Οδηγός εκκίνησης Swag Finance Token

Swag.live είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων με πάνω 10 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως με πάνω από 12.000.000 $ ετήσια έσοδα (πηγή). Η SWAG πρωτοστάτησε στην ασιατική βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, προσφέροντας βίντεο συνεχούς ροής και πληρωμής ανά προβολή για περισσότερους από 10.000 παραγωγούς περιεχομένου. Η ομάδα διευθύνεται από τον Sam Liu και είχε καταγωγή στην Ταϊβάν. Επί του παρόντος, η SWAG έχει ιδρύσει γραφεία στο Μόντρεαλ, υπεύθυνη για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Βόρεια Αμερική και παγκοσμίως. Η SWAG έχει εγγραφεί κορυφαία παγκόσμια ταλέντα όπως η Eva Elfie για την παραγωγή περιεχομένου για την πλατφόρμα.

Η Swag προσφέρει ένα αποκεντρωμένο διακριτικό κοινοτικής διακυβέρνησης – SWAG – για να συνεχίσει την επέκταση και να προχωρήσει σε ένα Αποκεντρωμένη Αυτόνομη Οργάνωση (DAO). Συνολικά, η SWAG εκδίδει συνολικά 540 εκατομμύρια μάρκες για την επίτευξη αποκεντρωμένης διακυβέρνησης.

Διακριτικά Swag Governance

SWAG Live πλατφόρμα

Η SWAG αποφάσισε ότι, αντί να αναπτύξει την κοινότητα με συγκεντρωτικό τρόπο με λίγους συμμετέχοντες, επιλέγουν να αγκαλιάσουν την κοινοτική διακυβέρνηση. Το κλειδί είναι να επιτρέψουμε περισσότερους συμμετέχοντες στο οικοσύστημα τους, επιτρέποντας ταχύτερη επανάληψη προϊόντων και καλύτερο σχεδιασμό προϊόντων συμπεριλαμβάνοντας την ανατροφοδότηση της κοινότητας και τη σχεδίαση. Το κλειδί είναι να αξιοποιήσει το δύναμη της κοινότητας και αποκέντρωση να ωθήσει την ανάπτυξη της SWAG στο επόμενο επίπεδο. Με πολλούς τρόπους, η προσφορά διακριτικών της SWAG είναι ένα πείραμα, καθώς η βιομηχανία ενηλίκων υπήρξε παραδοσιακάπεριτριγυρισμένος από μυστικότητα – με μεγάλους παίκτες να λαμβάνουν τις περισσότερες αποφάσεις και να παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος του κέρδους.

Κάθε διακριτικό SWAG έχει μία ψήφο στην κοινοτική διακυβέρνηση. Οι ψηφοφόροι διακυβέρνησης θα ανταμειφθούν μέσω του “Squirt pool” που έχει πολύτιμες ανταμοιβές (δείτε παρακάτω).

Πληροφορίες κουπονιού:

Αρχική τιμή προσφοράς: 0,10 $ ανά SWAG

Συνολική προσφορά SWAG: 625.000.000 μάρκες SWAG.

Για να εγγυηθεί τη διακυβέρνηση της κοινότητας SWAG, η ομάδα δήλωσε τα ακόλουθα

  • Η ομάδα δεν θα συντονίσει ιδιωτικά καμία απόφαση
  • Η ομάδα δεν θα συμμετέχει ενεργά στη διακυβέρνηση DAO
  • Η ομάδα δεν θα πληρώσει για τη συντήρηση DAO και η διαχείριση DAO δεν προσλαμβάνεται από την ομάδα.

Προσφορά διακριτικών SWAG – First Swap Event

Η Swag θα προσφέρει μάρκες μέσω ενός “Εκδήλωση πρώτης ανταλλαγής“(FSE) συνεχίστηκε Κρέμα. Χρηματοδότηση (μπορείς διαβάστε τη λήψη μας για το CREAM εδώ). Η εκδήλωση FSE θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2020 στις 2:00 μ.μ. (UTC), με αρχική τιμή 0,10 $ ανά SWAG. Η Cream προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής tokens μέσω της αποκεντρωμένης συνιστώσας ανταλλαγής. Το FSE θα ξεκινήσει με κάθε διακριτικό SWAG μέσω δύο ομάδων 50/50:

SWAG / USDC (500.000 / 50.000)

SWAG / CREAM (ισοδύναμο 500.000 / 50.000 USDC)

Για να ανταλλάξουν SWAG στο FSE, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν και $ USDC και $ CREAM, μαζί με $ ETH (για τέλη αερίου). Η Ομάδα υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι μετά την υποβολή μιας συναλλαγής, μπορεί να χρειαστούν 1-2 λεπτά για επιβεβαίωση. Επίσης, το CreamSwap λειτουργεί με μηχανισμό Automated Market Maker (AMM). Ως εκ τούτου, είναι πιθανό οι τιμές της SWAG να αλλάξουν ενώ η συναλλαγή εκκρεμεί επιβεβαίωση. Ωστόσο, εάν συμβεί αυτό, η συναλλαγή θα αποτύχει απλά, αλλά τα διακριτικά σας δεν θα χαθούν.

Μετά το FSE, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον μάρκες SWAG μέσω μιας εκδήλωσης καλλιέργειας απόδοσης στο CREAM. Οι χρήστες θα μπορούν να παρέχουν ρευστότητα σε ζεύγη συναλλαγών SWAG, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος των ομαδοποιήσεων ρευστότητας για τη SWAG. Οι ομάδες ρευστότητας κρέμας λειτουργούν όπως ο Balancer, οπότε όσο περισσότερη ρευστότητα προστίθεται, τόσο πιο σταθερό θα είναι ένα ζεύγος συναλλαγών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεξαμενές ρευστότητας και τον τρόπο λειτουργίας τους, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τις ομάδες εξισορρόπησης και ρευστότητας.

Για την επιβράβευση των κοινοτικών παρόχων ρευστότητας, όσοι παρέχουν ρευστότητα στο ζεύγος SWAG / USDC και SWAG / CREAM θα ​​μπορούν να ποντάρουν τους μάρκες ρευστότητας (CRPT) για επιπλέον ανταμοιβές SWAG. Συνολικά 1.015.000 SWAG έχουν διατεθεί για καλλιέργεια απόδοσης. Αυτή η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί επιτρέπει στην κοινότητα να παρέχει επιπλέον συναλλαγές με μάρκες ρευστότητας.

Πώς να συμμετάσχετε στο First Swap Event με εναλλαγή SWAG

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να συνεχίσετε Κρέμα χρηματοδότησης. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τα διακριτικά ERC-20 (είτε $ CREAM είτε $ USDC) που θέλετε να ανταλλάξετε για SWAG, θυμηθείτε να επιλέξετε $ SWAG στην κάτω σειρά. Στη συνέχεια, ξεκλειδώστε και αλλάξτε τα διακριτικά ERC 20 κάνοντας κλικ στο “Ξεκλείδωμα” και στη συνέχεια “Ανταλλαγή”.

SWAG Reward Pools

Η SWAG θα έχει χαρακτηριστικά καλλιέργειας απόδοσης. Θα υπάρχουν 2 ομάδες ανταμοιβής: $ SWAG / $ CREAM και $ SWAG / $ USDC. Οι κάτοχοι SWAG που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτές τις ομάδες ανταμοιβής πρέπει να παρέχουν τα κουπόνια τους, γνωστά ως ρευστότητα. Ο σκοπός αυτού είναι να αυξηθεί το βάθος των ζευγών διαπραγμάτευσης, να μειωθεί η πιθανότητα ολίσθησης των τιμών και να διατηρηθεί η σταθερότητα των διακριτικών SWAG. Σε αντάλλαγμα, τα ξενοδοχεία SWAG μπορούν να επωφεληθούν κερδίζοντας παθητικές αποδόσεις μέσω χρεώσεων ανταλλαγής.

Πώς να προσθέσετε ρευστότητα στα SWAG Reward Pools

μεταβείτε στο Πισίνες χρηματοδότησης κρέμας και επιλέξτε το ζεύγος συναλλαγών (δηλαδή είτε $ SWAG / $ CREAM και $ SWAG / $ USDC). Ξεκλειδώστε την άδεια μεταφοράς διακριτικών ERC-20 κάνοντας κλικ στο εικονίδιο κλειδώματος και για τα δύο διακριτικά. Κάντε κλικ στην «προσθήκη ρευστότητας» – αφού το κάνετε αυτό θα λάβετε μάρκες CRPT.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Ανταμοιβές Cream Finance σελίδα. Εκεί, επιλέξτε το Reward Pool (δηλαδή $ SWAG / $ CREAM και $ SWAG / $ USDC). Κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση” για να ξεκλειδώσετε την άδεια μεταφοράς CRPT. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Ποντάρισμα” για να ποντάρετε τα κουπόνια σας.

Η διεκδίκηση των ανταμοιβών σας είναι εύκολη, απλώς κάντε κλικ στο «Αξίωση ανταμοιβής» στη σελίδα Ανταμοιβές στην πλευρική γραμμή.

SQUIRT και ανταμοιβές για τους συμμετέχοντες στο DAO

Η κοινότητα SWAG ανταμείβεται με τη μορφή “SQUIRTS” (ναι, αυτό είναι που το ονομάζουν). Τα SQUIRTS είναι μια επιβράβευση για τους κατόχους διακριτικών SWAG που συμμετέχουν στην κοινοτική διακυβέρνηση συνεισφέροντας το χρόνο τους για να συζητήσουν σημαντικά θέματα, να ερευνήσουν και να συζητήσουν σημαντικά επιχειρηματικά θέματα για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της πλατφόρμας. Για να συμμετάσχουν στο SQUIRTS, οι κάτοχοι SWAG μπορούν να συζητήσουν για μια συγκεκριμένη πρόταση διακυβέρνησης και, στη συνέχεια, να ποντάρουν τα διακριτικά SWAG για να ψηφίσουν.

Το Squirts μπορεί να είναι ανταμοιβές με τη μορφή stablecoin, SWAG token ή άλλων tokens και έχουν σχεδιαστεί για να ανταμείβονται αναλογικά σε όλους τους ψηφοφόρους του SWAG DAO. Οι ανταμοιβές κατανέμονται σύμφωνα με τις ψήφους που έχουν εισαχθεί – με 1 μάρκα να είναι 1 ψήφος. Αυτό θα βελτιώσει δραστικά τη διακυβέρνηση SWAG και τη συμμετοχή της κοινότητας, καθώς οι χρήστες ανταμείβονται για τη συμμετοχή τους στο DAO.

SQUIRT 2 είναι σε εξέλιξη και θα λήξει στις 10:59 στις 30 Οκτωβρίου 2020 (UTC) και λάβετε υπόψη ότι τα κουπόνια σας θα κλειδωθούν για 7 ημέρες από την ώρα της ψηφοφορίας σας. Θα υπάρχουν συνολικά 4 SQUIRTS το Νοέμβριο του 2020, με συνολικό 1 εκατομμύριο USDC για διανομή ως εξής:

Νοέμβριος 2020 SQUIRTS

SQUIRT 3: 30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου: 300.000 USDC

SQUIRT 4: 6 Νοεμβρίου – 13 Νοεμβρίου: 200.000 USDC

SQUIRT 5: 13 Νοεμβρίου – 20 Νοεμβρίου 300.000 USDC

SQUIRT 6: 20 Νοεμβρίου – 27 Νοεμβρίου 200.000 USDC

Πώς να ποντάρετε στη SWAG για να εγγραφείτε στο SQUIRTS

Μεταβείτε στη σελίδα ψηφοφορίας. Εκεί, ποντάρετε τα διακριτικά SWAG κάνοντας κλικ στο “Stake Token”. Εγγραφείτε για να ψηφίσετε μια πρόταση κάνοντας κλικ στην επιλογή “Εγγραφή για ψηφοφορία” και “Για” ή “Κατά” ανάλογα με τη διάθεσή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συλλέξετε τις ανταμοιβές SQUIRT κάνοντας κλικ στο “Συλλογή”.

SWAG pool ανταλλαγής στο Uniswap

Οι κάτοχοι διακριτικών SWAG μπορούν να ανταλλάξουν τα κουπόνια τους μέσω του ομίλου SWAG / USDC για να λάβουν τα κουπόνια Uniswap LP (UNI-V2). Η Ομάδα έχει επίσης δημιουργήσει μια νέα ομάδα ανταμοιβής για τους παρόχους ρευστότητας της Uniswap που μπορούν να ποντάρουν τα μάρκα LP τους στο pool ανταμοιβής.

Από τις 22 έως τις 28 Οκτωβρίου 2020, ως αρχικό κίνητρο για τους παρόχους ρευστότητας, η διανομή ανταμοιβής LP Token θα είναι διαθέσιμη. Θα δίνονται ανταμοιβές σε κάθε μπλοκ με 25.000 SWAG διαθέσιμα καθημερινά, συνολικά 175.000 SWAG για στοιχήματα SWAG / USDC Uniswap LP tokens. Σημειώστε, ωστόσο, ότι θα υπάρχει κλειδαριά 3 ημερών για τυχόν μάρκες LP που στοιχηματίζονται.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, η κοινότητά μας διαπίστωσε ότι υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ CREAM και Uniswap. Έτσι, οι χρήστες που θέλουν να πουλήσουν το SWAG τους μπορεί να θέλουν να ελέγξουν και να συγκρίνουν τις τιμές σε αυτές τις δύο πλατφόρμες!

Έργο: Ανταμοιβές παραπομπής – Ανατρέξτε σε έναν φίλο και λάβετε SWAG

Από 12:00 στις 14 Οκτωβρίου 2020 έως 12:00 στις 14 Νοεμβρίου (UTC + 8) Η SWAG θα έχει το πρόγραμμα παραπομπής τους. Συνολικά 50.000 SWAG θα κυκλοφορήσουν ως ανταμοιβές για όσους βοηθούν στην προώθηση και ανάπτυξη της κοινότητας SWAG.

Για να συμμετάσχετε, μεταβείτε στον ιστότοπο της εκδήλωσής τους: https://referrals.swag.finance/ και συμπληρώστε τη λίστα ελέγχου των Ανταμοιβών παραπομπής. Αυτή η λίστα ελέγχου περιλαμβάνει εργασίες όπως η παρακολούθηση του Twitter, του Discord και του Telegram και στη συνέχεια η συμπλήρωση της φόρμας στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό πρόσκλησης για αποστολή στους φίλους σας.

Η συμπλήρωση της λίστας ελέγχου Ανταμοιβές παραπομπής σας κερδίζει 1 καταχώριση. Στη συνέχεια, εάν αναφέρετε έναν φίλο, εσείς και ο φίλος σας θα λάβετε ο καθένας μία καταχώριση. Ως παράδειγμα, εάν αναφέρετε 5 φίλους, θα λάβετε συνολικά 6 συμμετοχές. Στο 6:00 μ.μ. στις 14 Νοεμβρίου 2020 (UTC + 8), η ομάδα θα τραβήξει 1.000 νικητές που θα λάβουν 50 SWAG ως ανταμοιβή. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε πολλές συμμετοχές, ώστε να μπορείτε να παραπέμψετε περισσότερους φίλους για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε περισσότερα SWAG!

SWAG NFTs

Η SWAG θα κάνει μη εύφλεκτα tokens (NFTs), ήταν μόνο θέμα χρόνου. Η αγορά NFT είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες, και προφανώς τώρα και δεκάδες χιλιάδες SWAGGER (δηλ. Δημιουργοί περιεχομένου SWAG).

Τα SWF NFT θα είναι σύντομα διαθέσιμα στις Ανοιχτή θάλασσα– μια αγορά NFT και διαθέτουν τα καλύτερα SWAGGER στην πλατφόρμα της SWAG. Θα είναι περιορισμένης έκδοσης NFT που θα επισυνάπτονται επίσης σε διάφορες εκδηλώσεις και ανταμοιβές SWAG.

Χάρτης πορείας SWAG: Τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια?

Πισίνες ανταμοιβής

Η ομάδα SWAG παρατήρησε ότι πολλοί κάτοχοι διακριτικών SWAG που συμμετείχαν στις ομάδες ανταμοιβών δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στις συνεδρίες ψηφοφορίας SQUIRTS. Επομένως, στο μέλλον, η SWAG θα φιλοξενήσει λιγότερα συμβάντα συγκέντρωσης ανταμοιβών που θα είχαν ως αποτέλεσμα τη μειωμένη συμμετοχή στα SQUIRTS.

SWAG στάγδην διαμαντιών

Το SWAG.Live είναι μία από τις κορυφαίες κορυφαίες πλατφόρμες περιεχομένου για ενήλικες στην Ασία και πολλοί κάτοχοι $ SWAG έχουν επίσης λογαριασμούς στο SWAG.Live. Επομένως, για να επιβραβεύσετε αυτούς τους κατόχους, από τον Νοέμβριο του 2020, η χρηματοδότηση SWAG θα δημιουργήσει ένα σύστημα που θα ανιχνεύσει το ποσό των $ SWAG στα πορτοφόλια των εγγεγραμμένων SWAG. Ζωντανά μέλη. Η χρηματοδότηση SWAG έπειτα στάζει SWAG Diamonds που μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν στο SWAG. Ζωντανή εφαρμογή για ζωντανή συνομιλία, πρόσβαση σε ιστορίες, ζωντανές ροές και δώρα σε δημιουργούς περιεχομένου.

Χρόνος διανομής διαμαντιών: 4:00 μ.μ. κάθε Δευτέρα (UTC +8).

Λόγος διαμαντιών: 1 SWAG. Ζωντανό διαμάντι για κάθε 50 $ SWAG στο πορτοφόλι σας (αυτό περιλαμβάνει τυχόν διακριτικά στοιχήματα στο SQUIRT pools)

Μέθοδος διανομής: SWAG. Τα ζωντανά διαμάντια θα σταλούν απευθείας στον λογαριασμό σας SWAG.Live.

Περιορισμοί: Μόνο μία διεύθυνση Ethereum μπορεί να δεσμευτεί σε έναν λογαριασμό SWAG.

Πώς να εγγραφείτε στο διαμάντι SWAG

Συνδέστε το Πορτοφόλι σας και SWAG. Ζωντανό αναγνωριστικό:

  1. Παω σε diamonds.swag.finance και συνδέστε το πορτοφόλι Ethereum.
  2. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό SWAG.Live και κάντε κλικ στο “Sign and bind”. Το SWAG.Live ID σας μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο SWAG.Live στην ενότητα “Εγώ”.
  3. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία δέσμευσης, τα διαμάντια SWAG. Ζωντανά διαμάντια θα αποστέλλονται στον λογαριασμό σας SWAG.Live κάθε εβδομάδα.

VIP ομάδα

Οι κάτοχοι με πάνω από 200 $ SWAG μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα VIP Discord. Εκτός από το ότι έχει πρόσβαση σε αυτό το πιο αποκλειστικό κανάλι συζήτησης με άλλους κατόχους SWAG, η ομάδα SWAG.Live συμφώνησε επίσης να δώσει σε ορισμένα προνόμια, όπως πίσω από τα παρασκήνια πρόσβαση στο SWAG. Διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου ζωντανής, περιορισμένη πρόσβαση στο SWAG σύντομο ταινίες και δώρα SWAG διαμαντιών.

Ανταλλαγή καταχωρίσεων για $ SWAG

Το SWAG είναι καταχωρημένο στο Uniswap και το Hotbit. Η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει στο Bitmart από τις 8:00 μ.μ. στις 6 Νοεμβρίου 2020 (HKT) και μετά.

Η ομάδα ανέφερε στα τελευταία τους άρθρο ότι η μεσοπρόθεσμη στρατηγική τους είναι να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των πιθανών αγοραστών SWAG και βρίσκονται σε συζητήσεις με τις ακόλουθες ανταλλαγές για να παραθέσουν το διακριτικό τους: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin και ZG.

Δείτε εδώ για τις επιλογές μας για κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

συμπέρασμα

Η SWAG αγκαλιάζει έντονα την αποκέντρωση και η αποκεντρωμένη διακυβέρνηση επιτρέπει τη συμμετοχή στη μελλοντική κατεύθυνση της πλατφόρμας της βιομηχανίας ενηλίκων. Η SWAG είναι μια ήδη κερδοφόρα επιχείρηση με ετήσια έσοδα άνω των 12.000.000 USD (πηγή) και αυξανόμενο κοινό άνω των 10 εκατομμυρίων χρηστών. Αυτός ο Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός (DAO) έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τη SWAG στο επόμενο επίπεδο, τροφοδοτώντας τις μελλοντικές εξελίξεις και την παγκόσμια επέκταση.

Πόροι:

Swag Live (μόνο 18+): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Κάλυψη Asia Crypto Today: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Αποκλεισμός κάλυψης Tempo: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, Πισίνα ανταμοιβών & Περίοδος συμμετοχής FSE: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner