YFFI Yield Farming – βρήκαμε τελικά το καλύτερο πιρούνι $ YFI;

YFFI είναι ένα διακριτικό διακυβέρνησης εμπνευσμένο από το YEarn που ανταμείβεται σε αγρότες απόδοσης κρυπτονομισμάτων (επίσης γνωστοί ως ανθρακωρύχοι ρευστότητας). Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας της καλλιέργειας απόδοσης και του διακριτικού $ YFI, τα έργα έχουν πάρει την ευκαιρία να δημιουργήσουν εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να προσελκύσουν διαφορετικές κοινότητες. Το YFFI είναι ένα από αυτά τα πιρούνια και χαρακτηρίζεται ως «Τελικά το βρήκατε – οι πιο φρέσκες καλλιέργειες στην πόλη». Αυτή η παραλλαγή περιλαμβάνει κωδικό παρόμοιο με το YFII, το οποίο μειώνει στο μισό τη νέα διανομή διακριτικών κάθε εβδομάδα.

Οι ισχυρισμοί της YFFI ότι η δυνατότητα δημιουργίας νέων διακριτικών έχει καταστραφεί ορίζοντας τη διεύθυνση “επιβράβευση” σε 0000000. Δεν έχουμε εξετάσει πλήρως τον κώδικα και ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες ευπάθειες που δεν έχουν εντοπιστεί.

Προειδοποίηση χαμηλής παροχής

Ο λόγος για τον οποίο τα νομίσματα YFI είναι εξαιρετικά ασταθή οφείλονται στις εξαιρετικά αργές αρχικές προμήθειες των κερμάτων. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει προ-ορυχείο, ομαδικά κουπόνια και κοπή, η αρχική προμήθεια θα γίνεται μόνο από αγρότες απόδοσης. Αυτό σημαίνει ότι τις πρώτες ημέρες, η προσφορά θα είναι εξαιρετικά χαμηλή, αλλά αυξάνεται δραματικά στο 100% την ημέρα. Αυτό οδηγεί σε άγριες μεταβολές στην τιμή και υψηλή μεταβλητότητα.

Πώς παράγετε το αγρόκτημα YFFI

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η καλλιέργεια απόδοσης είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και μπορεί να περιλαμβάνει κινδύνους όπως άπειρες ευπάθειες νομισματοκοπίας / έξυπνων συμβολαίων / αστάθεια τιμών. Αυτή η δραστηριότητα δεν είναι ΑΣΦΑΛΗ και πρέπει να θεωρηθεί ΠΟΛΥ πειραματικά. Σε έχω προειδοποιήσει*

Το YFFI μπορεί να είναι δικό μου χρησιμοποιώντας δύο μεγάλες μεθόδους, καθεμία με διαφορετικούς κινδύνους και βήματα:

 1. ΠΙΣΙΝΑ 1: Χρησιμοποιεί τα διακριτικά yCurve που δημιουργήθηκαν στις https://www.curve.fi/iearn.
 1. Συνδεθείτε https://www.curve.fi/iearn
 2. Στο Κατάθεση σελίδα, καταθέστε είτε USDT, USDC, TUSD ή DAI
 3. Αυτό θα δημιουργήσει διακριτικά yCurve
 4. Ενεργοποιήστε τα κουπόνια yCurve https://www.yffi.finance/ στο “λαχταρώ” πισίνα
 5. ΚΙΝΔΥΝΟΙ: Το Y Curve Pool χρησιμοποιεί σταθερά νομίσματα και τα επενδύει αυτόματα σε διαφορετικά πρωτόκολλα. Αυτό θεωρείται υψηλός κίνδυνος, καθώς τυχόν ευπάθειες σε οποιοδήποτε από τα πρωτόκολλα μπορεί να οδηγήσουν σε κλοπή χρημάτων.
 • Πισίνα 2: Αυτό χρησιμοποιεί το 98% DAI του Balancer: 2% YFFI pool ρευστότητας
  1. Ποντάρετε είτε το YFFI είτε το DAI στο Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0xFe793bC3D1Ef8d38934896980254e81d0c5F6239
  2. Αυτό θα δημιουργήσει μάρκες BPT
  3. Ενεργοποιήστε τα διακριτικά BPT https://www.yffi.finance/ σε “Εξισορρόπηση (YFFI-DAI)” Πισίνα
  4. Μετά το επιτυχημένο στοίχημα, θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε τις “διαθέσιμες ανταμοιβές” να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου με περισσότερα token YFFI Τα κουπόνια μπορούν να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας “ανταμοιβές αξίωσης”. Επιπλέον, τα στοιχήματα στοιχήματος μπορούν επίσης να αποσυνδεθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς κλείδωμα

   Πρωτογενείς κατηγορίες & ανάλυση

   Καταγγελίες κατηγορίας – Ο YFFI κατηγορήθηκε ότι είχε νωρίς προ-ναρκοπέδιο λόγω των πρώτων σταδίων όπου οι ομάδες είχαν μόνο 7 διαφορετικούς συμμετέχοντες με 10yCRV το καθένα. Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτες ανταμοιβές χωρίστηκαν σε πολύ λίγα άτομα, επιτρέποντάς τους να συγκεντρώσουν υψηλότερες ανταμοιβές. Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, οι διαχειριστές αποφάσισαν να το κάνουν κάψτε 175 YFI που εξορύσσεται στα πρώτα στάδια.

   Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) σειρά: σεμινάρια, οδηγοί και άλλα

   Με περιεχόμενο τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες, ρίξτε μια ματιά στη σειρά YouTube DeFi που περιέχει μαθήματα σχετικά με τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρειάζεστε για συναλλαγές στον χώρο DeFi, π.χ. MetaMask και Uniswap. Εκτός από μια βαθιά βουτιά σε δημοφιλή θέματα DeFi όπως το Reef.finance ($ REEF) και το Polkadot ($ DOT)

   Η σειρά DeFi σε αυτόν τον ιστότοπο καλύπτει επίσης θέματα που δεν έχουν εξερευνηθεί στο YouTube. Για μια εισαγωγή σχετικά με το τι είναι το DeFi, ανατρέξτε στην Επισκόπηση Αποκεντρωμένης Χρηματοδότησης (DeFi): Ένας οδηγός για την τάση HOTTEST στα κρυπτονομίσματα

   Σεμινάρια και οδηγοί για τα βασικά εργαλεία DEFI:

   • Οδηγός MetaMask: Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό; ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ συμβουλές και παραβιάσεις για προχωρημένους χρήστες
   • Αναθεώρηση και φροντιστήριο Uniswap: Οδηγός για αρχάριους και προηγμένες συμβουλές και κόλπα
   • Οδηγός και αναθεώρηση Serum DEX
   • Το SushiSwap ($ SUSHI) εξήγησε
   • 1inch Exchange, Mooniswap και Chi GasToken: Η απόλυτη κριτική και οδηγός

   Για σε βάθος πληροφορίες άλλα συγκεκριμένα έργα DeFi, ανατρέξτε στους οδηγούς διακριτικών DeFi. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς μας:

   • ΛΟΓΩ (ΔΑΝΕΙΟ $)
   • Αναθεώρηση Ampleforth ($ AMPL): Ο βασικός οδηγός για αυτό το πρωτόκολλο DeFi
   • Οδηγός ChainLink ($ LINK): Ένας βασικός σύνδεσμος στον χώρο DeFi
   • Cream Finance ($ CREAM): Τι είναι?
   • Οδηγός Curve Finance ($ CRV)
   • DODOEx ($ DODO): Ένας επαναστατικός πάροχος ρευστότητας On-Chain
   • Linear Finance ($ LINA): Το μέλλον των πλατφορμών συνθετικών ανταλλαγών?
   • Polkadot ($ DOT): Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγάπη DeFi της Κίνας
   • RAMP DeFi: Πώς ξεκλειδώνει την αξία των στοιχημένων στοιχείων?
   • Reef Finance ($ REEF): Η πλατφόρμα All-In-One Defi
   • Ο Σολάνα ($ SOL) εξήγησε
   • Το γράφημα ($ GRT) – Το επόμενο επίπεδο αποκεντρωμένων εφαρμογών
   • Η Trustswap ($ SWAP) εξήγησε- Επόμενη γενιά συναλλαγών DeFi
   • Yearn.Finance συγχώνευση του DeFi Ecosystem
   • Wing Finance ($ WING) – Πλατφόρμα δανεισμού με βάση την πίστωση

   Περισσότερα βίντεο και άρθρα έρχονται σύντομα στο πλαίσιο της σειράς DeFi, οπότε φροντίστε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο δικό μας Κανάλι Youtube και (προς το παρόν) ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο έτσι μπορείτε να ειδοποιηθείτε μόλις βγουν!

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Please Follow Us
   Facebooktwitter
   Promo
   banner
   Promo
   banner