Ανασκόπηση Enjincraft: Προσθήκη Blockchain στο Minecraft

Λογότυπο EnjinCraftEnjinCraft – Η Enjin φέρνει οικονομίες Blockchain στο Minecraft

Το EnjinCraft αναπνέει νέα ζωή στο Minecraft φέρνοντας τα καλύτερα ψηφιακά οικονομικά και συλλεκτικά αντικείμενα Non-fungible Token (NFT). Ενώ το Minecraft είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι με άμμο στον κόσμο, δεν είχε πάντα μια πραγματική οικονομία. Η νέα ενσωμάτωση και το SDK της Enjin επιτρέπει στους παίκτες να διαθέτουν πραγματικά αντικείμενα και να τα μετακινούν σε διακομιστές. Με την έναρξη του Πρόσθετο Minecraft στις 28 Μαΐου 2020, οι κάτοχοι διακομιστών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα απλό πρόσθετο για να επιτρέψουν τη χρήση αντικειμένων blockchain στον κόσμο του Minecraft.

Με το Enjincraft, οι παίκτες μπορούν να εξοπλίσουν άμεσα τα περιουσιακά στοιχεία ERC-1155 ως αντικείμενα Minecraft. Αυτό επιτρέπει επίσης την ανταλλαγή αντικειμένων εκτός του παιχνιδιού και στο Πορτοφόλι Enjin. Η νέα ενοποίηση της Enjin επιτρέπει την άμεση διαπραγμάτευση περιουσιακών στοιχείων ERC-1155, Ethereum και Enjincoin απευθείας στο Minecraft.

Οι παίκτες θα μπορούν να εισέλθουν “Enjincraft“Και βρείτε θησαυρούς όπως σπαθιά, πανοπλία και εργαλεία στο παιχνίδι. Αφού βρουν αυτά τα αντικείμενα, οι παίκτες μπορούν να έχουν πραγματική ιδιοκτησία αντικειμένων, καθώς είναι μη εύχρηστα στοιχεία (διακριτικά ERC-1155). Τα αντικείμενα μπορούν να αποθηκευτούν απευθείας στο Πορτοφόλι Enjin, επιτρέποντας εύκολη συναλλαγή ή ακόμη και τήξη.

Πρώτος κόσμος Enjincraft

Ο πρώτος κόσμος του Enjincraft είναι γεμάτος αποστολές, ιστορίες και πολλές εξερευνήσιμες κωμοπόλεις. Για όσους τολμούν να εξερευνήσουν, ο κόσμος είναι γεμάτος θησαυρούς και μυστήρια που μπορούν να λυθούν. Τα σεντούκια θησαυρού στο παιχνίδι δίνουν πραγματικά αντικείμενα ERC-1155 που έχουν αξία βάσει του Enjin Coin.

Χάρτης Enjincraft

Για αρχάριους, ο παγκόσμιος χάρτης είναι πολύ βολικός καθώς σηματοδοτεί όλες τις κύριες τοποθεσίες του παιχνιδιού. Αυτός ο χάρτης θα μπορούσε να βρεθεί στο Witek’s House στην πρώτη πόλη (ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο προς την πόλη).

Δέσιμο πορτοφόλι Enjin

Οι παίκτες μπορούν να διατηρήσουν πολύτιμα αντικείμενα Enjincraft μέσω του Enjin Wallet. Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι πολύ απλή:

  1. Συνδεθείτε στο enjincraft.com
  2. Το παιχνίδι θα σας δώσει έναν κωδικό δέσμευσης 5 χαρακτήρων.
  3. Ανοίξτε το Enjin Wallet στο κινητό σας τηλέφωνο
  4. Μεταβείτε στις “Συνδεδεμένες εφαρμογές”
  5. Επιλέξτε το πορτοφόλι και εισαγάγετε τον δεσμευτικό κωδικό

Enjincraft με συνδεδεμένο Πορτοφόλι

Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 1 λεπτό και μετά από αυτό ο λογαριασμός θα είναι δεσμευμένος και έτοιμος να παίξει. Η κατάσταση του πορτοφολιού θα εμφανίζεται ως συνδεδεμένη και ο πίνακας Enjin Coin θα δείχνει το υπόλοιπο ENJ και ETH του πορτοφολιού. Αυτό κάνει το Minecraft πολύ παρόμοιο με τα παιχνίδια Massively Multiplayer όπως το World of Warcraft.

Enjincraft ERC-1155 Αντικείμενα

Τα στοιχεία Enjincraft είναι cross server και μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ σφαιρών. Επί του παρόντος, οι κάτοχοι των αντικειμένων θα μπορούσαν να εξερευνηθούν χρησιμοποιώντας το Εξερευνητής blockchain Enjinx.


Ανατρέξτε στον Οδηγό Enjin για να μάθετε περισσότερα.

Τι είναι το EnjinCraft?

Αφίσα YouTube Συζήτηση και συνέντευξη Enjincraft με τον Enjin CTO Witek Radomski

Το EnjinCraft είναι το νεότερο plugin της Enjin Minecraft διακομιστές. Η προσθήκη EnjinCraft θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες διακομιστών να ενσωματώσουν πλήρως την οικονομία blockchain στο Minecraft.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι διακομιστών Minecraft θα μπορούν να παρέχουν στους παίκτες απτή ιδιοκτησία περιουσιακών στοιχείων και νομισμάτων στο παιχνίδι. Τα περιουσιακά στοιχεία εντός του παιχνιδιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αίθουσες συνομιλίας κατόχων διακομιστών, ιστότοπους και το Enjin Multiverse.

Το Stormwall είναι ένα παράδειγμα των πολύπλευρων στοιχείων της Enjin είναι το Stormwall. Είναι ένα αντικείμενο με δυνατότητα αναπαραγωγής που δημιουργήθηκε από την Enjin και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 32 από τα παιχνίδια της Enjin.

Το DonationCraft ήταν το πρώτο πρόσθετο Minecraft της Enjin. Επιτρέπει στους διακομιστές της MineCraft να δέχονται πληρωμές μέσω Paypal και πιστωτικής κάρτας. Σύμφωνα με τον Enjin, Δωρεά έχει πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις και επέτρεψε στους ιδιοκτήτες διακομιστών να κάνουν εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από Ασία Crypto Σήμερα, για να εισαγάγει τους χρήστες στο πρόσθετο MineCraft της Enjin, η Enjin κυκλοφόρησε την κλειστή έκδοση beta του EnjinCraft Server One, ένας διακομιστής Minecraft που δημιουργήθηκε με την προσθήκη της Enjin.

Ο EnjinCraft Server One διαθέτει όπλα, θωράκιση και αξεσουάρ Minecraft που βασίζονται σε blockchain για να βρουν και να κερδίσουν οι παίκτες.

Αναζήτηση και συλλογή στοιχείων blockchain στο εκτεταμένο σύμπαν του MinecraftΑναζητήστε και συλλέξτε στοιχεία blockchain στο εκτεταμένο σύμπαν της Minecraft

Τα στοιχεία εντός του παιχνιδιού υποστηρίζονται με Enjin Coin (ENJ). Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν το Enjin Coin μέσω τήξης τους μέσω του Enjin Wallet. Μετά την τήξη του Enjin Coin, μπορεί να μεταφερθεί σε άλλα κρυπτονομίσματα. Το Enjin Coin μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει δωροκάρτες από mainstream λιανοπωλητές. Για παράδειγμα, Amazon, Apple και Uber.

Enjin Blockchain SDK για Java

Το SDK για Java επιτρέπει στους προγραμματιστές Java να δημιουργούν και να ενσωματώνουν στοιχεία blockchain στην πλατφόρμα τους.

Για Java SDK της Enjin, η εταιρεία έχει υιοθετήσει μια βάση κώδικα ανοιχτού κώδικα. Επομένως, οι χρήστες Java SDK μπορούν να τροποποιήσουν και να αξιοποιήσουν το SDK όπως θέλουν. Η Enjin αναφέρει ότι ενθαρρύνουν το πνεύμα συνεργασίας και ελπίζει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το SDK για να δημιουργήσουν πράγματα που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Οι παίκτες μπορούν να μετατρέψουν τα στοιχεία τους στο παιχνίδι σε πραγματική αξία.Οι παίκτες μπορούν να μετατρέψουν τα στοιχεία τους στο παιχνίδι σε πραγματική αξία.

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Enjin για να ενσωματώσουν μια οικονομία blockchain στους διακομιστές τους. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν τις οικονομίες blockchain σε παιχνίδια, εφαρμογές ιστού και ακόμη και σε εφαρμογές περιόδου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία με το Blockchain SDK δημιουργώντας έναν λογαριασμό Enjin εδώ.

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα πρώιμης υιοθέτησης Enjin Spark, οι χρήστες θα λάβουν διάφορα οφέλη για τους πρώτους υιοθετούντες. Αυτό θα τους βοηθήσει να αγοράσουν, να χρηματοδοτήσουν και να δημιουργήσουν έσοδα από τα έργα τους.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Enjin Spark εδώ.

συμπέρασμα

Αφίσα YouTube Παρουσιάζοντας το EnjinCraft: Ο πρώτος διακομιστής Minecraft με τεχνολογία Blockchain

Το να βλέπεις αντικείμενα στο παιχνίδι ως απλά pixel είναι κάτι του παρελθόντος. Η Enjin επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώνουν οικονομίες blockchain στον διαδικτυακό κόσμο μέσω του Java SDK της Enjin.

Και με το MineCraft Server One, η Enjin δείχνει πώς μπορούν να λειτουργήσουν αυτές οι οικονομίες στο mainstream gaming. Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα δούμε μια win-win κατάσταση για προγραμματιστές και παίκτες. Οι προγραμματιστές είναι σε θέση να αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Ενώ επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν πραγματική αξία μέσω αντικειμένων εντός παιχνιδιού.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αναθεώρηση Enjin Review.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map