Phemex Exchange Review 2020: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Phemex είναι ένα επαγγελματικός-βαθμός Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που προσφέρει συναλλαγές spot και Bitcoin. Η ανταλλαγή προσφέρει μια καινοτόμο μοντέλο εμπορίας μηδενικών τελών όπου δεν χρεώνονται τέλη ανά συναλλαγή. Το Phemex προσφέρει επίσης συμβόλαια Bitcoin, Ethereum και Chainlink Perpetual. Η ανταλλαγή κατασκευάζεται από πρώην στελέχη της Morgan Stanley, με στόχο την παροχή εργαλείων και ασφάλειας συναλλαγών σε επίπεδο ιδρύματος. Η διαπραγμάτευση παραγώγων επιτρέπει στους εμπόρους να αυξήσουν την έκθεσή τους σε ορισμένα περιουσιακά στοιχεία και τη δυνατότητα «βραχυπρόθεσμης».

Βασικά χαρακτηριστικά του Phemex

 • Δωρεάν συναλλαγές στο Spot Exchange (λογαριασμός Premium)
 • Θεσμικές συναλλαγές και ασφάλεια
 • Ισχυρή εμπορική ασφάλιση
 • Δωρεάν προμήθειες
 • Δυνατότητα μόχλευσης έως Περιθώριο 100Χ

Ανταλλαγή Spot Phemex & Δωρεάν συναλλαγές

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ανταλλαγής Phemex είναι η δυνατότητα δωρεάν συναλλαγών μηδενικών τελών. Αυτή η ιδέα πρωτοποριακή για τη βιομηχανία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων επειδή το προηγούμενο μοντέλο χρεώνει τέλη συναλλαγών τόσο για την αγορά όσο και για την πώληση κρυπτογράφησης. Αυτή η αίσθηση θα αυξανόταν με την πάροδο του χρόνου, με πολλούς εμπόρους να πληρώνουν χιλιάδες δολάρια σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Με το Phemex, αυτοί οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από το μοντέλο εμπορίας μηδενικών τελών και να πληρώνουν μόνο ένα μηνιαίο ασφάλιστρο 9,99 $ USD ανά μήνα. Πρόκειται για ένα τεράστιο πρόγραμμα αλλαγής παιχνιδιών για κέντρα κρυπτογράφησης και τεχνικούς αναλυτές.

Το Phemex προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για τον λογαριασμό Premium. Για να επωφεληθούν από αυτό, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κατάθεση άνω των 0,02 BT και να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή άνω των 1000 USD. Δείτε τη δωρεάν 30-ημέρα Premium Membership εδώ.

Νομίζω ότι αυτή είναι μια τάση και ευθύνη της ανταλλαγής είναι η μείωση των τελών για τους χρήστες μικρών κεφαλαίων Και, για τους θεσμικούς πελάτες, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα τέλη, αλλά να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως τα δεδομένα, η ανάλυση, σωστά, σωστά; Αυτό είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Έτσι, και ανακοινώσαμε την άδεια μηδενικής χρέωσης, απλώς προς όφελος των πελατών λιανικής.

Jack Tao, Διευθύνων Σύμβουλος της Phemex

Μόνιμα συμβάντα Bitcoin

Το βασικό προϊόν διαπραγμάτευσης που προσφέρει η Phemex είναι η διαπραγμάτευση παραγώγων κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin Perpetual Futures. Τα παράγωγα είναι οικονομικά εργαλεία που αντλούν αξία από το υποκείμενο προϊόν – σε αυτήν την περίπτωση κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin. Συναλλαγές Phemexexchange συμβάσεις με βάση το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο αντί για το ίδιο το περιουσιακό στοιχείο – αυτό επιτρέπει υψηλότερη μόχλευση και περισσότερους τύπους προϊόντων. Το Phemexallow έχει μέγιστη μόχλευση 101Χ σε παράγωγα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι μια αλλαγή 1% στην τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να οδηγήσει σε 100% αλλαγή στο ποσό χρηματοδότησης – ενδεχομένως επιτρέποντας στους εμπόρους να διπλασιάσουν ή να μην κάνουν τίποτα στο χρηματιστήριο. Αυτός ο τύπος μόχλευσης διαδίδεται από την ανταλλαγή BitMEX που επιτρέπει επίσης 100Χ μόχλευση.

Υποστηριζόμενες χώρες

Η ανταλλαγή Phemex είναι περιορισμένος σε εκείνες τις ακόλουθες χώρες και δικαιοδοσίες: Ηνωμένες Πολιτείες, Κούβα, Κεμπέκ, Σιγκαπούρη, Βόρεια Κορέα, Σεβαστούπολη, Σουδάν, Ιράν, Συρία. Και οποιεσδήποτε άλλες χώρες όπου είναι παράνομο το εμπόριο κρυπτονομισμάτων.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Phemex μόνο 6 κρυπτονομίσματα προς το παρόν: Bitcoin, Ethereum, Ripple, ChainLink, Tezos, Litecoin. Αν και για συμβόλαια, η Phemex προσφέρει επίσης ένα ζεύγος συναλλαγών GOLD / USD.

Η Phemex Trading λαμβάνει παραγγελίες κέρδους και απώλειες

Λάβετε ενεργοποιητές κέρδους και διακοπής απώλειας στο Phemex

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Phemex είναι η χρήση εντολών stop-loss και take profit. Αυτές οι παραγγελίες επιτρέπουν στους επαγγελματίες εμπόρους να βελτιστοποιούν τις εμπορικές τους στρατηγικές και να δημιουργούν ευκαιρίες για κέρδος ή stop-loss. Από προεπιλογή, το Phemex έχει γρήγορες επιλογές για κέρδος 25%, 50%, 75% και 100% κέρδος. Αυτά μπορούν να καθοριστούν όταν καθοριστεί η αρχική θέση με σαφή ένδειξη της τιμής σήματος και του εκτιμώμενου κέρδους ή ζημίας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όταν ενεργοποιούνται τα κέρδη ή οι απώλειες διακοπής, η θέση θα πωλείται ως εντολή αγοράς – που σημαίνει ότι ο αλγόριθμος θα ταιριάζει αυτόματα με μια συναλλαγή, ακόμα κι αν δεν είναι στην ίδια τιμή.

Τέλη Phemex

Τέλη συναλλαγών

Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης στο Phemex καθορίζονται σε 0,025% για κατασκευαστές και 0,075% για τους αγοραστές. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση συναλλαγής για την ανταλλαγή, έτσι οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν ακόμη και μικρές ποσότητες χωρίς να φοβούνται ότι θα έχουν συντριπτικές χρεώσεις. Τα τέλη λήψης είναι υψηλότερα, καθώς το χρηματιστήριο προωθεί τους χρήστες να συμπληρώσουν τα βιβλία παραγγελιών και να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ρευστότητα για την ανταλλαγή.

Ποσοστό χρηματοδότησης που εμφανίζεται στο Phemex

Χρέωση χρηματοδότησης είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι εξαιρετικά σημαντικό να ληφθεί υπόψη στο Phemex. Το επιτόκιο χρηματοδότησης καταβάλλεται απευθείας στους κατόχους είτε των θέσεων είτε των θετικών είτε των αρνητικών θέσεων, ανάλογα με το εάν το ποσοστό «αρνητικής χρηματοδότησης» ή «θετικής χρηματοδότησης». Στο Phemex, χρεώνεται το τέλος κάθε 8 ώρες και μπορεί να είναι αρνητικό ή θετικό – που σημαίνει ότι είναι δυνατόν κέρδος ή απώλεια χρήματα κάθε 8 ώρες. Εάν το ποσοστό χρηματοδότησης είναι αρνητικός, οι κάτοχοι σορτς θα πληρώσουν μακρά ένα ποσοστό της θέσης τους. Στο παραπάνω παράδειγμα, το ποσοστό χρηματοδότησης είναι -0,0094%, οπότε οι κάτοχοι των μικρών χρεώσεων θα χρεωθούν 0,0094% της συνολικής θέσης τους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι μεγάλοι κάτοχοι θα κερδίσουν το ενδιαφέρον στη θέση τους.

Προμήθεια κατάθεσης / Wtihdrawal

Το Phemex δεν χρεώνει τέλος κατάθεσης, αλλά υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις κατάθεσης. Όσον αφορά τις αναλήψεις, υπάρχει επίσης ένα ελάχιστο όριο ανάληψης και το τέλος που χρεώνεται εξαρτάται από την κρυπτογράφηση. Για παράδειγμα, το Phemex χρεώνει 0,0005 BTC για αναλήψεις BTC και 1 USDT για αναλήψεις USDT.

Προμήθειες κατάθεσης / ανάληψης στο PhemexΠρομήθειες κατάθεσης / ανάληψης στο Phemex

Μάθετε περισσότερα για Τέλη και προϋποθέσεις της Phemex.

Μέθοδοι πληρωμής

Η Phemex δέχεται μόνο τις ακόλουθες καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα στο Exchange: Bitcoin, Ethereum, ChainLink, Tether και Ripple. Λόγω του ότι το Exchange δεν έχει εφαρμόσει διαδικασίες KYC, οι παραδοσιακοί τρόποι πληρωμής όπως πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και PayPal δεν γίνονται δεκτοί.

Μπόνους καλωσορίσματος Phemex

Η ανταλλαγή προσφέρει επί του παρόντος ένα μπόνους καλωσορίσματος 72 $ USD για νέες εγγραφές μέσω μπόνους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της πραγματοποίησης απλών εργασιών, όπως η παρακολούθηση αυτών μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ή χρηματοδότηση του λογαριασμού με .20,2 σε μία μόνο κατάθεση.

Το Phemex προσφέρει 72 $ USD ως μπόνους καλωσορίσματος για εγγραφές νέων χρηστών

Δυνατότητα δευτερεύων λογαριασμών

Υπο-λογαριασμοί Phemex

Το Phemex προσφέρει μια εύκολη μέθοδο για τη δημιουργία δευτερευόντων λογαριασμών – ο καθένας με τους δικούς του υπόλοιπους λογαριασμούς και δικαιώματα. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους εμπόρους να απομονώσουν τις διαφορετικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης μεταξύ τους – καθώς είναι δυνατό να οριστεί ένα περιορισμένο υπόλοιπο σε κάθε δευτερεύοντα λογαριασμό. Το υπόλοιπο μπορεί να μεταφερθεί ελεύθερα μεταξύ των λογαριασμών μέσω του συστήματος υπο-λογαριασμού. Οι έμποροι μπορούν να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς για κάθε νέα στρατηγική που θέλουν να δοκιμάσουν. Επιπλέον, οι δευτερεύοντες λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συναλλαγές bot – έτσι η αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει εντός ελεγχόμενων ορίων.

Είναι το Phemex Exchange ασφαλές?

Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση εάν το Phemex είναι ένα ασφαλές χρηματιστήριο για την ανταλλαγή χρηματικών συναλλαγών και με ασφάλεια μόχλευσης. Το πιο σημαντικό ζήτημα είναι εάν η ανταλλαγή είναι ασφαλής από χάκερ – αυτό συμβαίνει επειδή οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης συνήθως είναι τεράστια

Phemex επεξεργάζεται αιτήσεις ανάληψης 3 φορές / ημέρα, και κάθε αίτημα εξετάζεται αυστηρά τόσο από τους χειριστές όσο και από τους ιδρυτές. Με βάση την εξελιγμένη εμπειρία ελέγχου κινδύνου στη Wall Street, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε τυχόν κακόβουλες ενέργειες και να ενεργούμε γρήγορα για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών και της πλατφόρμας μας. Τα αιτήματα ανάληψης που πληρούν τις προϋποθέσεις επεξεργάζονται επίσης μέσω υπογραφής εκτός σύνδεσης, επομένως όλα τα περιουσιακά στοιχεία παραμένουν 100% αποθηκευμένα σε σύστημα ψυχρού πορτοφολιού με όλες τις λειτουργίες να πραγματοποιούνται εκτός σύνδεσης.

Ομάδα Phemex

Ο πυρήνας της ομάδας Phemex αποτελείται από πρώην στελέχη και προγραμματιστές της Morgan Stanley. Διευθύνων Σύμβουλος Τζακ Τάο έχει εργαστεί στο Morgan Stanley για 11 χρόνια με εμπειρία στην ανάπτυξη αλγορίθμων διαπραγμάτευσης μετοχών στις ΗΠΑ. Αυτό το έργο είναι καθοριστικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης της Phemex και την αποστολή να φέρει επαγγελματικά εργαλεία διαπραγμάτευσης στον χώρο κρυπτογράφησης.

Phemex Core Team

Συμπέρασμα: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Phemex Exchange

Πλεονεκτήματα

 • Αναπτύχθηκε από πρώην Morgan Stanley Executives
 • Ρύθμιση τάσεων στον κλάδο Μηδενική χρέωση συναλλαγών
 • Υπο λογαριασμοί και εύχρηστα API
 • Ανταλλαγή κορυφαίου επιπέδου και ασφάλεια πορτοφολιού
 • Χωρίς KYC για μικρές αναλήψεις

Μειονεκτήματα

 • Σχετικά νέο, κυκλοφόρησε μόνο πριν από ένα χρόνο.
 • Περιφερειακοί περιορισμοί χωρίς την παροχή εναλλακτικών λύσεων για χρήστες από αυτές τις δικαιοδοσίες.

Βιβλιογραφικές αναφορές:

AltcoinBuzz – Κυριότερα σημεία του Phemex Exchange.

CoinExchangeReviews- Επανεξέταση Phemex

{ "@συμφραζόμενα": "http://schema.org/", "@τύπος": "Προϊόν", "μάρκα": "Blockchain", "όνομα": "Ανταλλαγή Phemex", "εικόνα": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2020/04/phemex-logo.png", "περιγραφή": "Το Phemex είναι μια ανταλλαγή παραγώγων Bitcoin επαγγελματικής ποιότητας που διαθέτει Bitcoin Perpetual futures με έως και 100x μόχλευση λογαριασμού. Η ανταλλαγή χτίζεται από πρώην στελέχη της Morgan Stanley, με στόχο την παροχή εργαλείων και ασφάλειας συναλλαγών σε θεσμικό επίπεδο. Η διαπραγμάτευση παραγώγων επιτρέπει στους εμπόρους να αυξήσουν την έκθεσή τους σε ορισμένα περιουσιακά στοιχεία. ", "ανασκόπηση": { "@τύπος": "Ανασκόπηση", "επικεφαλίδα": "Phemex Exchange Review – Καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για εμπόρους?", "όνομα": "Ανταλλαγή Phemex", "περιγραφή":"Το Phemex είναι μια ανταλλαγή παραγώγων Bitcoin επαγγελματικής ποιότητας που διαθέτει Bitcoin Perpetual futures με έως και 100x μόχλευση λογαριασμού. Η ανταλλαγή κατασκευάζεται από πρώην στελέχη της Morgan Stanley", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/Phemex-exchange-review/", "κριτικήBody": "Το Phemex είναι μια ανταλλαγή παραγώγων Bitcoin επαγγελματικής ποιότητας που διαθέτει Bitcoin Perpetual futures με έως και 100x μόχλευση λογαριασμού. Η ανταλλαγή κατασκευάζεται από πρώην στελέχη της Morgan Stanley", "ημερομηνία δημοσίευση": "2020-4-10", "Αξιολόγηση": { "@τύπος": "Εκτίμηση", "βαθμολογία Αξία": "4.3", "χειρότερη βαθμολογία":"0", "καλύτερη βαθμολογία": "5" }, "συντάκτης": { "@τύπος": "Πρόσωπο", "όνομα": "προ ΧΡΙΣΤΟΥ" }, "εκδότης": { "@τύπος": "Οργάνωση", "όνομα": "Πυγμαχία", "λογότυπο": { "τύπος": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "προσφορές": { "@τύπος": "Προσφορά", "τιμή νομίσματος": "Δολ ΗΠΑ", "τιμή": "0,00", "url":"https://phemex.com/web/user/register?group=205&referralCode = JV7CK" }} Έχει ρυθμιστεί το Phemex Exchange?

Το Phemex αναζητά επί του παρόντος κανονισμού μέσω του Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης (MAS) και SEBA για φύλαξη περιουσιακών στοιχείων πελατών. Παρόμοια με άλλες ανταλλαγές παραγώγων όπως το BitMEX, το PheMEX δεν ρυθμίζεται προς το παρόν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner