Πώς να κερδίσετε ένα Bitcoin που ζει ενώ είναι κολλημένο σε καραντίνα

Με το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι κλειδωμένο μετά την αχαλίνωτη μετάδοση του SARS-COV-2, οι άνθρωποι βρίσκουν νέους τρόπους για να δημιουργήσουν παθητικό εισόδημα. Αυτό το άρθρο θα σας διδάξει πώς να κερδίσετε ένα Bitcoin Living ενώ έχετε κολλήσει στην Καραντίνα.

Ο ιός που προκαλεί COVID-19, μια αναπνευστική ασθένεια που μπορεί να αποβεί μοιραία για ορισμένους πληθυσμούς. Όροι όπως «αυτο-απομόνωση», «καραντίνα» και «καταφύγιο στη θέση» έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουν τις κυρώσεις και τις οδηγίες που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα, αλλά ο όρος που φαίνεται να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι είναι «κλείδωμα».

Αυτή η εικόνα έχει ένα κενό χαρακτηριστικό alt. το όνομα του αρχείου είναι Bitcoin-Passive-Income-1024x576.jpgΕάν οι κατευθυντήριες γραμμές για καταφύγιο σε θέση να στριφογυρίζεις τους αντίχειρες – βάλτε τους στην καλύτερη χρήση κερδίζοντας κάποια κρυπτογράφηση.

Δεν πρέπει να αναρωτιέμαι γιατί, καθώς το «κλείδωμα» συνοψίζει πιθανώς τα συναισθήματα του να κολλάς στο σπίτι με λίγα πράγματα, αλλά καταναλώνουμε καταθλιπτικά μέσα και πάρα πολλές θερμίδες. Οι Ιταλοί αισθάνονται το βάρος της, έχοντας ξεκινήσει τη δική τους πριν από 9 εβδομάδες στις 10 Μαρτίου, ακολουθούμενες γρήγορα από το Ηνωμένο Βασίλειο που ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου. Οι ΗΠΑ, ενώ δεν είναι η μακρύτερα μακράν, με τα περισσότερα κράτη, εισέρχονται μόνο στο κλείδωμα προς τα Μάρτιος, ήταν ακόμα νιώθοντας το κάψιμο λίγο περισσότερο από ένα μήνα μέσα.

Τι θα κάνεις λοιπόν; Μερικοί απομακρύνουν τις ελεύθερες ώρες τους, μπαίνοντας σε νέες ρουτίνες γυμναστικής, ψήνοντας ψωμί ή εστιάζοντας στην εκπαίδευση των παιδιών τους. Ενώ άλλοι έχουν κολλήσει κοιτάζοντας άλλα χρηματιστήρια bitcoin αναρωτιούνται τι είναι αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν για να διασφαλίσουν την κατοχή τους. Καλά νέα για όλους – ακόμα κι αν δεν είχατε ποτέ το bitcoin στο παρελθόν, τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε. Με λίγα ή καθόλου κόστη και προσπάθεια. Να θυμάστε πάντα ότι αφού ελέγξετε αυτές τις ιδέες, μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε πλατφόρμες ανταλλαγής, όπως Μπιτβάβο, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε συναλλαγές και να διατηρήσετε την παρουσία σας στην αγορά κρυπτογράφησης. Που είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Εξόρυξη

Εξόρυξη Bitcoin και κρυπτονομισμάτων ήταν ένας τρόπος παθητικής απόκτησης εισοδήματος για όσους έχουν τα εργαλεία. Όσον αφορά την εξόρυξη Bitcoin, δεν θα το κάνετε κανονικός υπολογιστής. Θα χρειαστείτε εξειδικευμένο υλικό, που ονομάζεται ASIC (συγκεκριμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα εφαρμογών) που θα μπορούν να εξορύσσουν το Bitcoin σε σταθερή βάση. Το κύριο πλεονέκτημα των ASIC είναι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στην εξόρυξη Bitcoin – αλλά στην αντιστάθμιση ότι είναι ειδικά για τον αλγόριθμο. Αυτό σημαίνει ότι οι εξέδρες εξόρυξης Bitcoin θα εξορύσσουν μόνο νομίσματα με αλγόριθμο SHA-256 (Bitcoin, Bitcoin Cash και Bitcoin SV).

Τι θα κοστίσει

Εκτός από την αγορά του απαραίτητου υλικού, και την πληρωμή για οποιαδήποτε αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας – όχι πολύ. Η εξόρυξη γίνεται αποκλειστικά από το μηχάνημά σας, με ελάχιστες απαιτήσεις χρήστη μετά τη ρύθμιση. Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξανακάνετε και να παρακολουθείτε το πορτοφόλι σας.

Εμπορία

Ενώ η αποτελεσματική διαπραγμάτευση bitcoin απαιτεί αξιοπρεπή γνώση, δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος έμπορος. Στην πραγματικότητα, το να παίζεις παραδοσιακές αγορές μπορεί να σου εξυπηρετήσει περισσότερα προβλήματα από όσα μπορεί να λύσει. Το κόστος αγοράς σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και νομίσματα δεν χρειάζεται να είναι υψηλό, ειδικά αν ξεκινάτε με αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό ως bitcoin. Υπάρχουν χιλιάδες κρυπτονομίσματα που αξίζει να επενδύσετε, όπου μπορείτε να κάνετε κέρδη μικρής διάρκειας. Στη συνέχεια, πάρτε αυτά τα κέρδη και τελικά δημιουργήστε μεγαλύτερες επενδύσεις όπως το bitcoin.

Τι θα κοστίσει

Χρόνος και αρχική επένδυση. Ίσως η μεγαλύτερη φορολογία των δύο θα είναι η ώρα. Η εκμάθηση του bitcoin δεν είναι απαραίτητα εύκολη, αλλά είναι πολύ δυνατή. Θα πρέπει να διαβάσετε για τη συμπεριφορά οποιωνδήποτε ψηφιακών στοιχείων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, καθώς και να παρακολουθείτε τον αετό με τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι αγορές – τόσο σήμερα όσο και ιστορικά.

Γραφή

Υπάρχει ένας μακρύς και ποικίλος κατάλογος διαφορετικών ελεύθερων θέσεων εργασίας που θα σας πληρώσουν ευτυχώς για τις καλές προσπάθειές σας στο bitcoin. Συγκεκριμένα αυτά που σχετίζονται με τη συγγραφή περιεχομένου ή το blogging. Ορισμένες συναυλίες απαιτούν μόνο να βοηθήσετε στην κοινή χρήση και την εμπορία του περιεχομένου τους. Ορισμένες αγορές, ιδιαίτερα νεότερες που πρέπει να βγάλουν τα λόγια, θα πληρώσουν με τα δικά τους κρυπτογραφικά διακριτικά μόνο για εγγραφή στον ιστότοπό τους, ακολουθώντας ή ανανεώνοντας το περιεχόμενό τους ή διαφορετικά κοινοποιώντας το σε όλες τις πλατφόρμες μέσων.

Τι θα κοστίσει

Δίπλα στο τίποτα όσο έχετε ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας. Ακόμη λιγότερο, αν είστε ήδη λίγοι λόγιος ή επιρροή. Αυτοί οι τύποι θέσεων εργασίας είναι διαθέσιμοι από τις εκατοντάδες, αλλά μπορεί να μην είναι εύκολο να έρθουν αμέσως από ιδανικές θέσεις. Θα μπορούσε να χρειαστεί αρκετή περιήγηση στο Διαδίκτυο, ή να αφιερωθεί κάποιος χρόνος για την κατασκευή ενός σταθερού προφίλ Upwork ή Freelancing, αλλά μόλις το πόδι σας είναι στην πόρτα, τα bitcoins έρχονται φθηνά.

Βλέποντας

Βρύσες Bitcoin είναι ένας άλλος σταθερός τρόπος συλλογής bitcoin ενώ βρίσκεστε σε καραντίνα. Προκειμένου να γράψετε και να συλλέξετε περιεχόμενο αεροπλάνου, ορισμένοι διαφημιστές, εταιρείες ή δίκτυα κρυπτογράφησης θα σας πληρώσουν μόνο για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενό τους και να συμπληρώσετε έρευνες. Υπάρχουν επίσης πολλά δώρα ή σχέδια σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που είναι εύκολο να εισέλθετε, αρκεί η λίστα φίλων σας να μην πειράζει τα περιστασιακά ανεπιθύμητα μηνύματα.

Τι θα κοστίσει

Και πάλι, περισσότερο χρόνο και πιθανώς ένας ή δύο φίλοι. Πολλά από τα προγράμματα παρακολούθησης απαιτούν από εσάς να μοιράζεστε ή να σας αρέσει το περιεχόμενό τους, κάνοντας τη ροή σας λίγο τυχαία για οποιονδήποτε από τους οπαδούς σας. Αλλά πέρα ​​από αυτό, μπορείτε να κερδίσετε και να κερδίσετε bitcoin μόνο έχοντας έναν υπολογιστή και αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πώληση

Εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση, ειδικά μια επιχείρηση που έκλεισε μαζί με πολλά από τα υπόλοιπα μαμά και ποπ καταστήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Η μεταφόρτωση οποιωνδήποτε αγαθών ή υπηρεσιών που προσφέρετε σε έναν προσωπικό ιστότοπο ή σε ένα κέντρο πωλητών που θα επιτρέπει τις πληρωμές με κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε να κερδίζετε bitcoin ενώ δεν κάνετε τίποτα. Αυτό λειτουργεί υπέρ σας με διάφορους τρόπους, καθώς παρέχει καλύτερες επιλογές πληρωμής στους πελάτες, βοηθά στην εξασφάλιση της ιδιωτικής ζωής τους και κρατά τους πάντες μακριά από οποιοδήποτε από τα μικρόβια που φιλοξενούν ευτυχώς τα χαρτονομίσματα.

Τι θα κοστίσει

Εάν δεν διαθέτετε ήδη ιστότοπο, η πληρωμή κάποιου ατόμου για τη δημιουργία ενός μπορεί να κοστίσει χρήματα, αλλά γενικά δεν είναι εκβιαστική. Η εκχώρηση πλατφόρμας πληρωμής ψηφιακού νομίσματος στον υπάρχοντα ιστότοπό σας είναι απίστευτα εύκολη και η Google ξεχειλίζει με εξαιρετικούς πόρους που εξηγούν πώς να το κάνετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner