Sådan udvindes DigiByte (DGB): En omfattende guide

Denne artikel vil dele med dig, hvordan man udvinder DigiByte (DGB) og alle de små særheder, der følger med det. Vi begynder med at give dig nogle baggrundsoplysninger om DigiByte efterfulgt af de forskellige krav for at starte dit minedrift.

Minedrift-kryptovaluta er en af ​​de vigtigste aktiviteter i kryptorummet. Mens mange kryptokurver i dag ikke kræver minedrift på deres netværk, gør et stort flertal af de top 10 kryptokurver efter markedsværdi stadig.

Faktisk kræver de to øverste kryptokurver, Bitcoin og Ethereum, begge kryptokurvedrift for at deres blockchain fungerer korrekt. Digitale aktiver, der udvindes, betragtes som de mest sikre og mest decentraliserede i branchen.

HURTIG GUIDE: Sådan udvindes Digibyte

1. Forbered din GPU til minedrift. Installer de nyeste stabile drivere fra det officielle websted.

2. Download og installer en Digibyte Wallet. Få din tegnebog-adresse; dette fungerer som et brugernavn i Digihash-minedrift.

3. Download DigiByte 1-Click minearbejder og kør softwaren. Din computers sikkerhedssystem mærker muligvis programmet som en virus. Dette er en falsk positiv.

4. Kør 1-klik miner og konfigurer minedrift puljen. Indsæt din DigiByte tegnebog-adresse som dit brugernavn.

5. Klik på Start-knappen for at starte minedrift.

Gå til One-Click Miner

Digibyte Mining Algorithm Comparison Table

Digibyte Mining Algorithm Comparison Table

AlgorithmEquipmentPools
Algoritme Udstyr Puljer

Groestl

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Qubit

CPU, GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Scryp

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, P2Pool

SHA-256

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, Ispace.co.uk

Nøgle

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, MiningField

Hvad er DigiByte

Det DigiByte (DGB) Blockchain fokuserer på at give sine brugere avanceret højhastigheds sikkerhed. Gennem kryptografisk sikkert decentraliseringsnetværk og transaktionstider, der er 40 gange hurtigere end Bitcoins.

Digibyte’s Blockchain kan opdeles i 3 lag:

  1. Applications / DigiAssets Layer – bruges af de fleste brugere i økosystemet til deres daglige applikationer. DGB leverer også DigiAssets-laget her til at bygge videre på.
  2. Lag af digitalt aktiv / offentlig ledger – er DGB-tokens, som tilskynder samfundet til at udvinde og udvikle projektet og vigtigst af alt sikre DGB.
  3. Core Communications Protocol / Global Network Layer – understøtter al DigiByte-infrastruktur.

Minearbejdere arbejder i det andet lag og sikrer DigiByte med flere algoritmer. Dette gøres ved at behandle nye transaktioner på den uforanderlige offentlige hovedbog og tjene DGB som deres belønning for at løse den nuværende blok med succes. Lad os begynde at undersøge, hvordan du kan blive minearbejder og deltage i denne fantastiske del af blockchain-økosystemet.

DigiByte DGB-tegnebøger

Før du begynder minedrift, skal du sætte dig ind i en DigiByte tegnebog. Minemønter skal sendes til en mineadresse, efter at de er blevet minet med succes.

Vi anbefaler gennemgang af flere, på udkig efter anmeldelser og tidligere udgaver. Hvor det er muligt, anbefaler vi at bruge en hardware-tegnebog, da dette tilføjer det maksimale sikkerhedsniveau. En udvekslingsadresse kan altid bruges, men vi fraråder kraftigt at gøre dette.

DigiByte DGB Mining

Den første ting, du skal tænke på, er, hvordan du udvinder Digibyte. DGB er en ganske unik blockchain, da den kan udvindes med 6 minealgoritmer; Skein, Groestl, SHA-256, Scrypt, Qubit og Odocrypt. Skein og Groestl bruges til GPU-minedrift, Qubit, SHA-256 og Scrypt er domineret af ASIC-minearbejdere, og Odocrypt bruges til FPGA-minedrift.

Mens du kan bruge CPU’er til at udvinde DGB med Qubit, SHA-256 og Scrypt, ville det være spild af tid og penge, men det kunne være en god øvelse, før du bruger store mængder penge på en dedikeret minedrift. At fordybe dig i hele et projekts økosystem er den bedste brug af din forskningstid, inden du forpligter dig til økonomiske investeringer.

Mineregner er et must, hvis målet er at være rentabelt. WhatToMine har nogle fantastiske regnemaskiner til hver algoritme Skein, SHA-256, Scrypt, Qubit og Odocrypt. Det er interessant at bemærke, at Groestl ikke understøttes.

Brug af grafikkort

Der er enkle og komplekse svar på, hvordan man udvinder DigiByte med Nvidia grafikkort. Den enkle er at installere Skein-forbindelse til en Skein-minepool og samle DGB, når de udvindes. På den anden side involverer den komplekse at stille spørgsmål om tid og penge, hvis dette er den mest rentable mønt at udvinde, og vil de minede mønter dække omkostningerne til elektricitet.

At generere et overskud er en sekundær bekymring i forhold til at dække omkostninger og ikke geninvestere månedligt på elomkostninger.

Brug altid en minearbejdslommeregner og del overskuddet i to af to grunde:

  • For det første er kryptokurrencyudvinding meget spekulativ med kryptokurrencyværdier, der svinger voldsomt;
  • For det andet leverer minerigge ikke som lovet på grund af oppetid. Minerigge miljø, miljøtemperatur og luftstrøm er de 2 største bekymringer. En temperaturforøgelse får kredsløb til at blive overophedet og fungerer ikke ved deres optimale ydeevne.

Hvis du kører mere end kun 1 DigiByte minedrift, skal du overveje lyd og tiltrække uønsket opmærksomhed på dine mineaktiviteter. Flere bekymringer trækker unødvendig opmærksomhed tilbage.

Disse 3 mest presserende er ekstreme tilfælde, men er legitime risici, der skal overvejes og afbødes: tyveri af dit minedriftsudstyr, kidnapning til løsesum eller blive holdt som gidsel og tvunget til at overføre alle dine digitale aktiver.

Brug Groestl og en Groestl Mining Pool, hvis du vil udvinde DGB med en AMD grafikkort, der har alle de ovennævnte kompleksiteter, da Nvidia skal tages i betragtning. Når du opretter en minemaskine, skal du altid følge trinvise vejledninger, da små fejl senere kan forårsage store problemer.

AMD og Nvidia er unikke i deres opsætning, og ethvert grafikkort vil ikke være så rentabelt som det næste. Det DGB wiki har en liste over understøttede GPU-kort.

Sådan mines Digibyte

Minedrift DigiByte med ASIC-maskiner

Hvis du vil blive seriøs omkring DGB-minedrift, er ASIC-minedrift en af ​​de mest effektive måder at starte minedrift som en virksomhed. Minedrift kan generere en passiv indkomst, hvis du kan opretholde de korrekte forhold mellem omkostninger og fortjeneste. ASIC minearbejder rentabilitet er stærkt korreleret med møntenes markedsværdi og maskinens alder. Lav en masse research, inden du køber en brugt maskine.

ASIC-minedrift er domineret af ASIC-producenter og store minedrift med først rettigheder til ny hardware. De har en uretfærdig fordel af stordriftsfordele, da større gårde tilbydes reduceret prisfastsættelse for større partier og dermed centraliserer de fleste blockchain-netværk (selvom netværket i sidste ende blev svækket).

Denne praksis begrænser småbedrifters evne til at diversificere og udvide investeringsafkastet (ROI), hvilket i sidste ende resulterer i mindre investering i ASIC-mønter på grund af bedre ROI andre steder. Den eneste mønt, der virkelig kan overleve dette, er Bitcoin.

Sådan mines DigiByte

Minedrift DigiByte med FPGA-maskiner

FPGA-minedrift har en ekstra fordel for det bortset fra at være rentabelt; det bringer den distribuerede natur af decentraliserede blockchains tilbage. FPGA er ikke immun over for sine egne problemer; de er komplekse computergrafikkort, der kræver en god it-forståelse for at fungere med succes.

Der er mange ressourcer at undersøge, vi anbefaler at starte med DigiByte wiki og BitcoinTalk. Hvert kort kan optimeres yderligere ved at tilføje en bitstream, som overclocks FPGA-kortet og kan resultere i fejl inden for få timer, hvis det ikke er korrekt konfigureret. For FPGA-hardware og bitstrømme anbefaler vi fpga.guide. Det DGB wiki har også et par foreslåede FPGA-kort.

Minedrift puljer

Minedrift ved hjælp af en minedrift er ikke obligatorisk, men mulighedsomkostningerne ved solo minedrift er ikke risikoen værd, medmindre du skal drive en stor minedrift fra dag 1 i minedrift. Solo Mining svarer til at komme ind i lotteriet og ligne hasardspil, medmindre du gør det rigtigt med DGB.

Desværre er dette et forfærdeligt valg. Deres netværkshashrate er høj, og oddsene er ikke til din fordel. Til solo minedrift kan du se nærmere på SHA256, Scrypt, Qubit, og Odocrypt.

Vi anbefaler minedrift, da de udnytter et stort antal små operationer til en stor styrke, der skal tages i betragtning. Det er her, en minearbejdslommeregner kommer i spil, som du med rimelig sikkerhed kan forudsige, hvad din indtjening vil være fra din DGB-minedrift..

For en detaljeret analyse af minedrift puljer, kan du gennemgå miningpoolstats.stream. Hver algoritme er opdelt for at give dig et bedre billede af netværket Nøgle, SHA256, Scrypt, Qubit, og Odocrypt.

GPU Mining Pools

Groestl Mining Pools

Skein Mining Pools

ASIC Minepuljer

Qubit Mining Pools

Scrypt Mining Pools

SHA256 Minepuljer

FPGA Minepuljer

Odocrypt Mining Pools

For yderligere information om poolen har DigiByte oprettet en liste over minedriftspuljer, gennemgå hver minepulje omhyggeligt og selv finde ud af, om de er svindel eller ej.

DigiByte Cloud Mining

Cloud mining er den hurtige og nemme løsning til at få professionelle minearbejdere til at mine mønter til dig. Begge HashFlare og NiceHash har anstændigt nok omdømme til at anbefale dem, i sidste ende foretrækker vi NiceHash, men HashFlare er lige så dygtig.

Cloud mining har imidlertid sine egne risici. Selvom du ikke behøver at vedligeholde noget udstyr, er du ansvarlig for kontraktomkostningerne og inddriver muligvis ikke din oprindelige investering, hvis markedet falder under din kostpris.

DigiByte One-Click Miner

DigiByte-udviklere har udviklet en et-klik minearbejder. Ingen fejlretning eller komplekse opsætninger, installer og kør.

De har en GitHub lager til både Windows og Linux. Programmet er enkelt og let at bruge. DBG har sænket adgangsbarrieren for alle med adgang til en computer med et Nvidia- eller AMD-grafikkort eller -kort.

DigiByte Free Mining

Minedrift betyder ikke gratis mønter, der skal investeres meget arbejde i forskning, planlægning og layout. Hver af de tilgængelige metoder har nogle omkostninger. Hvis du allerede har en inaktiv computer eller bærbar computer, kan du mine via CPU eller GPU.

Dette har dog daglige elomkostninger og vil forkorte levetiden på dine maskiner, da minedrift er fysisk intensiv for computere at udføre. Dette betyder ikke, at du ikke bør prøve minedrift på DGB eller din yndlingsmønt. Den vundne viden kan ikke læses og tilegnes, den skal praktiseres.

Konklusion

Minedrift er både et arbejde af kærlighed og for fortjeneste. DigiByte har et solidt samfund, der hjælper dig, hvis du har brug for det. DigiByte telegram minegruppe besidder et væld af oplysninger, og vigtigere, folk, der er villige til at hjælpe dig med at blive en minearbejder eller en bedre minearbejder.

Hvis du aldrig har brugt før, skal du starte med en mellemklassespilmaskine, behandle minedrift som en hobby, ikke for fortjeneste, for at måle, om dette er noget, du virkelig vil gøre. Mens du kommer i gang med tingene, vil oplevelsen blive samlet, da minedrift har en række interessante problemer at kæmpe med.

De fleste problemer kræver kreativ brug af søgemaskiner for at finde et lignende problem tidligere. Hvis ikke, har BitcoinTalk næsten altid en løsning til næsten ethvert problem. Hvis de ikke gør det, kan nogen brainstorme problemet med dig.

Invester aldrig mere, end du er villig til at tabe direkte. Enhver minedrift maskine kan blive beskadiget ud over finansielt ansvarlig økonomisk reparation af en strømstød eller en kop morgenkaffe.

På trods af disse risici skal blockchains udvindes, ellers ophører alt decentraliseret bevis for work blockchains. Bevis for stavmønter er ikke decentraliseret nok til at modstå statslige lovgivningsmæssige indgreb med en fiat luftdrop i disse projekter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner