Sådan køber du Tezos (XTZ) – De bedste børser til handel

Så du har fundet oplysninger om Tezos-platformen til dApps og smarte kontrakter, du ønsker at investere i deres token og spekulerer på, hvordan du køber Tezos. Du finder ud af, at det ikke er meget anderledes end at købe andre altcoins. Fortsæt med at læse for information og en trinvis vejledning.

Hvad er Tezos?

Først og fremmest er Tezos en platform, der giver brugerne mulighed for at styre en blockchain og ændre sit regelsæt med minimal forstyrrelse af blockchain som helhed. Denne mulighed gør det muligt for blockchain at opgradere sig selv uden at skulle opdele det i to separate blockchains (en proces kendt som gaffel). Interaktion med Tezos blockchain kræver, at brugerne erhverver og holder Tezos-tokens (XTZ).

Hvor kan jeg købe Tezos?

I skrivning af denne artikel er der 26 forskellige tezos-udvekslinger. De fem bedste af disse børser sorteret efter handelsvolumen er MXC, Coinbase Pro, BitMax, Kraken og Oceanex.

Kan jeg købe Tezos på Binance?

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel (10. august 2019) handler Binance ikke med Tezos XTZ-tokens. Du kan se den fulde, opdaterede liste over tezos-børser fra Crypto Market Cap af klik her.

Sådan køber du Tezos XTZ

Det første skridt er at have en tegnebog, hvor du sikkert kan gemme dine tokens, når du har købt tezos-kryptokurrency. Der er flere software- og hardware-tegnebøger til rådighed.

 1. Software tegnebøger: For Windows- og macOS-brugere er der et valg mellem Galleon Wallet og Tezbox. Galleon Wallet er også tilgængelig til Linux, og der er en Android-version af Tezbox. Tezbox tilbyder også en webbaseret tegnebog, ligesom Kukai gør.
 2. Hardware tegnebøger: For dem, der foretrækker hardware-tegnebøger, accepterer både Ledger og Trezor XTZ-tokens.

Når din tegnebog er klar, er det tid til at finde ud af, hvordan man køber Tezos.

Trin-for-trin guide til, hvordan man køber Tezos

Trin 1: Find dit børs- og handelspar:

 1. Gå over til Crypto Market Cap. På startsiden skal du skrive XTZ i søgefeltet øverst til højre.

  krypto markedsværdi

 2. Det følgende skærmbillede viser detaljeret information om Tezos-tokenet, herunder en beskrivelse, aktuel pris (i USD) og markedsvolumen. Et prisdiagram vises også. Til venstre finder du de ti bedste børser, der viser tezos, sorteret efter markedsvolumen, en liste over blockchain-opdagelsesrejsende til token og information om sociale medier. Derfra kan du klikke for at se den detaljerede liste over alle børser, der noterer XTZ.

  tezos krypto markedsværdi

 3. Ser man på den fulde liste over børser, kan du også se alle XTZ-handelspar på hver bestemt børs. I det næste loft kan du se, at Kraken tillader handel mellem Tezos XTZ og Bricktox (XBT), amerikanske dollars, Euro, Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) og canadiske dollars. Hvis du ejer nogen af ​​disse kryptotokener, er det bare et spørgsmål om at overføre dem til den børs, du vælger for at købe tezos.

  tezos udvekslinger

Trin 2: Overførsel af tokens til din Tezos-børs

Lad os i dette eksempel antage, at jeg vil købe tezos-kryptokurrency med ether, og jeg har valgt at gøre det ved hjælp af BitMax-børsen, som er den første på listen med et XTZ / ETH-handelspar. Du finder ud af, at alle krypto-udvekslinger følger den samme grundlæggende procedure.

 1. Log ind på BitMax og fra øverste bånd skal du klikke på “Mine aktiver” og “Indbetaling”.

  bitmax-login

 2. Klik på ETH i rullemenuen.

  hvordan man køber tezoer

 3. Du får din Ethereum-tegnebogadresse på denne udveksling. Hvis din ether er på en mobil tegnebog-app som Trust Wallet, skal du åbne din tegnebog, vælge “send” og derefter scanne QR-koden for at indsætte adressen. Indtast mængden af ​​ether, du vil deponere, og send dem til BitMax.

  hvor kan jeg købe tezoer

 4. Hvis din ether er gemt på en anden udveksling, e-tegnebogstjeneste eller webpung, skal du kopiere din tegnebogadresse til dit udklipsholder. I dette eksempel antager du, at du har ether-tokens gemt på en Uphold-konto. Proceduren er meget ens for andre e-tegnebøger eller kryptobørser.

 5. Log ind på Uphold, og vælg dit ETH-kort. Klik derefter på “Send til Cryptocurrency eller Utility Token”.

  køb tezos XTZ

 6. Rul ned på listen, indtil du ser ETH, klik og du føres til et skærmbillede, hvor du kan indsætte din tegnebogadresse og indtaste den mængde ether, du vil deponere i BitMax. Efter bekræftelse af overførslen vil det tage et par minutter, før overførslen er gennemført. Når det er tilfældet, har du dine ether-tokens klar til køb af tezoer.

  købe tezos kryptokurrency

Trin 3: Handel med ETH for XTZ

Nu er det tid til at købe tezos kryptokurrency-tokens på din foretrukne kryptobørs.

 1. Gå tilbage til BitMax, og klik på “Cash” fra det øverste bånd. Du føres til en handelsside. I dette eksempel ser vi på handelssiden for BTMX / USDT-parret.

  køb af kryptoguide

 2. Da vores handel vil være med ether-tokens, skal du klikke på fanen “ETH” i venstre kolonne og skrive “xtz” i søgefeltet. Når XTZ vises, skal du klikke på det og du vil blive ført til den relevante handelsside.

  bitmax-udveksling

 3. Fra denne handelsside, ved hjælp af knapperne i bunden, vil du være i stand til både “Køb XTZ” med din deponerede ETH eller “Sælg XTZ”, som du muligvis allerede ejer, for at få mere ETH.

  hvordan man bruger bitmax

  køb tezos xtz

Trin 4: Overfør dine Tezos-tokens til din personlige tegnebog

Som med andre børser derude, giver BitMax dig ikke de private nøgler til dine tegnebøger. Det betyder, at brugerne ikke gør det virkelig ejer dem. På grund af dette og af andre sikkerhedsmæssige årsager er det et godt råd at ikke opbevare tokens på udvekslingsbøger i længere perioder.

 1. For at overføre til din tegnebog fra BitMax skal du klikke på “Mine aktiver” og “Træk” fra startsidens øverste bånd. Du får vist tilbagetrækningsskærmen.

 2. Vælg XTZ i rullemenuen til venstre. Til højre indsætter du adressen på din software- eller hardware-tezos-tegnebog, indtast antallet af tezos-tokens, du vil overføre, indsæt eller indtast de relevante sikkerhedskoder, og klik på “Træk”. Når dette er afsluttet, gemmes dine tokens i din personlige tegnebog.

  bitmax crypto exchagne

Konklusion

At købe tezos-tokens er en ret ligetil proces, der slet ikke adskiller sig fra at købe andre altcoins. Det handler om at finde en børs med et passende handelspar, overføre dine eksisterende tokens til den relevante tegnebog på den børs, foretage handelen og endelig overføre dine nyerhvervede tezos-tokens til din personlige tegnebog. Der er masser af børser og handelspar at vælge imellem, og ved at følge trinnene beskrevet her er du kun få minutter væk fra at eje Trezor, hvilket giver dig mulighed for at interagere med Trezor blockchain.

Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål!

Se også:

 • Sådan køber du Altcoins med USD
 • Sådan køber du OmiseGO (OMG)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner