Οδηγός FalconSwap ($ FSW)

Πριν ξεκινήσουμε

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να σχολιάσει τη βιωσιμότητα του FalconSwap (FSW). Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε πρόγραμμα κρυπτογράφησης, ενέχει τεράστιο κίνδυνο. Όποιος σκοπεύει να συμμετάσχει πρέπει να κάνει πλήρη έρευνα και να εξετάσει προσεκτικά τους κινδύνους που ενέχονται εκ των προτέρων.

Ανταλλαγή Falcon ($ FSW) είναι μια λύση κλιμάκωσης επιπέδου 2 που βασίζεται στο Uniswap και μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω για να συγκεντρώσει άλλες πλατφόρμες αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) όπως Mooniswap, Kyber, Balancer, Airswap και Bancor. Στοχεύει στην επίλυση των συνεχιζόμενων ζητημάτων στο οικοσύστημα Ethereum όπως υψηλά τέλη συναλλαγών, ολίσθηση στις συναλλαγές, έλλειψη απορρήτου, αργές συναλλαγές και κακή εμπειρία χρήστη.

Περίληψη

 • Η πλατφόρμα υπόσχεται να προσφέρει λειτουργίες όπως Layer-2 Order Matching, DEX Aggregation, Lower trading fees, Low Slippage, Extra Privacy και Faster Transactions.
 • Τα διακριτικά FalconSwap (FSW) έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τους κατόχους διακριτικών και τους χρήστες της πλατφόρμας, προσφέροντας εκπτώσεις αμοιβών, ανταμοιβές στοιχήματος, εγγραφές Token και λειτουργίες εξόρυξης ρευστότητας.
 • Οι πιθανές κόκκινες σημαίες περιλαμβάνουν έλλειψη Λευκής Βίβλου και χάρτη πορείας, χωρίς δημόσιο προφίλ Github, ανώνυμη ομάδα και αβεβαιότητα επενδυτή.
 • Μπορεί η ομάδα να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια για να κατακτήσει το μερίδιο αγοράς από τους υπάρχοντες παίκτες και να καθιερωθεί ως η λύση για το Ethereum scaling?

Τι προσπαθεί να λύσει το FalconSwap?

Οι πλατφόρμες DeFi έχουν αποκτήσει τεράστια έλξη το 3ο τρίμηνο του 2020. Σύμφωνα με δεδομένα από το Σφυγμός DeFi, η συνολική τιμή που είναι κλειδωμένη στα πρωτόκολλα DeFi αυξήθηκε από σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια τον Ιούνιο σε 9 δισεκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο. Το Uniswap έχει αναδειχθεί ως η πιο περιζήτητη πλατφόρμα για την ανταλλαγή και ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων στο blockchain Ethereum. Στις 30 Αυγούστου 2020, το Uniswap έγινε το πρώτο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο (DEX) που ξεπέρασε το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ, το Coinbase.

Ωστόσο, καθώς η κοινότητα DeFi συνεχίζει να προωθεί τη δραστηριότητά τους πέρα ​​από τα όρια του δικτύου, η συμφόρηση στο δίκτυο έχει οδηγήσει σε αυξανόμενο αριθμό μη επιβεβαιωμένων συναλλαγών, μεγαλύτερους χρόνους αναμονής και υψηλότερα τέλη καθώς οι χρήστες ανταγωνίζονται για να επιβεβαιώσουν τις συναλλαγές τους πιο γρήγορα, καθιστώντας την εξαιρετικά κρίσιμο εμπόδιο για το μέλλον της Ethereum ως έξυπνης πλατφόρμας συμβάσεων. Τα τέλη Ethereum Gas αυξήθηκαν στα ύψη τους τελευταίους μήνες με πάνω από 5.869 ETH (2,17 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) δαπανήθηκαν σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από Glassnode, με προμήθειες έως και 15.374 ETH (3,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) που καταγράφηκαν στις 11 Ιουνίου 2020.

Συνολικά τέλη συναλλαγής EthereumΣυνολικά τέλη συναλλαγών Ethereum στις 2 Αυγούστου 2020

Επομένως, υπάρχει άμεση ανάγκη επίλυσης του ζητήματος κλιμάκωσης Ethereum, ώστε οι χρήστες και τα έργα να αξιοποιήσουν στο έπακρο το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα DeFi. Εδώ το FalconSwap στοχεύει στην παροχή λύσης.

Επισκόπηση FalconSwap

Το FalconSwap ονομάζεται “The Powerhouse for DeFi” και λειτουργεί ως λύση δεύτερου επιπέδου στο Uniswap και σε άλλες πλατφόρμες DeFi. Στοχεύει στην επίλυση των συνεχιζόμενων ζητημάτων των υψηλών τελών συναλλαγών, της ολίσθησης στις συναλλαγές, της έλλειψης απορρήτου, των αργών συναλλαγών και της κακής εμπειρίας χρήστη στο οικοσύστημα Ethereum. Αυτό σχεδιάζει να κάνει προσφέροντας τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Αντιστοίχιση παραγγελίας Layer-2: Οι παραγγελίες αντιστοιχίζονται στο Layer-2 και συγκεντρώνονται πριν από την πρόσβαση στη ρευστότητα από τις ομάδες Uniswap.
 • Συγκέντρωση DEX: Οι παραγγελίες συγκεντρώνονται σε πολλές ομάδες ρευστότητας, όπως Uniswap, Mooniswap, Balancer, Kyber και ούτω καθεξής.
 • Χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών: Οι συγκεντρωτικές παραγγελίες διανέμουν τα τέλη συναλλαγής σε πολλούς χρήστες μειώνοντας έτσι τις χρεώσεις ανά χρήστη.
 • Χαμηλή ολίσθηση: Οι συγκεντρωτικές πλατφόρμες παρέχουν ένα μεγαλύτερο απόθεμα ρευστότητας για την εκτέλεση εντολών, μειώνοντας έτσι την ολίσθηση στις συναλλαγές.
 • Μυστικότητα: Η αντιστοίχιση παραγγελιών Layer-2 πραγματοποιείται χωρίς γνώση της συναλλαγής.
 • Ταχύτερες συναλλαγές: Ταχύτερες συναλλαγές που τροφοδοτούνται από τη συγκέντρωση και την εκτέλεση πολλών συναλλαγών στο Layer-2.

Για να το κατανοήσουμε καλύτερα, ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 3 αγοραστές που αγοράζουν 2 μάρκες αξίας ETH, 3 ETH και 5 ETH αντίστοιχα, και 3 πωλητές που πωλούν παραγγελίες αξίας 6 ETH, 6 ETH και 8 ETH αντίστοιχα.

Χωρίς εναντίον με το FalconSwapΧωρίς εναντίον με FalconSwap (Πιστωτική εικόνα: Μεσαίο)

Χρησιμοποιώντας την τρέχουσα προσέγγιση συναλλαγών στο Uniswap, κάθε χρήστης θα πληρώσει για τα δικά του τέλη φυσικού αερίου και τα συνολικά τέλη που θα δαπανηθούν θα ήταν 6 φορές τα τέλη αερίου ανά παραγγελία. Ο χρήστης μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει ολίσθηση συναλλαγών και ακόμη υψηλότερα τέλη, εάν οι παραγγελίες τους κατανέμονται σε πολλαπλές ομάδες ρευστότητας.

Ωστόσο, όταν οι προαναφερθείσες συναλλαγές τοποθετούνται και εκτελούνται στην πλατφόρμα FalconSwap, το πρωτόκολλο θα συγκεντρώνει 6 παραγγελίες που ταιριάζουν με τις παραγγελίες αγοράς αξίας 10 ETH με παραγγελίες πώλησης αξίας 10 ETH. Στη συνέχεια, οι υπόλοιπες παραγγελίες αξίας 10 ETH θα αποστέλλονται στο Uniswap ή θα διανεμηθούν μεταξύ διαφορετικών ομάδων ρευστότητας. Αυτό θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση των τελών αερίου ανά χρήστη και στην ελαχιστοποίηση της ολίσθησης.

Διακριτικό FalconSwap ($ FSW)

Το FalenomSwap tokenomics έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες και τους κατόχους διακριτικών με τον ακόλουθο τρόπο:

 • Εκπτώσεις χρεώσεων: Οι κάτοχοι διακριτικών FSW λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση έως και 50% για να χρησιμοποιήσουν το FalconSwap πέρα ​​από την εξοικονόμηση προμήθειας από την εκτέλεση συναλλαγών Layer-2.
 • Ποντάρισμα: Ένα μέρος των τελών που συλλέγονται από το πρωτόκολλο FalconSwap θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά διακριτικών FSW από την αγορά και θα διανεμηθεί στους κατόχους στοιχήματος FSW.
 • Διαγραφή κουκκίδων: Το FSW είναι ένα αποπληθωριστικό σύμβολο. Το 10% των εισπραχθέντων τελών θα χρησιμοποιηθεί για να αγοράσει μάρκες FSW από την αγορά και να καεί.
 • Εξόρυξη ρευστότητας: Οι χρήστες εξορύσσουν τα διακριτικά FSW όταν ανταλλάσσουν το FalconSwap.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, το διακριτικό FSW κατατάσσεται 381 στα 5890 νομίσματα που είναι εισηγμένα στο CoinGecko. Η τρέχουσα προσφορά μάρκας που κυκλοφορεί είναι 33 εκατομμύρια με μέγιστη προσφορά 100 εκατομμύρια. Το FSW Token είναι προς το παρόν διαθέσιμο για αγορά στο Uniswap V2 (ETH / FSW) και Hotbit ανταλλαγές.

Αποτελέσματα testnet FalconSwap

Στις 27 Αυγούστου 2020, η ομάδα ανέφερε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο της ορόσημο, το οποίο ήταν να δημιουργήσει ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο για τη συγκέντρωση παραγγελιών στο Uniswap και μοιράστηκε δημόσια τα αποτελέσματα του δοκιμαστικού δικτύου με την κοινότητα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι συναλλαγές στο FalconSwap προσέφεραν εξοικονόμηση φυσικού αερίου περίπου 64% ανά συναλλαγή σε σύγκριση με το Uniswap.

Αποτελέσματα testnet FalconswapΑποτελέσματα δοκιμαστικού FalconSwap (Πιστωτική εικόνα: Μεσαίο)

Πιθανές κόκκινες σημαίες: Είναι νόμιμο το FalconSwap?

Το FalconSwap έχει πολλές πτυχές σε αυτό που μας κάνει να αμφισβητούμε τη νομιμότητα του έργου, για παράδειγμα, την έλλειψη λευκής βίβλου και Github. Έχουμε επίσης ανησυχίες σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα είναι ανώνυμη και ρωτά αν υποστηρίζονται πράγματι από τους επενδυτές όπως ισχυρίζονται. Όσον αφορά αυτές τις ερωτήσεις, επικοινωνήσαμε με την ομάδα FalconSwap και ήταν αρκετά καλοί για να απαντήσουν αμέσως. Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις ανησυχίες μας για το FalconSwap και την απάντηση της ομάδας.

Χωρίς λευκή βίβλο

Αναμφίβολα το πιο σημαντικό έγγραφο για κάθε επερχόμενο έργο είναι ένα λεπτομερές και δομημένο λευκό βιβλίο με σαφή οδικό χάρτη για πιθανούς επενδυτές. Είναι το πρώτο τεστ litmus που πρέπει να ξεκαθαρίσει ένα έργο για να θεωρηθεί αξιόπιστο. Το FalconSwap δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα τη λευκή βίβλο του στην κοινότητα.

Σύμφωνα με την ομάδα, δεν υπάρχει λευκή βίβλος επειδή η ομάδα έχει ήδη στόχο να λανσάρει το τελικό προϊόν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2020 και έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Εργαλεία DEX για την αρχική εξόρυξη ρευστότητας, διαπραγμάτευση και ενοποιήσεις. Ο χάρτης πορείας πρόκειται να παρουσιαστεί μαζί με την κυκλοφορία του προϊόντος.

Όχι Github

Τα περισσότερα έργα σήμερα έχουν ενεργό προφίλ Github όπου παρέχουν τακτικά ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο στον κώδικα τους για αξιολόγηση από ομοτίμους και εντοπισμό σφαλμάτων από την κοινότητα. Το FalconSwap δεν έχει τέτοιο δημόσιο προφίλ Github. Όσον αφορά αυτό το ζήτημα, η ομάδα FalconSwap λέει ότι το GitHub τους δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ώστε να μπορούν να έχουν πλεονέκτημα στους ανταγωνιστές και να αποφεύγουν την αντιγραφή του κωδικού τους. Ωστόσο, θα γίνει επίσης δημόσια μετά την κυκλοφορία του προϊόντος.

Ανώνυμη ομάδα

Μια άλλη πιθανή κόκκινη σημαία είναι ότι η ομάδα είναι ανώνυμη. Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν ορισμένα έργα όπου οι ομάδες επιλέγουν να παραμείνουν ανώνυμες λόγω της απειλής πιθανής κρατικής καταστολής ή λειτουργικού κινδύνου. Ωστόσο, αυτά τα έργα υπεραντισταθμίζονται με τη διαφάνεια σε όλες τις άλλες πτυχές των έργων τους για να μεγεθύνουν την εμπιστοσύνη, την οποία σήμερα δεν διαθέτει το FalconSwap. Όταν ρωτήσαμε την ομάδα σχετικά με αυτό, απάντησαν ότι αποφάσισαν να παραμείνουν ανώνυμοι για να αποφύγουν τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις.

Ασαφείς επενδυτές / συνεργάτες

Ο ιστότοπος FalconSwap αναφέρει 6 αξιόπιστους συνεργάτες Πρωτεύουσα Φενγκσούι, Πρωτεύουσα Tenzor, TRG Capital, Mapleblock Capital, Magnus Capital, και Μαύρος Δράκος. Ωστόσο, εκτός από το Fengshui Capital, κανένας συνεργάτης δεν έχει καταχωρήσει το FalconSwap ως μέρος των χαρτοφυλακίων επενδύσεών του στους αντίστοιχους ιστότοπούς του.

Σημειώνουμε ότι είτε οι επενδυτές είτε οι συνεργάτες αναφέρουν το FalconSwap στον ιστότοπό τους ή όχι, δεν είναι πέρα ​​από τον έλεγχο της ομάδας FalconSwap. Από την περαιτέρω έρευνά μας, παρατηρούμε ότι το TRG Capital Διευθυντής Etienne VantKruys tweeted για το FalconSwap. Σημειώνουμε επίσης ότι ορισμένα από τα μέλη της κοινότητας FalconSwap έκαναν τη δική τους έρευνα και έστειλαν email στους επενδυτές για να επιβεβαιώσουν την αλήθεια των συνεργασιών τους με το FalconSwap. Επιβεβαιώθηκε από αυτά τα μέλη της Κοινότητας ότι έλαβαν θετικές απαντήσεις.

Κλείνοντας σκέψεις

Το FalconSwap έχει σαφώς εντοπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα που μαστίζει το οικοσύστημα Ethereum. Η λύση συγκέντρωσης συναλλαγών Layer-2 μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες απαντήσεις στην κλίμακα Ethereum και χαμηλότερες χρεώσεις. Η ομάδα έχει επομένως ένα πολύ μικρό παράθυρο για να φέρει το προϊόν στην αγορά, καθώς η ομάδα της Uniswap εργάζεται επίσης για τη λύση Layer-2 που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Επιπλέον, αναμένεται υγιής ανταγωνισμός από το πρωτόκολλο Polkadot που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο ήδη επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ άλλου είδους, στοιχείων ή στοιχείων ταυτότητας, καθώς και κλιμάκωση συναλλαγών μέσω της διάδοσης συναλλαγών σε πολλαπλούς παράλληλους αποκλεισμούς. Το ίδιο το Ethereum θα μπορούσε να κλιμακωθεί πολύ σύντομα, αποσυνδέοντας το δίκτυο, μειώνοντας τα τέλη και αυξάνοντας την ταχύτητα των συναλλαγών, αφήνοντας πολύ λίγα κίνητρα για τη χρήση της πλατφόρμας FalconSwap στο μέλλον.

Ωστόσο, εάν η ομάδα παραδώσει ξεκινώντας την πλατφόρμα εντός του υποσχεθέντος χρονοδιαγράμματος και δημοσιοποιήσει τον κώδικα στην κοινότητα, σίγουρα μπορεί να συλλάβει σημαντικό μερίδιο αγοράς από τους υπάρχοντες παίκτες, να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινότητας και να καθιερωθεί ως η λύση για το Ethereum απολέπιση.

Σημαντικοί σύνδεσμοι

Δικτυακός τόπος: https://FalconSwap.com

Τηλεγράφημα: https://t.me/Falcon_Swap

Μεσαίο: https://medium.com/FalconSwap

Κελάδημα: https://twitter.com/Falcon_Swap

Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) σειρά: σεμινάρια, οδηγοί και άλλα

Με περιεχόμενο τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες, ρίξτε μια ματιά στη σειρά YouTube DeFi που περιέχει μαθήματα σχετικά με τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρειάζεστε για συναλλαγές στον χώρο DeFi, π.χ. MetaMask και Uniswap. Καθώς και μια βαθιά βουτιά σε δημοφιλή θέματα DeFi όπως το Reef.finance ($ REEF) και το Polkadot ($ DOT)

Η σειρά DeFi σε αυτόν τον ιστότοπο καλύπτει επίσης θέματα που δεν έχουν εξερευνηθεί στο YouTube. Για μια εισαγωγή για το τι είναι το DeFi, ανατρέξτε στην Επισκόπηση Αποκεντρωμένης Χρηματοδότησης (DeFi): Ένας οδηγός για την ΚΑΥΤΕΡΗ τάση στην κρυπτογράφηση

Σεμινάρια και οδηγοί για τα βασικά εργαλεία DEFI:

 • Οδηγός MetaMask: Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό; ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ συμβουλές και παραβιάσεις για προχωρημένους χρήστες
 • Αναθεώρηση και φροντιστήριο Uniswap: Οδηγός για αρχάριους και προηγμένες συμβουλές και κόλπα
 • Οδηγός και αναθεώρηση Serum DEX
 • Το SushiSwap ($ SUSHI) εξήγησε
 • 1inch Exchange, Mooniswap και Chi GasToken: Η απόλυτη κριτική και οδηγός

Για αναλυτικές πληροφορίες και άλλα συγκεκριμένα έργα DeFi, ανατρέξτε στους οδηγούς διακριτικών DeFi. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς μας:

 • ΛΟΓΩ (ΔΑΝΕΙΟ $)
 • Αναθεώρηση Ampleforth ($ AMPL): Ο βασικός οδηγός για αυτό το πρωτόκολλο DeFi
 • Οδηγός ChainLink ($ LINK): Ένας βασικός σύνδεσμος στον χώρο DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): Τι είναι?
 • Οδηγός Curve Finance ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Ένας επαναστατικός πάροχος ρευστότητας On-Chain
 • Linear Finance ($ LINA): Το μέλλον των πλατφορμών συνθετικών ανταλλαγών?
 • Polkadot ($ DOT): Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγάπη DeFi της Κίνας
 • RAMP DeFi: Πώς ξεκλειδώνει την αξία των στοιχημένων στοιχείων?
 • Reef Finance ($ REEF): Η πλατφόρμα All-In-One Defi
 • Ο Σολάνα ($ SOL) εξήγησε
 • Το γράφημα ($ GRT) – Το επόμενο επίπεδο αποκεντρωμένων εφαρμογών
 • Η Trustswap ($ SWAP) εξήγησε- Επόμενη γενιά συναλλαγών DeFi
 • Yearn.Finance συγχώνευση του DeFi Ecosystem
 • Wing Finance ($ WING) – Πλατφόρμα δανεισμού με βάση την πίστωση

Περισσότερα βίντεο και άρθρα έρχονται σύντομα ως μέρος της σειράς DeFi, οπότε φροντίστε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο δικό μας Κανάλι Youtube και (προς το παρόν) ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο έτσι μπορείτε να ειδοποιηθείτε μόλις βγουν!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner