Ενημερωτικό δελτίο # 6

Εβδομάδα σε αναθεώρηση

Μιλώντας στο DCEP στο “Tiger Talk”

Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκα στην τηλεοπτική εκπομπή Phoenix της Κίνας “Tiger Talk” (一 虎 一席談). Το Tiger Talk είναι μία από τις πιο μακροχρόνιες εκπομπές του Phoenix TV, κάθε εβδομάδα με ένα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα ή εκδήλωση για το οποίο θα συζητούσαν ειδικοί, ακαδημαϊκοί και καλεσμένοι. Το θέμα της εβδομάδας ήταν «DC / EP: η απελευθέρωση ψηφιακού νομίσματος από την Κίνα, θα κλονίσει την ηγεμονία του δολαρίου ΗΠΑ;». Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επεισόδιο παρακάτω ή να δείτε την επισκόπηση DCEP:

Αφίσα YouTube Τίγρη

Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν ότι η εκπομπή έδωσε μια γενική επισκόπηση της τεχνολογίας blockchain, Bitcoin, Libra κ.λπ. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο στόχος της εκπομπής είναι να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό σχετικά με αυτές τις έννοιες εν αναμονή της κυκλοφορίας του DCEP. Η εκπομπή υπογράμμισε επίσης τα οφέλη του DCEP και την υπεροχή του έναντι του Bitcoin λόγω της συγκέντρωσής του.

Ταυτόχρονα, από τις συζητήσεις της εκπομπής, πιστεύω ότι το DCEP μπορεί να εισαγάγει το κοινό για να εξερευνήσει κρυπτονομίσματα επειδή: (1) το κοινό γίνεται πιο εκπαιδευμένο σε έννοιες που αφορούν το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. (2) φαίνεται ότι υπάρχει πραγματική ανησυχία ότι η Κίνα μπορεί να απομακρυνθεί από το σύστημα SWIFT. Επιπλέον, η εκπομπή μίλησε επίσης για την ικανότητα να στέλνει ελεύθερα το USDT / Tether, το οποίο επιβεβαιώνει την αφήγηση ότι το USDT χρησιμοποιείται πολύ στην Κίνα.

Η γεωργία είναι η νέα τάση κλειδώματος του 2020

Το ψωμί μαγιάς και τα μικροκαρδιοπράσινα είναι το 2ο τρίμηνο του 2020. Αυτή τη στιγμή όλοι είναι καλλιεργημένοι. Αυτή είναι η λίστα με τη φάρμα μου για αυτήν την εβδομάδα.

Από την έρευνά μας στο Twitter, το Telegram κ.λπ., το βρήκαμε $ YFV και $ SUSHI είναι τα πιο συζητημένα αγροκτήματα.

YFValue ($ YFV)

YFV (YFValue) προέρχεται βασικά από άλλα διακριτικά από αυτό που ονομάζουμε “Y Family”. Ταραγμένος? Ακολουθεί ένα γράφημα με το οποίο δημιουργήσαμε Κρυπτοναύτες για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε σε αυτό το πεδίο:

Όπως και με άλλα μέλη της οικογένειας Y, διακριτικό διακυβέρνησης YFV, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ψηφίσετε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της πλατφόρμας. Αν και πολλοί απλώς ανταλλάσσουν το διακριτικό και εικάζουν την αξία του. Η αδελφή του YFV DFI.money ($ YFII) εισήχθη πρόσφατα στο Binance Exchange, με αποτέλεσμα τις τιμές της διπλασιασμός σε μια μέρα. Εν τω μεταξύ, το $ YFV είναι εισηγμένο στο OKEx Exchange, και από την εξέταση των διαγραμμάτων, αυτή η καταχώριση βοήθησε επίσης να ανεβάσει τα $ YFV για να διπλασιάσει την τιμή του.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό εκτροφής YFV. Αν ενδιαφέρεσαι, εγγραφείτε στο YFV και ξεκινήστε!

Sushiswap ($ SUSHI)

Sushiswap ($ SUSHI) είναι ένα πιρούνι του Uniswap και ιδρύθηκε πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα από έναν ανώνυμο προγραμματιστή γνωστό ως “Chef Nomi”. Υπάρχει μια λέξη στο δρόμο ότι το Sushiswap δημιουργήθηκε από την ομάδα πίσω από το FTX Exchange. Και αυτό δεν είναι απολύτως αδύνατο, δεδομένου ότι η ομάδα FTX είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγρότες SUSHI $ και ήταν γρήγορος στη λίστα και προσφέρει προϊόντα συναλλαγών SUSHI $. Το διακριτικό $ SUSHI αναφέρεται επίσης στις ανταλλαγές Binance και OKEx.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ που είναι κλειδωμένα στο Sushiswap, τρελό, δεδομένου ότι έχουν περάσει μόνο 5 ημέρες από την πρώτη κυκλοφορία! Η καλλιέργεια σούσι θεωρείται πολύ επικίνδυνη, αλλά μπορεί δυνητικά να είναι πολύ ικανοποιητική, καθώς μπορεί να έχει απόδοση επένδυσης περίπου 1-7% την ημέρα ανάλογα με την πισίνα. Σημαντικά στατιστικά στοιχεία, όπως το Total Value Locked (TVL), τα ποσά που στοιχηματίζονται και οι αποδόσεις μπορούν να βρεθούν στο Σούσι.

Στην πραγματικότητα, το Sushiswap είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλές στην Κίνα όπου ονομάζεται «ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Uniswap» και ο δημοφιλής ιστότοπος ειδήσεων κρυπτογράφησης 8btc έχει ένα ολόκληρο Ενότητα Sushiswap αφιερωμένο σε ειδήσεις και σεμινάρια.

Κίνδυνοι γεωργικής απόδοσης

Η γεωργική απόδοση έχει τους κινδύνους της. Ένας από τους κύριους κινδύνους είναι ότι η καλλιέργεια απόδοσης γίνεται με έξυπνες συμβάσεις. Εάν τα έξυπνα συμβόλαια είναι ελαττωματικά ή δημιουργηθούν με κενά σε αυτό, θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα χαθούν χρήματα. Αυτό συμβαίνει ειδικά επειδή τα έξυπνα συμβόλαια αυτο-εκτελούνται, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να «ακυρωθεί» ένα έξυπνο συμβόλαιο μόλις εφαρμοστεί. Ως εκ τούτου, ο έξυπνος έλεγχος συμβολαίων είναι ζωτικής σημασίας για γενικά έργα απόδοσης ή έργα DeFi. Αυτοί οι ελεγκτές είναι εταιρείες τρίτων που ελέγχουν τον κώδικα και ελέγχουν για τυχόν ευπάθειες και σφάλματα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο από Cryptonauts που εξηγεί πώς λειτουργεί ο έξυπνος έλεγχος συμβάσεων:

Αφίσα YouTube Έξυπνος έλεγχος συμβολαίων σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση

Για αναφορά, το YFV έχει ήδη ελεγχθεί από το The Arcadia Group και σύμφωνα με την ομάδα του YFV, δεν βρέθηκαν προβλήματα υψηλής ή κρίσιμης σοβαρότητας. Εν τω μεταξύ, η Quantstamp θα κάνει μια «επισκόπηση ασφαλείας», ΔΕΝ έλεγχος για το Sushiswap. Η Quantstamp έχει διευκρινίστηκε ότι οι υπηρεσίες τους θα είναι παρόμοιες με αυτές που έκαναν για το Yearn Finance ($ YFI), η οποία ήταν μια άτυπη αναθεώρηση κώδικα που περιορίζεται στα πιο εξέχοντα συμβόλαια – εκείνα που κατέχουν ή μπορούν να διανείμουν χρήματα.

Ένας άλλος κίνδυνος είναι η αγορά και η κερδοσκοπία για $ SUSHI με την ανταλλαγή του διακριτικού. Αν υπάρχουν πράγματι ευπάθειες και χειρότερα, βρίσκοντας “minter keys” στον κώδικα που ουσιαστικά επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν μαζικά νέα tokens, τότε η αξία του $ SUSHI θα αραιωθεί στο σημείο που ουσιαστικά αξίζει λιγότερο από ένα πραγματικό ρολό σούσι.

Η DeFi αυξάνει τα τέλη συναλλαγής

Τα τέλη συναλλαγών Ethereum έχουν αυξηθεί στα υψηλότερα όλων των εποχών για δεύτερη φορά σε 3 εβδομάδες. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, οι μέσες χρεώσεις συναλλαγής είναι περίπου 15,13 USD.

τέλη συναλλαγήςΑληθινή ιστορία

Αυτά τα υψηλά τέλη συναλλαγών και οι τιμές του Ethereum (ETH) που εκτοξεύονται στα ύψη είναι άμεση συνέπεια του αυξανόμενου αριθμού έργων DeFi και της παραγωγής γεωργικών προϊόντων, καθώς οι αγρότες πρέπει να πληρώνουν ETH για κάθε συναλλαγή, δηλαδή μετακίνηση κεφαλαίων μέσα / έξω από ομάδες κ.λπ. Ειδικότερα, η αύξηση Τα μέσα τέλη συναλλαγής την 1η Σεπτεμβρίου 2020 θεωρείται ότι αποδίδονται στην έναρξη του Sushiswap.

Μέσο τέλος συναλλαγής (Πιστωτική εικόνα: Πολυθρόνα)

Ενώ αυτή η άνοδος των τελών είναι καλή είδηση ​​για τους ανθρακωρύχους Ether των οποίων τα έσοδα αυξάνονται με υψηλότερα τέλη και περισσότερες συναλλαγές, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για τη βιωσιμότητα του Ethereum. Πολλοί λένε ότι τα υψηλά τέλη συναλλαγής σημαίνουν ότι “τιμολογούνται” των δραστηριοτήτων σε πλατφόρμες DeFi. Επίσης, περισσότερες συναλλαγές σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη συμφόρηση στο δίκτυο με αποτέλεσμα μεγαλύτερο αριθμό μη επιβεβαιωμένων συναλλαγών και χρόνους αναμονής. Πέραν αυτού, μπορεί ακόμη και να σημαίνει ότι ορισμένα έξυπνα συμβόλαια καθίστανται σχεδόν αχρησιμοποίητα, θέτοντας έτσι το ζήτημα του Ethereum ως πλατφόρμας έξυπνων συμβάσεων στην πρώτη.

Μια απάντηση σε αυτό μπορεί να είναι το Ethereum 2.0, αλλά η εκτόξευση του κεντρικού δικτύου είναι μήνες.

Επερχόμενα γεγονότα

3 Σεπτεμβρίου 2020 4:00 μ.μ.: Κυκλοφορία διακριτικών δικτύου Skale. Οι επιλέξιμοι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν μάρκες SKL αξίας έως 1.153 USD για 0,03 USD / διακριτικό. Λεπτομέριες εδώ.

4 Σεπτεμβρίου 2020 12:00 μ.μ.: Η Animoca Brands, ο προγραμματιστής και ο εκδότης πίσω από παιχνίδια όπως το Sandbox και το Crazy Kings κ.λπ. θα κυκλοφορήσουν το διακριτικό REVV στο Uniswap. Λεπτομέριες εδώ.

5 Σεπτεμβρίου 2020 11:00 π.μ .: Γραμμική χρηματοδότηση AMA. Ελέγξτε τους Τηλεγράφημα σελίδα για λεπτομέρειες.

* Όλες οι ώρες αναφέρονται σε UTC, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Δείτε εδώ για πίσω θέματα του ενημερωτικού δελτίου μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner