Crypto Superstar Review: Er det en fidus eller legit?

Hvad er Crypto Superstar? 

Crypto Superstar er et uafhængigt handelssystem oprettet til brug af handel på det ustabile kryptokurrencymarked. Det kører på en overlegen algoritme, der ved præcis, hvad der sker på markedet. Denne algoritme gør dette ved at lede efter rentable handelssignaler og vurdere globale nyheder. Det fungerer ret effektivt og er i stand til at placere handler inden for få sekunder. Algoritmen er påvirket af big data-prøver og finder logiske og rentable handler baseret på disse data. Det kan ske på få sekunder, hvad der kan tage et par dage eller uger at gøre. På grund af kryptokurrencymarkedets ustabile karakter har nye brugere brug for et værktøj, der hjælper dem med at drage fordel af deres investering.

Hvorfor skal du stole på Crypto Superstar?

Vi ved, at du måske er i tvivl om handelssystemer på grund af rygterne online. Derfor har vi grundigt testet teknologien og fundet ud af, at den er bedre end sine konkurrenter. Crypto Superstar er ikke et svigagtigt handelssystem eller en fidus. Handelssystemet har truffet foranstaltninger for at sikre dig dets gennemsigtighed. 

Her er et par af dem: 

  • Regulerede mæglere: Crypto Superstar bruger regulerede og licenserede mæglere til at hjælpe med at administrere din konto og sikre, at den er reguleret. 
  • Demo-handel: Crypto Superstar giver dig grundlæggende mulighed for at “prøve, før du køber”. Du kan få adgang til demo-kontoen, som dybest set er en replika af den levende handelskonto og placere handler baseret på tidligere data. Hvis du ikke er tilfreds med demo-kontoen, kan du fravælge handel med Crypto Superstar. 
  • Kunde service: Adgang til kundeservice er hurtig og nem. Afdelingen er åben 24 timer i døgnet, fem dage om ugen. Du kan nå kundeservice via live chat, e-mail og telefonisk. Vi anbefaler dog ikke at bruge e-mail, da korrespondance generelt er langsom på e-mail. 

En kort guide til åbning af en konto hos Crypto Superstar

Du behøver ikke bekymre dig om en langvarig kontoåbningsproces med Crypto Superstar. Vi fører dig gennem trinene i guiden nedenfor, og du vil se, hvor hurtigt og nemt det er at starte handel. 

  • Registrer din konto 

Registrering er ret enkel. Alt du skal gøre er at holde dine grundlæggende oplysninger klar, så du er i stand til at udfylde nedenstående formular. Når du har gjort dette, vil en dedikeret kontoadministrator kontakte dig. 

  • Finansier din nye konto 

Crypto Superstar kræver, at alle nye brugere skal finansiere deres konti ved at indbetale € 250. Denne indbetaling er faktisk din første kapitalinvestering. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at sikre et depositum og have din investeringskapital klar. 

  • Start demo-handel 

Når du har finansieret din konto, har du adgang til demo-handelsfunktionen. Dette betyder, at du kan handle på en replika af live-konto-funktionen uden at skulle bruge penge. Dine handler placeres på historiske data. Det giver dig mulighed for at få erfaring og færdigheder for at opnå større succes på kryptokurrencymarkedet. 

  • Aktiver live handel 

Når du er færdig med dit demo-handelseksperiment, kan du gå videre og aktivere din live-konto. Din kontoadministrator vil rådgive dig om at indstille de rigtige indstillinger for at minimere din risiko for tab på platformen. Dette kan omfatte indstilling af en stop-loss-grænse og beslutning om, hvornår du åbner og lukker handelssessioner. 

Anslåede fortjeneste tjent af brugere 

Vores team gjorde deres mission for at finde ud af, hvor meget eller rettere estimeret, hvor meget brugere tjente, mens de handlede med Crypto Superstar. Først virkede det som om Crypto Superstar var for god til at være sand, og mange af vores læsere havde gyldige spørgsmål, som vi ønskede at besvare. Vi er glade for at kunne rapportere, at Crypto Superstar faktisk er en legitim handelsapplikation der har evnen til at hjælpe nye og erfarne brugere med at generere indkomst fra det ustabile kryptokurrencymarked. 

Hvordan ved vi det? 

Vores vurderinger har vist, at mange aktive Crypto Superstar-brugere er tilfredse med deres indtjening. Vi er ret sikre på, at hvis du søger online, vil du også finde mange positive udtalelser. Afhængigt af hvor meget du investerer, og hvilke indstillinger du har sat på din konto, kan du tjene op til € 800 eller mere. Dette er ikke garanteret, da kryptovalutamarkedet er meget ustabilt, og der er nogle risici, men ved at bruge en erfaren handelsapplikation som Crypto Superstar vil du give en større chance for at få succes. 

Crypto Superstar er ikke den eneste teknologi af sin art på markedet. Du har måske hørt om Bitcoin Superstar, Bitcoin Revolution og Bitcoin Code. Det hævdes imidlertid, at Crypto Superstar er langt bedre end disse andre teknologier.

Yderligere sikkerhed på Crypto Superstar

Vi var nødt til at undersøge, hvor sikker Crypto Superstar faktisk er. Vi kan ikke understøtte en handelsteknologi, hvor dine oplysninger kan være i risiko for utæthed eller din konto bliver hacket. Vi fandt nogle interessante resultater. Vores test afslørede, at Crypto Superstar er beskyttet af et SSL-certifikat. Dette betyder, at dine personlige og kontooplysninger er beskyttet af kryptering. Når du beslutter dig for at fortsætte med live handel, vil du være i stand til at konfigurere indstillingerne ved hjælp af din kontoadministrator. 

Yderligere sikkerhedsforanstaltninger inkluderer: 

  • Indstilling af en stop-loss-grænse: dette er en vigtig indstilling, du ikke må forsømme, fordi det giver dig mulighed for at forhindre, at handelssystemet bruger alle midlerne på din konto. Dette betyder, at det er muligt at handle med en del af din samlede kapital, for eksempel ved at bruge € 250 til at handle, når du har op til € 900 på din konto.
  • Indstilling af valutapar: Det er vigtigt, at du indstiller dine valutapar. Dette giver dig mulighed for at vælge de mest rentable valutapar online. Dette kan også gøres automatisk, afhængigt af dine præferencer.
  • Åbning & Lukning af handler: Crypto Superstar-algoritmen kører 24 timer. Derfor er det vigtigt, at du beslutter, hvornår du vil åbne og lukke dine handler, da algoritmen altid er på arbejde. 

Berømtheder involveret i kryptoprojekter

Berømthed Crypto-projekter
Richard Branson Richard Branson har efter sigende investeret 30 millioner dollars i BitPay.
Mel B meddelte, at hun ville acceptere Bitcoin-betalinger for sin nye single.
Ashton kutcher Ashton Kutcher har været talsmand for Bitcoin, og han investerede i en sportsbetting blockchain, Unikrn
William Shatner Involveret med Solar Alliance, et Vancouver-baseret selskab, der driver en soldrevet bitcoin-minedrift
Mike Tyson Tyson lancerede sin egen linje med bitcoin-pengeautomater i Las Vegas i 2015.
50 cent Solgt et album til kryptokurrency med titlen: holde det og glemme det
Gwyneth Paltrow Deltog i Bitcoin-tegnebog-opstarten Abra som rådgiver under en episode af Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg I 2017 fik Snoop Dogg 1.500 SparkleCOIN’er fra virksomheden til en værdi af cirka $ 55.500 som en donation til hans ungdomsfodboldprogram.
Dennis Coles Dennis Coles, annoncerede sin investering i kryptovalutaverdenen som medstifter af Cream Capital, et firma, der sigter mod at opbygge et blockchain-ATM-netværk for at lette brugen af ​​mønter som Ethereum og bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx sprang på kryptovaluta, da han begyndte at promovere token-salget af Cobinhood, en gratis børs for handel med kryptokurrency
Richard Sherman Richard Sherman annoncerede på Facebook, at hans officielle onlinebutik ville begynde at acceptere bitcoin-betalinger og kalde det “fremtidens valuta.”
Johnny Depp I efteråret 2018 blev skuespilleren partner med TaTaTu blockchain-opstart, der beskæftiger sig med filmfremstilling.
Luis Suarez Luis Suarez vil nu også tjene penge ved at forudsige, hvem der vinder en kamp. Uruguays fodboldstjerne inviterede 25 millioner af sine tilhængere på Instagram til at slutte sig til ham til at tilmelde sig den Ethereum-baserede forudsigelsesmarkedsplatform Stox og komme med deres forudsigelser for US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus tiltrådte som fodboldambassadør, fordi, som han sagde, ved at decentralisere talentscouting, har TokenStars et stort potentiale for at sikre, at vi ser de nye maradonas og ronaldos i den nærmeste fremtid.
Gianluca Zambrotta Han er fokuseret på at coache fodboldklubben i Kina og i kryptoverdenen som en TokenStars fodboldambassadør.
Redfoo Han er en koder, der arbejder på et Ethereum-projekt! Han er meget interesseret i blockchain og donerede flere personlige ting til TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver I øjeblikket er han involveret i mange projekter, såsom Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerede sin T-shirt til Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Er tennisambassadør for TokenStars.

Crypto Superstar er effektiv

Vores team har fundet ud af, at Crypto Superstar er et overlegen handelssystem. Det har alle funktionerne til at hjælpe nye brugere med lidt eller ingen erfaring med at trives på kryptokurrencymarkedet. Som enhver investering er der et risikoniveau, men dette kan let minimeres ved at konfigurere dine indstillinger på live-kontoen. Vi var virkelig imponeret over gennemsigtigheden af ​​Crypto Superstar og kan forsikre dig om, at dette handelssystem blev oprettet med brugeren i tankerne. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Crypto Superstar på mobil og desktop?

Ja. Crypto Superstar er tilgængelig på enhver stationær eller mobil enhed. Den har ikke en mobilapp, men du kan få adgang til platformen via en mobilbrowser. Det er dog værd at bemærke, at softwaren er meget lettere at bruge på et skrivebord.

Kan jeg handle aktiver med gearing?

Ja. Det rapporteres, at Crypto Superstar har indgået et samarbejde med mæglere, der tillader gearet handel med kryptokurver. Du kan handle med gearing op til 1: 1000. 

Kan jeg åbne lange og korte positioner?

Ja, du kan åbne både lange og korte positioner gennem Crypto Superstar på grund af det netværk af mæglere, platformen er partnerskab med.

Hvad er betalingsmetoderne og udbetalings- / indbetalingsgrænserne?

Minimumsindbetalingsbeløbet på Crypto Superstar er € 250. De tilgængelige betalingsmetoder er forskellige og inkluderer Visa, Mastercard, bankoverførsel, Skrill og Neteller. 

Er der nogen omkostninger og gebyrer involveret?

Nej, som hævdet af dets websted Crypto Superstar opkræver ikke gebyrer eller provisioner.

Hvordan trækker jeg mine penge ud?

Det rapporteres, at udbetalingsprocessen kræver, at du udfylder en ansøgning, du bliver bedt om at indsende dine bankoplysninger, og dit overskud overføres til din givne konto. Der er ingen grænser, og du kan bede om dine udbetalinger dagligt.

Hvad er registrerings- og verificeringsprocessen?

Registreringsprocessen er enkel og tager et par minutter. Du skal angive grundlæggende oplysninger som dit navn, kontaktnummer, e-mail og angive en alfanumerisk adgangskode. Når alle dine oplysninger er indsendt, bekræftes din konto i løbet af få minutter.  

Hvordan er deres kundeservice?

Du kan kun kontakte hjemmesiden via en kontaktformular. Når du er registreret

Ordliste over Cryptocurrency-vilkår

Semester Definition
Fiat Fiat kaldes traditionelt papirpenge, der ikke har nogen egenværdi, men hvis værdi i det væsentlige er etableret af skaberen, i de fleste tilfælde vil dette være regeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres at være verdens mest populære kryptokurrency. Bitcoin kører på en Bitcoin Blockchain og er en decentraliseret valuta, der fungerer uafhængigt af centralbanker og myndighed
Ethereum Ethereum er som Bitcoin en kryptokurrency, der er decentraliseret. Her kan investorer overføre og udveksle værdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptokurrency og en blockchain-spejling af Bitcoin.
Udveksling Crypto-udvekslingen er dybest set en online platform, hvor crypto-investorer får udvekslet forskellige kryptokurver med andre kryptokurver.
Bitcoin minedrift Bitcoin-minedrift opstår, når Bitcoin-transaktioner bekræftes og bekræftes, før de føjes til Bitcoin Blockchain.
Crypto tegnebog En kryptotegnebog er et softwareprogram, der gemmer investorernes private og offentlige nøgler. Det giver også brugere mulighed for at overføre, modtage, bruge, gemme og kontrollere deres saldi.
Cirkulerende forsyning Dette refererer til mængden af ​​en given kryptokurrency eller tokens, der er offentligt tilgængelige og cirkulerer på markedet mellem købere og sælgere.
Markedsværdi Markedsværdi henviser til markedsværdien af ​​alle de tilgængelige kryptovalutaer på markedet pr. Dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest succesrige af alle kryptovalutaer. Alle andre mønter er grupperet under kategorien altcoins.
Bloker Explorer Et online værktøj til at udforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokhøjde Blokhøjde refererer til antallet af blokke, der er forbundet i blockchain.
Bloker belønning Et incitament givet til en bitcoin minearbejder, der med succes har beregnet hash (verifikation) i en blok.
Kædeforbindelse Overførsel af en kryptovaluta til en anden. Dette kræver, at transaktionen skal indgives i to separate blokkæder.
Consortium Blockchain En privatejet og drevet blockchain.
Kryptografi Processen med at kryptere og dekryptere information.
Decentraliseret autonom organisation Henviser til organisationer, der drives af computerprogrammer eller software snarere end et menneskeligt input. Der er ingen central myndighed i denne henseende.
Polet Tokens er stærkt forbundet med ICO’er og er ofte bygget på allerede eksisterende standard fra etablerede ‘smarte kontrakter’ blockchains som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og henviser til en forstyrrende ny metode til projekter for at få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en fork en begivenhed, hvor en eksisterende kryptokurrency opdeles i to variationer af koden.
Tegnebog En kryptovaluta-tegnebog er den primære måde, hvorpå ejere af kryptokurver kan få adgang til deres mønter.
Varm og kold opbevaring Dette refererer til, hvor en bestemt tegnebog er hostet. Varm opbevaring henviser til en tegnebog, der er tilgængelig fra en internetforbindelse, hvor kold opbevaring henviser til at være vært for din tegnebog offline på et separat stykke hardware.
Escrow En deponering er et finansielt arrangement, hvor en tredjepart besidder og regulerer betaling af de nødvendige midler til to parter involveret i en given transaktion.
Smart kontrakt Ethereum-blockchain giver mulighed for, at kode implementeres på den i form af en smart kontrakt. Denne kontrakt er i det væsentlige et sæt matematiske regler, der dikterer, hvordan transaktionerne fungerer
Bevis for arbejde (PoW) For at transaktioner skal bekræftes og føjes til Blockchain-hovedbogen, er der forskellige tilgange, der er udviklet for at fuldføre denne proces.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserede kryptokurver vælges skaberen af ​​den næste blok via forskellige kombinationer af tilfældig markering og rigdom eller alder.
Bevis for vigtighed (POI) Dette er en bevisstil, der er banebrydende med mønten NEM som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Korthand til teknisk analyse eller analyse af møntværdier baseret på historiske prisbevægelser og sofistikerede indikatorer.
Node en computer, der er tilsluttet et bestemt kryptovalutas netværk.
Minedrift Minedrift er processen med at validere nye transaktioner på en kryptovaluta distribueret hovedbog.
Moonshot Dette refererer til en kryptokurrency, der dramatisk skyder op.
Bear og Bull markeder Et tyremarked henviser til stigende priser og optimistisk stemning, der tilskynder til køb. Bear-markeder betragtes som det modsatte af tyremarkeder med nedadgående prisudvikling og en pessimistisk stemning, der tilskynder til salg
Hval Henviser til nogen, der har en stor mængde kryptokurrency
HODL Henviser til den passive investeringsstrategi om at ignorere markedsturbulens og vente på langsigtet afkast.
Hard Fork Henviser til en type gaffel, der skaber en permanent ændring af en digital valutas standardprotokol
Lang / lang position Henviser til at satse på, at et bestemt aktiv i sidste ende vil stige i værdi.
Privat nøgle Et stykke information, der præsenteres som en række bogstaver og tal, som en investor kan bruge til at få adgang til deres digitale valuta
Offentlig nøgle En adresse, hvor en investor kan modtage sin digitale valuta ved hjælp af en kombination af bogstaver og tal.
Rekt Opstår, når en investor mister store summer på kryptokurrencymarkedet
Short / Shorting Opstår, når en investor tager en kort position – hvilket gør et væddemål om, at et aktiv eller en valuta falder i værdi
Mining Incitament En belønning får minearbejdere for at bekræfte transaktioner og udvinde dem til blokke
Nybegynder Henviser til nye investorer på kryptokurrencymarkedet.
DApp Henviser til en decentral applikation.

Andre Crypto-handelssystemer

Crypto Trader Bitcoin smuthul Bitcoin Superstar Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin kredsløb Bitcoin fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet på denne side bør ikke betragtes som økonomisk rådgivning. Det er kun til informationsformål. Invester aldrig det, du ikke har råd til at tabe. Undersøg altid så meget som muligt, inden du foretager en økonomisk beslutning, og konsulter en certificeret finansiel rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner