Crypto Superstar Review: Är det en bluff eller legit?

Vad är Crypto Superstar? 

Crypto Superstar är ett oberoende handelssystem skapat för användning av handel på den flyktiga kryptovalutamarknaden. Den körs på en överlägsen algoritm som vet exakt vad som händer på marknaden. Denna algoritm gör detta genom att leta efter lönsamma handelssignaler och bedöma globala nyheter. Det fungerar ganska effektivt och kan placera affärer inom några sekunder. Algoritmen påverkas av stora dataprov och hittar logiska och lönsamma affärer baserat på dessa data. Det kan göra på några sekunder, vad kan det ta några dagar eller veckor att göra. På grund av kryptovalutamarknadens flyktiga karaktär behöver nya användare ett verktyg som hjälper dem att dra nytta av deras investering.

Varför ska du lita på Crypto Superstar??

Vi vet att du kan ha dina tvivel angående handelssystem på grund av rykten online. Det är därför vi har testat tekniken grundligt och upptäckt att den är överlägsen sina konkurrenter. Crypto Superstar är inte ett bedrägligt handelssystem eller bluff. Handelssystemet har infört åtgärder för att försäkra dig om dess insyn. 

Här är några av dem: 

  • Reglerade mäklare: Crypto Superstar använder reglerade och licensierade mäklare för att hantera ditt konto och se till att det är reglerat. 
  • Demohandel: Crypto Superstar låter dig i princip ”försöka innan du köper”. Du kan komma åt demo-kontot, som i grund och botten är en replik av live-handelskontot och placera affärer baserat på tidigare data. Om du inte är nöjd med demo-kontot kan du välja att inte handla med Crypto Superstar. 
  • Kundservice: Tillgång till kundtjänst går snabbt och enkelt. Avdelningen är öppen 24 timmar om dygnet, fem dagar i veckan. Du kan nå kundtjänst via livechatt, e-post och telefoniskt. Vi rekommenderar dock inte att använda e-post, eftersom korrespondensen i allmänhet är långsam på e-post. 

En kort guide för att öppna ett konto med Crypto Superstar

Du behöver inte oroa dig för en långvarig kontoöppningsprocess med Crypto Superstar. Vi tar dig igenom stegen i guiden nedan så ser du hur snabbt och enkelt det är att börja handla. 

  • Registrera ditt konto 

Registreringen är ganska enkel. Allt du behöver göra är att hålla din grundinformation redo så att du kan fylla i formuläret nedan. När du har gjort detta kommer en dedikerad kontoansvarig att kontakta dig. 

  • Finansiera ditt nya konto 

Crypto Superstar kräver att alla nya användare ska finansiera sina konton genom att göra en insättning på € 250. Denna insättning är faktiskt din första kapitalinvestering. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att säkra en insättning och ha ditt investeringskapital klart. 

  • Börja demohandel 

När du har finansierat ditt konto har du tillgång till funktionen för demohandel. Det betyder att du kan handla på en replik av funktionen för live-konto utan att behöva några pengar. Dina affärer placeras på historisk data. Det gör att du kan få erfarenhet och färdigheter för att uppnå större framgång på kryptovalutamarknaden. 

  • Aktivera livehandel 

När du har slutfört ditt demohandel-experiment kan du fortsätta och aktivera ditt live-konto. Din kontoansvariga kommer att ge dig råd om hur du ställer in rätt inställningar för att minimera risken för förlust på plattformen. Detta kan innefatta att du anger en stop-loss-gräns och beslutar när du ska öppna och stänga handelssessioner. 

Uppskattning av vinsten tjänat av användare 

Vårt team gjorde sitt uppdrag att ta reda på hur mycket, eller snarare uppskatta hur mycket användare tjänade när de handlade med Crypto Superstar. Först verkade det som om Crypto Superstar var för bra för att vara sant och många av våra läsare hade giltiga frågor som vi ville svara på. Vi är glada att kunna rapportera att Crypto Superstar faktiskt är en legitim handelsapplikation som har förmågan att hjälpa nya och erfarna användare att generera intäkter från den flyktiga kryptovalutamarknaden. 

Hur vet vi detta? 

Våra bedömningar har visat att många aktiva Crypto Superstar-användare är nöjda med sina intäkter. Vi är ganska säkra på att om du söker online kommer du att hitta många positiva vittnesmål också. Beroende på hur mycket du investerar och vilka inställningar du har placerat på ditt konto kan du tjäna upp till 800 € eller mer. Detta garanteras inte eftersom kryptovalutamarknaden är mycket volatil och det finns vissa risker, men att använda en erfaren handelsapplikation som Crypto Superstar ger dig större chans att bli framgångsrik. 

Crypto Superstar är inte den enda tekniken i sitt slag på marknaden. Du kanske har hört talas om Bitcoin Superstar, Bitcoin Revolution och Bitcoin Code. Det hävdas dock att Crypto Superstar är mycket överlägsen dessa andra tekniker.

Ytterligare säkerhet på Crypto Superstar

Vi var tvungna att undersöka hur säker Crypto Superstar faktiskt är. Vi kan inte stödja en handelsteknik där dina uppgifter kan riskera att läcka eller att ditt konto hackas. Vi hittade några intressanta resultat. Vårt test avslöjade att Crypto Superstar skyddas av ett SSL-certifikat. Detta innebär att din personliga och kontoinformation är skyddad av kryptering. När du väl har bestämt dig för att gå vidare till live-handel kommer du att kunna konfigurera inställningarna med hjälp av din kontohanterare. 

Ytterligare säkerhetsåtgärder inkluderar: 

  • Ställa in en gräns för stopp-förlust: detta är en viktig inställning som du inte får försumma eftersom det ger dig möjligheten att förhindra att handelssystemet använder alla medel på ditt konto. Det betyder att det är möjligt att handla med en del av ditt totala kapital, till exempel att använda 250 € för att handla, när du har upp till 900 € på ditt konto.
  • Ställa in valutapar: Det är viktigt att du ställer in dina valutapar. Detta gör att du kan välja de mest lönsamma valutapar online. Detta kan också göras automatiskt, beroende på dina preferenser.
  • Öppning & Avslutande affärer: Crypto Superstar-algoritmen körs 24 timmar. Därför är det viktigt att du bestämmer när du ska öppna och avsluta dina affärer, eftersom algoritmen alltid fungerar. 

Kändisar som är involverade i kryptoprojekt

Kändis Crypto-projekt
Richard Branson Richard Branson har enligt uppgift investerat 30 miljoner dollar i BitPay.
Mel B meddelade att hon skulle acceptera Bitcoin-betalningar för sin nya singel.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher har varit en förespråkare för Bitcoin och han investerade i en sportspelblockkedja, Unikrn
William Shatner Inblandad i Solar Alliance, ett Vancouver-baserat företag som driver en soldriven bitcoinbrytningsgård
Mike Tyson Tyson lanserade sin egen serie bitcoin-bankomater i Las Vegas 2015.
50 öre Sålde ett album med namnet kryptokurrency: hålla det och glömma det
Gwyneth Paltrow Gick med i Bitcoin-plånboksstart Abra som rådgivare under ett avsnitt av Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg 2017 fick Snoop Dogg 1 500 SparkleCOINs från företaget till ett värde av cirka 55 500 dollar som en donation för sitt ungdomsfotbollsprogram..
Dennis Coles Dennis Coles, tillkännagav sin investering i kryptovalutavärlden som en av grundarna av Cream Capital, ett företag som syftar till att bygga ett blockchain-ATM-nätverk för att underlätta användningen av mynt som Ethereum och bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx hoppade på kryptovalutan när han började marknadsföra token-försäljningen av Cobinhood, en gratis utbytesplats för kryptovaluta
Richard Sherman Richard Sherman meddelade på Facebook att hans officiella webbutik skulle börja acceptera bitcoinbetalningar och kallade det “framtidens valuta.”
Johnny Depp Hösten 2018 blev skådespelaren en partner med TaTaTu blockchain-start, som handlar om filmskapande.
Luis Suarez Luis Suarez vill nu också tjäna pengar genom att förutsäga vem som vinner en match. Uruguays fotbollsstjärna bjöd in 25 miljoner av sina anhängare på Instagram för att ansluta sig till den Ethereum-baserade förutsägelsemarknadsplattformen Stox och göra sina förutsägelser för US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus gick med som fotbollsambassadör, för, som han sade, genom att decentralisera talentscouting har TokenStars en stor potential att se till att vi kommer att se de nya maradonaerna och Ronaldos i närmaste framtid.
Gianluca Zambrotta Han fokuserar på att coacha fotbollsklubben i Kina och i kryptovärlden som en TokenStars fotbollsambassadör.
Redfoo Han är en kodare som arbetar med ett Ethereum-projekt! Han är väldigt intresserad av blockchain och donerade flera personliga saker till TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver För närvarande är han involverad i många projekt, som Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerade sin T-shirt till Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Är tennisambassadör för TokenStars.

Crypto Superstar är effektiv

Vårt team har funnit att Crypto Superstar är ett överlägset handelssystem. Den har alla funktioner för att hjälpa nya användare, med liten eller ingen erfarenhet, att trivas på kryptovalutamarknaden. Liksom alla investeringar finns det en risknivå, men detta kan enkelt minimeras genom att konfigurera dina inställningar på live-kontot. Vi blev verkligen imponerade av transparensen hos Crypto Superstar och kan försäkra dig om att detta handelssystem skapades med användaren i åtanke. 

Vanliga frågor

Kan jag använda Crypto Superstar på mobil och stationär dator?

Ja. Crypto Superstar är tillgängligt på alla stationära eller mobila enheter. Den har ingen mobilapp, men du kan komma åt plattformen via en mobilwebbläsare. Det är dock värt att notera att programvaran är mycket lättare att använda på ett skrivbord.

Kan jag handla tillgångar med hävstångseffekt?

Ja. Det rapporteras att Crypto Superstar har samarbetat med mäklare som tillåter levererad handel med kryptovalutor. Du kan handla med hävstång upp till 1: 1000. 

Kan jag öppna långa och korta positioner?

Ja, du kan öppna både långa och korta positioner genom Crypto Superstar på grund av det nätverk av mäklare som plattformen samarbetar med.

Vilka är betalningsmetoderna och uttags- / insättningsgränserna?

Minsta insättningsbelopp på Crypto Superstar är € 250. De tillgängliga betalningsmetoderna varierar och inkluderar Visa, Mastercard, banköverföring, Skrill och Neteller. 

Finns det några kostnader och avgifter involverade?

Nej, som påstås av webbplatsen Crypto Superstar tar inte ut några avgifter eller provisioner.

Hur tar jag ut mina pengar?

Det rapporteras att uttagsprocessen kräver att du fyller i en ansökan, du kommer att bli ombedd att lämna in dina bankuppgifter och dina vinster överförs till ditt angivna konto. Det finns inga gränser och du kan be om dina utbetalningar dagligen.

Vad är registrerings- och verifieringsprocessen?

Registreringsprocessen är enkel och tar några minuter. Du måste ange grundläggande uppgifter som ditt namn, kontaktnummer, e-post och ange ett alfanumeriskt lösenord. När alla dina uppgifter har skickats in verifieras ditt konto på några minuter.  

Hur är deras kundtjänst?

Du kan bara kontakta webbplatsen via ett kontaktformulär. När du är registrerad

Ordlista över villkor för kryptovaluta

Termin Definition
Fiat Fiat kallas traditionellt papperspengar, som inte har något inneboende värde, men vars värde i huvudsak fastställs av skaparen, i de flesta fall skulle detta vara regeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteras vara världens mest populära kryptovaluta. Bitcoin körs på en Bitcoin Blockchain och är en decentraliserad valuta som fungerar oberoende av centralbanker och myndigheter
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, är en kryptovaluta som är decentraliserad. Här kan investerare överföra och byta värde.
Litecoin Litecoin är också en kryptovaluta och en blockchain-spegling av Bitcoin.
Utbyta Kryptobörsen är i grunden en onlineplattform där kryptoinvesterare får byta olika kryptovalutor mot andra kryptovalutor.
Bitcoin gruvdrift Bitcoinbrytning sker när Bitcoin-transaktioner verifieras och bekräftas innan de läggs till i Bitcoin Blockchain.
Crypto plånbok En kryptoplånbok är ett program som lagrar investerarnas privata och offentliga nycklar. Det tillåter också användare att överföra, ta emot, spendera, lagra och kontrollera sina saldon.
Cirkulerande leverans Detta hänvisar till mängden av en given kryptovaluta eller tokens som är offentligt tillgängliga och cirkulerar på marknaden mellan köpare och säljare.
Börsvärde Marknadsvärde avser marknadsvärdet på alla kryptovalutor som finns tillgängliga på marknaden per dag.
Altcoins Bitcoin var den första och mest framgångsrika av alla kryptovalutor. Alla andra mynt grupperas i kategorin altcoins.
Blockera Explorer Ett onlineverktyg för att utforska och analysera blockkedjan för en kryptovaluta.
Blockera höjd Blockhöjd avser antalet block som är anslutna i blockkedjan.
Blockera belöning Ett incitament till en bitcoin-gruvarbetare som framgångsrikt har beräknat hash (verifiering) i ett block.
Kedjelänkning Överföra en kryptovaluta till en annan. Detta kräver att transaktionen görs i två separata blockkedjor.
Consortium Blockchain En privatägd och driven blockchain.
Kryptografi Processen med att kryptera och dekryptera information.
Decentraliserad autonom organisation Avser organisationer som drivs av datorprogram eller programvara snarare än en mänsklig input. Det finns ingen central myndighet i detta avseende.
Tecken Tokens är starkt associerade med ICO och bygger ofta på befintlig standard från etablerade “smart contract” blockchains som Ethereum.
ICO Detta står för Initial Coin Offering och hänvisar till en störande ny metod för projekt att få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta termer är en gaffel en händelse där en befintlig kryptovaluta delas upp i två varianter av koden.
Plånbok En kryptovalutaplånbok är det primära sättet ägare av kryptovalutor har tillgång till sina mynt.
Varm och kall förvaring Detta hänvisar till var en viss plånbok är värd. Varm lagring avser en plånbok som är tillgänglig från en internetanslutning, där kylförvaring hänvisar till att vara värd för din plånbok offline på en separat hårdvara.
Escrow En deponering är ett ekonomiskt arrangemang där en tredje part innehar och reglerar betalning av de medel som krävs för två parter som är involverade i en given transaktion.
Smart kontrakt Ethereum-blockkedjan tillåter kod att distribueras på den i form av ett smart kontrakt. Detta kontrakt är i huvudsak en uppsättning matematiska regler som dikterar hur transaktionerna fungerar
Arbetsbevis (PoW) För att transaktioner ska bekräftas och läggas till i Blockchain-huvudboken finns det olika metoder som har utvecklats för att slutföra denna process.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserade kryptovalutor väljs skaparen av nästa block via olika kombinationer av slumpmässigt urval och rikedom eller ålder.
Bevis på betydelse (POI) Detta är en bevisstil som myntet NEM pionjärer som ett tredje alternativ till PoW och PoS.
TA Kort för en teknisk analys eller analys av myntvärden baserat på historiska prisrörelser och sofistikerade indikatorer.
Nod en dator som är ansluten till en viss kryptovalutas nätverk.
Brytning Gruvdrift är processen för att validera nya transaktioner på en kryptovalutadistribuerad huvudbok.
Moonshot Detta hänvisar till en kryptovaluta som skjuter dramatiskt uppåt.
Bear och Bull marknader En tjurmarknad avser stigande priser och optimistisk känsla som uppmuntrar till köp. Björnmarknader anses vara motsatsen till tjurmarknader, med nedåtgående prisutveckling och en pessimistisk känsla som uppmuntrar till försäljning
Val Avser någon som innehar stora mängder kryptovaluta
HODL Avser den passiva investeringsstrategin att ignorera marknadens turbulens och vänta på långsiktig avkastning.
Hard Fork Avser en typ av gaffel som skapar en permanent förändring av en digital valutas standardprotokoll
Lång / lång position Avser att satsa på att en viss tillgång så småningom kommer att stiga i värde.
Privat nyckel En bit information som presenteras som en rad bokstäver och siffror som en investerare kan använda för att få tillgång till sin digitala valuta
Offentlig nyckel En adress där en investerare kan ta emot sin digitala valuta med en kombination av bokstäver och siffror.
Rekt Uppstår när en investerare förlorar stora summor pengar på kryptovalutamarknaden
Kort / kortslutning Händer när en investerare tar en kort position – satsar att en tillgång eller valuta kommer att falla i värde
Mining Incitament En belöning som gruvarbetare får för att bekräfta transaktioner och bryta in dem i block
nybörjare Avser nya investerare på kryptovalutamarknaden.
DApp Avser en decentraliserad applikation.

Andra Crypto-handelssystem

Crypto Trader Bitcoin kryphål Bitcoin Superstar Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin-krets Bitcoin vinst Bitcoin-kod

Varning: Innehållet på denna sida bör inte tas som ekonomisk rådgivning. Det är endast i informationssyfte. Investera aldrig det du inte har råd att förlora. Undersök alltid så mycket som möjligt innan du fattar något ekonomiskt beslut och konsultera en certifierad finansiell rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner