Αγορά κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το Ledger Live: Ένας αναλυτικός οδηγός

Το Ledger, οι κατασκευαστές των Ledger Nano S και Ledger Nano X έχει ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή τους, το Ledger Live υποστηρίζει πλέον την αγορά κρυπτονομισμάτων με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με τον συνεργάτη τους, Νομίζω και τώρα οι χρήστες μπορούν να μεταβούν απευθείας στο Ledger Live για να αγοράσουν τα κρυπτονομίσματά τους και να το στείλουν στην ασφάλεια της συσκευής Ledger. Δεν χρειάζεται πλέον να περάσετε επιπλέον βήματα, όπως η αγορά κρυπτονομισμάτων σε ανταλλαγές και, στη συνέχεια, η αποστολή του στο πορτοφόλι του υλικού σας για φύλαξη! Σε αυτόν τον οδηγό, σας παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το Ledger Live στο Nano S και το Nano X σας.

[ΤΡΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ] &# 128640;&# 128640;

Τώρα μπορείτε να ΑΓΟΡΑΣΕ την κρυπτογράφηση #LedgerLive!

Νιώθετε τη δύναμη που αρχίζει να αυξάνεται στα δάχτυλά σας?

Βρείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες εδώ: https://t.co/XeritaVKDc pic.twitter.com/xLIOuDDtpC

– Καθολικό (@Ledger) 10 Ιουνίου 2020

Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα

Το Ledger Live διαθέτει μόνο τα ακόλουθα κρυπτονομίσματα για αγορά: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) και Dash (DASH). Έτσι, οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν άλλα κρυπτονομίσματα θα πρέπει να τα αγοράσουν αλλού π.χ. σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Για να δείτε ποιες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτερες, δείτε το άρθρο μας σχετικά με τις κορυφαίες καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων του 2020.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το Ledger Live

Εάν είστε νέος χρήστης Nano X ή Nano S, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τη συσκευή σας και να εγκαταστήσετε το λογισμικό Ledger Live. Δείτε εδώ για τον οδηγό εγκατάστασης Ledger Nano S και τον οδηγό εγκατάστασης Ledger Nano X.

Για να ξεκινήσετε με την αγορά κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το Nano S ή το Nano X, ανοίξτε την εφαρμογή Ledger Live στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο “Αγορά κρυπτογράφησης” στην πλαϊνή γραμμή. Επιλέξτε ποια κρυπτονομίσματα θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ή Dash (DASH). Για τους σκοπούς αυτού του οδηγού θα δείξουμε την αγορά Bitcoin, οπότε θα επιλέξουμε το Bitcoin ως το κρυπτογραφικό στοιχείο που επιθυμούμε να αγοράσουμε. Στη συνέχεια, επιλέξτε σε ποιο λογαριασμό θέλετε να κατατεθεί το cryptocurrency σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό για τις αγορές κρυπτονομισμάτων σας – δείτε την ενότητα μας με τίτλο «Πώς να προσθέσετε νέο λογαριασμό για αγορές κρυπτονομισμάτων».

Αγορά κρυπτογράφησηςΚάντε κλικ στο “Αγορά κρυπτογράφησης” στην πλευρική γραμμή

Στο Ledger Live, θα σας ζητηθεί είτε να εγγραφείτε είτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Coinify. Για ένα σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός λογαριασμού Coinify, ανατρέξτε στην ενότητα μας με τίτλο «Πώς να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό Coinify στο Ledger Live».

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό CoinifyΣυνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό Coinify

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το ποσό της κρυπτογράφησης που θέλετε να αγοράσετε, το νόμισμα πληρωμής και τον τρόπο πληρωμής. Το καθολικό σας επιτρέπει να πληρώνετε με τα ακόλουθα νομίσματα: AUD, BGN, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, INR, JPY, NOK, NZD, PLN, SEK, TRY, USD και VND. Μπορείτε να πληρώσετε για το cryptocurrency σας χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα (Visa ή Mastercard) ή για ευρωπαϊκές τοποθεσίες, μέσω τραπεζικού εμβάσματος μέσω. SEPA.

Αγορά κρυπτογράφησηςΕπιλέξτε την αγορά κρυπτογράφησης και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή.

Επειδή οι τιμές κρυπτογράφησης κυμαίνονται, το Ledger θα κλειδώσει την τιμή αγοράς σας και θα σας δώσει 15 λεπτά για να ολοκληρώσετε την αγορά. Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ελέγξτε ξανά τα στοιχεία αγοράς σας και κάντε κλικ στην επιλογή “Πληρωμή”. Η κρυπτογράφηση που αγοράσατε θα κατατεθεί αυτόματα στον καθορισμένο λογαριασμό σας στη συσκευή σας.

Πλήρης πληρωμήΠλήρης πληρωμή

Τρόπος εγγραφής λογαριασμού Coinify στο Ledger Live

Για όσους δεν έχουν λογαριασμό Coinify ή αγοράζουν κρυπτονομίσματα για πρώτη φορά στο Ledger Live, θα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία γνωριμίας του πελάτη (KYC) του Coinify και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Στο Ledger Live, εισαγάγετε το email σας και επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού”. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις του KYC.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό CoinifyΔημιουργήστε έναν λογαριασμό Coinify

Επιβεβαιώστε το email σας (το Coinify θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης) και την τοποθεσία.

Επιβεβαιώστε το email και την τοποθεσίαΕπιβεβαιώστε το email και την τοποθεσία σας

Δώστε πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας σας και πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Παρέχετε διεύθυνση κατοικίας και χρήση λογαριασμούΠαρέχετε διεύθυνση κατοικίας και χρήση λογαριασμού

Θα σας ζητηθεί επίσης να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας παρέχοντας μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας / διαβατηρίου και να σαρώσετε το πρόσωπό σας παρόμοιο με τη ρύθμιση του FaceID στο iPhone σας.

Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σαςΕπιβεβαιώστε την ταυτότητα σας

Στη συνέχεια, το Coinify θα επεξεργαστεί αυτόματα την εγγραφή σας, η οποία διαρκεί περίπου 2 λεπτά. Τότε είστε έτοιμοι!

Επεξεργασία εγγραφήςΤο Coinify θα επεξεργαστεί την εγγραφή σας εντός 2 λεπτών

Πώς να προσθέσετε νέο λογαριασμό για αγορές κρυπτονομισμάτων

Για να προσθέσετε έναν λογαριασμό, κάντε κλικ στο “+ Προσθήκη λογαριασμού” όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ποιον λογαριασμό κρυπτογραφικού στοιχείου θέλετε να προσθέσετε. Για τους σκοπούς αυτού του οδηγού θα σας δείξω πώς να προσθέσετε έναν λογαριασμό Bitcoin, οπότε επέλεξα το Bitcoin ως περιουσιακό στοιχείο και έκανα κλικ στο «Συνέχεια». Όταν σας ζητηθεί, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας και ξεκλειδώστε την. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην αντίστοιχη εφαρμογή για το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε στη συσκευή, η συσκευή σας θα πει “Η εφαρμογή είναι έτοιμη” ενώ συγχρονίζεται με το Ledger Live στον υπολογιστή σας.

Μόλις συγχρονιστεί, θα σας δοθούν επιλογές για το νέο λογαριασμό που θέλετε να προσθέσετε. Επιλέξτε τους λογαριασμούς που θέλετε να προσθέσετε και κάντε κλικ στο «Προσθήκη λογαριασμού». Στη συνέχεια, θα προστεθεί ο νέος σας λογαριασμός και μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε είτε να προσθέσετε περισσότερους λογαριασμούς είτε να κλείσετε το παράθυρο για ολοκλήρωση.

Εμπειρία και συμπέρασμα χρήστη

Δοκιμάσαμε πολλά πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης και οι συσκευές Ledger είναι σίγουρα η προτιμώμενη επιλογή μας. Αυτή η προτίμηση σίγουρα ενισχύεται από το γεγονός ότι μπορούμε πλέον να αγοράζουμε κρυπτονομίσματα στο Ledger Live, διότι σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουμε κρυπτονομίσματα σε ανταλλαγές, ειδικά όταν οι περισσότερες ανταλλαγές απαιτούν να περάσετε από τις διαδικασίες KYC εάν αγοράσετε κρυπτογράφηση για πρώτη φορά. Έτσι, ενώ πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τις διαδικασίες KYC κατά την αγορά με το Ledger Live για πρώτη φορά, κάτι που είναι λίγο πρόβλημα, η όλη διαδικασία χρειάστηκε μόνο περίπου 5 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Και στο τέλος της ημέρας αξίζει να αγοράσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το Ledger Live μακροπρόθεσμα, επειδή το κρυπτογράφηση σας αποστέλλεται απευθείας στη συσκευή σας, η οποία είναι μια σχετικά ασφαλέστερη συσκευή αποθήκευσης. Πολλοί μπορεί να χρησιμοποιούν πολλαπλές ανταλλαγές και ακόμη και να παραλείπουν από τη μία ανταλλαγή στην άλλη, αλλά στο τέλος της ημέρας το πορτοφόλι του υλικού σας είναι όπου το μεγαλύτερο μέρος της κρυπτογράφησής σας πρέπει να αποθηκεύεται ούτως ή άλλως. Επομένως, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτήν τη λειτουργία και ενώ υπάρχουν μόνο 4 κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για αγορά, είναι γενικά αρκετό ως αρχή διαπραγμάτευσης σε χρηματιστήρια και ελπίζουμε και περιμένουμε ότι το Ledger μπορεί να προσθέσει περισσότερα νομίσματα στο μέλλον.

Θέλετε να αγοράσετε ένα Ledger Nano X; Κάντε κλικ παρακάτω για ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner