Sådan mines Tron Coin (TRX) i 2021

Minedrift af Tron Blockchain er umulig, men det betyder ikke, at du ikke kan få betalt i Tron til min. Minedrift efter det er simpelthen et spørgsmål om at bruge en computer til at hash en anden mønt med succes, og minepuljen vil konvertere på backend og betale dig ud, selvom Tron bruger Proof Of Stake POS som konsensusmetoden. Så med en smule indblanding fra mellemmænd kan du direkte udvinde en minepool og blive betalt i Tron TRX.

Bemærk: Kun mønter, der bruger Proof Of Work POW, kan udvindes. Minekraft kan lejes eller sælges til tredjeparter, der enten vil tjene penge eller angribe et netværk. I dag skal vi udforske Tron-Mining.com.

Uden yderligere ado, lad os gå ned i forretning og se, om vi skulle udvinde for TRX?

hvordan man mine tron

https://pbs.twimg.com/media/ET8FJQ0UEAIs_lv?format=jpg&navn = stort

HURTIG GUIDE: Sådan Mine TRON

1. Forbered din GPU til minedrift. Installer de nyeste stabile drivere fra det officielle websted.

2. Download og installer en TRON Wallet. Få din tegnebog-adresse; dette vil tjene som et brugernavn i Tron-mining-minedriften.

3. Download Claymore minearbejder og installer softwaren. Din computers sikkerhedssystem mærker muligvis programmet som en virus. Dette er en falsk positiv.

4. Konfigurer start.dat Konfigurer minedrift og indsæt din TRON-tegnebog-adresse som dit brugernavn.

5. Dobbeltklik på start.dat for at starte minedrift.

Besøg Tron-Minig Site

Tron Mining ASIC og GPU sammenligningstabel

Tron Mining ASIC og GPU sammenligningstabel

ASIC MinersGPU Minearbejder
TRON ASIC Minearbejdere TRON GPU Minearbejder
Specialiseret brug kan ikke bruges til andre funktioner CPU kan let genoprettes til andre funktioner som spil, grafik og videoredigering
Energieffektivt sammenlignet med GPU-minearbejdere Mindre energieffektiv sammenlignet med ASIC-minearbejdere

Lavere videresalgsværdi på grund af begrænset brug

Højere videresalgsværdi på grund af flere anvendelser af GPU
Normalt har deres egne minedrift puljer Bruger normalt tredjeparts minedrift
Lettere at opsætte og optimere Indeholder en vis grad opsætning for at optimere

Tron tegnebog

Tron er en veletableret mønt, og lagring af TRX er ikke et problem med mange tegnebøger til rådighed. Det eneste, vi anbefaler, er altid at bruge en hardware-tegnebog og oprette en knude til validering af transaktioner.

Påmindelse \ Tips:

Sikkerhedskopier altid din tegnebog, frøsætning og adgangskode flere steder. Man ved aldrig, hvornår katastrofen rammer. At følge denne bedste praksis kan virkelig spare dig for nogle uheldige økonomiske tab.

Sådan mine Tron

Tron Mining – Sådan mines Tron

Som nævnt ovenfor kan du ikke udvinde Tron-blockchain og blive betalt i TRX. Du kan dog udvinde Ethash-, RandomX- og X16Rv2-algoritmerne med Tron-Mining minedrift og betales i TRX for dit bidrag til netværket, som er for hver vellykket blokering af poolminerne.

For at udvinde og blive betalt i TRX skal du bruge en computer med et grafikkort eller flere grafikkort eller helt op til en dedikeret minedrift eller rigge med 6 – 12 grafikkort hver. Før vi kommer så langt, lad os se på opsætningen, og hvad du har brug for.

Sådan mine Tron

Brug Claymore Miner til at lave TRX

Vi elsker at bruge Claymore Miner som vores standard minesoftware og vælger at bruge det så vidt muligt på grund af dets brugervenlighed og pålidelige driftsydelse. Det er et simpelt plug-and-play-program, der kommer til at arbejde effektivt med minedrift.

Først skal du hente Claymore Mining software, softwaren er tilgængelig til både Linux og Windows.

Når du gennemfører installationen, skal du være opmærksom på installationsmappen, en generelt god tommelfingerregel på dedikerede minerigge er at placere Claymore Miner-installationsmappen direkte på skrivebordet.

Du skal få adgang til og redigere start.dat-filen, som fortæller arbejdstageren, hvilken mønt og algo til minen, hvilken pulje han skal deltage i, og hvor han skal sende minedriftens belønninger. Hvis nogen af ​​disse variabler er slået fra, kører Claymore Miner ikke som forventet, blot spilder elektricitet og genererer underindtjening. Den næste ting, vi har brug for at beslutte, er hvilken minedrift, der skal bruges.

hvordan man mine Tron

Tron Mining Pool

Den eneste minedrift, vi kunne finde var Tron Mining. Selvom dette er en begrænsning, er det virkelig ikke så slemt, det er en direkte metode til at udvinde og tjene TRX. Andre metoder kræver ikke KYC og kan være billigere afhængigt af konverteringsfrekvensen.

Før vi går ned ad det kaninhul, lad os holde os på sporet og undersøge minepuljen Tron-Mining. Tron-mining er super enkel og nem at bruge. Så simpelt har de faktisk udvidet til at omfatte 40 ikke-minearbejdende og minearbejdende kryptoaktiver på umindelig.

Tron-Mining er nem at bruge og tilbyder 3 minealgoritmer Ethash, TilfældigX, og X16Rv2.

Ethash er mere velegnet til ASIC-minearbejdere, mens du kan bruge GPU-minearbejdere, er de dårligt stillede, fordi ProgPow er brudt og fungerer ikke som det skulle. Dette problem kunne løses i morgen. Til mine ved hjælp Ethash, du ville åbne Claymore-biblioteket og åbne start.dat i notesblok, derefter finde og erstatte linjen startende med EthDcrMiner64.exe i start.dat med dette;

./EthDcrMiner64.exe-pool ethash.tron-mining.com:3333 -ewal YourTRXAddress.YourWorkerName -epsw x -allpools 1

Den næste Algo er TilfældigX. Dette er en CPU-baseret algo, den mest populære mønt, der udvindes, er XMR eller Monero. De mine bruger xmrig med følgende indstillinger. Du skal konfigurere din medarbejder med følgende konfiguration;

./xmrig.exe -o rx.tron-mining.com:3333 -a rx -u YourTRXAddress.YourWorkerName

Mens xmrig er ligetil, er der et par indstillinger, du kan tilpasse, som diff, som kan indstilles fra +50000; eksemplet nedenfor er et eksempel på +60000;

DinTRXAddress.YourWorkerName + 60000

men de understøtter ikke -p parameteren eller argumentet i øjeblikket.

Den sidste algo er X16Rv2 og bruges af RVN Ravencoin, dette er en FPGA dominerede algo, og det er kun et spørgsmål om tid, før ASIC’er vender tilbage. For at mine ved hjælp af X16Rv2 skal du bruge T-Rex og opsæt minearbejderen med følgende parametre;

./t-rex.exe -o x16rv2.tron-mining.com:3333 -a x16rv2 -u YourTRXAddress.YourWorkerName -p x

For mere information om Tron-Mining kan du tjekke deres Reddit forklaring. Selvom det kan virke som en god idé at køre mere end et af disse programmer samtidigt, skal du ikke. Dine GPU’er eller CPU’er kan kun klare at køre en proces effektivt. At køre mere end en vil sænke din maskine og resultere i mindre hashkraft, ikke mere.

hvordan man mine Tron

Tron Mining Calculator

Nu hvor du er i gang, bør dette være et godt tidspunkt at lave matematik og se, hvad du genererer af alt det hårde arbejde. Vi kan godt lide at bruge WhatToMine, men det frarådes, da vi ikke direkte udvinder en mønt, og et hvilket som helst antal mønter kan udvindes til nogen af ​​disse algoritmer. Dette styres alt sammen af ​​Tron-Mining.

Hele processen er nøjagtigt som minedrift med NiceHash. Tron-Mining har en indbygget lommeregner, der udregner dine belønninger.

Du skal blot gennemgå dit valgte mineprogram for hashkraften på hvert af dine grafikkort.

Hver GPU har et nummer ved siden af ​​det. Hvis du bruger mere end en, skal du tilføje disse numre. Sæt det kombinerede nummer direkte i sektionen, som beregner din belønning. Dette giver dig 2 beregninger til din minedrift. Én til den daglige indtjening og en anden til den månedlige indtjening.

Sørg for at beregne den korrekte algo, da hver vil generere forskellige overskud, vælg enten Ethash, RandomX og X16Rv2. Oplysninger om mineprogrammet og tilhørende argumenter vil også være synlige. Uanset hvilket nummer du får, halvdelen af ​​det. Det skal være hvad du tjener, dette tager heller ikke højde for elomkostningerne.

Til dette skal vi bruge WhatToMine. Selvom dette ikke vil være korrekt, kan det give dig en idé om dit elforbrug. Ethash, TilfældigX, og X16Rv2 hver har deres egne omkostninger afhængigt af din computer eller minerigger oprettet.

hvordan man mine Tron

Minedrift Tron

Hvis du bemærker, at du kører med tab, handler det om minedrift. Det ville hjælpe, hvis du havde en konkurrencemæssig fordel at være involveret i cryptocurrency minedrift på en meningsfuld måde. Elomkostningerne vil absolut knuse alle nyankomne, endsige opstartsomkostningerne for nye maskiner.

Der er en anden måde at mine og få Tron med ekstra trin. Vi vil anbefale NiceHash til denne tilgang, som Tron-mining, tager de automatisk sig af det, der udvindes, du har brug for for at dirigere dine minearbejdere til dem. De udbetaler i Bitcoin eller BTC.

Når du har din BTC, kan du bruge den Poloniex for at konvertere din BTC til TRX. Poloniex tilbyder et KYC-alternativ, ligesom minedrift gør.

Sådan mine Tron – Konklusion

Mens vi er glade for at bruge Tron-Mining, er de måske lidt for decentraliserede for nogle mennesker. Selv hvis de ville lukke forretningen og afslutte fidus i samfundet, ville dette virkelig ikke være verdens ende. I værste fald ville dette resultere i 2 dages nedetid (ulønnet arbejdskraft) for arbejderne på minedriften.

Vi føler os sikre på Tron-Mining-tjenester, men vi vil stadig hellere bruge NiceHash. Minearbejdere er vaner. Vi ville være interesserede i at afprøve unMineable mere, helt se på flere af poolværktøjerne. Mens vi synes at udbetale i uudviklede mønter er en salgsgimmick, er det en ret cool, som vi gerne vil udnytte i stedet for at betale handelsgebyrer til en børs i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner