RAMP DEFI: Πώς ξεκλειδώνει την αξία των στοιχημένων στοιχείων;

RAMP DeFi επιδιώκει να ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες καλλιέργειας απόδοσης για χρήστες που έχουν ήδη στοιχηματίσει τα διακριτικά τους σε πλατφόρμες εκτός ERC20 και έτσι τους επιτρέπουν να μεγιστοποιήσουν τις μοχλευμένες θέσεις τους. Το στοίχημα είναι η πρακτική του κλειδώματος χρημάτων είτε σε έξυπνα συμβόλαια είτε αγοράζοντας μάρκες από αποκεντρωμένες πλατφόρμες χρηματοδότησης (DeFi) με σκοπό την απόκτηση κερδών αργότερα. Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται επίσης ότι τα στοιχημένα περιουσιακά στοιχεία δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε σκοπό θέλουν οι χρήστες, εκτός εάν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τις θέσεις τους. Το RAMP DeFi στοχεύει να το αλλάξει αυτό και να επιτρέψει στους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν με ευελιξία την ρευστότητά τους ακόμη και όταν το κεφάλαιό τους είναι κλειδωμένο σε στοιχήματα.

Ιστορικό

Η εκρηκτική επιτυχία του οικοσυστήματος DeFi, που ξεπέρασε την αγορά αξίας 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επέτρεψε σε πολλά έργα να αναπτυχθούν ως απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις του. Ωστόσο, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει όσον αφορά την ευκολία, την προσβασιμότητα και την ευελιξία.

Ο Lawrence Lim, συνιδρυτής της RAMP DeFi οδήγησε στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που επιδιώκει να λύσει αυτά τα προβλήματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες του χώρου DeFi, το RAMP σχεδιάστηκε για να παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν την αξία των στοιχημάτων τους με βελτιστοποιημένη ευελιξία.

Μέχρι τώρα, το RAMP έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει 22 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία που διατίθενται στο χώρο του DeFi. Ωστόσο, ο ταπεινός στόχος του έως το τέλος του 2021 είναι να φτάσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνολική αξία ξεκλείδωτο (TVU). Το TVU αναφέρεται στα στοιχήματα που προσπαθεί να ανοίξει η RAMP για πιθανή μεγαλύτερη μόχλευση.

Δείτε τη συνέντευξή μας με τον Lawrence Lim παρακάτω:

Αφίσα YouTube Ξεκλείδωμα αξίας σε κάθε συνέντευξη blockchain με τον Lawrence Lim

Τι είναι το RAMP DeFi?

Το RAMP είναι μια πλατφόρμα ράμπας ρευστότητας / απενεργοποίησης πολλαπλών αλυσίδων που εστιάζει στην παροχή στους συμμετέχοντες των διακριτικών εκτός ERC20 την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία πάνω από το blockchain Ethereum Αυτό γίνεται μέσω του stablecoin της RAMP, του rUSD, που λειτουργεί ως γέφυρα πύλης μεταξύ πλατφορμών εκτός ERC20 και της αλυσίδας Ethereum. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να καταθέσουν τα διακριτικά ERC20 τους στα αποθέματα ρευστότητας του RAMP για να δημιουργήσουν eUSD.

Και οι δύο κάτοχοι rUSD και eUSD μπορούν να έχουν πρόσβαση στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της RAMP, όπως δανεισμός, δανεισμός και ανταλλαγή μεταξύ rUSD και eUSD. Αυτή η ράμπα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα στοιχειωμένα περιουσιακά τους στοιχεία, ακόμη και αν είναι κλειδωμένα σε πλατφόρμες εκτός ERC20.

Μέχρι στιγμής, η πρώτη του ιδιωτική πώληση κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Μερικοί από τους επενδυτές ιδιωτικών πωλήσεων περιλαμβάνουν Alameda Research, Blockwater Capital, IOST, ParaFi Capital, Ruby Capital, Signum Capital και Arrington XRP Capital.

Οικοσύστημα RAMP

Οικοσύστημα RAMPΟικοσύστημα RAMP

rMint και rStake

Αυτή είναι η πλατφόρμα όπου τα tokens που δεν είναι ERC20 μπορούν να εξασφαλιστούν για να δημιουργήσουν rUSD. Οι εξασφαλίσεις που έχουν οριστεί στο rStake συγκεντρώνονται από διαφορετικούς κόμβους σε συνεργάτες που δεν είναι ERC20 blockchains. Κερδίζουν επίσης ανταμοιβές για αυτό.

eMind και eFarm

Το eMint επιτρέπει την κατάθεση ERC20 stablecoins για τη δημιουργία eUSD, ένα διακριτικό που αντιπροσωπεύει την αξία του ποσού που κατατίθεται από τους χρήστες. Το κατατεθέν ποσό μεταφέρεται στο eFarm προκειμένου να δημιουργηθούν ευκαιρίες καλλιέργειας απόδοσης για τους χρήστες.

r Χρηματοδότηση

Η υπηρεσία δανεισμού και δανεισμού της πλατφόρμας παρέχεται από την rFinance. Οι κάτοχοι rUSD και eUSD μπορούν ελεύθερα να δανείζουν και να δανείζονται ο ένας από τον άλλο. Επιπλέον, οι χρησμοί συμβάλλουν στη διατήρηση του επιτοκίου σε δίκαιο επίπεδο μέσω τύπων που περιστρέφονται γύρω από δείκτες ζήτησης και προσφοράς και σχετικότητας της αγοράς.

rPool

Το RAMP έχει το δικό του σύνολο ρευστότητας που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αξία για τα περιουσιακά τους στοιχεία, ασφάλεια εξασφάλισης, εκτέλεση εκκαθάρισης και ανταλλαγές μεταξύ αλυσίδων. Το rPool κερδίζει αξία από το στοίχημα ανταμοιβών, την απόδοση επιβραβεύσεων και τα έσοδα από τέλη, τα οποία στη συνέχεια διανέμονται αργότερα στους κατόχους των κωδικών RAMP.

Σε περίπτωση που το rUSD πάσχει από σφάλμα, το rPool χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει την αξία του. Εάν η τιμή της εξασφαλισμένης θέσης ενός χρήστη πέσει κάτω από τον επιτρεπόμενο λόγο εξασφάλισης που ορίζεται στις συγκεκριμένες παραμέτρους, οι θέσεις τους ρευστοποιούνται στο rPool.

rSwap

Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν σταθερά νομίσματα ERC20 με οποιοδήποτε άλλο διακριτικό εκτός ERC20, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά τα διακριτικά αποτελούν μέρος των συνεργατών blockchain της RAMP. Το κάνουν αυτό διευκολύνοντας την ανταλλαγή σταθερών νομισμάτων ERC20 με τα κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα στο rPool. Η τιμή μετατροπής καθορίζεται από τις τιμές.

Κουπόνι RAMP

Το RAMP είναι το εγγενές διακριτικό χρησιμότητας που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία ολόκληρης της τιμής του οικοσυστήματος, καθώς και για την ευθυγράμμιση της ευημερίας όλων των συμμετεχόντων στο δίκτυο. Στη δημόσια πώληση του RAMP DeFi, 10 εκατομμύρια μάρκες RAMP θα πωληθούν στους συμμετέχοντες. Η ημερομηνία αυτής της δημόσιας πώλησης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Μετά την πώληση, το RAMP αναμένεται να εισαχθεί στο Uniswap.

Το RAMP τροφοδοτείται από ένα οικοσύστημα αποτελούμενο από διαφορετικά έργα DeFi που επιτρέπει επίσης την αύξηση της αξίας μεταξύ αλυσίδων. Τμήματα του οικοσυστήματος του έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε κάθε αλληλεπίδραση συναλλαγών μεταξύ των χρηστών και του blockchain.

Δημόσια πώληση RAMP Token

Η ημερομηνία δημόσιας πώλησης διακριτικών RAMP δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ελέγξτε τους επίσημο τηλεγράφημα για τα τελευταία νέα.

rUSD Stablecoin: Τι είναι?

Το rUSD είναι το stablecoin της RAMP που υποστηρίζεται από μάρκες εκτός ERC20 που έχουν σχεδιαστεί για να αλληλεπιδρούν με ERC20 stablecoins όπως USDC, USDT και TUSD. Το Minting rUSD ακολουθεί μια αναλογία εξασφάλισης παρόμοια με το MakerDAO, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι υποστηρίζονται πλήρως.

Ο ελάχιστος λόγος εξασφάλισης είναι 200%. Για παράδειγμα, ένα διακριτικό αξίας 200 $ χωρίς ERC20 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση αξίας 100 $ rUSD.

Ο λόγος εκκαθάρισης ξεκινά στο 120%. Εάν ενεργοποιηθεί η εκκαθάριση, τα εξασφαλισμένα διακριτικά πωλούνται στη συνέχεια στο rPool. Στη συνέχεια, αυτά τα διακριτικά θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά του rUSD που κόπηκε από τον χρήστη του οποίου η θέση εκκαθαρίζεται.

Οφέλη από τη διατήρηση των rUSD και eUSD σε RAMP

Για κατόχους rUSD:

 • Η αξία μόχλευσης από μη μάρκες ERC20 στοιχηματίστηκε σε άλλα blockchain χωρίς να εγκαταλείψει τις υπάρχουσες θέσεις τους.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε ευκαιρίες ERC20, όπως καλλιέργεια απόδοσης ή συναλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε περισσότερα από τα περιουσιακά τους στοιχεία.
 • Λάβετε στοιχηματικές ανταμοιβές ακόμη και όταν έχουν κόψει το RUSD.
 • Διατηρήστε πιθανά έσοδα από υπάρχουσες θέσεις και χαρτοφυλάκια με εξασφάλιση.
 • Συμπληρώστε τα κουπόνια RAMP μετά την εξασφάλιση των κρυπτονομισμάτων τους για να δημιουργήσετε rUSD.

Οι κάτοχοι eUSD μπορούν να απολαύσουν:

 • Τόκοι από δανεισμό των περιουσιακών τους στοιχείων.
 • Συμμετέχετε σε πολλαπλές δεξαμενές απόδοσης για φάρμα.
 • Ευκαιρία για γεωργικές αποδόσεις από άλλα έργα DeFi που συνεργάζονται με RAMP.
 • Συμπληρώστε τα κουπόνια RAMP παρέχοντας περιουσιακά στοιχεία στην ομάδα ρευστότητας της RAMP.

Πλεονεκτήματα του RAMP DeFi

Το RAMP προσφέρει μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες πλατφόρμες DeFi πολλαπλών αλυσίδων.

Το rUSD έχει σαφή σκοπό

Η ομάδα RAMP αναγνώρισε ότι η έναρξη υιοθέτησης για ένα stablecoin δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για παράδειγμα, χρειάστηκε πολύς χρόνος για την Makerdao να οδηγήσει την ευρεία αποδοχή της DAI στην αγορά.

Για αυτόν τον λόγο, έχουν εκδώσει το stablecoin rUSD με βασικό βοηθητικό πρόγραμμα ως γέφυρα σταθερότητας αξίας.

Το rUSD δεν απαιτεί χρέωση σταθερότητας

Η πληρωμή τελών σταθερότητας είναι συνηθισμένη στα πρωτόκολλα DeFi, καθώς βοηθά στην απόσβεση των μαζικών βολών της αγοράς. Και έχουμε δει τα τέλη να υπερβαίνουν τα υψηλά επίπεδα, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας αγοράς αρκούδων.

Ευτυχώς, η πλατφόρμα RAMP DeFI δεν επιβάλλει τέλος σταθερότητας κατά την κοπή του rUSD. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο RAMP με λιγότερη τριβή και να εξοικονομούν περισσότερα.

Έχει απρόβλεπτα στη θέση του σε περίπτωση σφάλματος Flash

Ένα flash crash είναι ένα απίθανο συμβάν όπου η αξία των περιουσιακών στοιχείων μειώνεται σημαντικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την υπο-εξασφάλιση του rUSD. Σε μια τέτοια περίπτωση, η RAMP θα χρησιμοποιήσει την καθολική ομάδα ρευστότητας ως ασφάλεια εξασφάλισης για το stablecoin.

Επίπεδο ολοκλήρωσης γρήγορης κλιμάκωσης

Όντας μια γέφυρα σε απομονωμένες μπλοκ αλυσίδων, η αξία του δικτύου RAMP αυξάνεται με κάθε νέα αλυσίδα που προστίθεται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, το οικοσύστημα RAMP έχει καταστεί προσβάσιμο σε διάφορους προγραμματιστές από διαφορετικά θεμέλια blockchain για να ενθαρρύνει την υιοθέτησή του.

Αυτό επιτρέπει στα ιδρύματα να ενσωματώνουν εύκολα τα εγγενή σταθερά νομίσματά τους στο οικοσύστημα RAMP, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη του RAMP.

συμπέρασμα

Ο σκοπός του DeFi είναι να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες του blockchain και τη δύναμη των χρημάτων προς όφελος της κοινότητας και των χρηστών της. Το RAMP είναι μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη σε αυτή τη συγκεκριμένη πτυχή.

Το χαρακτηριστικό του ανοίγει δυνατότητες για τα διακριτικά ERC20 και τα μη ERC20 να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, παρέχοντας μια νέα ευκαιρία στους χρήστες να κερδίσουν από τα περιουσιακά στοιχεία που θέτουν σε πρωτόκολλα DeFi. Όχι μόνο προσελκύει υφιστάμενους φορείς στην πλατφόρμα, αλλά επίσης επεκτείνει τα κανάλια όπου οι χρήστες κρυπτογράφησης μπορούν να κάνουν καλλιέργεια απόδοσης.

Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) σειρά: σεμινάρια, οδηγοί και άλλα

Με περιεχόμενο τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες, ρίξτε μια ματιά στη σειρά YouTube DeFi που περιέχει μαθήματα σχετικά με τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρειάζεστε για συναλλαγές στον χώρο DeFi, π.χ. MetaMask και Uniswap. Εκτός από μια βαθιά βουτιά σε δημοφιλή θέματα DeFi όπως το Reef.finance ($ REEF) και το Polkadot ($ DOT)

Η σειρά DeFi σε αυτόν τον ιστότοπο καλύπτει επίσης θέματα που δεν έχουν εξερευνηθεί στο YouTube. Για μια εισαγωγή σχετικά με το τι είναι το DeFi, ανατρέξτε στην Επισκόπηση Αποκεντρωμένης Χρηματοδότησης (DeFi): Ένας οδηγός για την τάση HOTTEST στα κρυπτονομίσματα

Σεμινάρια και οδηγοί για τα βασικά εργαλεία DEFI:

 • Οδηγός MetaMask: Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό; ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ συμβουλές και hacks για προχωρημένους χρήστες
 • Αναθεώρηση και φροντιστήριο Uniswap: Οδηγός για αρχάριους και προηγμένες συμβουλές και κόλπα
 • Οδηγός και αναθεώρηση Serum DEX
 • Το SushiSwap ($ SUSHI) εξήγησε
 • 1inch Exchange, Mooniswap και Chi GasToken: Η απόλυτη κριτική και οδηγός

Για σε βάθος πληροφορίες άλλα συγκεκριμένα έργα DeFi, ανατρέξτε στους οδηγούς διακριτικών DeFi. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς μας:

 • ΛΟΓΩ (ΔΑΝΕΙΟ $)
 • Αναθεώρηση Ampleforth ($ AMPL): Ο βασικός οδηγός για αυτό το πρωτόκολλο DeFi
 • Οδηγός ChainLink ($ LINK): Ένας βασικός σύνδεσμος στον χώρο DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): Τι είναι?
 • Οδηγός Curve Finance ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Ένας επαναστατικός πάροχος ρευστότητας On-Chain
 • Linear Finance ($ LINA): Το μέλλον των πλατφορμών συνθετικών ανταλλαγών?
 • Polkadot ($ DOT): Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγάπη DeFi της Κίνας
 • RAMP DeFi: Πώς ξεκλειδώνει την αξία των στοιχημένων στοιχείων?
 • Reef Finance ($ REEF): Η πλατφόρμα All-In-One Defi
 • Ο Σολάνα ($ SOL) εξήγησε
 • Το γράφημα ($ GRT) – Το επόμενο επίπεδο αποκεντρωμένων εφαρμογών
 • Η Trustswap ($ SWAP) εξήγησε- Επόμενη γενιά συναλλαγών DeFi
 • Yearn.Finance συγχώνευση του DeFi Ecosystem
 • Wing Finance ($ WING) – Πλατφόρμα δανεισμού με βάση την πίστωση

Περισσότερα βίντεο και άρθρα έρχονται σύντομα ως μέρος της σειράς DeFi, οπότε φροντίστε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο δικό μας Κανάλι Youtube και (προς το παρόν) ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο έτσι μπορείτε να ειδοποιηθείτε μόλις βγουν!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner