Kraken vs Bittrex: Vertaa ominaisuuksia ja maksuja vuonna 2021

Kiitos liittymisestäsi, kun katsomme kryptooskooppiamme alaspäin kahdessa suuressa pörssissä, jotka käsittelevät säännöllisesti päivittäin satoja miljoonia ja jopa miljardeja dollareita kauppoja. Krakenin ja Bittrexin taistelussa Kraken, joka sijoittui cryptocurrency -vaihtoluokituksessamme 4. sijalle, ottaa Bittrexin, joka on 5. sija..

Katsotaan, miten heillä on kasvotusten vertailu:

Vertaa Kraken vs Bittrex

kraken vaihto

Kraken 97DIMDFd

Bittrex

USA hyväksytty?
Joo Joo
Kaupankäynti parit
177 434
7 päivän äänenvoimakkuus
1 090 234 866 dollaria 235412137 dollaria
Vierailla Vierailla

Palkkiot: Kraken vs Bittrex

Krakenin kaupankäyntimaksut

Ensin tässä vaihto-vertailussa tarkastelemme niitä pieniä palkkioita, jotka otetaan kaupan aikana. Se on hyvä uutinen Krakenille, joka tarjoaa 0,16 prosentin valmistajapalkkion ja 0,26 prosentin ottopalkkion, joka on hieman alle tämän alan keskiarvon. Valmistajapalkkio peritään, kun kauppa käydään nykyisen markkinahinnan yläpuolella, ja takaajamaksu veloitetaan, kun kauppa tapahtuu välittömästi markkinahintaan.

kraken kaupankäyntimaksuaikataulun kuvakaappausKrakenin maksuaikataulu

Kuten useimmat pörssit, Kraken tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden alentaa kaupankäyntimaksujaan käymällä kauppaa suuremmalla määrällä salausta 30 päivän aikana, kuten tässä näkyy. Tarkista Krakenin opas kaupankäyntikustannuksiin.

Kaupankäyntimaksut Bittrexillä

Bittrex perii kiinteän 0,2%: n valmistajanmaksun aloittelijoilta, mutta veloittaa myös 0,25% kaikista kaupoista, joten todellinen luku on lähempänä 0,45%. 0,2 prosentin valmistajapalkkio tai ottopalkkio maksetaan kaivostyöläisille, jotka pitävät lohkoja käynnissä, ja 0,25 prosentin provisio pidetään kassaansa. Bittrex-maksuaikataulussa on vain 5 tasoa, joten se on yksi alan yksinkertaisimmista.

bittrex-kaupankäyntimaksut

Salausnostomaksut voivat olla löytyy täältä.

Bittrex vs Kraken: Kraken voittaa tämän kierroksen mukavasti.

Kirjaudu & KYC-kokemus

Kuinka avata tili Krakenissä

luo tili krakenille

 1. Siirry osoitteeseen Kraken.com ja etsi Luo tili -painike
 2. Anna sähköpostiosoitteesi, asuinmaasi sekä käyttäjänimesi ja salasanasi, joita käytät kirjautumiseen tulevaisuudessa
 3. Hyväksy käyttöehdot ja napsauta Luo tili
 4. Siirry uudella välilehdellä sähköposteihisi ja Krakenistä tulevaan sähköpostiin, etsi ja kopioi pitkä avain ja liitä se sitten Kraken-välilehden osoittamaan kohtaan
 5. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi uudelleen
 6. Etsi siirtymispalkista vaihtoehto “Hanki vahvistus”. Napsauta tätä ja valitse Keskitaso (jotta voit siirtää fiat-valuutat tilillesi)
 7. Lataa skannaus tai valokuva henkilöllisyystodistuksestasi (passi tai ajokortti), selfie, jolla on henkilötodistuksesi, yksi todistus oleskeluluvasta ja tiedot ammatistasi
 8. Vahvistus voi kestää vain 10 minuuttia
 9. Kun olet vahvistanut, voit aloittaa kaupankäynnin

Tullut Bittrex-käyttäjäksi

Bittrex Global luo tilin kuvakaappaus

 1. Käy osoitteessa Bittrex.com ja napsauta kotisivulla kohtaa ”Rekisteröidy”
 2. Valitse avata henkilökohtainen tili ja anna sähköpostiosoitteesi
 3. Napsauta Luo tili ja siirry sitten sähköpostiosoitteeseesi löytääksesi vahvistussähköpostin – napsauta sisällä olevaa linkkiä
 4. Hyväksy palveluehdot
 5. Ilmoita asuinmaasi, osoitteen ja syntymäajan tiedot
 6. Nopeuta vahvistusaikaa lataamalla selkeä kuva tai skannattu passi (vaikka ajokortti tai valtion henkilöllisyystodistus toimivat, vain ei niin nopeasti)
 7. Odota noin 15 minuuttia tarkistusta varten, minkä jälkeen voit siirtää fiat-valuutat ja aloittaa kaupankäynnin Bittrexillä

Kraken vs Bittrex: Se on tasapeli.

Käyttökokemus: Kraken vs Bittrex

Millainen Kraken on?

kraken kaupankäyntinäkymä

Hyvät Kraken-kehittäjät … hyvää työtä! Hyväksymme verkkosivujen suunnittelun, käyttäjäportaalin, mobiilisovellukset ja paljon muuta. Eivät kuitenkaan ole selainkauppaliittymän suurin fani, mutta monet lukijamme rakastavat retrotyyliä ja käänteistä ulkoasua.

Helppokäyttöisyys on niin korkea, että Krakenia verrataan usein Gemini- ja Coinbase-palveluihin (2. ja 3. salausvaluutanvaihtosijoituksissamme), vaikka yksi epäystävällinen näkökohta Krakenissä on, että heillä on 3 erillistä mobiilisovellusta. Miksi ei keskittää kaikkea ja tehdä lopullinen salaussovellus?

Bittrex: Erittäin tukeva

Bittrex tuntuu enemmän yrityksiltä kuin Kraken, mikä on loistava institutionaalisille asiakkaille, mutta ei niin paljon aloittelijoille tässä tilassa. Onneksi heitä vastaan ​​on uskomattoman käyttäjäystävällinen Zendesk-asiakastukialusta, joka vastaa kaikkeen mitä voit kuvitella Bittrexistä.

Bittrex-kaupankäyntinäkymä

Yksi suunnittelunäkökohdista, josta pidämme eniten Bittrex vs Krakenissä, on kuinka saumaton ja helppo on siirtyä kojelaudasta kaupankäyntirajapintaan, kun tilauslomake on auki yhdellä napsautuksella. Sekä verkkosivusto että sovellus tarjoavat tämän sujuvan käytön, mutta olemme molemmat huomanneet, että ne ovat viallisia, alttiita kaatumiselle ja hitaita latautumaan. Onneksi jos jotain menee pieleen, käyttäjät voivat nopeasti ratkaista ongelman Bittrexin erinomaisella asiakastukella.

Bittrex vs Kraken: Kraken voittaa tällä kertaa.

Talletusmenetelmät

Talletusten tekeminen Krakeniin

Vaikka monet kryptovaluutanvaihdon perustajat haluavat palvella koko maailmaa, sääntelyn ja kansainvälisen noudattamisen todellisuus on paljon vaikeampaa. Kraken tekee melko hyvää työtä tässä osastossa, tarjoten yhteensopivuuden 7 fiat-valuutalle siirrettäväksi, jopa amerikkalaisille (paitsi New Yorkin ja Washingtonin). Tässä miten tehdä talletus.

kraken-tilityyppien kuvakaappaus

Mitkä ovat 7 fiat-valuuttaa?

 • USD – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Lanka, SWIFT, käteinen / veloitus Canada Postissa
 • AUD – Pankkisiirto / Osko
 • GBP – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • JPY – SWIFT

Talletusmaksut vaihtelevat valitun menetelmän, talletetun maan ja määrän mukaan. Tämä resurssi pitäisi auttaa poistamaan sekaannukset.

Bittrex-talletusmenetelmät

Bittrexin jäsenten on annettava henkilökohtaisia ​​tietoja, jos he haluavat käyttää pörssin palveluja. Antamalla nimen, syntymäajan, osoitteen ja asuinmaan käyttäjät voivat saada perustarkastustason, jonka avulla he voivat tallettaa ja vaihtaa jopa 4 BTC: tä päivässä.

Parannettu Bittrex-vahvistustila antaa käyttäjille mahdollisuuden tallettaa fiat-valuuttoja, mutta se vaatii henkilöllisyystodistuksesi ja selfie-tunnuksen lataamisen.. Käyttäjät Yhdysvalloissa on toimitettava myös pankkiin ja asuinpaikkaan liittyvät asiakirjat. Amerikkalaisille käyttäjille talletukset voidaan tehdä maksukortilla 3%: n veloituksella tai tilisiirrolla (vähintään 50 dollaria).

Muut kuin yhdysvaltalaiset käyttäjät, joilla on parannettu vahvistustila, voivat tehdä talletuksen SEPA-verkko, an Kansainvälinen pankkisiirto, tai Luotto- ja maksukorttitalletukset (3%: n maksu).

Kraken vs Bittrex: Kraken tarjoaa parempia talletusmahdollisuuksia.

Pikaostovaihtoehdot (ostaminen luotto- tai maksukortilla)

Salakirjoituksen ostaminen Krakenistä

Sen jälkeen kun kirjoitimme viimeisen artikkelin Krakenista, he ovat lisänneet vielä enemmän kryptovaluuttoja ja kaupankäyntipareja, ja tällä hetkellä niillä on 60 kolikkoa ja 243 markkinaa. Tämä on loistava valinta käyttäjille, jotka voivat tehdä välittömiä ostoksia debit- tai luottokortilla (oltava 3DS-yhteensopivia).

Näyttökuva 2021 02 02 klo 13.15.24

Välittömien ostojen palkkiot ovat 3,75%, ja lisäksi kiinteä maksu 0,25 € / tapahtuma. Tämä on kallista, mutta melko reilua verrattuna kilpaileviin salausvaihtoihin. Epäoikeudenmukainen osa on spread, joka on todellisen nykyisen markkinahinnan ja Krakenin välittäjien salauksen hinnan ero, joka vaihtelee 2-10%.

Lue koko osto-opas täältä.

Ei välitystä Bittrexillä

Toisin kuin Kraken, Bittrex päätti olla välittämättä kryptovaluuttoja, mikä on hieman outoa, mutta emme pidä sitä niitä vastaan.

Jos haluat ostaa kryptovaluuttoja ‘heti’, sinun on ensin tehtävä fiat-talletus (joten se ei ole oikeasti välitön) ja sitten käydä kauppaa kyseisellä fiat-valuutalla fiat-krypto-markkinoiden pariliitoksella, kuten USD / BTC (Yhdysvaltain dollari ja Bitcoin). Jos ostat nykyisellä markkinahinnalla, kauppa käydään läpi, mutta jos yrität saada parempaa tarjousta, sinun on odotettava, että markkinaolosuhteet muuttuvat.

Bittrex vs Kraken: Kraken voittaa jälleen.

Kaupankäyntikokemus

Kraken: Jokaiselle kauppiaalle jotain

Verkkokaupan käyttöliittymän retro-muotoilun lisäksi Krakenin kaupankäynnissä ei ole paljon vikaa. Heillä on kaikki odotettavissa olevat kaaviot, kaaviot ja tiedot. Heillä on kolme upeaa mobiilisovellusta, Kraken, Kraken Pro ja Kraken Futures, jotka tarjoavat erilaisia ​​palveluita.

Kraken Pro Crypto Trading -sovellus on täällä! | Kraken-blogi

Kehittyneemmille kauppiaille, jotka saattavat lukea tätä, on ilo tietää, että Kraken tarjoaa jopa viisinkertaisen vipuvaikutuksen kaupankäyntiin ja antaa mahdollisuuden käydä kauppaa suuremmassa vaarassa.

Bittrex: Intuitiiviset kaupankäynnin ominaisuudet

Olemme olleet raa’asti rehellisiä Bittrexin alustasta, viiveestä, kaatumisesta ja kaavioista, jotka eivät lataudu, mutta emme ole sanoneet tarpeeksi heidän tekemästään hyvistä asioista. Ensinnäkin se on yksinkertaisin salauksenvaihto aloittelijoille (vaikka se ei olekaan niin perustavaa laatua kuin Coinbase), joka tarjoaa täyden kaupankäyntikokemuksen ilman komplikaatioita, jotka aiheuttavat hukkuneita kauppiaita.

Bittrex Exchange-kotisivuKotisivu

Bittrexin käyttö ei ole helpompaa tai vaikeampaa kuin Binancen käyttö, joka on maailman eniten käytetty pörssi, joten se on suuri positiivinen. Kaikille aloitteleville sijoittajille, jotka haluavat oppia käymään kauppaa ja valtavan valikoiman altcoineja, 600 markkinaparin tulisi olla riittävä, jotta pääset alkuun salaustoiminnassasi. Lisäksi, jos jotain menee pieleen, asiakastuki on upeaa.

Kraken vs Bittrex: Krakenillä on tämä.

Maine & Turvallisuus

Kraken: Kultatähti!

Tässä on pieni anekdootti, jota et todennäköisesti tiennyt Krakenistä. Muutama vuosi sitten he päättivät julkaista varaustodistuksen tarkastuksen, joka on asiakirja, joka osoittaa, että pidät kaikkia käyttäjien varoja vastuullisesti kylmävarastossa. He saivat siitä paljon hyvää palautetta ja yhtäkkiä muut vaihdot alkoivat seurata mallia ja lieventää myös riskejä.

Krakenia ei ole koskaan hakkeroitu, minkä pitäisi olla erittäin hyvä osoitus siitä, kuinka arvokkaasti he arvostavat turvallisuutta. Käyttäjillä on paljon valvoa tietoturva-asetuksiaan, ja heitä kehotetaan määrittämään kahden tekijän todennus varmistaakseen, että heidän laitteensa on suojattu.

Bittrex: Toinen kultatähti!

Bittrexin perustajat olivat joukko kyberturvallisuusinsinöörejä, jotka olivat aiemmin työskennelleet Microsoftissa, Amazonissa ja Blackberryssä. Ehkä tämä selittää, miksi heitä ei ole koskaan hakkeroitu ja miksi heidän turvallisuutensa ja maineensa ovat vankat.

Jos Bittrexistä on kielteistä, jotkut amerikkalaiset käyttäjät kokevat saavansa bum-sopimuksen, jossa on vähemmän kryptovaluuttoja kuin heidän eurooppalaisissa kollegoissaan.

Bittrex vs Kraken: Se on tasapeli.

Kraken vs Bittrex: Kuka voittaa?

Tämän Bittrex vs Kraken -vaihtovertailun alussa kerroimme sinulle, että Kraken on cryptocurrency exchange -listallamme 4. ja Bittrex 5. sijalla, eikä se todennäköisesti muutu pian.

Bittrexillä on paljon hienoja ominaisuuksia, mutta todellisuudessa ne ovat melko kaukana Krakenista kaupankäynnin määrän, käyttäjäystävällisyyden ja aloittelijoiden houkuttelemisen suhteen..

Yhdysvaltain käyttäjille, jotka muodostavat suurimman osan yleisöstämme, ja käyttäjille kaikissa muissa sallituissa maissa, selvä voittaja tässä on Kraken, Bittrexin on yritettävä kovemmin vuonna 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner