabe et sikkert samfund for sine brugere. Monero blev designet ved hjælp af CryptoNight-algoritmen til minedrift.

Algoritmen bruges også til distribution af penge og ordre på transaktioner samt afstemning. Brugers privatliv er beskyttet ved hjælp af Ring Signature, en teknologi, der tilslører identiteten af ​​transaktioner, der kun gør det kendt for afsenderen og modtageren.

Monero kan også let udvindes på operativsystemer som Windows, macOS, Linux og Android. Udviklerne stræber også efter at oprette et deltagende netværk, og dets brugere bestemmer møntenes vækst, da de ikke spillede nogen aktiver for sig selv.

Hvad er den bedste tegnebog at opbevare Monero

Der er flere tegnebøger, du kan bruge, når du opbevarer din Monero, men en børs bør ikke bruges til at gemme dine mønter, da de er åbne for hacks.

Du kan vælge en Desktop-klient eller Mobile crypto wallet. Men den bedste tegnebog til opbevaring af din XMR, når du lærer at købe Monero, er en hardwaretegnebog.

Du kan gemme dine mønter offline, og når du har brug for at gennemføre en transaktion, kan du integrere den online. Hardware-tegnebøger som Ledger Nano S kan bruges til at holde dine mønter med dig og sikre. 

Konklusion 

Bortset fra Monero er der andre privatlivsmønter, Dash og Z-Cash. Monero er dog højt vurderet, når det kommer til fortrolighed og anonymitetskvaliteter. Den teknologi, der bruges til at designe Monero, har et forspring mod de andre.

Med brugen af ​​RingCT, ringsignaturer og stealth-lignende adresser har Monero formået at holde sig til sit ord om at være en privatlivsmønt. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du ikke opbevare dine mønter på en børs.

Du kan bruge en hardware-tegnebog som Ledger eller MyMonero.com til at gemme dine mønter. I betragtning af at det er svært at få børser, der giver dig mulighed for at købe Monero, kan du overholde strengt de krav, der er nødvendige for at købe Monero med det samme..

I øjeblikket rangerer Monero 15. på top 100 mønter på coinmarketcap.com og klarer sig bedre end andre fortrolighedstokener. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map